Béku
Jaj, szegény, csak jó, hogy elmentél dokihoz!!!!
Nekem még nem volt övsömöröm, nem tudom milyen, de remélem hamar elmúlik, jobbulást!
Baba nagyon cuki, örülök, hogy minden rendben!!! De azért a vérvételt csináltasd meg…
Sokat nem várok a kollégáktól, nem kell körbeugrálni, mert babát várok, csak annyi, hogy ha fertőző beteg, akkor ne jöjjön be 2 órára sem, hogy megfertőzzön, ne nyissa rám az ablakot, stb… Amúgy nem nyavagjok és nem várom el, hogy hímestojásként kezeljenek.
Lesz még ő is terhes, 32 éves…
Ha már a 4D a téma… Apunak mondtuk, hogy van képünk a piciről, mire közölte, hogy ő erre nem kíváncsi, és utálja, hogy az összes babaalbum ezekkel a magzati képekkel kezdődik… Úhygogy nem muitatjuk meg neki…
Ő együtt él az anyukájával (vagyis csak egy házban), erre még azt sem mondta a nagyimnak, hogy kisfiú lesz… Hú, nagyim úgy lecseszte ott előttünk, hogy ő már két napja tudja és egy szót sem szólt…
kubu
Én néztem a linket, amit küldtél, de be kell írni a légzésfigyelő gyári számát, meg hogy hol vetted… vagyis na mostmár összezavartatok…
De mindenképpen szeretnék majd újraélsztő tanfolyamra menni!
Na mi ez a nagy elpakoló kedv, vagy csak már muszáj volt megcsinálni?
zsuzska
Férjednem jobbulást!!!
Vigyázz magadra, nehogy elkapd, most tényleg nem kéne lombik előtt.
Én is meglepődtem az Eszter-féle csodaszeren, sokkal rosszabbra számítottam. A fokhagyma kicsit fura benne, de amúgy mint egy agyonízesített tea.
Judit
Na igazi kis pasi Nimród, nagyon büszke rá
Szandra
Nagyon sajnálom
Sírd ki magad!
Drukkolok a fagyibabákhoz!!! Mikor mehettek?
mieza
Tetszenek nekem is nagyon a barátnőd képei!!! A babafotók nincsenek fent valahol? Múltkor lemaradtam róla, már nem nyitotta meg…
Zsuzsó
Április végéig fogok dolgozni, úgyhogy nagyon nem otthon nyomom
Andi
Sz. még mindig jó fej, jó kezekben leszel!
800 gramm, az már szép...
Durva, hogy még mindig nem híztál! Mondjuk én is most értem el a kiinduló súlyom, de én még csak a 19. hében vagyok…
Én még nem tudom, mi legyen ezzel a 4D-vel…
30. héten van a kötelező UH, és mondta a nő, hogy akkor rögtön mehetek hozzájuk 4D-re, az kiváltja, 9.900 Ft és EP számlára elszámolható…
Nem tudom, menjek-e arra, vagy külön az ingyenes 30. hetire, és külön oda 4D-re…
Azt hiszem ez jó ár…
Tegnap letudtam a fogorvost is, most már nem féltem, mert tudtam, hogy mi a baj. Sokkal olcsóbb is volt, mint múltkor, mondjuk a lyuk is kisebb meg jobb helyen, ezek szerint ez is számít…