A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Móni, micsoda sütik :shock: 8)

Kaqk, mi újság Emmával?

Most ennyi. Visszavonulok, és várom, hogy jöjjetek és írogassatok :lol: :arrow:

Kép
vindolanda

De azt még leírom, hogy itt nincs túl nagy hó, pár centi összesen. Viszont nagy jégcsapok nőttek a fatárolóra, ezek Rugónak nagyon tetszenek, én meg mindig lefejelem fahordás közben.

Kép
vindolanda

Hali
Vasárnap fél 10 és egyedül vagyok. 3/4 9 ig aludtam, persze f6-7 ig nem tudtam.:-(

I elment megbeszélni..Emma nagyizik, nagyon jó kedve volt este is, minden jól ment, most piacon vannak..vásárol..és kitalált hogy egy hercegnőt szeretne ( a múltkori kiránduláskor is kapott egy repülőt :-( ) de olyat ami kína, aki sok rizst eszik..:-) ...(ebédnél apu mondta neki hogy a kínaiaknak azért ferde a szeme mert sok rizst esznek)

remélem nem vesznek neki megint valamit, kértem hogy csak nézzék ki és majd névnapjára...meglátjuk. Lassan mennek haza aztán meglátják hogy hazahozzák vagy templomba mennek és ott találkozunk..

Este s annyira hiányzott, hogy semmihez sem volt kedvünk...olyan üres volt!! :-(

szép napot!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Áron elment apjával mamához, Péterkével megsüttük már a banános csokis muffint, pörkölt fől....

Jégcsapok itt is vannak, teccik is a gyerekeknek:-)

Emma biztosan jól érzi magát:-)

Ha haza érnek megyünk ki szánkózni:-)

Heni
KépKép
heni81

Az elmúlt napok fő történései képekben:

A férfiak punnyadnak a bajkeverő majom előtt, G. közben elalszik: Kép

Nagy izgalmakat hozott a madáretető-készítés. A képen látható, hogy G. oda sem fért: Kép Kép

A tökéletes etetőhöz lazúrfestés is dukál: Kép
Rugó azt reméli, majd kolibrik fognak belemenni (kobi). Győzködjük, hogy talán mégsem.

A régi játékok előkerülése is lehet félórás program: Kép

Heni, jó szánkózást!

Én azért kipróbálnék egy itthoni estét Rugó nélkül. Aztán lehet, hogy hiányozna :roll:

Kép
vindolanda

Hali

I altatja Emmát. A drágám a piac után mondta hogy Ö anyához akar jönni. elég volt a kirándulásból..:-)

Hazajött. :-) végre!!! Annapetiztünk a szgépen..imádja.:-) ebéd, és szerencsére I is befutott, így találkoztak, meg Ő ,mesél.

Emma nagyon jól érezte magát, de valószínű gyakrabban lesz olyan hogy oviba nagyik mennek érte , du-án kicsit elvannak és este hazahozzák...azt jobban fogjuk viselni. :-) és Ő találta ezt ki! :-)

Rugó milyen kis ügyes, sokat segít........kobik :-)
George a majom...:-) Emma is szereti

mmm banános muffin...annak megvan a receptje vhol? Heni felrakod?????

itt már nem igazán van hó...Heni jó szánkózást!!!!!

:arrow: ebédelni

KépKép
kaqk
Debrecen

MAggie féle muffin, ott van a receptek között, nagyon finom és egyszerű, gyorsan készen van.

Heni
KépKép
heni81

Ja. köszi, nem is néztem mostanában a receptjeinket

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, csajok!

Gica, megértelek, hogy a Zsuzskáék mellett nem tudtál már tovább vizsgázni. De talán ha még lesz rá mód, be tudod fejezni a jogi tanulmányaidat (én pl. azt végigcsinálni nem tudnám, de nem a vizsgadrukk miatt). Egyébként én is mindig nagy vizsgafrászos voltam, de most úgy érzem, hogy ezen túljutottam. Akkor mindig nagy tétje volt, most már nem lenne, csak a tiszta érdeklődés. ;-)

Vindo, imádom a képriportjaidat. Rugó a szakértelemnek már igen magas fokán van szerintem ;-)

Móni, istenien néztek ki a csokibigyók, egészségetekre! :-)

Tegnap nem tudtam jönni, mert végre S-val megünnepeltük magunkat, eddig Ádó betegeskedései miatt nem tudtuk.
Jó volt, találtunk éttermet is magunknak (elegáns retróhely volt, de meglepő módon a Menza nevet viseli), meg moziztunk is. :-)
irina

Heni, Petike tüneményes dalmata! :-)

Én azt sem tudom, mikor lesz farsang az oviban. Néztem egy sor jelmezt erre-arra, de egyik sem tetszett, ami jópofább volt, arról Ádi azt sem tudja szerintem, micsoda.
Holnap akciózás lesz, reggel megy oviba S-val, de vizeletet le kell vennem tőle, azzal én megyek a kórházba, délután meg S hozza haza Ádit, én meg maradok szülőire.
irina

Most csak helyzetjelenteni jöttem.

Zsozsi sokkal jobban, szedi még az AB-t, holnap kontroll.
Gegi birkás lett.
Mi meg megnyertük a szegedi röplabdatornát. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó!

Most csak gyors jöttem elmondani,hogy nem tűntem el megint csak Zizinek ezerrel jönnek a fogai,kint van a harmadik és már jön is a negyedik!És mint Bertinek felül a szemfogai jönnek először :shock:
Mint egy kis vámpír :lol:
Na és persze szenved ezerrel,nyűgös,amit persze megértek!
Éjjel is ébred,van,hogy fél óránként,szóval nem sok mindent aludtunk mostanában :?
Jövök amint tudok! (még nem olvastam vissza azért nem reagálok most semmire...)
Megyek alszok gyorsan amíg lehet.
Jó éjt!

juba0

Jó reggelt!

Itt nagyon jó a helyzet, Rugó még alszik, én netezek. Karácsony óta nem kelt fel később, mint én 8)
Igaz, ehhez az is kellett, hogy megbütykölje a kinti-benti hőmérő gombjait, és beállítson rajta egy reggel hetes ébresztőt, amire persze ő nem kelt fel :x

Juba, szegények :(
R. is kelt hónapokig éjszakánként 10-20 alkalommal, totál K.O. voltam :lol: De örültem, mikor már kijöttek a fogai :roll:

Mesi!
Nem semmi 8)
Geginek gyors gyógyulást!
Maradtak hegek Zsozsin? Szépen gyógyult?
Nekem van pár bárányhimlős hegem, egy-kettő a karomon, meg a hasamon is volt. De a terhesség óta a hasamon lévők már nem feltűnőek :lol: :lol:

Panndi, hogy vagytok??

Kaqk, etno-babák 8)
Mi a multikulti nevében adtunk Boglárkának és Blankának mindenféle nációjú babákat és barbikat régen, afrot, arabot, meg terveztem egy japánt is, de addigra megszületett Rugó, és onnantól kevesebb ajándékot kaptak :oops:

Tegnap voltak itt a kisebbik bátyámék, most Boglárka jött vele. Nagy játék volt, szerintem R. azért alszik ilyen mélyen, mert kikészült :idea: Boglárka festett nekem egy befőttesüveget üvegfestékkel, és van rajta egy pók is. Gondolom, Pók Úr miatt kárpótlásként 8)

A madáretetőt egyelőre nem tudjuk kivinni. Van benn egy műanyag csirke figura, annak kell benne lennie, és üveggolyókat eszik :idea:

Képzeljétek, az akváriumunkban vannak azok a gömbszerű növények. A csigaevő vájt bele egy olyan lyukat, mint a kisujjam, és oda tolat be, ott pihenget :idea:

Irina, mit ettetek?
Na, akkor nektek is kell mára egy kis logisztika :shock:
Én elég hideg fejjel tudtam mindig vizsgázni, jól ment, nem volt soha lámpalázam igazán :roll:

Emlékszem az ókortörténelem szigorlatomra, csak én kaptam aznap ötöst ókori keletből, pedig valami reménytelen tételt húztam ki (neolitikum volt az egyik), de beugrott a hatosztályos törikönyvnek egy ide vonatkozó része, hogy Chatal Hüyük nevű évezredekkel ezelőtti városban a csontvázakat a házak tetejére tették meg hasonlók, és azt hitte az oktató, hogy mindenféle szuper könyvet olvastam, közben meg a középiskolás tananyagot mondtam neki :P Aztán a görög-római résznél lebuktam, hogy egyetlen forrást sem olvastam el, így négyest kaptam összesítésben :lol:

A héten túlnyomórészt itthon leszek, egyszer kell tuti bemenni az egyetemre egy kutatói megbeszélésre. Talán még akkor vizsgáztatok is. Már Böszbe nem megyek ki, a büfében találkozunk az ominózus hallgatóval.

Jövő héttől viszont indul a félév :x

:arrow:

Kép
vindolanda

jó reggelt!

Vindo büfében 8) Madáretető nagyon klassz! nekünk is van, de nincs helye még :roll:

MEsi gratula a kupához! Műtét akkor lesz? SZegény Gegi, de jobb, hogy igy egyszerre túl vagytok a birkaságon:roll:

Juba kitartást a fogzáshoz! Nyugodtan adj neki Nurofent, hagy aludjatok kicsit jobban. Nálunk Áronnál a dentinox nem vált be :roll:

Irina igen üzletben drága is, meg a kicsik számára még ismeretlen mesehős jelmezek vannak. Én teszveszeltem, kimondottan állatkát kerestem és a 101 kiskutya hatalmas kedvenc :D

Heni
KépKép
heni81

Hali,
Mi is megvagyunk...
Emma oviban, I könyvelőnél,
Mivel de-t és du-án is kint voltunk a kuty hidegben -8 lehetett, annyira fáj a torkom, köhögök, folyik az orrom.áááááááááááááááááááááááááááá

a majd elmúlik.

Az oviban pénteken 2 en voltak Emma csoportjából. Ma 4 en. :shock: :shock: :shock:

Mesi: gratula a kupához! , Zsozsinak sok puszi, meg a kis birkás Geginek is..na csak nem úszta meg! bár lehet jobb így!

Juba: oh a kis Zina, a nurofen jó volt Emmának is meg ő chamomillát is kapott napközben az is segített neki. Én is alig vártam hogy kibújjanak a fogai MIND!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi: mindig elfelejtem, Köszi, megkaptuk! :-) szupi!!

KépKép
kaqk
Debrecen

A farsangról rugónak sincs fogalma, azt hiszem.
De szerintem spongya bobnak öltözne. kapna egy sárgára festett kartondobozt :lol:

Nem nagyon hagy most jönni.

Ki kellene menni kakaóporért meg kekszért, de várom, hogy melegedjen. Még mindig mínusz nyolc alatt van :evil:

Kép
vindolanda

Na, végre leült a hátsójára.

Kaqk, ovis csoport :shock:

A nurofent mi is bevetettük fogzáskor, mikor már a végkimerülés határán álltam, és akkor csak háromszor kelt éjjel. Két-három napig kapta, aztán megint kelt vagy hússzor napokig, de akkor kicsit pihentebb voltam, és túléltük 8)

A fogzós időszak nem hiányzik :!:

Juba, tényleg, egy fotó a vámpír-lányról???? :lol:

Kép
vindolanda

Szerintem felöltözünk, és elsétálunk a boltba :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nálunk hányós-hasmenős vírusozás megy... :( Nincs 1 perc sem, folyton vkinek van vmi gondja, de ha épp nekem sincs, akkor megyek mosni-teregetni... :) Mókás különben, csak ne kelljen kiszáradás miatt kórházba menni. Itatom a gyerekeket, mint a kacsát... :)

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!
Na, hazaértem egy gyors körútból, munka előtt még írok Nektek! :-)

Dóri, gyógyuljatok meg mielőbb!!! A frászt kapom a hányós-hasmenőstől, mert Ádi nem egy nagyivó, az a lényeg, hogy Te bele tudod Samuékba diktálni az italt.

Mesi, hatalmas gratula a kupához, a FB-on már olvastam :-)
Gegikének jobbulást, hogy viseli a pöttyöket?

Juba, :-( remélem, Zinus hamar túllesz az aktuális fogacskák kinövesztésén, és lesz alvás ismét. Kis vámpír, cuki lehet... :lol:
Egy kép róla esetleg? :-)

Heni, hát én még nem tudom, milyen jelmezünk legyen, de lehet, h nem is kell, mert az oviban gyártanak maguknak (ez ilyen néphagyományt nyomató ovi, úgyhogy biztos a farsangot is ennek szellemében tervezik). Nekem persze ez lenne a legkényelmesebb. Amúgy doktorbácsis jelmezben gondolkodtam.

Vindo, ne is mondd a középiskolás anyagot, én egyszer 20. századi világirodalom vizsgán kaptam Beckett-et, aminek nagyon örültem, a középsulin irodalomtankönyv hosszan tárgyalta és tök jól. Elmondtam az egészet, a tanár odavolt, majd -- itt jön az izgis rész -- megkérdezte, miből készültem. Elmondtam neki, elég fagyos arcot vágott... :lol: pedig még egy szakirodalmat is blöfföltem, hogy ne legyen annyira kínos a helyzet.
Izgalom: azért a doktorin már kevésbé volt jellemző, a szigorlattól mondjuk cidriztem, de csak addig, amíg be nem léptem az ajtón. A védésen is kicsit, mert attól tartottam, néhány ámokfutó eljön a szakmából és provokatív kérdéseket tesz fel. Az államvizsgáim rémes élmények voltak (nem a jegy miatt), ez is közrejátszott az idegességben.
Vacsi: töltött csirkemellet ettünk tepertős (vagy milyen) krumplipürével. Tök jó volt, pedig a püré alapból nem egy nagy izgalom, de ez a változata remek volt.

Na megyek dolgozni, de visszanézek még.
irina

Halihó!

Csak gyorsba:

Dórijobbulást a családnak+++++

Irina nem dokibácsi, hanem rocksztár :lol: :lol: :lol: :lol:
gitárja már meg is van hozzá :lol: :lol: :lol:

majd még jövök, kajaidő van :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló!

Irina neked mit mondott a doki..Engem megint jól beparáztatott.. Lehet nekem meg erre kellene szednem valamit :roll: Ha újra előjön akkor kivizsgálás,honnan és miért,mert nem lehet csak úgy fiúknak CSAK úgy összeszedni alulról..v. vérből v. valami okozza.. nektek mit mondott a bácsika?

Amúgy most tiszta a pisi,majd csütörtökön kell vinnem újabb adagot megnézetni vele..

Dóri hamar legyetek túl rajta...++++++++

Móni olvasom a blogod.. :) Szépek vagytok!

Vindo a titkotok??? jó lesz ha megírod,hogy csináljátok a betegségkivédéseket.... vitamin igen,ha igen akkor mi? meg mindent amit gondolsz tessék leírni.,mert már nem akarok dokihoz járkálni.... :)
varga tünde

40 percet sétáltunk kinn, nekem ez elég is volt :roll:

Dóri, jobbulást!

Most ennyi.

Hurkát sütünk :lol: :arrow: Házias vagyok.

Kép
vindolanda

Ja, az engem is izgat, hogy csináljátok, Vindo, hogy Rugó alig beteg. 8)

Tündi: nyugi, drága!
Szerintem a gyerekorvosok nagyon különbözőek. A mi mostanink nagyon nyugis és szerintem totál mást mondana, mint a tiétek.
A miénk azt mondta, hogy elég egy felfázás és az arra hajlamos gyerekeknél kijöhet az ilyen húgyúti bigyó.
De - ezt már én mondom - bőven elég az is, hogy rosszul töröljék ki a feneküket (maguknak), mondjuk rossz irányba.
És bocs (nem Neked címzem), de már hogy a túróba ne tudnák a fiúk is elkapni ezeket??? Értem én, hogy lányoknak könnyebb, mert a fiúknak hosszabb az út, amit a baktériumoknak meg kell tenniük, de csak akkor, HA kívülről kerülnek be (mondjuk a fütyin). Mert hát simán lehet, hogy a normál baktériumflórájának része az, ami aztán elszaporodott.
Magánvélemény: persze, ha Beni sokszor (tehát mondjuk évente többször) ilyennel kínlódik, akkor érdemes egy nagyobb vizsgálatot csináltatni, de ez mindennel így van.
Szerintem Dórit is kérdezd meg, ő írta, hogy (azt hiszem) Samu hajlamos az ilyen húgyúti betegségekre.
Puszillak!

Móni, tényleg, rocksztár! Kéne egy rocksztár feliratú póló, és annyi ;-)
irina

Tündi, megnéztem, nekünk egy egyébként igen szépen hangzó nevű baktériumot találtak Ádi vizeletében: Proteus mirabilis.
Bemásolok egy netes anyagot, hátha megnyugszol (uazt mondja a doki benne, mint a mi gy.orvosunk: a normál bélflóra része ez a muci, plusz a megelőző antibio-kezelések is okozhatják az elszaporodását -- na hát az nálunk ugye mindig van/volt). Nálatok mit találtak?

"Kedves Doktor Úr!

3 éves kisfiam vizeletéből proteus mirabilis nevű baktériumot tenyésztettek ki, 10'5-en csíraszámmal.
Az antibiotikumos kezelést már megkapta, most várunk a második tenyésztés eredményére.
A kérdésem az lenne, hogy mi ez a proteus mirabilis baktérium? Mennyire van köze az esetleges legyengülő bélflórához, immunrendszerhez (sokadik antibiotikumos kezelés miatt)? Honnan kaphatja el a gyerek, mitől tör a felszínre? Mennyire visszatérő folyamat ez? Ha bármikor újra éledhet, mivel lehet megelőzni, lehet-e?
Válaszát előre is megköszönöm.
Tisztelettel: Gabi

tovább Dr. Szabó Tamás Csaba adatlapjára

A Proteus mirabilis baktérium a normál bélflóra tagja, de sok helyen (pl. a talajban) is előfordul. Pelenkás ill. kisded korban a székletben levő baktériumok alulról jutnak fel a húgyutakba. A szervezet immunstátuszához köze van, ill. nyilván a baktériumflóra egyensúlyának megbomlásához is köze lehet, valamint a korábbi antibiotikus kezeléshez. Mivel a széklet és a vizelet távozásának útja közel esik egymáshoz, visszatérő folyamat lehet, mert évek múlva is közel esik egymáshoz a húgycső és a végbélnyílás. Higiénés viszonyok betartása segíthet megelőzni. Székelés után a WC-papír helyes asználata fontos, előlről hátrafelé kell kitörölni a gyerek fenekét. A Proteus mirabilis speciálisan a húgyutak megbetegítője, így a legújabb Infektológia könyv az alacsony csíraszám kezelését is javasolja. Cél a steril vizelet elérése visszatérő húgyúti fertőzés esetén, különben a kiújulás esélye nagy. Tisztelettel Szabó Tamás"
irina

Igazság szerint semmit :roll:
Soha nem kap vitaminokat, meg alig szed gyógyszert :roll: Csak ha lázas, akkor :roll: Nem is veszi be, mondjuk, én próbáltam neki adni ezt-azt :wink:
Szerintem örökölte, G. is ilyen volt kiskorában állítólag.
De az is lehet, ha nagyobb közösségbe kerül, ő is összeszed majd mindent :wink: :!: Aztán énrám is rám ragasztja.

Meglesem a hurkát. Mikor mesét néz, majd próbálok jönni :arrow:

Kép
vindolanda

Irina köszi! Az a baj ám,hogy most én is eléggé labilis vagyok idegileg ,kicsit besokaltam,így hamar kiborulok,meg kezd rám ragadni ez a negatív hangulat ami itthon van..de próbálom tartani magam,eddig egész jól ment és menni fog! muszáj nem dőlhetek ki én is a sorból.. Ezért kérdeztelek mindig olyan jól írod a dolgokat,hogy tökre megnyugszok ,csak pozitívan :lol: Nekünk nem csináltak tenyésztést.. :( viszont simán lehet amit írtál,mert előtte pár nappal hagyta abba az ab kúrát.. ugye a felső léguti cucc miatt.. Már írtam Dórinak is.. :) :oops:

Vindo értem! :)

És Domi itthon nem pisil be,éjjel sem-remélem nem szóltam el magam!
varga tünde

Vindo, a hurkát szeretem ;-)

Remélem, azért nem busónak öltöznek be Ádiék az oviban, ha már maguk készítik a jelmezeket:lol:
irina

Tündi, semmi baj, teljesen megértelek -- és tudod, erre mondaná Mesi, hogy kapjál be egy marék Magne B6-ot és aludj minél többet! :lol:
Szerintem ne aggódj Beni miatt, biztos elég lesz, ha végig beszeditek az antibiotikumot. Nem igazán tudunk mit csinálni azzal, hogy a korábbi ab-kúrák miatt elszaporodnak más baktériumok...

Na tényleg mentem, mert ma sem leszek kész azzal, amit elterveztem.
irina

varga tünde

Szia! Köszi! :) Megyek vásárolok valamit magamnak attól is jobban leszek! MagneB már megvolt! :) :)
varga tünde

Ja, azt én is hallottam, hogy az AB-kúráknak pár napig nincs értelme :roll:

Tünde, nyugi. És igen, alvás, kaja, néha kikapcsolódás. Gyógyuljatok meg!

Irina, én is szeretem. Anyósomék hozták, szóval finom is 8)
Rugó is szereti.

Kész is van, jó ropogós, ahogy szeretem :D

A jelmezekről mindig Timi 26 jut eszembe, mikor Inuyashának akart öltözni a leányzó:)
Amúgy G.nek lecseréltük a skype-ikonját Inuyashára. Nagyon örült neki. Egyszerű lélek :roll:

Kép
vindolanda

Péterke béreseik, meg C vitamin, Áron nem kap semmit, de ő jó eszik, iszik, mig Péter nem, nálunk főleg ez az ok, amiért P kapja a vitamint.
Eddig 1x voltak betegek, de meg is lepődtem volna ha nem lettek volna azok, annyi beteg gyerek között.
Majd lehet farsangi bál előtt is ez esz, mindenki elhozza majd a beteg gyerekét is, csak hogy szerepelhessen, aztán lebetegszik a többi is.

Meg szerintem az öltöztetésen is sok múlik, mert akkor nagyon megtudnak hűlni ha leizzadnak.

Vindo hurka8) nálunk túrós tejfölös nokedli van, piritott szalonnával és kolbásszal. Áron azt mondta fincsi 8) bár neki szinte minden az 8)
Péterke csak tojással eszi meg :roll:

Heni
KépKép
heni81

Jól bekajáltunk.
Nescafét csinálok, R. kekszet rágcsál és majd teát iszik.

Hú, mifelénk a nokedlit nem csinálják túróval :shock:
De nagyon szeretem amúgy 8)

Viszont az Irina-féle menüben a tepertőt nem szeretem :roll:
Vagyis a normál tepertőt nem eszem meg.

Bement a szobájába játszani. Jó gyerek 8)

Kép
vindolanda

Na én is itt vagyok. teregettem, meg ettem is.

a kedvencemet..az egyiket...mert sok van.:-)
gombás tojásos spagettit. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo én se csináltam még, de kimaradt nokedli és túró is, nem rossz együtt:-)

Heni
KépKép
heni81

Még olyat sem ettem, de jól hangzik Kaqk 8)

Heni
KépKép
heni81

Vindo!
Hurka! Nyami! Kolbász is volt hozzá?
Nagyon jól néztek ki a madáretetőkészítős képek! Rugó nem hazudtolta meg magát!

Heni!
Igen, sajnos a farsang után lehet egy nagyobb betegséghullám...

Kaqk!
Én sem ettem még ilyet, de biztosan fincsi!

Irina!
Jó munkát!
Rocksztár Ádi nem rossz ötlet! :)

Dóri!
Jobbulást nektek!

Juba!
Hajrá fogacskák! :)

Móni!
Ti hogy vagytok? Gréta ovizik?

Mi köszönjük, jobban. Láz már nincs, köhögés is alakul. Most pihiznek a szobájukban. Dumálnak, alvás nincs. De cserébe este nyolckor már lesz! :)

Kép
gica1

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek, jatszohazba keszulunk, gyerekek turelmetlenek..

Talaltunk ovodat, Rania hetfon kezd, harom napot megy egy heten, 8-1-ig. Alexet is be fogom adni egy fel napra (egyelore), nagyon elvezte, amig ott voltunk :D ha belegondolok, hogy lesz par ora szabadidom a gyerekek nelkul, teljesen elkap az izgalom.. :oops: :lol:

Csak ennyire telt, bocsanat, Alex hisztizik.. :twisted:
Vendég

Gica, nincs hozzá, mert nem szeretem :oops: Sosem eszek kolbászt :wink:

Jövök majd este.

Most csak ennyit: R. aktívan részt vesz a kávéfőzésben. Közben a konyhapulton ül Kép

Kép
vindolanda

Niki, majd babanetezel egy csomót :!:

Kép
vindolanda

Halihó!

Mi is megvagyunk, csak a hétvégét Nánáson töltöttük. Szombaton mentünk, tegnap jöttünk. Ma meg mindenki ment dolgozni. :lol:
Szépen lassan mindenki rendben lesz. Én továbbra is tartom magam.

Jobbulást kívánok minden kis betegecskénknek!

Úgy volt, hogy ma lesz a félévi értekezletünk, de délelőtt megtudtam, hogy majd csak holnap délután. Négytől kezdődik majd, szerintem valamikor éjszaka jövök majd meg. Szerdán meg Dávidéknál lesz szülői értekezlet. Holnap még lenne Gergőéknél is, de sajnos nem tudok egyszerre két helyen lenni.
dmaggie

Irina, rengeteg pontod van. :roll: Kíváncsi leszek, olvastam, a tavalyi ponthatárt. Nekem felvételiznem kell majd, szerencsére azt nézik majd.

Rugó-képek isteniek. Imádom mindet! :lol: :lol:

Közben figyel apa egy aukciót a vaterán, nem sokáig kalózkodhatok itt.
dmaggie

Köszönjük a jókívánságokat! :)

Tényleg csak helyzetjelenteni jövök távirati jelleggel. :oops: Lesz ez még jobb is!

Voltunk kontrollon. Zsozsi füle a látszat ellenére (a jó közérzete ellenére) nincs rendben! Krónikus a gyulladás, most a cél ennek a lehúzása, a mandulaműtét elkerülhetetlen. Csütörtökön újra kontroll, addig AB szedés folyamatosan. Most hasmenése van, próbálom probiotikumokkal helyrehozni.

Gegi szarul van, millió pötty/hólyag van rajta, viszket neki, 39,3 a láza, emellé meg tök takony. :( Kap Fenistil cseppeket, meg mentholos hintőport.
A gyerekorvost hívtam 8-kor, hogy mivel csillapítsam a lázát. Igen, van egy olyan telefonszámom az új dokihoz, amit éjjel is hívhatok akár! :D
Aspirin tartalmú lázcsillapítót nem szabad adni, mert ebből adódhat bárányhimlő esetében a szövődmény, májkárosodása lehet.
Úgyhogy Nurofen, Panadol, Mexalen, amidazofen tartalmú kúpok oké.
Most Nurofen van benne, lekezeltem a drágámat (neki mindkét fülkagylójában vannak hólyagok, a fütyijén több is, a zacsijáról nem is beszélve).
Persze még egy kis hasmenés is előjött. Úgyhogy fekvés előtt lehúzott egy Lactiv Baby-t.
Én még dolgozom kicsit, majd megyek aludni, mert szerintem hosszú éjszakánk lesz...

Kép
Kép
Kép
gremese

Jajj Mesikém ezt még olvasni is rossz :( :( sok puszi kicsi manóknak...:( annyira sajnálom őket, meg titeket is. Remélem hamar túl lesztek rajta.

Bocs csajok visszaolvasni nem megy: ma rend rakás nap volt/du gyerekek/eddig meg az órámra készültem előre.

KépKép
KépKép
fleur

Emese jobbulást!!!!!!!!

Annyit írtam oda,hogy most megyek pihenek egyet.meg össze szedem a fiúkat reggelihez.. :)
varga tünde

Kaqk,mit olvasok én :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép
viranka

Kaqk gyere mesélj :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: