A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Valami finomat én is csinálok a talira.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! Puszi Tomi oltásos combijára! Ekcémát, cisztát sajnálom! :( :( Bencének is néha kipirosodik az arca a tengernyi nyáltól, de én szorgosan törlöm, már szinte mániákusan loholok utána pelussal. :oops: :oops:
Tegnap először Bence is mérgében mondta ezeket :lol:, de aztán rájött, hogy anélkül is jó móka. :D
Balatoni taliban, ha kell, szívesen segítek, tudod, tőlünk nincs messze! :wink:

Csillag! Csinos vagy, tessék önbizalmat növelni! 3 gyerek után sokan szeretnének így kinézni! :wink:

Klári! Igyekszem, igyekszem nem bosszankodni. :roll:

Claire! Micsoda súlybéli különbségek vannak az ikrek közt! :shock: Nekem is Bencét "mutogatják", hogy csak anyatejes és már majd' 8 kg, és hozzáteszik, hogy tessék megnézni anyukát :arrow: pici,vékony, kicsi cicis vagyok. :oops: :( :( Múltkor a háziorvosom (idős pasi) össze-vissza gratulált, még kezet is fogott velem. :D

Éjszakai evés Még nálunk is van, 2-szer. Olvastam, hogy az is lehet az oka, hogy nappal alig eszik, inkább szórakozik helyette, így a nappal kimaradt "adagot" éjjel pótolja. (erre írják jó megoldásnak, hogy nappal is félhomályban kell etetni, hogy minél kevesebb dolog terelje el a figyelmét)

Babakeksz! Rossz éjszakát sajnálom! Először én se tudtam, mije tört el Lilinek. :shock:

Bekri! :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:
Sugárzás: sugároz a telefon, a tv, a mikró, a számítógép, de még a környezet is! Szerintem nem kell túlaggódni, nem folyamatosan lóg a fülén a telefon... Tény, hogy ártalmas, na de nem ilyen kis mértékben... Bence is szokott telefonálni :arrow: elveszi a kezemből, ő is beszélgetni akar. :lol: Egyéni tanrend annyira nem kivitelezhető nálunk sajnos. :(

Ircsi! Ma is kismajom Chloe, visszatért a régi evése?

Na, csak leírtam, és közben Bence majdnem 2 órát aludt, csak sikerült befejeznem. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Én is teszek egy-két képet, ha nem bánjátok :wink:

Helló, Anya! :roll:

Kép

Így alszom én :)

Kép

"Apa, te is látod, hogy most már habos a víz?" :wink:

Kép

Megeszem a fél öklöm :D

Kép

Majd még jövök, csak megyek levágom a Tomi haját az államvizsgájára...

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi-istenien aranyos képek!!!
A fürdetős szövege a nyerő nálam :) nagyon coooool :P

Pécsiek-Mikor jöttök kb?Mikorra készüljek el? :)
Sorry-de mivel nem igen tartózkodtam itthon...illetve tegnap és ma "pihiztem" így nálam még mindig áll a karácsonyfa :( :?
Ha tudom holnap megpróbálom leszedni,de már egyedül leszek...gyerekek suliban,apa dolgozik :(
Ezért lehet hogy itt sem tudok jelentkezni :( -de megpróbálok...
Takarítanom kell,összepakolni...fut az egész ház!!! :oops: :?
...és hát ugye a lábam nem úgy műxik ahogy én azt akarom! :(

Évi-ahogy van fejlemény-jelentkezek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi! Nekem meg az ököl-megzabálós tetszik a legjobban! :lol:

Kép
xtina75

Maccsnak továbbra is megadrukkok menjenek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csillag, nagyon jól nézel ki!
Egy igazán fiatal, csinos anyuka!

Barbcsi, Bence nagyon kis cuki!
Szerintem már nagyon hasonlít az apukájára!

Tina, Tamara nagyon szép név!
És persze Gratulálok az eredményekhez! :D

Nklári, ez egy nagyon szép kép Botiról. Fotós csinálta?

Maccsnak nagyon drukkolok!

Szilvi, sajnálom a szétválást. :(

Tényleg csak 6 hónapig lehet íratni tápszert? :roll: Én ezt nem is tudtam…
Már csak 1 zacsim van, és kellene. Jövő héten akartam menni.

Elmentem Brendonba, persze nem volt már itt akciós a babaétel. Viszont vettem ilyen pépet:
Lili eddig HA-s tápszert kapott, gondoltam, hogy a pép is legyen az.
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25

Ja és vettem a budaörsi outletben fürdőruhát is (fél áron)! Jövő héten megyek is kipróbálom, mivel ma reggel megérkezett a már rég várt „piri” is! :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

woody-köszönöm neked is :oops:
mi is HA-s tápot és pépet eszünk....imádjuk!!!-persze a sinlac-ot is szeressük :)
Igen 6 hóig írható fel...hacsak nem rendes a házidoki és felírja indokkal :) :oops: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,szokásos időpont,szerintem 1 után indulunk..de Clarikával még nem egyeztettem (lehet el se visz :oops: :lol: )

Woody,jó ár volt ez is a tejpépekért.
Piri nekem még sehol.

Barbcsi,édes a kisfiad nagyon!!

evilany

Oksa Évi :D
13-tól várlak benneteket!

Mindenkinek jó éjt!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Fiúk mozgása:talán pucéran szabadabban érzik magukat, meg több bőringer éri őket, nekünk azért mondták, h meztelenül tornázzon. Csak azért fura, mert a többinél nem emlékszem ilyenre, az is igaz, h 5-6 hós korukban inkább nyár volt, helyből nem volt ennyi ruci rajtuk!
Mindegy, csak rájönnek, h ruhában is lehet mozogni!

Hátra kúszás: nálunk is van, remélem még időben sikerül rendesen, mert a nagy lányom anno uígy kezdte, aztán besokallt, h nem jut oda ahova akar, viszont becsúszik fotel, stb alá, és erre egy jó időr emindent abbahagyott, a frászt hozta ránk.

Nyári tali :D kb milyen hónap? mi alkalmasak vagyunk Balatonig elmenni, főként ha nem a túlsó csücsök, vagy ha akkor van, amikor amúgy is ott nyaralunk :lol: . Milyen helyszínre gondoltgatok, egy déli parti szabadstrand?

claire
claire

Jó reggelt

Claire,júliusról volt szó azt hiszem.

evilany

Jó reggelt!

Évi, nem szülinapi, augusztusi? De elmennék én is, de pár hetes babával... valaki vigyen laptopot kamerával és bejelentkezünk majd egy integetésre! :) 8)

Woody, a nyárra készülsz már (fürdőruci), vagy jársz / jártok úszni?

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mosott kaki hozzám képest szépségkirálynő :cry: :evil:

Vissza is fekszem...

Eladó egy csemete!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi mi a baj..?

Tali:megegyezés kérdése,majd ha aktuális lesz feldobok egy táblát beírni kinek melyik időpont lenne a legjobb.
Szülinapi parti itt Pécsett lesz a lurkóknak,össznépi családi Férjes tesós bográcsozós :) ha jól emlékszem aug.14-én.Oda is szeretettel várunk mindenkit aki el tud jönni :)

Tina mikorra is vagy kiírva?

Pizsamás bűnöző :)

Kép

az üveg a legjobb

Kép

Kép

du.adtam kúpot az oltás miatt,na bealudt 5-7-ig,aztán kukorékolt 10-ig :)

evilany

Sziasztok!

Geri most evett-gyors bekukk....

Évi nagyon jó képek...dögös pizsike :D
Ilyen jó játék a műanyagüveg?-na kipróbáljuk
:wink: :)

Mi a baj Ircsi?
Katus éjszakáztatott? :oops: :?
Miért akarod eladni szegény pici lánykát? :D :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Folyamat belerugok mindenbe...naná hogy a "jobbik" lábammal :( :?
Csak éljem túl a mai napot.... ááááááááááááááááá

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,csak óvatosan!

Tomim lázas,már kora reggel 38.2(leszámolva)Sír,nyöszörög...
Oltás :evil: utálom ezt.Kúp bent.
Remélem holnapra helyrejön.

evilany

[quote="lombikbaba"]M írta:lombikbabaosott kaki hozzám képest szépségkirálynő :cry: :evil:

Vissza is fekszem...

Eladó egy csemete!!!!!

Ircsi: adok helyette másikat, talán jobb lesz a helyzet, de én is inkább vödröt húznék a fejemre....... hajnali 3-7ig fel-le--- cumi visszaadás.... talán a tegnapi oltástól...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csajok!
Sajnálom a nyűgös,rossz éjszakázást!!!
Csórikámim!!!

Tominak és Gergőnek mennek a gyógypuszik...remélem hamar lemegy a láz!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag új vonalzó :wink: teccik!!

evilany

Évi: Gergő dettó.....egész hajnalban sírás, de fel nem ébred, csak nyüszög, keresi a cumit, így nem ébresztettem fel kúp miatt... baj???? de talán lement a láza, mert néha kitakartam, most még aluszik... majd mérem ha felkelt.... buta buta oltás, szegényemnek mindkét combikája bánta..... édes volt, elsőnél csak fáziskéséssel sírt, majd a másodiknál már tudta mi lesz csak úgy üvöltött

Bakker, tegnap addig jutottam hogy beköszöntem... na mindegy.... ma meg hullla.. de azért átolvastam ... kb-ra

Szilvi: egyedül.... sajnálom. :(

CSillag: sztem a hemüveg jól áll.... olyan más , komoly lesz tőle az ember nem? kaja, sztem minden jó lesz :)

Tina: mégegyszer grat itt is és Tamara szép név... és igen, szép nyári dejek lesz :)

Claire: az igen, tejcsitől 8 kg bakker, gratula!

Woody: éljen, van fürdőruha, fúj fúj buta piri :evil:

Barbcsi: "az éjszaka réme vagyok " --- > :D

minden kép imádnivaló.... na gyorsan egyet én is... aztán próbálom frissíteni a memóriámat h még mit is akartam ide....

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok, jó reggelt!

Ircsi,
mi történt? Chloénak rossz éjszakája volt? Nekünk se volt vmi ász, de bújik már a 2. fogacska, nálunk az a bűnös...

Barbcsi,
de édes Bence! Kicsit irigykedem arra, hogy ilyen lengén tudod öltöztetni, nálunk költségmegtkaraítás miatt alacsonyan megy a fűtés, így nincs más hátra föl vagyunk öltözve, több rétegbe. Blogod :wink: .

Évi,
nekünk már volt 2 ilyen body-nk barátnőmtől kaptuk! Jó minőség, és jópofák vannak nagyon! Édes Tomi a pizsiben, az üveggel bírkózva :) .

Mares,
szépek vagytok Gergővel! Cumis sztori még Ilangom idejéből ismerős, ez majd megoldódik, amint ki tudja magát szolgálni, azaz vissza tudja tenni a szájába a cumit :) .

Woody,
szuper új fürdőruci! Piri :? . Merre laktok? nekem Börs, az outlet mind egy köpésre van, vmikor nem futunk össze???? Priviben is egyezkedhetünk :wink: :wink:

Nekem pár hete új fájdogál a cicim mint amikor meg szokott jönni... lehet, hogy készülődik már a szervezetem? Tervezek amúgy dokihoz menni rákszűrésre, mellvizsgálatra. Tényleg azt szoptatás alatt is lehet, érdemes nézetni?

Jól értettelek titeket, a sinlacot is csak fél éves korig lehet receptre fölíratni?

Na megyek a dógomra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag új vonalzó :wink: teccik!!

igen évi :)
de még képet váltok rajta-ne legyen egyforma a profilképpel :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Már ezer és egy éve jártam itt, ég is a pofám. Néha már a saját topikomat sem tudom követni, pedig ott vagyunk vagy tízen max.

Köszi a drukkokat, jól esett, hogy nem felejtettetek el! Ami van, hogy tegnap pozi lett a hcg-teszt, elmentem vérvételre, nem a legjobb eredmény (progi 40,2, hcg 7,5), doki azonnalra felszólított, hogy utrót kezdjek használni, aztán egy hét múlva újabb csekkolás, mennyire alakult, vagy nem alakult a hormon. Holnap kéne megjönnie. Ma vettem 6db kazettás tesztet és minden reggel fogom nézni, hogy erősödik-e a csík. A mai eléggé lelombozott, lehet, hogy nem lett semmi az egészből, ez van. De akárhogyis lesz, nagyon jólesett a rámgondolásotok! Nekem is hiányoztok :)

Tápszer (nem tudok kibújni a bőrömből, hogy hozzá ne szóljak valamihez... :))
Dokik elég leleményesek, Ricsinek is felírták több mint egy éves korig, bár valóban nem lehetne. Kórtörténetbe beírnak valami speckó rendellenességet, ami igazolja, hogy márpedig nektek KELL :lol: Tehát szerintem ez megbeszélhető a gyerekorvossal, ha jó fej, egy próbát megér... de lehet, hogy szó nélkül kiírja és nem is köt bele semmibe.

Hozzátápinál az alma nálunk is kijött, utálta mindkét gyerek - ma már nagyon szeretik -, de a banánt villával összetörve habzsolták.

Csillag, remekül nézel ki, nagyon jót tett a boldogság a harmadik kisporonttyal, úgyhogy semmi depi, meg önbizalmatlanság - én régen láttalak már, úgyhogy megmondom a frankót :)

Pár oldalt visszapörgettem, megnéztem a gyerekeket... hogy rohan az idő, mennyire megnőttek, még gyönyörűbbek lettek! Hát nem megérte a várandóssággal járó sok nyűglődés, hogy ilyen cukorfalatok lettek? :):):)

Blogom valóban meghívásos, a visszaélések miatt - amikről hallomásból tudok -, de innen bármikor bárkit szívesen meghívok, csak kérek egy e-mail címet pü-ben.

Pusszi nektek, és ígérem, hogy gyakoribb vendég leszek!

maccs01

Fogas kérdés:

Nekünk még mindig csak jön...és oldalt :( -hátul...rágófogacska....lehet ki se bújik,vagy nagyon hosszadalmas lesz... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Maccs
Én nagyon drukkolok neked/nektek... :wink: :)
Hidd el összejön!!!...tudod...csak nyugi!!!
No stressz (mondom éééééééééééén)

Köszönöm a dícséretet,nekem is jól esett!!!
Ha tudsz gyere többször :oops:

tápszeres dolog :) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

megyek...Geri felkelt :P :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :lol:

maccs01

Maccs :wink: :wink: :wink: köszi

Sucer,mi is min.3 rétegben vagyunk itthon! Pedig jobb lenne 1 szál body,dehát...nálunk 22-24 fok van amúgy.

A Sinlacot 1 éves korig írj fel,a tápit fél évig.ár amit mi kaptunk(volna)Humana Baby fit 1,nem HA-s,a banános,azt mondta a doki hogy beírja h.Tomi bukós baba és akkor írhatja 1 éves korig.

evilany

Maccs,tök jó az avatar,annyira csini vagy.

evilany

Jo reggelt kivanunk! (Botival) itt ul az ulembe es nagyon tetszenek neki a fenykepek, valamit irni is akarna, de azt meg nem hagyom. :P :P nincs penzem uj laptopra :lol: :lol:

Sajnalom a rossz ejszakakat es puszi a lazas Babuciknak. oltas. :cry: :cry:
Nekunk kifolyt a pisi reggelre. :( ezer eve nem volt ilyen,lehet hogy kicsi a 4es pelus,ami 7-14kgig van?!? Aaah,nem hiszem, vaszeg en tettem fel rosszul este.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

[quote="evilany"]M írta:evilanyaccs :wink: :wink: :wink: köszi

Sucer,mi is min.3 rétegben vagyunk itthon! Pedig jobb lenne 1 szál body,dehát...nálunk 22-24 fok van amúgy.

A Sinlacot 1 éves korig írj fel,a tápit fél évig.ár amit mi kaptunk(volna)Humana Baby fit 1,nem HA-s,a banános,azt mondta a doki hogy beírja h.Tomi bukós baba és akkor írhatja 1 éves korig.

Huhh...én csak egy rétegben vagyok most :)
Gerin rövid body,kardi-kicipzározva...faros...
akkor most jó idő van...(a konyhában) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na,alszik csemete. :)
Tegnap beultem a kadba Botival, jo sok vizet engedtunk. Eddig is szeretett furodni, de a kiskadat mar kinotte, abba nincs helye pancsizni. De igy annyira elvezte, majd kiugrott a kezembol. :D :D

Csillag, azt a "furdetoszeket" (bocsi,de nem tudom hogy hijjak) csak akkortol lehet hasznalni,mikor mar ul a Baba?

Maccs, innen is mennek a drukkok.

Sucer, en is szoptatas alatt voltam rakszuresen,mellvizsgalaton.

Woody, koszi, igen fotos csinalta. Elmentunk meg decemberben es a fotok voltak a karacsonyi ajandek a csaladnak.

Evi, Tomi nagyon aranyos a pizsijebe es az uveggel. :D :D

Barbcsi, Tominak sok sikert az allamvizsgahoz. Bence egy huncut kis mano. :D :D (tegnap este "eszembe jutottal", beszelgettem Anyummal telefonon es mondta hogy adjak gyumolcslet Botinak ejszaka, mert szerinte mar nem kene ennie...mert mi sem ettunk ennyi idos korunkban es biztos nem is ehes csak ugy megszokasbol kell fel... mondtam neki,jo, majd kiprobalom... :wink: :wink: )

Nem tud valaki valami finom, bevalt diabetikus suti receptet, vagy olyat amibe nincs 2000 kaloria??? 10 napja "fogyozom", ami nalam azt jelenti hogy nem eszek edesseget + 4 utan kenyerfelet, idaig birtam... SUTIT AKAROK! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Igen Maccs-te is baromira jól nézel ki...vidám üde arc

Nklari-nem hiszem hogy kicsi...mi még a 3-as huggies-t használjuk (8180gr)
Ugyan van már 4-esünk is...de előbb "elfogyasszuk" a kisebbet

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Klari-igazság szerint igen....de még van hogy Gergő is dölöngél-ez viszont megtartja.
Kép Kép

látod?????????? :oops: :wink: :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Bekri férjnek nagyon boldog szülinapot!

Maccs: drukk-drukk-drukk....ha tudsz tényleg jöhetnél gyakrabban. Én nagyon bírlak :lol:

Ma viszem Áron a védőnőhöz, holnap meg mind a kettőt dokihoz oltásra. Rákérdezek a tápszerre. ha felírja jó, ha nem úgyis jó (EP kártyával fizetek, van egy csomó pénz rajta)

Woody örülök a jó vásárnak.

Ircsi sajnálom a roszz éjszakát.

Áron reggel 6 előtt elkezdett gagyarászni. Adtam neki egy kis teát és visszaaludt, 8 után ébredt. :D Máskor is tapasztaltam már, hogy szomjas korán reggel....

Nálunk is megy a fűtés rendesen, nem is párásak az ablakok.....

Mares Gergő nagyon cukli. Már a múltkor is akartam írni csak lemaradt.

Tina Tamara szép név! Látom nem bírtad megállni a vásárlást. :lol: Folyamatosan figyelem miket szerzel be.... 8)

Majd jövök....

királylány

még ez is jó...de "nagytestű" babáknak már ez is szűkös :(

http://baba-mama.teszvesz.hu/babaapolas ... 75257.html

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi: cegény Tomika :(

Csillag: lehet h holnap nem érek oda....... nehat
ri.... nem 100as

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Klari nem hinném, hogy kicsi a pelus. Áron is a 3-as méretűt használja még.
Süti: keress rá a neten :wink: Meg a meglévő receptjeidet is reformálhatod :wink: Kitartást a fogyóhoz!

Évi üveg :D Áron is mászik a számítógéphez és rángatná a fejhallgatót. TEgnap vagy 5x raktam vissza a helyére, de csak idekúszik :lol:

királylány

Mares,miért..?
Mondjuk még nekem se válaszolt Clarika az sms-re se,hogy megyünk e együtt..vagy mi van velük..(Réka nyűgi e,fogzik e,azóta se jelentkezett be,kiváncsi vagyok) remélem jól vannak...

Csillag,nekünk is van fürdetőszék,kaptuk,de még nem merem használni.

evilany

Na közben pont írt Clari,hogy holnap jönnek értünk :)

evilany

sziasztok!

megjöttünk tanácsadásról, kapaszkodjatok!: 8150 gramm és 71 cm! :shock:
egy szuri, hatalmas sírás fél percig, mikor kitoltam a rendelőből (fél 11-kor) azonnal elaludt, kocsiba be, kocsiból ki, hordozóból ki, harmadikra fel, kiságyba be :arrow: ezt mind végigaludta, és még mindig alszik...
kibontottam a bundazsákból, sapi le, cipő le, de így hagytam... ha nekiállok vetkőztetni, tuti felébred... remélem nem fől meg...

fűtés: nálunk 23 fok van (+/- 1 fok), de egy rétegbe öltöztetem... az gáz?

Maccs jó, hogy jöttél, szurkolok Nektek! a HCG teszt kétnaponta erősödik, mert másfél naponta duplázódik a hormon a szervezetben... szóval nyugi, és nem lelombozódni!!!

Csillag mi Limoval max egyig oda kellene, hogy érjünk, mert Berci fél 2-kor szokott enni... persze csak ha nem gáz! és nem kell nagy ügyet csinálni az érkezésünkből! ok?!?!

Kép
gtunde75

Tündi: megcsípte Zoét az Álom-Manó

Évi: hát, x évente rám jön h tanulni akarok... idén is elkapott ez a vírus, és gyors kell intéznem dolgokat, holnap d.e. várnak a tanulmányi osztályon...

Dia: aham, na ezt is megjegyzem... mármint h lehet h szomjas a gyerek csak :) ----> lassan de biztosan "okosodok"

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: Zoé szép nagy lány! Magas lesz... Claudia Schiffer ( jól írtam? :shock: ) is magas aztán milyen jó alakja van Zoé is ilyen lesz!

Gergő tegnap 60 cm ( sztem több) és 6220g volt...ááááá :shock: kis gombócka

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Természetesen nem olvastam vissza csak felületesen.
Nem vagyok szomorú, még lesz itt békülés is. Remélem nem sok ilyen lesz és vagy a helyzet változik vagy inkább külön. De komolyan nem vagyok letörve. Szeretek Tivadarral kettesben lenni :)

Évi! Nem okoskodásból, de: Topik turné szervezésével kapcsolatban, szerintem nem rossz ötlet a Bp. Ha nem azt nézzük, hogy mindenhonnan ugyan annyi távolság legyen, hanem azt, hogy mennyire könnyen megközelíthető, akkor szerintem Bp. magasan arat. Persze haza beszélek, mert ha nem itt lesz Balatonra mi sem utazunk. Meg hát ebben az esetben mi tekinthető praktikumnak? 1. ugyan akkora táv mindenkinek? 2. megközelíthetőség?
szilvi35

Tünde...amikor akartok-én itthon vagyok :wink:

Mares...ezt nem értettem :( :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi-jó hogy jól vagy!

folytatom .... :oops:
3. költségvetés :( utiköltség....mi kocsival nem tudunk menni :( Á(sehova)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2011.02.02 13:14-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag: intéznem kellene papírokat, és ehhez holnap be kell mennem az egyetem tanulmányi osztályára d.e., ha ott időben végzek, és Gergő is bírja a strapát, akkor természetesen meglátogatunk :) nem hagynám ki... másrészt a tegnapi oltás miatt ma fekszik-alszik csak, remélem holnapra jobban lesz!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: