A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

csucsu: Túl jól, most fordítja fel a házat. :lol: A hasmenése elmúlni látszik és az étvágya is jobb, ha a fogára valót kap.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Érdekes ez a TGYÁS/GYED kérdés. Egy másik fórumon valaki visszament dolgozni, nagyocska bölibe, mert uton a következő. Maminak kellett a 180 nap. Szóval utána kell járni alaposan vagy munkahelyi kifizetőhelynél vagy az OEP-nál, vagy valami szakértőnél!
Azt már nem irom le nagy hogy viselte/viseli és mi a véleményem.

Kubu: akkor most vége a szemeszternek?

Andi:hurrá, már csak pakolni kell?

Csucsu: ugye most volt beülti? Laptető hozzon szerencsét.

Sajti, Eszter: rajtatok a világ szeme!

Breki: nőni akar a picike!?

Na én olvasok valamit, aztán du. cirkusz. Holnap lejár a kuponfüzet, kihasználom még. Jó sokat spóroltam vele.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
Régen írtam ide,de egy ideje csak olvaslak Titeket!
Szeretnék tanácsot kérni,mert nem tudom mit csináljak. Rólam röviden annyit,hogy én is a BMC-be járok SZ.-hez, kistesó miatt. Most volt egy "sikeres" beültetésem. A héten kedden voltam vérvételen és 91 volt a hcg-m. A problémám az,hogy én egyáltalán nem éreztem magam terhesnek, tünetem is alig volt és mindig csak bal oldalon fájdogáltam. A lényeg,hogy ma egy full negatívat teszteltem.A teszt jó volt. Gondolom akkor ennyi volt a terhességem. :cry: Jövő hét szerdán kellene uh-ra mennem. A BMC-t délelőtt lehetetlen felhívni,a doki számát nem tudom. Hétfőn csak menjek be,hogy szerintem baj van?? Mit csináljak??
Előre is köszönöm ha válaszoltok!
Szandra

Kép
Kép
vszandra

Szandra:
Sajnálom... Mindenképpen menj be hétfőn, mondd a recepciónál, hogy mit történt, esetleg ott fel is szólnak Sz-nek, hogy megírhassák a HCG-s vv-re a beutalót, aztán leveszik a vért és felmész az elsőre. Sz ügynök nagyon rendes, biztos meg is vizsgál.
Ismeretlenül is nagy ölelés, tudom milyen szar érzés - sajnos...

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
De jó, hogy Barbus már virgonc! :)

Csucsu:
Kösszike!!!

Szerintetek, ha pénteken kopaszkutyával állítottam be a műtőbe, akkor hétfőn azért még nekifussak a borotvával mégegyszer? Zuram nem akarja engedni, szerinte tökéletes így... :? Azt mondja, legyen most ez a kabalánk ( a Zénuram!!! :lol: :lol: :lol: ). De én mindíg csontra lekapom... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu!
köszi!

Sajti!
nálam kissé dzsungel van,mert magamra nincs időm,főleg gyantázni (akasztják a hóhért :D )a borotva meg elveleimmel ellentétes,de a szükség nagy úr!!!!! :D
vikus82

Vikus:
Muszáj lekapnod, különben még a végén Misibá ugrik neki idegen borotvával!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!
neeeee komolyan?????????????
vikus82

Sziasztok

Sajti, nagyon drukkolok holnapra! Én mindig leszedem, főleg a vizsgálatok előtt.Én attól rosszul vagyok, hogy egy pasi (Mbá)matasson ott borotvával!

Vikus, Pancsi, Rátok is gondolok holnap! :)

Szandra, sajnálom... :( mindenképp menj be vizsgálatra, én is mindig bementem, és szó nélkül megvizsgáltak!
Vendég

Zsu!
köszi!

ajaj beretvával kb.12éve nem szedtem.....remélem nem kaszabolom össze magam :shock:
vikus82

Sajt!Kopaszkutya!Ez tecc! :lol:
Ezzel a dologgal én is mindig bajban vagyok pl.:ha lekopaszítok,mert dokihoz megyek,akkor 3-4 nap múlva ha újra mennem kell akkor újra essek neki?! :? ....de jó lenne ha ott nem nőne!!!

Nálunk aludt tesóm 3.5 éve lánya!Este már 20-kor sikerült elaltatni!Ari volt!5kor gyors kiugrottam az ágyból(meg is lepődtem h milyen fürge vagyok!)mert trappolást hallottam,megnéztem de csak pipilni ment ki ügyesen egyedül,aztán visszabújt az ágyikójába!
:lol:
Reggel kicsit összekaptunk apával! :( Utálom h minden hétvégén,főleg vasárnap neki csak az a jó program h ha anyóséknál töltjük a fél napot!

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Elöször is MINDENKI A KI HÉTFŐN MEGY A BMC -BE SZORÍTOK NEKI HOGY JÓL SIKERÜLJÖN MINDEN ILL. JÓ EREDMÉNYEK LEGYENEK!!!

Kissbeeka hogy telt az éjszaka, hogy aludtál?

NYULACS82 pü ment.

Vikcky megértelek a tesoval kapcs.-ban. Amugy én mindig imádtam nézni mikor apa játszott a babával. Most mikor a férjem játszik a fiammal hasonló jó látni BOLDOGGÁ TESZ!Szánkos fotok Barbus-rol??

Mi messze voltunk a földrengéstől igy semmit nem észleltünk belöle. Ugye átfujjás után nincs korlát Ovu napom lesz!!!

Sok siker mindenkinek és ma pihi ! Bocsi az ikesának jó vásárlást!

Belga Gofri receptel meg lep valaki???! :D
evolet
Szolnok

Zsu:
Drága vagy! :)

Ancsi:
Nálunk én vagyok ilyen defektes, mert egy héten egyszer látnom kell a nagyimat és anyukámat, úgyhogy ált, szombaton reggel elpályázunk otthonról és kb.:1-re 2-re érünk haza. Ebbe benne van 2 kutyasétáltatás, némi vásárlás és ált. anyóspajtiékat is meglátogatjuk.
Sehol nem töltünk el sok időt, csak tudnom kell, hogy mi van velük - személyesen. Zuram sincs oda ezért a számára kötelező körökért, de ez van. Szereti a rokonságomat, csak ez a jövés-menés nem tecc neki. Viszont én úgy vagyok vele, hogy addig kell menni hozzájuk, amíg élnek, amíg van kihez. Hányok azoktól, akik életükben nem törődnek a szeretteikkel, aztán meg mindennap temetőznek.
Nálatok esetleg nem oldható meg úgy a dolog, hogy hétközben a férjed szülőlátogasson, aztán a hétvége meg csak a tiétek legyen?

Vikus:
Ess neki, jobban jársz! Inszemnél talán nem veszik olyan komolyan a csupaszságot, na de bozót! Attól tuti nagyokat néznének.

Pá Drágáim!
sajt@

Evolet:
Szerintem lehet hancúrozni, de majd jönnek az okosabbak és remélem megerősítik! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt!Nem gáz ha átmegyünk anyósékhoz!Csak azért ne minden vasárnap róluk szóljon már!Főleg hogy anyós boltja nálunk van így van olyan nap h akár 2szer is összefutok vele,meg néha apóssal is!
Tehát nem lehet így sem panasz arra h keveset találkozunk velük!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi:
Hát akkor tényleg jobb lenne, ha apa hétközben kiélné a szülőhiányát.
Beszéld meg vele, gondolom nem fafej és megérti. Annyi jó programot lehet együtt csinálni hétvégén.

Pá Drágáim!
sajt@

Húú Sajt!!!Izgatott vagy már???Komolyan mondom már én tökre izgatott vagyok,pedig nem is rólam van szó!!! :lol:

Andi!Már kíváncsi vagyok a szobafotókra!Bizti nagyon szupin nézhet ki!Már maganban én is tervezgetem,hogy milyen legyen a babaszobánk,csakhát már jó lenne tudni,hogy kukisunk v.nunisunk lesz?!
Azért túlzásba ne vidd!Vigyázz Magatokra és pihizz is!!!

Kép
Kép
missancsi

Evolet: köszi kérdésed,istenien aludtam!!!! :D

Így amit ígértem,megtartom,és lemondtam minden itthon található finomságról! :)
Persze a zöldség-gyümölcs nem számít annak,hiába azok most a legfinomabbak számomra :lol: :lol: :lol: :lol:
ez az édességre,ill. nassolni valókra vonatkozott :lol: :lol:

Szóval most máshogy aludtunk,és már hajnalban észrevettem,hogy nem feszít úgy a pocakom,mintha tényleg az ideg feszegette volna annyira durván,és most megnyugodtam volna :)

Keddre drukkoljatok nekem!
Tudom,hogy most már minden nap leírom,de most utoljára kell egy nagy adag drukk,utána nyugisabb lesz :D
Vendég

Eszter:
Sajna nem lehet visszahozni az sms-eket, telón beszéltem az emberrel. :cry: Eztán már csak a szívemben őrzöm azt a pár szerelmes gondolatot...

Ancsi:
Öszintén? Abszolúte nem izgulok. Minek? 2 már van, őket megkapom tutira, a többit a természetre bízom. Inkább a boldogságot érzek, örülök az újabb gyerkőcök jövetelének és azt akarom, hogy most sikerüljön. :)

Béku:
Mivel holnaptól egy pár napig nem leszek hajlandó netezni, millió drukkom keddre nektek!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

vikus: Inszemeknél engem még sosem borotváltak le, pedig az enyém sem kopasz soha.

szandra: Nekem volt barnázás és emiatt egy héttel hamarabb mentem Z.-hez uh-ra. Semmi gond nem volt belőle és a barnázásból sem. Remélem még veletek a baba.

Rokonlátogatás: 2 havonta egyszer mióta Barbus meg van. Nem olyan egyszerű összekapni a családot és haza vonatozni Miskolcra. Nekem pont jó így. A gyerekkel már nem lehet ám minden hétvégén mászkálni, az első 1 hónapban ki sem viszi nagyon az ember.

evolet: Tomi is imád Barbussal játszani, nagyon jó apuka. Mutatok képet szánkózásról.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti: sajnálom az sms-eket... :roll: :roll: :roll:
ezt csak újabbakkal lehet orvosolni! ;)

Köszönöm a drukkot,holnap(tól) én is sokat gondolok Rátok,milliónyi drukk megy!!! :D
Vendég

Múltkor beszéltük a lányokkal BMC-ben,hogy a lombiknál borotválnak mindenképp,inszemnél nem ;)

Én meg is csináltam mindig előtte,nehogy nekem essenek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky: tündéri a kiscsaj beöltöztetve :D
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Holnap bemegyek a BMC-be.
Nem bírtam ki, csináltam egy másik tesztet is. Azon halványan ott a második csík,de azt hiszem ilyenkor már erősen kellene látszani.Még azért reménykedem,de már csak kicsit... :cry: :cry:

Sajti,Kisbéka

Holnapra drukkolok! :D :D :D :D

Kép
Kép
vszandra

SZiasztok!

Kopasz kutya:):) tetszett!:) Hát igen Misi bácsi nehogy neki essen:)
Na viccet félre, szal én mindig fazonoztam előtte, de nem kopira.

Béku örülök, hogy jól aludtál. Azért gyümit, zöldséget egyél bátran. Kell az a kis manókának is:)

Vicky de cuki a szánkózós kép Barbusról. Enyim apa is imád játszani
a kisfiával:)

Szandra szoritok, hogy baba legyen!!!!

Hétfőre és keddre mennek a drukkok mindenkinek!!!!!!!

további szép vasárnapot.

Babu
babu69

Vszandra: milyen tesztet csináltál?
Nekem se mindegyik mutatta ki...

Vegyél Rossmannos kazettás tesztet,nekünk az vált be,az már a legelején is kimutatta,de van olyan,ami még jóval később sem!
499 Ft-ért kapható,szerintem érdemes lenne beszerezni egyet!

Nyáron nekem is volt egy ilyen esetem,de nekem tényleg nagyon alacsony volt a HCG,14!!! Sajnos akkor rossz helyen tapadt meg a baba,csak BMC-ben mutatták ki,hogy pozitív.

Neked viszont ennél jóval magasabb a HCG-d,és ha baj lenne,akkor is még jó ideig ki tudná mutatni a teszt,mert a HCG nem csökken le egyik napról a másikra!
Sajnos erről többen tudnának mesélni itt a fórumon,hányszor kellett visszamenni HCG-s vérvételre,hogy eléggé lecsökkent-e már.
Szóval bízz kérlek a babában! :)
Vendég

csajok, naggggyon drukkolok a holnapi bmc-s csapatnak! :arrow: :arrow: :arrow:

Sajtikám, ha netezni nem is jössz, azért lécci-lécci sms-t küldj majd hogy mi újság!!!

Breki, neked drukk a genetikához, minden oké lesz! anyudnál jó pihit, remélem tesód is elgondolkodik...

Eszter, hajrá fiú lány páros! anyudnak jobbulást.

Kubu,
gratula a vizsgákhoz! de most aztán irány a dokker ahogy ígérted!!!! remélem megnyugtat majd hogy semmi komoly gond nincs!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám,
ne dolgozd magad agyon a visszapakolásnál, csak szép ráérősen! örülök hogy kész Iza-szoba, így remélem te is kicsit megnyugodtál.
kedden mentek Sz-hez, ugye? várom a híreket!

Vicky,
Barbi nagyon helyes! szuper hogy jobban van, remélem ennyivel megúsztátok.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

szisztok!

Hétfőre keddre mennek a drukkok! Lapalják! Stb-k!

Vicky Szupi a kép csucs csajszi tetszik a barbi sapival !!

kbéka:Örülök hogy már megy az alvás .

Szandra : Hiddj a lányoknak ha ők azt mondják, hogy rossz is lehet a teszt biztos ugy is van! Bizz hogy össze jött neked is szoritok!!
evolet
Szolnok

Zsuzsi: mesélj,Te hogy vagy? :)
Nem nagyon láttalak :D

Köszi a drukkot!!! :) Nővérem máris elgondolkodott,úgyhogy csak hatással voltak rá párom szavai.

Talán ő az egyetlen,aki "be mer szólni",és ezt normális hangnemben teszi :) Nem könnyű neki sem,mert az én nevemben is meg van sértve :D
Reggel jön csak haza nővérem,én meg szerintem holnap egész nap a keddi vizsgálatra készülök :D Hajmosás,kozmetika,miegymás :D

Írtam Nektek,hogy tiszta kiütés lettem a bal szemem alatt?
Elég durván nézek ki,de nem tudni,hogy csipa-eltávolítással sikerült ennyire feldörzsölnöm,vagy allergia valamire...

Hámosítóval kentem hajnalban,de akkor még azt hittem,hogy ez kb. 1-2 pattanásnyi nagyságú horzsolás... Aztán tükörbe néztem,és 2x2 cm-es csíkokban piros,duzzadt,és tele apró "pattanáshoz" hasonló kiütéssel...
Vendég

Evolet: köszi :)

Mindenképp érdemes többféle tesztet kipróbálni,én így mentem nyáron az eredményhirdetésre,hogy előtte 2 órával otthon teszteltem,negatív lett,majd a BMC-ben mondták,hogy pozitív :)

Ráadásul a legérzékenyebb tesztet szereztem be,hogy a legkorábbi időpontban már kimutatható legyen.

A mostaninál a Rossmannos teszttel már az eredményhirdetés előtt 2 nappal pozitív volt!!! :D
Vendég

Tanácstalan vagyok! A párom is azt mondja,hogy nincs baj,de ez a reggeli nega teszt elkeserít.
Az elsőt reggeli vizeletből Gabriellel csináltam, a másodikat délután Prompt-tal. Mind a kettő 25-ös érzékenységű. ET után 16. nap lehet még halvány a tesztcsík??? Ez a du.-i tesztem.
Kép
Bocs,hogy ha sok vagyok,de még reménykedek! :oops:

Kép
Kép
vszandra

szandra: Nekem Barbussal a 16. napon nagyon halvány volt a teszt, pedig akkor még ketten voltak. Remélem holnap megnyugtatnak.

Köszi csajok, Barbus tényleg gyönyörű. Csak kicsit hisztis. Szerintem manöken lesz, azok ilyen kis HP-k (hisztis picsák). :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Barbus gyönyörű,napról-napra szebb!!! :D

Szandra!
nem vagyok ilyenben illetékes,de én is látom a csíkot...
holnap megnyugszol!!!

Csajok!
tegnap beadták a Pregnylt,de nagyon fáj a helye..borogassam? :? :shock:
vikus82

Szandra,
bármi érzékelhető tünet utal arra, hogy baj lenne?
ha nem, akkor szerintem ne add fel! de ha megnyugtat, menj be a bmc-be, nem fognak elhajtani szerintem. drukkolok!!!

Breki,
nem nagyon tudok jönni meló mellett, estére már elfáradok. ha meg nem melózom, lakást nézek. költöznünk kéne még szülés előtt, de nem igazán találjuk álmaink lakását, eléggé el vagyok keseredve emiatt...
tegnapra rajtam is pöttyök lettek, pici aprók a hasam egy részén, persze aggódom, hogy babának ne ártson.
szóval megvagyok, csak mindig van valami... :?
jobbulást a pöttyeidre! pihenj rá a keddre holnap! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pöttyösök - kitartás! Múljon el hamar mindkettőtökről!

Béku:
Esteleg pici herpesz? :roll:

Zsuzsó:
Mindenképpen sms-ezek majd. :)
Nem lehet könnyű ilyen állapotban kéglit hajkurászni, pedig most jó alacsonyak az ingatlanárak. Mekkorát kerestek?

Szandra:
Hát ott az a csík!!! Nemtom hányas HCG-nél kéne erősen mutatkoznia, én még mindíg bemennék hétfőn kontroll vv-re.

Vicky:
Akkor vszeg csak az altatásos ceremóniánál kell fullra lekapni. :roll:
Barbus nagyon édi, látszik, hogy élvezte a szánkózást. És micsoda felszereltség: Barbie sapka, plüssnyuszis nyunya :arrow: NB1-es! :)

Vikus:
Borogathatod, az nem árt. Popsiba kaptad?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
sajna mifelénk még mindig nagyon drágák a kérók, ezért is nagyon nehéz a dolog. messzire meg nem szeretnénk költözni onnan ahol most lakunk. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Főnöknőmék el akarják adni, de az is klassz helyen van, valóban ott nem mennek le az árak és nekik nem égetően sürgős. Krisztina krt-on van, nagyon helyre kecó, a mozinál.

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!
holnap reggel én is megyek a bmc-be, vérvételre. Lesz ott valaki, 7-fél 8 között a sorban?
:-)
Vendég

sajt: Imádja azt a nyulat, vettünk belőle még egyet, hogyha az elsőt ki kell mosni (vagy valami történne vele), akkor ott legyen a másik. Én minden anyukának javaslom. A c und a-ban rengeteg féle van. Barbus ezt a nyuszit nagyon szereti, mert a csomó a fülén nagyon jól masszírozza az ínyét, mikor jön a foga. Azért vettük neki már jó korán, mert tudtam hogy sokat fog máshol aludni és van amelyik gyerek ezt nem bírja. Így amikor megyünk haza vidékre, akkor ő bárhol elalszik, ahol a nyuszija ott van. Szerintem bölcsiben is jól fog jönni. A másik fix dolog egyelőre a cumija. Nem örülök, hogy rászoktattuk, de sokkal nyugodtabb lett és végig aludta az éjszakát. Nem szopott és ezt az ingert valamivel le kellett vezetni. Majd leszokik róla idővel.

szandra: Enyém sem volt erősebb. Ott lesz az a baba.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti,
köszi a tippet, az tényleg nem lenne túl messze, de még nem mondtunk le arról az álmunkról, hogy legyen valamiféle kertkapcsolat, legalább egy nagy közös zöld udvar a házhoz.
tudom nem vagyunk egyszerűek. ezért is nem találtuk még meg álmaink lakását... :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi csajok,nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!
Kedden megyek a BMC-be.Nagymama holnap nem ér rá,így a kiscsajt nem tudom kire hagyni.Reggel még csinálok egy tesztet,biztos ami biztos!!

Vicky
Csodaszép a kislányod! Ajjajj,nem irigyellek,ha már most hisztis. Mi lesz később!!!! Én lánykám 2,5 éves múlt és iszonyat hisztis.Benne van a dackorszakban.Néha a hajam tudnám tépni.

Zsuzsi
Sokféle tünetem volt,van,de egyik sem igen jó. Eddig mindig csak a bal oldalon lent kb. a petevezető meg a méhem táján szurkált.Azután csak a bal oldalon fájt a derekam.Azt hittem leszakad,de ez is egy nap után elmúlt.Tipikus méhen kívüli tünetek.Mellfeszülés nincs és nem is volt,csak fájdogál itt-ott.Tegnap este óta megint,ilyen mindjárt megjön érzésem van.
Remélem a pöttyeid hamar elmúlnak!!
Vidéken nem szeretnétek lakást vagy házat?? Itt Pécelen annyi van.

Kép
Kép
vszandra

Sajti!
a derekam alá a fenekem még odébb van!

holnap nyuszis hálóingben leszek!
vikus82

szandra: A kollégámék Pécelen laknak és nagyon szeretik. Nekem is tetszik, talán egyszer sikerül Bp-ről kiköltözni. Mennyiért lehet nálatok kapni mostanság egy kisebb házat? Mondjuk olyan 80 m2-eset? Barbus most próbálgatja a hangját és csapkod ezerrel. Remélem elmúlik nála. Mondjuk születése óta nem az anyába bújós típus. Terhes tüneteim nekem sem voltak még ilyenkor, a mellem egyáltalán nem feszült. Ne kombinálj, amíg doki nem látott. Tudom hogy rosszak a tünetek, de bízz benne, hogy csak inkább a méhed bal oldalán tapadt meg a tesó.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsó:
Na kert ott nincs! :lol: Naná, hogy keressétek álomotthonotokat, egyszer majd belefuttok, talán egész "véletlenül" akadtok rá. :)

Vicky:
Ez a 2 db-os bevásárlás nagyon jó ötlet! :)
A cumi inkább legyen ha igényli, majd leszokik róla, szerintem nem gáz.

Kahlan:
Mi sokkal később megyünk, elvileg 12-re hívtak be, de szerintem már 11-re ott leszünk.
Neked most vmi hormonszintes vv lesz?

Vikus:
Fincsi! Brrr!!! Az nagyon vacak helyre ment akkor...
Skubizom a nyuszisodat. :lol:

Szandra:
A méhen kívüli nem játék! Éles késszúrásszerű fájdalomnál azonnal irány az ügyelet, ha a BMC-be nem tudsz eljutni. Aggódom érted, mert nekem már volt és nem kívánom senkinek azt az időszakot. Fájdalmaim nem voltak, "szerencsére" :? időben el lett csípve.
Na nem papolok tovább, inkább drukkolok, hogy jó helyen legyen a csöpped és kedden boldogan gyere el a BMC-ből! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Szandra: szerintem jó az a teszt,ott a baba!
A Gabrieles nem mutatta ki,ugye?

Én olyat nem használtam,nem véletlenül,mert sok rosszat olvastam róla.
A másikfajtát nem ismerem,de a helyedben én a magam megnyugtatására csinálnék egy olyat,amit írtam,az itt nálunk a fórumon már bevált :)

Csajok emlékeznek,Andi mit összekommandózott,hogy az én halvány tesztemen BÁRMIT is látni lehessen a gépen :D
Annyira halvány volt,és most már 12 hetes vagyok :)
Vendég

Huh Lányok!

Olyan jó napom volt. Délután ismét cirkuszban voltam, utolsó lehetőség volt a kuponfüzettel spórolni. Annyira jó ez az előadás, aki teheti nézze meg. Előadás előtt fél órával is van jegy az erkélyre. És március végén visszajön a korábbi cirkusz pár napra, az is nagyon-nagyon jó volt.

Szandra: ez a teszt nem olyan egyértelmű! Nincs ott egy halovány csikocska? De ne éld bele magad, de mindenképp menj dokkerhez, ha kedd akkor az is jó!

Sajtikám: ez a beretvás mizé nagyon tetszik, már csak siker legyen holnap!
Eszter: neked mikor lesz valami konkrétum?

Vicky: Barbus meseszép, ezek a szemek????! Elhiszem hogy jó lenne panelt elhagyni. Már mi is várjuk a tavaszt, és irány kerti lak.

Mieza: oh nem is olyan régen küldtem neked a dupla rózsás fotókat, és 1-2 itt lesz Albert baba. Szerintem jövő héten megszületik!?

Breki: neked is egy kalappal, mikor látunk ismét?

A jövő heti csapat is járjon szerencsével

üdv kispatak
Vendég

Sajti, igen, 3 napi vérvétel. Aztán a következő ciklusban inszem.
Vendég

Kispatak: mármint fotón?
egyelőre ugyanúgy festek,csak ezt a pocakot már sehogy se tudném behúzni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nagyon durván feszül kifelé! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kedden megyek a genetikai UH-ra,utána jövök képekkel,talán a videót is feltöltöm valahová,ha kapok :D
ha nem,akkor majd pótolom 4D-vel valamikor.

Azt hiszem ennyire még semmit se vártam életemben,talán csak azt,hogy túl legyek az érettségin! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kispatak: milyen kuponfüzet ez,amit szoktál emlegetni?
Vendég

Csipet-csapat csippentsen,többi a holnapi akciózóké!!! :)
No meg Miezának küldök egy csipetet,hátha Albert baba szót fogad,és elsején kibújik! :D

Egy picit megtartok keddre... :roll: :roll: :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: