Sajti, én is libabőrös lettem, amikor olvastam. Mert szerintem pont egyszer amikor vártunk, akkor ott volt egy barátnőd, ugyanúgy akció közben, csak egy kicsit előrébb járt és személyesen is találkoztam vele… Még szorítottam is neki. Most meg már itt a kis Szonja

Nagyon édes volt és szépséges 20 perccel születés után, olyan édesen ásítozott, integetett, prüszkölt, teljesen oda voltunk.
Nektek is nagy drukkok mennek!!!!
Vicky, de jó, a Keletinél? Csüt-péntek a párom itthon lesz, légyszi, hogy akkor küldd el és akkor beküldöm érte, az Örstől nincs nagyon messze. Így okés?
Ann, Molnár dokinál vagyok. Nekem Sz. egy picit merevnek tűnt szüléshez. (Bár, a bmc-ben imádtam). De szerdán tök jó volt látni hogy Sz. mosolygós, vidám, viccelődős volt, neki is van egy másik oldala

(Gondolom műtét után felszabadulva indult már haza

)
Andrea, hát, ez tényleg rózsaszín

Kis habosbabos. Remélem egyszer még nekem is lesz lányom

Olyan édes lányos babaruhákat láttam már turiban is, teljesen megdobban a szívem ilyenkor. De biztos nagyon jó lesz Albival is vonatokat és kocsikat nézegetni és focimeccsről beszélgetni

))
Vicky, mára is meg volt a nagy telefon: „ mi az, hogy még nem szállt le a hasam?” Mondtam, hogy a doki szerint nem biztos, hogy le fog, nem olyan, majd csak rögtön a szülés előtt.. Mire a barátnő: „Hát, én lehet, hogy nem szülnék nála, ha ennyire nem ért hozzá”
Oks, legyen saját véleménye, de minek próbál bennem rossz érzéseket kelteni? Megint eldugom néhány napra a telefonomat, úgy látom
Kahlan, sok sikert az akcióhoz!!!
Lujzici, ha szombat, lehet, hogy bejönnek, de inkább a terminált szokták javasolni. Lombikom volt és bejöttek megcsinálni.
Nézegetek én is minden féle lehetőséget lakás-ház ügyben. vannak jók azért, de ugye nincs annyi manink

De már albérletbe annyira nem költöznék. Nem azért, mert… nincs vele semmi bajom, itt szuper pl, csak…
nem tudom, megérzés.
Nézegetem most a 19. és a 20. kerület felső részét. Valaki nem járatos arra, hogy picit írjon a környékről? Melyik része gáz, hova érdemes. Nekem nagyon tetszik Újpest, sokáig laktam arra, de most elég messze lenne a páromnak és hát… nem fogok este 9-kor fürdetni, amíg a városon átkecmereg
Ha vennénk, mivel kicsit nagyobbat akarunk, mint ez, most (hahaha), csak kintebb tudunk gondolkodni az árak miatt… Szóval a 17. kerületben van nagyon sok jó, jó áron, de oda se igazán jó a közlekedés és világvége, tényleg. (Mi a belvárosból jöttünk, ez a határ nekünk

))
Szóval, ha van info-tok a 19. és 20-ról, írjatok nyugodtan
Még nem igazán beszélgettünk róla, úgy teszünk, mintha nem kéne majd mennünk. És maradunk amíg lehet. De, hogy van időm, azért nézelődök. Tuti, hogy nem akarok visszamenni a belvárosba. Tuti, hogy kell a saját kert. (a medencéről lemondok.. brühühühühühühü, tudom, luxus, de olyan jó lenne még ezt a nyarat itt átélni… persze, stressz nélkül

) De hogy albérlet, vagy ház, vagy Prága? Most ezek az opciók bennem.
Majd szülés után lehet, hogy előhozakodom a témával, addig infokat gyűjtök..)