Sziasztok!
Sikeresen hazaértünk

Meg szeretném köszönni azoknak a fórumozóknak, akik érdeklődtek felőlem.

Jól vagyok, kicsit fájdogál a pocim, ahogy Bari írja, mozgolódnak a tüszőcskék. Úh, nem semmi, ami közel egy hét alatt termelődött itt a topikon, nem győzök visszaolvasni, és nagyon sok az információ.
Rólam annyit, hogy voltam tegnap UH-n, a kisdoki vizsgált, velem nagyon aranyos volt, elmondta, hogy minden szép, és jó: Bal oldalon: 3 db. 11, 13-as, és több 5-ös nagyságú, Jobb oldalon: azt hiszem 8 db 11, 13, 14-es vegyesen, és ott is voltak kisebbek. A méhnyálkám 11-es volt, azt mondta D, hogy "gyönyörű"
Először nagyadaggal kezdtem a szurit, de szerdán lejjebb vette 1-1 merional, gonal. Ma kell először szúrni Cetrotide-t, és ma már a clostyl-t nem kell bevenni. Féltem is a szuriktól, mert olyan soknak tűnt. Legközelebb hétfőn megyek UH-ra, és ahogy számolgattuk Barival lehet, hogy szerdán punkció???!!!
Kriszto
Nagyon-nagyon sajnálom, de bízzunk abban, amit írtál, hogy eltelt egy év, és akkor februárban minden rendben lesz. Köszönöm a bíztatást, amit nyújtottál nekem, és köszönök mindent. Remélem jól telik a hétvégéd, és a kis forralt bor megteszi a hatását, és egy kicsit eltudsz lazulni. BÍZNI KELL!!!!!!!!!! Nagyon szeretünk!!!!!!!!!
Köszönöm neked és Barinak, hogy ismét tájékoztattátok a többieket, hogy mi a helyzet velünk.
Kisgaby,
Nagyon gratulálok a gyerekekhez, és nem semmi, hogy természetes úton szültél. Azt hittem, hogy nem engedik az ikerterhességnél a szülést. De ez tök jó, én is a szülésnek vagyok a híve. És hogy bírod a megpróbáltatást? Szoptatsz? Úh, biztos elég lehet két csecsemővel.

Minden jót nektek!!!!
Kretty,
Nagyon gratulálok a két kis pocaklakóhoz! Nagyon drukkolok nektek is!!!! Kitartás a teszteléshez! Meg lesz az eredménye!
Szélkisasszony,
Az nagyon jó, hogy Úrfikádnak jók lettek az eredményei!!! Remélem ti is hamarosan indulhattok!
Mné,
Emlékszem rád, mondta Kriszto, hogy inszemetek lesz. Nektek is nagyon szorítok ám az ikerterhességhez, ahogy a tojásokat láttad, úgy fognak a pocidban elhelyezkedni az "albérlők"
Bari,
Hogy bírod a húsevést? Pfú, én már nagyon nehezen, de mindennap megvan a 45-50 dkg hús + 3 liter folyadék. Majd szét megy a pocim, és már érzem a szúró fájdalmat is ha úgy mozdulok. Hétfőn mi később megyünk, 9 után, úgyhogy nem biztos, hogy találkozunk

mivel te korán mész. Képzeld, pénteken úgye már fél 8 előtt ott voltunk. Tudod mikor végeztünk?

11: 20-ra

. Tehát ilyet még egyszer nem csinálunk, mert szerdán később mentünk, és csak egy órát vártunk. Úgyhogy ha esetleg még ott leszel amikor mi megyünk, akkor talizunk, ha nem, akkor úgyis hívlak, hogy mi volt, addig is jó húsevést kívánok neked, és növesztgesd a tüszőcskéket
Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!!!!!!!!!!!!!