A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Amúgy az a durva, hogy a nyelvvizsgák pontjait maximálták 40-ben, így hiába lenne 56 pontom a két nyelvvizsga után, csak 40-et kapok, így jön össze a 440. Úgy 456 lenne. :?
irina

legnépszerűbb bölcsészkar = legnépszerűbb bölcsészkari szak
irina

Hát, a pszichót még meg is értem :roll:
Na, hát akkor reménykedünk :wink:

Kép
vindolanda

Vindo, köszi! Hátha... viszont nagyszerű a tudat, hogy egy csomó más szakra simán bejutnék ennyi ponttal, viszont azokra meg nem akarok. 8)
irina

Én most az antropológiát elnapoltam, és úgy döntöttem, elsődleges távlati cél a habil. lesz :roll:

A közeli viszont egy wc-pucolás, meg is próbálom.

Kép
vindolanda

Vindo: :lol: akkor tehát ez a sorrend:

1. WC-tisztítás
2. habilitáció
3. antropológia szak elvégzése

Igen, a habilitáció lenne fontos, de én azt pár évig még húzom. Mire leketyeg a Bolyai, addigra meglesz hozzá az anyag is.
Egyébként fogalmam sincs, hogy fogok tudni ennyi mindent összehangolni (ha mondjuk felvesznek), de meg fogom nézni, milyen is az, amire eddig ennyire vágytam. (Volt már, amit félbehagytam, mert nem olyan volt, amilyenre gondoltam, esküszöm, a tszvezető ezt el is mondta az elején, csak ő az anyagra gondolt, én meg miatta hagytam ott a szakot. :lol: ).
irina

azt hittem, téeszvezető :roll:

Hát, majd zsonglőrködsz :lol:

Közeli cél teljesítése :arrow:

Kép
vindolanda

Heni,én "végigcsináltam" egy elo-s tanfolyást,mikor még Míra kicsi volt.Vagyis csak jöttek a tananyagok,minden cuccot beszereztem,de így h. itthonról csináljam és küldözgessem be...ááhh nem nekem való :) ha be kellett volna járni órákra akkor lett volna értelme szerintem.

Irina,tuti felvesznek :wink:

megcsináltam a karkötőt,miután már 1* mikor félig volt szétbontottam,de most is elrontottam,de nincs lelkierőm szétszedni :oops: majd nekiállok másik színnel és sikerülni fog :)

kel öcsisajt :arrow:

KépKép
viranka

Vindo de van a gyöngyösi Róbert Károlynak kihelyezettje, nagyon informált vagy 8)

Irina Skben a pedagógiai minimumot szerettem volna megcsinálni, hogy tanithassak, még nem vettetem el azt sem. Most , hogy már Áron is kezd nagyobb lenni, egyre jobban töröm a fejem, hogy mit kellene csinálni....lehet ősszel megy oviba, aztán mit kezdek majd hiretlen a sok szabadidővel :roll:
Nem jelentkeztek a múzeumból:-(

Vera én megtanulnám itthon is, csak azt a részét nem tudom mennyire vannak ezek a tanfolyamok elismerve. Mindenképp OKJsat csinálnék :roll: ha belekezdenék.

Heni
KépKép
heni81

Vindo Károly Róbert :roll: :oops:

Heni
KépKép
heni81

Vindo: téesz :wink:

Verus, köszi! Milyen ELO-s tanfolyamot kezdtél el amúgy?

Heni: és lenne kedved vmi gazdasági-logisztikai-pénzügyi dologhoz? Mondjuk ezek nyelvekkel kombinálva tényleg nagyon ütősek. :D
irina

Ja, Vindo, mindig abban reménykedek, hogy Ádi kinövi ezt a betegeskedős korszakát (már ha ez egy korszak és nem más), én is kinőttem, ez biztató. 8)
A nyelvészettel egyébként semmi bajom, örök szerelem, de hát vannak más nagy vonzalmak is az életben. (Kiszámoltam, 10 év alatt lehetek pl. pszichoterapeuta, ha összejön, és akkor még az ember 20 évig vígan űzheti a szakmát.)
Igazából az idegesít, hogyan lehet két fenékkel egy lovat. Anyám azt mondaná: sehogy. 8)
irina

Csilla,lakberendező 8) tök jó különben(Heni az is OKJ-s és jelzik is melyik az) csak akkor volt Míra mini és nem igazán volt időm/erőm csinálni :) pedig mindent beszereztem volt ami horroráron :roll:

B. mégsem kelt fel :)

KépKép
viranka

Tegnap voltam a régi gimimben kis reklámot csinálni az egyetemünknek, és képzeljétek el, elég sokan akarnak bölcsészkarra jönni, és volt egy fiú, aki tanítóképzőbe menne. Teljesen meg voltam hatva. :D
irina

Verus: lakber 8) 8) 8)
baromi drága képzés, tényleg, nem is csak a tandíj, hanem az a sok ápiszos cucc (spéci toll, papírok, tankönyvek, izébizék). engem az egész hivatás addig bűvöl el, amíg nem kell a (férfi) mesteremberekkel nőként vitatkozni, márpedig ez keményen része a szakmának (hacsak nincs az ember alatt egy tutimegbízható építési generálkivitelező alvállalkozó).
irina

Vera, és folytatnád egyszer a tanfolyamot? Remélem! :-)
irina

Csilla,nem :) érdekes tetszik,1* hasznosítani fogom az ott leírtakat,de nem leszek lakberendező :)
inkább dietetikus :) :) ha 1* meg merem próbálni a felvételit :)

KépKép
viranka

Az új kiskutyánk: Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :D

Nem semmi kutya 8)

Más most nem nagyon jut eszembe.

Csak az, hogy Zsozsival mi újság?
:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Korán keltünk ma :roll: de jól lefárasztottuk őket kint, gyönyörű az idő , igy már délben aludtak....

Hoztam 2 képet Péterkéről. Zsákon csúszkált, nagyon teccett neki:-)

Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Szia Heni.

Nálatok mekkora a hó?

Szépek a fiúk:)

Rugó is K.O. Elmentünk Bösz-be G. telefonjáért, ott büféztünk, visszafelé egy vasárubolt, electro world (vagy mi), aldi, megtaláltuk a szippantós bácsit, kifizettük szolgáltatásait. Rugó nagyon elfáradt, de még kinn ügyködött egy húsz percet az udvaron.

Itt elég hideg van, reggel kilenckor olyan mínusz 6-7 fok volt, most 3-4 körül.

Most már tényleg sok mindent ismétel utánunk: George (a majom), szánkó, snoopy (a zokniján) most ezek jutnak eszembe.

Csinálok egy nescafét, aztán kimegyek fáért. R. meg G. a george-ot nézik 8)

Kép
vindolanda

Ja, tegnap mondta, hogy vár (mint épület), gáz, ház 8)

Kép
vindolanda

A komment-írás alatt bezabáltam egy fél doboz csokis kekszet :shock:

Nescafé :arrow: 8)

Kép
vindolanda

Húha, micsoda tanulnivágyó anyukák vannak itt kérem! :) Na én vagyok az ellenpélda. Én már csak és kizárólag hobbiszinten vagyok hajlandó tanulni. Ha a vizsgázásokra gondolok kiráz a hideg. Pedig hátra lenne még 4 db izgalmas államvizsgám, ahhoz, hogy jogász legyek - ha még ki nem futottam az időből...

Heni!
Nagyon jók a képek! Péterke kutyus lesz farsangon?
Igen, vidéken azért nehéz iskolarendszerű oktatásban részt venni...
A Salgótarjáni Pénzügyi és Számviteli Főiskola már a gyöngyösi kihelyezettje? Valamikor egy különálló fősuli volt...

Irina!
Érdekes dolgot szeretnél tanulni, sok sikert hozzá! Ismételném magamat- csak vizsgák ne lennének...

Viranka!
Olvastam az ovis dolgot. Kiakasztó...

Niki!
Gratula Rania bilizéséhez! Menni fog ez már!

Móni!
Csodás képek! Gergi meg már egy komoly fiatalember!

Mesi!
Sajnálom a betegségeket. Jobban vagytok már?

Mi is betegecskén. Zsuzsu tegnap folyamatosan köhögött. Ma már egy kicsit jobb... Jövő héten nem ovizunk..

Kép
gica1

Tévedtem. Mínusz öt egész kettő fok van kinn :roll: Bazi hideg.

Kép
vindolanda

Vindo!
Gratula az új szavakhoz! Csak rá kellett éreznie Rugónak!

Kép
gica1

Ja, csak ne tartott volna ennyi ideig :roll: :lol: :x

Én is lemaradtam ott, hogy tarjáni önálló fősuli.

Jobbulást Zsuzskának!

Hát, pedig azon a pár vizsgán túl lennél hamar :wink:

Nekem az a furcsa pár éve, hogy már nem vizsgázok, nem kér rajtam számon senki semmit. Tíz évig jártam egyetemre (kér szak elcsúsztatva meg PhD), ez az idő már házasságnak is hosszú, és teljesen hozzászoktam :roll:

Kép
vindolanda

Nekem valóban nem 10, csak 8 év volt. Az állig. főisk. után jött a jog, de a vége előtt kidőltem...

Kép
gica1

Gica, azért lehet, még befejezhetnéd :!:
Ez a két dolog nem rossz együtt szerintem :roll:

Kép
vindolanda

Köszi a jobbulást! :)
Ti jól vagytok?

Kép
gica1

Á, Rugónak kutya baja. Tavaly tavasz óta nem volt lázas-hőemelkedéses. Egyszer folyt az orra ősszel. Nem is értem... Orvos nem is látta egy éve kb.

Az immunrendszerét nem tőlem örökölte, az biztos :D

Most a bilin ül, még mindig george-ot nézi.

Kép
vindolanda

Igen, ha józan ésszel belegondolok és mástól hallok egy ilyet, akkor fel sem bírom fogni, hogy pár vizsát miért nem lehet még letenni. De azt hiszem nálam már egyfajta fóbia alakult ki ezzel szemben, ha rágondolok gyomrom görcsben... Szóval pszichés okok gátolnak... Amin persze lehet egy próbával kellene túltennem magam...

Kép
gica1

Mondjuk, én sem voltam lázas tavasz óta. Nem tudom, mit csinálunk ilyen jól :idea: :?:
Ilyen orrfolyós-köhögős izékém az volt, de azzal nem nagyon járok orvoshoz, meg nem is nagyon szoktam szedni rá semmit.

Szóval jól vagyunk 8)

Kép
vindolanda

Gica, G. is ugyan így hagyta abba az egyetemet. Utálta, kikészült tőle idegileg... Nem is végezte el. Jó feje van amúgy, maximummal is került be anno... Mióta otthagyta, boldog.
Szóval én megértem.
Ha nagyon kivagy tőle, akkor hagyd.
De nem árt átgondolni azt sem, hogy kell-e majd álláskeresésnél.
G.nek könnyű dolga van, náluk nem a papírok számítanak.
Te milyen területen dolgoznál majd?

Kép
vindolanda

Egyedül maradtam. Vár a fahordás :arrow:

Kép
vindolanda

De azt még leírom, hogy G. nem bírta tovább a Bajkeverő majmot, békésen alszik a nappaliban :lol:

Kép
vindolanda

Vindo,nálatok ilyen meleg volt :) itt reggel -11 fok volt :)

Gica,azért dőltél ki mert jöttek az ikrek? tényleg ha Zsuzska beteg,Gergő sem megy oviba?

Móni,kézművescsoki fotó?

Mesi,Zsozsi? Gegi birkás már?

az elrontott karkötő :( csak még nincs szívem szétszedni :roll: képen még jobban látszik :evil:

le is szedtem :(

KépKép
viranka

Én tipikus bürokrata vagyok, lehet az állig miatt. Azért kezdtem a jogot, mert annyi jogász lett körülöttem, hogy csak lestem...
Aztán lehet, hogy a jövőben teljesen más területen fogok dolgozni.

Kép
gica1

Viranka, az éjjeli fokokat nem tudom, nálunk az ideális reggelek fél kilenc előtt nem kezdődnek :lol:

Gica, bürokrata körökben viszont nem árt a papír :roll: Azt hiszem.

Tényleg hozni kellene fát.

Kép
vindolanda

Viranka!

Nem, fordítva volt, azért jöttek az ikrek, mert kidőltem. :wink:
Hát, egyenlőre ha egyik beteg, a másik sem megy. Apuka nem tudja vinni őket, mert korán megy, későn jön, én meg a beteg gyereket nem hurcolom oda-vissza...

Milyen karkötőt gyártottál?

Kép
gica1

Állítólag itt is hidegebb volt. A metnet ma éjjelre mínusz 13-at mond.

Fát hordok :lol: :arrow:

Kép
vindolanda

oda felteszem :) :) ide nem,mert nagyon gáz képen :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Bakker, csak a végét tudtam fotózni :lol: Extra gyorsan fogyott. Volt benne chilis-teqilás 8) , 40 fűszeres, fahéjas különlegesség, édes-sós. Szinte csak olyanok amiből eszembe nem jutna csokit feldobni, de így megkóstolva Isteni :lol: 8)

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

tanuld meg hogy kell csinálni :) :) chlis süti :) csokiban is jó szerintem :oops:

KépKép
viranka

Heni ilyen kutyusjelmezünk nekünk is van :)
Édi benne Péterke :)
Elküldjem postán a zsiráfjelmezt Áronnak?
Úgy Ő is tudna rohangálni, farsangosat játaszani :)

Irina én nem vagyok elég kitartó a tanuláshoz :roll: :oops:

Vindo G. :lol: :lol: Z is így játszik általában a gyerekekkel :lol:

Még valamit akartam írni :roll: nyilván vennem kell cavintont :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera chilis-teqilásat kikisérletezzük és csinálunk magunknak egy hatalmas tálnyit :lol:
A maradék teqilát meg megisszuk nehogy tönkremenjen 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Ide-oda rohangálunk egész nap, csak lassan az egész család kidől, Dani beteg, nekem fáj a torkom, egyre jobban, Samu kicsit beteg, Apjuk is... Még egy kcsit, ha romlik, akkor elég rossz lesz... :)

Szép további hétvégét! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Hát hó az van bőven, a ,mellékutak is tiszta havasak még, ott is lehet szánkózni.

Móni jaj te olyan aranyos vagy:-) Biztosan teccene Áronnak is, ha beöltözhetne, gondolkodtam rajta, hogy veszek neki is :roll: de hogy igy felajánlottad elfogadjuk, és ő is beöltözhet majd az ovis karneválon :D

Heni
KépKép
heni81

Gica igen kutyus lesz, a 101 kiskutya nagy kedvenc, nagyon megörült, hogy a bőrébe bújhat, nem is hittem volna hogy ekkora örömet fog neki okozni.
Salgótarján: BGF egyik intézete, nem a gyöngyösié :roll: összekevertem :oops: csak ott is van ilyen és azt is nézegettem :roll:
minden esetre nem könnyű.

Heni
KépKép
heni81

Hali

megvagyunk!

De -t takarítottam, a többiek játszottak. Tegnap sokat segített mindenki!!!! :-)
Délben anyuékhoz mentünk ebédre, aztán haza, alvás, duán meg anyóshoz mentünk...:-)

Emma nagyon jó paszban van, olyan szépen beszél, olyan szavakat használ...megint olyan sokat fejlődött!

Útban anyóshoz az állomás mellett mentünk el, eszébe jutott hogy anyuékkal voltak vonatozni, ekkor megkérdezte hogy mikor kirándulhat ( aludhat ) nagyiéknál????????

Mióta ovis sehol sem akar maradni...egy perc re sem!!!!!

Mondtam neki hogy MA!!! Erre nagyon boldog lett ..anyósnál is erről beszélt..:-)
Hazajöttünk és gyorsan összepakoltunk neki és vártuk anyut hogy érte jöjjön. ( ezt találtam ki hogy hátha ha Ő megy el, akkor jobban ér majd magát , mintha mi "hagytuk" volna ott..:-) Meglátjuk..Egyenlőre jól érzi magát, éhes..:-)
Holnap készülnek piacra( imádja) meg templomba.....meglátom mi lesz, meg hogy mikor akar majd megint menni!!

na mennem Kell I dolgozni akar.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: