Sziasztok!
Jesszu Menion,Te aztán nem sokat alhattál!!!

Örülök,h. Anna baba már jól van,igazából ennyi ez a lázas állapot oltás után,egy kúp és már jól is vannak.

Na meg nekem pl. utána az egész napot és éjjelt átaludta! Persze enni kelt közben...
Viszont rossz volt olvasni,amiket írsz,mélypont,stb. Miért,mi a baj a tesóddal és a Lacival?

Anyukádat sajnálom,részvétem!

Nekem édesapám ment el 49 évesen (már 7 éve!),mai napig nem tudom elengedni... És ha Anyut is elveszteném... na ERRŐL NEM IS BESZÉLEK,MÉG CSAK GONDOLNI SEM AKAROK RÁ!!!
A babó-kajáltatással kapcsolatban az a véleményem,h. ahogy mi felnőttek,úgy ők is tudják,mennyi esik jól nekik és annyit esznek. Ha pedig tényleg túl sok,kibukja... na persze,amit írsz savas dolog nem jó,de mit lehet tenni ellene? Ha keveset adsz,követeli úgyis.
Ja,a vers tök jó!
Rólunk annyi,h. így a betegség alatt Zsófi EGÉSZ NAP alszik,csak enni kel fel... Próbálom húzni az időt,h. kicsit fent legyen,de fáradt nagyon.

Éjjel is alszik szépen és igazából ma is reggel 6-kor én keltettem,mert nem bírtam már szerencsétlent hallgatni,annyira nem kapott levegőt!

Hajnali 2:50-kor kelt először,de akkor még minden okés volt,így kora reggelre dugult be nagyon az orra. Legyen már vége ennek a mocskos betegségnek!!!!!!!!!!!!!!!!
Cicus