A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kispatak: nem tudom mi lesz,de nagyon elkeserített,amit a doki mondott....
Itthon egyből rákerestem,és tényleg profin megmondta,hogy mi ez,az összes tünet egyezik.

Ja,és a nyirokmirigyeim is emiatt duzzadtak meg,és emiatt csak a baloldalon..
Olyan idegdúcban tanyázik a vírus,ami most a baloldalamra hat...

Nagyon remélem,hogy gyors lesz a gyógyulásom,mert az a sok fájdalom,amit említenek,nem hiányzik....

De legalább végre tudom,mi miért történik,és miért voltam még elesettebb,mint eddig...
Mivel nagyon egyeznek a tünetek,már a bőrgyógyászat előtt elkezdem kenni,hátha szerencsém lesz,és felgyorsítom a hegesedést,ehhez már csak betadinos ecsetelés kell...
Vendég

kispatak: A neten olvastam, hogy a 2011-es kuponfüzetben is van M.tapolca (arra gondoltam, tudod mi oda megyünk haza a nagyikhoz). Lehet hogy a név szerinti csak arra az egy hetes nyomtatós verzióra gondoltak? Állítólag kétféle is van. Vagy nem? Majd megpróbálom megkeresni.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky79
Budapest III. kerület

Gondolkozom a kártyán meg a szelvénycsomagon, csak félek hogy nem tudnánk kihasználni. Mondjuk a -6 Ft-os benzin sem lenne rossz, csak ki tudja a mol-nál nem drágább-e annyival alapból. Te kiváltottad azt a kártyát is?
vicky79
Budapest III. kerület

Kispatak: Hát nem lesz egyszerű bőrgyógyászhoz és szemészetre mennem,mert tényleg nem mindenhol vannak ezek,de majd érvelek azzal,amit a doki mondott,hogy mivel majdnem a szememhez ér már ez a cucc,azonnal meg kell nézetni.

De szerintem reggel kiváltom a kencét,és azonnal felkenem...
Vendég

Sziasztok!!!
Sajti:
Gratula a hármas fogathoz!!!Babaragacsok indulnak!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Breki:
Sajnálom az övsömör mizériát,drukkolok,hogy hamar túl legyél a vizsgálatokon és minden rendben legyen,na meg a holnapi uh-hoz is mennek a drukkjaim!!!!

Vikus,Pancsi:
Babaragacsok nektek is indulnak!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andi:
Iza lak szuper lett,na meg a hálószobátok is!Ügyesek vagytok!!!

Most csak ennyi,mert körülöttem elég nagy káosz van.Férjecském 39,5 fokos lázba fekszik,elkapta ezt a fránya influenzát.Én még ilyen betegnek még nem láttam,ma önként ment dokihoz,ez nála nagy előre lépés,úgy hogy nem valami rózsás a helyzete.Két napja külön alszunk,hogy nehogy engem is megfertőzzön,most a lombik előtt nem igazán hiányzik nekem is egy betegség.
Kipróbáltam én is az Eszter féle csodaszert,nekem nagyon ízlik,semmi rossz ízét nem éreztem,úgy,hogy Én előszeretettel fogyasztom.Lehet,hogy csak Én vagyok ilyen fura szerzemény?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jóreggelt!

Béku, nekem is volt övsömöröm egyszer, emlékszem rohadt nehezen gyógyult, a seb része a hasamon, a köldök mellett volt, iszonyat kellemetlen, fú, nem irigyellek, ez egy mocskos-szemét kórság :shock: :shock: .... ráadásul a derekamnál kapott el valami ideget, úgy mászkáltam hetekig, mint a a seggbe...b..tt agárkutya.... :shock: :shock: :shock:
De nem feltétlen kell hogy bárányhimlős gyerekkel érintkezz, "idegi hatásra" is kijöhet (nekem mikor meghalt a Robika cicám, utána jött ki és a dokitól tudtam meg, hogy ilyen hatásra is kijöhet, mert a bárányhimlő-herpesz vírus valami közeli rokonságban vannak egymással és ugye a herpesz is idegre is kijöhet...).
És ugye nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a drága-nővérkéd miatt eléggé felcseszted Magad a múlt héten Te is!!! ..... :roll: :roll: :roll: :roll:
Hála ég, hogy elmentél dokihoz... látod, nem véletlen mondták itt a lányok.... :shock: :shock: :shock:
Bár ahogy most utána néztem, a magzatra káros hatásról nem írtak, de mivel a szemednél is van seb, remélem sikerül bejutni dokihoz vele....ha genyáznak, add elő a hisztis-kismamát!!! :wink: De szerintem kismamával nem fognak....nyugi!! :wink:

Zsuzskám: Jobbulást kívánok az ezermesterednek!!! Szegénykém, ez nagyon magas láz, férfiak a 37-től is kész vannak már!!! :(... Gyógyhullámok Neki: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Eszterkém: Látom tegnap nem volt érkezésed jönni.... remélem minden rendben és jó híreid lennének, csak ez a fránya leterheltség.... :shock: :shock: :shock: :shock: Jövő héttől már alig várom, hogy otthon legyél :) Láttam a baba-arzenálodat a blogon, na Ti aztán tényleg nem bízzátok a véletlenre.....de nagyon tecc!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Tegnap nem volt netem, és hát eszméletlen hogy mennyitt termeltetek már megint...nem tudom ma hogy lesz időm itt bent, de igyekszem utólérni magam, vagyis benneteket.
Most csak gyorsban rólunk: tegnap voltunk S-nél, minden tökéletes, babucink az 5 perces uhu alatt jóformán csak a pöcsét mutogatta, hogy nyugodjak már bele, ő fiú és kész :lol:
És rákérdeztem arra a mellkas-szorítós rettenetes érzésre amiről breki is írt a múltkor, mert nekem is volt már.
S kapásból vágta, hogy pánikroham, a terheség alatt a vérben megváltozott ion-koncentrációk miatt jöhet elő, általában éjszaka-este.
Heti 1 kalcium pezsgőtabletta javasolt rá, és persze ha jön a roham, akkor is kalcium, azonnal.

Na próbálok olvasgatni aztán jövök!

Kép
judit0713

Mieza, tegnap megkérdeztem a kozmimat. Nos azt mondta, hogy azok az utcákat (amik a 20ban vannak) felejtsd el, ott semmiképpen nem szabad házat venni. Azt mondta, hogy jó környék a 20 kernek a MÁrtirok útjának a Soroksár felé eső része. Egy utcát jegyeztem meg, Farkaslak. Tehát Farkaslak és környéke.
Amúgy ők is árulják a házukat, bár az nagyon nagy, 300nm, és egy ismerősük is a 20ban. Mekkora házban/értékben gondolkodtok?

Judit, micsoda büszke ksi pasid van! :-))
ann74

Zsuzska, párodnak jobbulást, sztem hamar át fog menni rajta, ha ilyen magas láza volt. Te pedig nyomasd a gyömbéres, fokis cuccot+c vitamint. Amúgy nekem sem volt gáz, inkább csak azért, mert én 2 foki helyett 3 nagyot tettem bele..na ez hülyeség volt.
ann74

kukk,

Mieza,
eszetekbe ne jusson XX !

cupp, romolok, pakolok, nagytakarítok

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!

Béku!!
Na,ugye csak jobb volt elmenni a dokihoz,nem cseszegetésből írtam. :wink:
Övsömörhöz nem kell baris gyerek,ahogy Andi írja,sajnos elkepható.És aki átesett a bárányhimlőn az is simán lehet övsömörös. :cry: :roll: Drukk a mai dokis látogatásokhoz.

Judit!!
Na végre jöttél... :D Örülük,hogy minden oké volt a dokinál Kiskapek szépen növöget.

Most hívott a keresztfiúnk nagymamája,hogy Ő pránanadival foglalkozik,és nem-e akarom Magam kezeltetni,mert nagyon jó lenne a lelkemnek,bla,bla,bla........Szerintetek??Őszintén!!!!!!!!! :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Avarka!!
Jajjj,de jó hírek,örülök,hogy minden simán megy,drukkolok nagyon a nagy naphoz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tesódat pusszantom,nagyon remek Testvér!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :wink: :wink:
csucsu99
Budapest

Nnna akkor most próbálok reagálni.

Mieza,
18-ban nem gondolkodtok? Pestszentlőrincnek vannak tuti szuper részei, kertes házak, rendezett környék, jó infrastruktúra. Villamos a Határ útig, vagy buzs Kökire...mi ott laktunk amíg nem hagytuk el a fővárost...ha visszaköltöznék (ez nem lesz!) csak oda.
20-23-ban is laktunk anno, nekem az kissé elmaradottnak tűnik, és ott is sok ám a c!
Gyönyörű a pocakod, szerintem épp elég nagy :wink: de már nem sokáig!

Breki,
jobbulást szegénykém!
Megértem az ijedtséget, remélem hamar meglesz a gyógymód, és akkor meg is nyugszol.

Sajti,
hajrá hármak!!! Tuti lesz belőle befutó :wink:

Ragacsok mennek Sajtinak, Vikusnak, Pancsinak :arrow: :arrow:

Andikám,
klasszak a szobák! A háló nekem nagyon bejön! A babaszobába ugye nem élhetem bele magam, hiszen kistökim folyamatosan jelzi, hogy ő ugyan nem lány :lol:

Avarka, Eszter,
drukkok a holnapi jó hírekhez! Hamarosan ti is pihenőn lesztek akár Sajti!

Hát ennyire futotta...kissé hiányos a memóriám, nameg a meló is vár :roll:

Kép
judit0713

Sziasztok!
Breku!Örülök,hogy elmentél orvoshoz!Mielőbbi gyógyulást! :arrow: :arrow: :arrow:
Hányra mész uh-ra?Vagy már lehet,hogy ott vagy?!

Engem már megint gyötör ez a fránya fejfájás!Nem birom!Már megint jön valami front?!

Kép
Kép
missancsi

Olvastam valahol a progeszetron injekcióról,azt kinek szokták felírni???Csak bizonyos esetekbe?? :roll:
csucsu99
Budapest

Béku!

Nagyon sajnálom, hogy övsömöröd van!!:( Ha ezt meghallom esküszöm a hideg futkos a hátamon, ugyanis nekem volt már sajnos:( De nagyon erős, a mellem és a hátam volt tele pöttyökkel
nagyon sok volt rajtam!! Először úgy kezdődött, hogy nagyon-nagyon fájt a hátam és utána jöttek a pöttyök. Ez a bőrgyógyász
akit ajánlottam neked irt fel gyógyszert, meg jártam hozzá
bioptron lámpás kezelést kaptam amitől szépen gyógyult a sebes
pötty.
Ővsömör csak annál van aki már átesett gyermekkorában bárányhimlőn. A virus továbbra is ott lapul az idegpályákon a gerincoszlopban és ha valami történik /stressz, immunrendszer legyengül stb./ akkor az alvó virus valamiért feléled és ez okozza az övsömört!! Általában az idős korban, de sajnos gyerekeknél
is előfordul. Nem fertőző, és nem kaphattad el senkitől!!!!!

Ezt a doktornő mondta el nekem is ilyen részletesen, mert pont
akkor készültünk a lombikra amikor kijött nálam.

Nagyon-nagyon remélem , hogy sikerül orvost találnod és gyorsan
rendbe jössz!!!!!!!!!!!!!!

Üdv. Babu
babu69

Béku,
drukk mielőbb beszélj a dokiddal.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csucsu én megpróbálnám a helyedben a prána-nádit.A több ezer éves keleti tanoknak egészen biztos van alapjuk attól hogy mi nyugatiak nem hiszünk benne.Mi nyugatiak különben is csak abban hiszünk amit megtudunk fogni :) De lehet ,hogy ez csak saját korlátoltságunkat bizonyitja
gyongy35
Mezőfalva

Béku nagyon sajnálom ezt az övsömör dolgot. :cry: Józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy akár a terhesség miatti legyengült immunrendszered miatt jöhetett elő. Nekem pl. amikor babás lettem, akkora herpeszem lett, mint az állat! Apukámnak is volt övsömöre, egy egész napos nagy műtét után jött ki nemsokkal, ő is a legyengült állapot miatt eshetett bele. Remélem mihamarabb kilábalsz belőle :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: pusszantás

Maccs
vörösmacska

Sziasztok,
szép napot mindenkinek

Csucsu, a progeszteron injekciót az én esetemben a 6-ik próbálkozásnál javasolja K doktor. Én hallottam róla anno és rákérdeztem majd az volt a válasz, hogy az én eredményeimmel nincs rá szükségem, majd az 5-ik sikertelen beültetés után magától javasolta, hogy most már megpróbálkozhatunk egy kis progeszteron rásegítéssel. Van itt egy olvasó aki többet tud erről mint én elküldöm Neked amit írt a progeszteronról nekem.

Kép
pannik
Budapest

Lányok,köszi az aggódást!!

Igen,ahogy írjátok,a legyengült immunrendszer miatt tudott támadni,és a bőrgyógyász azt mondta,akár egy kis huzat is kihozhatta belőlem a vírust,nem kellett,hogy bárányhimlőssel,vagy herpeszessel találkozzak...

Kaptam 2féle krémet,a szememre hál' Istennek nem ment még rá,így talán nem is fog,már nagyon ronda sárga pöttyös hajnal óta...

Gyorsan be is kentem,amint hazaértem.

Mindenhol tündériek voltak velem,mint kismamával!!! Le a kalappal!!
Hozzáteszem,emiatt visszamentem a XIII. ker.-be,hogy ne packázzanak velem már megint a lakcímkártyám miatt...

A tablettát nem meri senki felírni,csak ha még rosszabb lesz,úgyhogy drukkoljatok,hogy a kence elég legyen!!!

Amúgy nagyon jó vagyok begyógyulásban,minden sebem nagyon hamar gyógyul,a vérzés is mindig gyorsan eláll,szóval bizakodok :D
Vendég

Breki:
Örülök,hogy minden jól ment és a kialakult helyzethez képest minden rendben van.Az uh. mikor lesz?

Úgy néz ki,hogy még is csak nem tudom megúszni az influenzát,már nagyon jelentkeznek a tünetek.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....
Mi jön még?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi:köszi a megnyugtatást :)
Amiket elmondtak róla,meg olvastam,nagyon ijesztő..

Jól látjátok,amiatt ijedtek meg,hogy a szemem alatt van,és közel az agyamhoz....
De úgy látom,jól fog gyógyulni,ajánlom neki ;)

UH-on reggel voltam a többi doki előtt, 8:30-ra mentünk.
Persze nem a doki csinálta,akihez az időpontot kértem,hanem egy asszisztens,aki mondjuk nagyon értette a dolgát,és nagyon kedves volt,úgyhogy nem bántam.

Míg vártunk,sasoltunk a szülészet felé,ami egyelőre mumus,de olyan jó lesz majd megnézegetni,hogy milyen,attól biztos majd több kedvem lesz "oda kerülni" :D :D :D

A baba gyönyörű volt!!! :)
Képet nem kaptam,mert nem volt hozzá papír :(
Egy kis félreértés után tisztáztuk,hogy készültünk DVD-vel,így a vizsgálat 5 perce meg van örökítve,benne a szívhanggal!!! :)

Tarkóredő tökéletes,1 körüli,és az orrcsont is szépen látszott!
Vendég

Zsuzska: hát a dokinál a tegnap este horror volt!!!
Az a rengeteg köhögő ember,ráadásul nem tudja használni a kezét egyik sem...
Én is rettegtem,oltást az állandó vírusaim miatt még nem kaphattam,pedig végre túl a 12. héten már lehetett volna,így kinti részen maszkban vártam,hogy bemehessek...

Ma is a rendelésekre abban mentem,mert most mindenhol mindenki beteg,a szemészeten is köhögnek,tüsszögnek...

UH ma volt ;)
Vendég

Béku, nagyon örülök hogy minden rendben volt. Kenegesd a bibiket.
Kár hogy nem nézhezjük meg a babádat. :(
Gratulálok a szép eredményért.
franci

Franci: köszi :)

De,megnézhetitek,amint ki tudok ollózni a videóból képeket ;)
Vendég

Breki:
Ja most értem,csak meglepödtem,hogy elsőre nem irtál semmit az uh-ról.Gratula a jó eredményekhez!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: igen,először végigolvastam a mai termést,azt próbáltam lereagálni :D

Köszi!! :D
Vendég

Béku!

Jól van akkor kenegesd rendesen!!!!! A gyógyszer nagyon erős, neked most ha csak 1 mód van rá nem kellene!!

Örülök, hogy a babucival minden ok. Kiváncsi vagyok én is a sztárfotóra:)
babu69

Itt Nektek integet a baba :)

Kép

Míg ollózgatok,egy kis ízelítő :D
Vendég

Édes a kis drága!
Vissza is integettem neki. :)
franci

Egyébként a házidokim asszisztense,amint meglátott pocakosan,rávágta,hogy ez bizony FIÚ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán megnézte az UH-fotót,arra megint csak ennyit mondott :D
Pedig eddig mindig üzente párommal,hogy vigyázzak magamra,meg a kislányunkra :D

Most meg azt mondja,csúcsos a hasam,ezért fiú lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kisbeeka: Szép az ebihalatok. Én erről a felvételről még nem tudom megállapítani hogy fiú-e.
vicky79
Budapest III. kerület

Nincs egy jobb kép a medencéjéről?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Köszi!
keresgélek még,az a baj,hogy csak az utsó 4,5 perc van meg videón,egyelőre nem tudtam feltölteni se a netre,mert ahhoz nagy a méret...

Szóval az elején sokkal nyugisabb volt,akkor teljes képet is lehetett csinálni,utána szerintem valami csuklás-félét csinált,szinte ugyanolyan időközönként ugrott egyet! :lol: :lol:

Nem a mostani UH-on mondta az asszisztens,hanem tegnap este a házidoki asszisztense,amint engem meglátott,meg az előző képet,ami 4 héttel ezelőtti... :shock: :shock: :shock:

Gondolom csak tippelget,neki van vagy 2 fia,meg 2 lánya :D
Vendég

Sziasztok!

Sajnos a vasárnapi negatív tesztem jó volt. Ma már csak 12 volt a hcg-m. Ez a babó nem akart velünk maradni. :cry: :cry: :cry: :cry:
Most Béku,a feneked alatt vagyok!

Béku

Gyönyörűségesen szép a babád!!! :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Ökölbe van a kicsi keze?? Nagyon helyes!!!
Gratulálok,hogy minden rendben van a babáddal. Ez a fránya övsömör meg minél hamarabb tűnjön el!!!!!!!!!!!!!!

Sajti,Vikus,Pancsi ragacsokat én is küldöm ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
vszandra

Kisbeeka!

Gyönyörű! Tiszta ... nos még nem látszik, de szerintem teljesen mindegy!
Kis kezecskéje olyan állásban van, mintha azonnal egy jó nagyot be szeretne pancsolni valakinek! :D

Kép
avarka

Én a has formája alapján nem hiszek a jósolgatásban. Nekem inkább kerekebb hasam volt, de szerintem a Miezáé sem csúcsos. Vagy ti annak látjátok?
vicky79
Budapest III. kerület

szandra: Nagyon sajnálom. Kitartás. :cry:
vicky79
Budapest III. kerület

Van egy jó kis ufós kép is:

Kép
Vendég

Szandra: nagyon sajnálom... :(

Remélem az élet gyorsan kárpótol Titeket!!!
Igen,ökölben volt a keze sokszor,néha mintha az ujját szopta volna :D

Nekem mondjuk a kedvencem ma a kis tapija volt!
Sajnos az még az UH elején látszott,így arról képet nem tudok mutatni,de annyira drága volt,ahogy állandóan tappancsokkal felfelé volt,még a lábujjai is kivehetőek voltak :D

Avarka: nem lehet elég korán megtanítani a gyereknek,hogy meg tudja védeni magát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky: a pocakod fotója most nem ugrik be,de Miezáé tutira nem csúcsos!!! :D
szép gömbölyű!!

Mondjátok,hogy azért nem néz be ma,mert Albert belehúzott?! :D :D :D :D :D
Vendég

sziasztok

béku
örülök hogy minden rendben van veletek és gyógyulgass hamar.

szandra
sajnálom, de ne add fel sikerülni fog a tesó, mi is 4,5 évet vártunk rá és most 5hónapos a kislányunk.

sajti eszter avarka drukk nektek is.

rólunk
nekem tegnap este lázam volt és fáj a torkom de nagyon, ma megjártam a dokit, enyhe tüdőgyulladásom van, úgyhogy megyek feküdni hogy gyógyuljak.

üdv mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Aranyos a kis ufó.

Pocakfotó már a vége felé (35 hetesen)

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: klassz fotó!! :D
Szerintem se csúcsos,de ehhez tudnom kéne,hogy aki azt nézi,pontosan mit lát csúcsosnak :D
De inkább gömbölyűnek mondanám!
Vendég

Breki,
nagyon helyre kisbaba, akár fiú akár lány :D (mondjuk nekem a 12 hetes uhun már mondták hogy valszeg fiú, azt állítólag előbb látni).

Szandra,
vigaszölelést küldök ((((((o)))))), mást sajnos ilyenkor nem nagyon tudok...olyan szomorú amikor egy remény így elillan...de nem szabad feladni! Sírd ki magad, búcsúzz el tőle, aztán csak előre nézz!

Kép
judit0713

Lukácsné: jujj,ez nem hangzik túl jól!!!
Pihengess,és gyógyulj!! Küldök Neked gyógyhullámokat!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Judit: köszi!

Szerintem a csaj inkább csak ahhoz ért,hogy megmérjen mindent,4D-re csak arra az 1-2 mp-re kapcsolt át,úgyhogy ott se láttunk semmi lényegeset,mert felhúzott tapikkal van :D
Vendég

kisbeeka: Állítólag azt nézik, hogy oldalra terül inkább el, vagy előre nagyobb. Hát ez alapján most döntsd el nekem milyen volt. Nekem nem ment.

lukacsne: Jobbulást neked. Pihenj amennyit csak tudsz.

A kollégámék kisfiával Barbus egy napon született és ők már a 12 hetes uh-n látták a bizonyítékot.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: