A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sajti: gratula a 2 babócához!!! :)

Nekem is 3-mal próbálkoztak,végül 2 maradt,abból az egyik már 12 hete lapul a pocakban! ;)

Látod,van itt erre az esetre egy pár "követendő" példa! ;) :D :D :D :D

Tudod miért nincs fagyibaba?
Mert nem lesz rá szükség! Én úgy hiszem,hogy nekünk is azért nem maradt meg a többi 2-3,mert annak a beültinek sikerülnie kell,utána meg Kubu példáját követve spontánnal megyünk tovább! ;) :D
Vendég

eszter: Oké, akkor felteszem. Tigriske is áldását adta rá.

Kép

Kép

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Tényleg?
Akkor is, ha kitörlődött?
Átdobnád az elérhetőségét priviben? Köszi!

Pá Drágáim!
sajt@

Jujj,nagyon édesek a kis csöppek!!! :)

tisztára elérzékenyültem-MÁR MEGINT.... :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Vicky:
Köszi a képeket! Mekkorák már, te jó ég! És milyen gyönyörűek!!! Én még asszem pont :roll: inszemkor találkoztam velük és meglett az inszem eredménye! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: tényleg menthetőek a telefonból kitörlődött dolgok,ugyanúgy,mint a számítógépről :)

Ne haragudjatok,hogy ilyen soká jöttem,borzalmas éjszakám volt...
Ahogy írtam tegnap is,nagyon rossz oldalt feküdnöm,most éjjel is többször begörcsöltem cici magasságban balra a bordáim alatt...

Mintha mondjuk beszorulna a levegő... Csak éppen nagyon szúr,görcsöl...
Így most csak hason tudok aludni,mert ezt nem lehet elviselni,éjjel már azon voltam,hogy ha nem múlik,akkor ügyelet.
Nagyon ijesztő érzés!!!

Középen is ugyanezt éreztem épp a gyomorszájam fölött.
Vendég

Ha valakinek volt hasonló (folyamatosan,nem egyszer),és van tippje,mit tegyek,akkor légyszi,ne kíméljen,mert innentől ülve fogok aludni... :?
Vendég

kisbeeka: Én aludtam a hátamon és nem volt belőle gond. Amikor később már nagyobb a baba, akkor elnyomhat bizonyos dolgokat, de szerintem most még nem gond. Nekem nem volt ilyen görcs, mint neked.
vicky79
Budapest III. kerület

kispatak: Tudom, hogy már lefoglaltad a londoni utat, de ezt találtam. Hátha érdekel valakit az ismeretségi körödből.

http://www.teszvesz.hu/csaladi_utazas_l ... 21441.html
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Sajti-gratulálok a 2-3 babócához.
Titokban reménykedtem,h hétfőn talizunk,és igen :lol:

Ki jön még?Vikus inszemre,ha jól tudom :roll:

Számos Pancsi
pancsi790204

Vicky: köszi,akkor asszem amíg nem okoz gondot,maradok a háton-, és olykor hasonfekvésnél...!

Kicsit olyan érzés oldalt (csak jobboldalt),mintha összenyomnám a tüdőmet,és begörcsöl..

A görcs meg olyan,mint mikor futáskor kezd el fájni az embernek az oldala (legalábbis az olyan tapasztalatlan futóknak,mint én,akik rosszul veszik a levegőt). :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pancsi:
:lol: Akkor lesz randi! De mi olyan fél 12-re megyünk. Te hányra jössz?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti-mi már olyan fél8-8körül már ott leszünk,mert fagyibabák + a lóvét is csengetni kell.
Hajrá hétfő :lol:
pancsi790204

Megkívántam a gofrit... :roll: :roll: :roll:
Szerencsére uram is hazaér félóra múlva,úgyhogy neki is állok megcsinálni a belga gofrit :D

Aztán míg uram átcangázik unokatesómékhoz az ideiglenes lakcímkártya-igénylőt aláíratni,addig elkezdem sütni(-enni)... :D
Vendég

Sziasztok lányok, Tigris lányai és a képek fantasztikusak!!!!

Szolgálati közlemény, Andinak írtam, hogy most a kontraszt kedvéért tűnt-e el ennyire, üzeni, hogy Iza szobája nemsokára kész, de a gépet elrakták biztonságos helyre, nincs pillanatnyilag infrastruktúra :D
kpn

Kpn: köszi az Andi-infót! :)

biztos nagyon szép lesz Izabella szobája,remélem hoz majd fényképet :D
Vendég

Vicky
Bátyám is koraszülött volt és majd’ 2 méteres vízilabdássá nőtte ki magát, úgyhogy tudom… :)
Tigriske lányai csodaszépek!

Eszter
25 tüsző, atya ég!
Amúgy ez a gyömbéres cucc nem is olyan vészes, rosszabbra számítottam!
Nem, nem cserélem el a kis kukist, csak szoknom kell a gondolatot. Az egyik barátom is meg volt tegnap döbbenve, mondta, hogy én annyira lányos anyuka típus vagyok, hogy el sem tud engem képzeni kisfiúval

Sajti
Drukkolok a harmadiknak is nagyon!
Anyóssal ilyen jóban vagytok, hogy megy veled hétfőn?
Nem, az én barátnőm még júliusban szült Sz.-nél Szonja-babát, csak ma mentünk volna át picit hozzájuk, de kiscsaj egész éjjel hányt, így lemondta :( Továbbra is babahiányom van…
Remélem az sms-ek menthetők!

Kép Kép
estrella22

Estrella: én viszont épp ellenkezőleg látom,szerintem fiús anyuka vagy :)
Én totál el tudom képzelni! :D :D :D

Sőt,Sajtiból is ;)
Vendég

Navi: köszönöm a gratulát!! :)
Tényleg klassz betölteni,és ha kedden megnyugtat a doki,akkor innentől már könnyebb lesz,hisz lassan a baba is ad visszajelzéseket :D

Kár,hogy nem tudsz jönni,de legalább egy gyönyörű kiscsaj köt le,és ez azért a legjobb ok a távolmaradásra :D :D :D
Alig várom,hogy az én minden időmet is a babó töltse ki :D
Vendég

Hahó!

Vicky: kösz amit irtál, tudom hogy vannak, kértem is tőlük ajánlatot, de a sajátom jobban megéri.
Ikerlánylák tündériek, ó most születtek sőt most irták, hogy lesznek. Nagyon szalad az idő!

Sajtikám: drukk a 3. jelöltnek is, de szerintem nem lesz itt semmi gond!

Számos Pancsi: drukkhegyek neked is!

Csucsu????

Estrella: még van időd beleszokni a fiús mamik táborába. De imádni fogod, azt garantálom!

Breki: jobbulást!

Én most semmit se csinálok, de azt ezerrel.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
Missancsi és Béka:
Én annak idején a kalifornia fitnestől vettem az E vitamin a lényeg között van. Mikor kenjük én akkor kentem mikor viszketett vagy feszült nagyon 47 kg val kezdtem 60 kg voltam szülés elött 1 héttel minden hova kentem mihelyt viszketett a mellre hasra combra fenékre.

A szoftver frissitéssen azt értettem hogy magamat átállitsam agyilag!! De köszi a filmet!!!

Vicky igen sikeresen tul vagyok semmi bibi ! Csucs az a 3 bébi kié??? nem irigylem anyucit!
Ja és nem csodálom hogy még nem akarsz nekem 2 sem volt a gyermek és étel allergiás lett mellette obs. bronhitise így csak kb 6-10 éve szeretnék csak babát . Nem könnyü az anyaság de CSODÁS DOLOG .
Felvételemkor is csomó kismama jött abortusra akik majd hogy dicsekedtek vele hogy fél évente ezért idejárnak!
Sőt 3 babát bent hagytott anyuci , ha nem lennék olyan biztos benne hogy itt összejön elhoztam volna belöle 2 lány és 1 fiu volt. Szörnyen bénák néha a gólyák , eltévednek sürün! :)
evolet
Szolnok

Vikcky visszafelé olvasva megtaláltam kié a babucik.
Sajti remélem összejön a 3. is de vigan elég a 2 babuci is !!

Végre megtaláltam a linket:http://www.vitacare.hu/kozmetikumok/handbody-lotion-kez-es-testapolo.html

Hand&Body Lotion kéz és testápolóEgységár (darab): 3 975 Ft
--------------------------------------------------------------------------------

Hand&Body Lotion kéz és testápoló - Termék Információk:
Kéz- és testápoló krém. Segít megőrizni a bőr szépségét és megakadályozza a kiszáradását. Az új Hand&Body Lotion legfontosabb összetevője a squalane (olívaolaj-kivonat), mely simábbá, rugalmasabbá varázsolja a bőrt, mélyreható hidratáló hatásánál fogva pedig lassítja a bőr öregedését. Az E-vitamin erőteljes antioxidáns, mely szintén gátolja az öregedést. Emellett természetes hidratáló és gyulladáscsökkentő hatású. A testápoló B5-provitamin tartalma táplálja a bőrt, megelőzi a pattanások kialakulását, bőrvédő hatású, ezenfelül regenerálja a bőrt (megszünteti a stressz negatív hatásait). Bisabololt – bőrnyugtató anyagot – is tartalmaz, valamint szilikont, mely selymes tapintásúvá teszi a bőrt.

Hand&Body Lotion kéz és testápoló - Információs táblázat:
Kiszerelés: 1000ml
CaliVita hálózati ár : 2990 Ft
CaliVita BP: 93 pont
CaliVita KP: 2392 pont
evolet
Szolnok

megjöttem, sikerült :-)

Sajti,
pussz Neked !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kisbeeka: Milyen a belga gofri?

evolet: Engem inkább az anyagiak és a gyenge idegzetem tart vissza a kis korkülönbségtől. :) Majd ha Barbus már ovis lesz és a nap nagy részében csak egy gyerekkel kell lennem. A tesónak is meg tudnám akkor azt a figyelmet adni, amit Barbus megkapott.

kubu: Ügyes voltál. Sok van még?
vicky79
Budapest III. kerület

Pancsi:
Szuppi!!! :lol: Meglátod milyen boldogan perkáljátok ki a zsét!!! Én a föld felett lebegtem, amkor mehettem a pénztárba!
Aztán jön a magas HCG és nemsokára szaros pelusokat cserélünk!!! :wink: :lol:

Estrella:
Én nagyon el tudlak fiús anyucinak képzelni! :)
Hú, akkor Sz-nél gyűlnek a Szonja-babák! Picikének jobbulást!
Tudod énanyóspajti nagyon jó fej és nem hangos, nem indiszkrét, mint anyukám. Olyan nyugis, nem fogja telekiabálni a kórtermet, nem kérdezi meg mindenkitől, hogy miért kellett idejönni (a múltkor az egyik szobatársnál a férjnek voltak katonaproblemái, na az igen ciki volt, rá is szóltam, hogy ilyet nem kérdezünk :twisted: ), a taxis sem fogja tudni, mire beülök, hogy épp lombikoltunk...

Béku:
Énisénisénis egy kis goffrit!!! :D
Látod, én is úgy érzem perpill., hogy az első fiú lesz, ne kérdezd miért. :) Simán elbírok a gondolattal, utána lehet kislány is. Persze én nem döntöttem el magamban a nemét, mindegyiknek nagyon fogok örülni! :)

Kispatak:
Azt jól csinálod! :lol: Ilyen is kell néha.

Evolet:
Hát ja, ezek a gólyák! Talán a globális felmelegedés befolyásolja néha félre a kis GPS-üket? :? :roll:

Kubu:
Hurrááááá!!! Gratulálok a fórum egyik legokosabb szuperanyujának!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Érdemes belenézni!
Amiken nevetni tudtam:
0.19-nél :arrow: éneklő kutya, aki magát kíséri zongorán
0.30 :arrow: pucér pasi szalad
2.41 :arrow: igazi szőke-riporternős szánkós interjú
4.20 :arrow: egérfogó effektus
5.20 :arrow: macsekfarok
8.31 :arrow: cumisüveg?
Ezeken kívűl van benne egy rahedli idióta, akik a saját és mások épségét veszélyeztetik, a film kedvéért, szánom őket. :?

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... eo-2062067

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Evolet: Örülök, hogy nem vagyok egyedül Szolnokról. Bár sokan küzdenek erre ilyen problémával, mint mi, de őket nem látom itt. Pedig mindenki bújja a netet. Az ovuláció indukció során sokszor taliztam ugyanazokkal... Te is a Hetényi endokrin rendeléséről kerültél ide? Mióta jártok fel?
Mi még csak február 14-én fogunk az első konzultációra menni. Most kezdjük. Nem tudom mit fognak, vagy egyáltalán fognak-e elfogadni bármilyen eredményt amit innen viszek. Mind 2009-es. Majd kiderül. :)

Nagyon tündéri ez a 3 babóca! Gratula a szülőknek!! :) Biztos nincs könnyű dolguk, de mégis akkora öröm lehet! :)

Az abortuszos téma: Gusztustalan szerintem 1 kórterembe fektetni olyanokat, akik épp abortuszra mennek olyanokkal, akik a hsg-t várják. Én így jártam. Amíg bent feküdtem 2 sorstársunkkal 3 napig, addig ha napi 3 abortuszost nem tettek be hozzánk egyet sem!!!!! Nekem szörnyű volt! Én a mai napig azt vallom, ha nem akarok gyereket, akkor úgy cselekszem, védekezek! Sajnos nem mindenki gondolkozik így... Mit nem adnék érte, ha rosszul lehetnék, mert kismama vagyok...

Van ettől rosszabb is! Amikor a barátnőm, aki még nem akart babát, teherbe esett. Megtartották, mert már érett volt rá a kapcsolatuk. De a 9 hónapot azt végig nyavalyogta nekem!! És én nem győztem neki azt mondani, hogy szeretnék én amiatt hányni, amiatt "szenvedni" mert pocakos vagyok... A kést forgatta a szívemben.

Szorítok a hétfői csapatnak, aki megy a BMC-be! Remélem mindenkinek úgy fog sikerülni a napja, ahogy szeretné! :)
nyulacs82
Szolnok

Hello Lányok!

Sajti!
gratula!

Pancsi!
jól emlékszel hétfőn megyek inszemre :D :wink:

Csajok!hétfőn nem kell be álnom a sorba?mit kell vinni az inszemre?hálóinget? :shock:
vikus82

Vicky: hát az én receptem szerint fahéjas,és durvaszemű cukorral és teavajjal készül,mondjuk ennyiben más,mint a "sima" :)
A durva szemű cukor azért kell bele,mert azt a legeslegvégén kell hozzáadni,és akkor sütéskor olvad csak meg valamennyire :)

Sajti: én is ugyanígy vagyok vele,jöhetne fiú is,de én annyira lányra számítok :)
jöhet vegyes páros is ;)

klassz volt a gofri,kellett egy kis kényeztetés már tesnek és léleknek is :)

Nagyon vacakul vagyok egész nap,pedig holnap párom ki akarna mozdulni,de ha megint nem alszom éjjel,vagy ez az émelygés nem hagy alább,nem leszek rá képes :?
Pedig tényleg jó lenne!

Kubu: gratula!!! :)
Tényleg,mennyi még az annyi? :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vikus: inszemre nem tudom,mit kell vinni,lombiknál a kapott papíron rajta van!
Nem adtak egy papírt a beavatkozásról? Nézd meg,hátha azon szerepel :)

Gondolom a hálóing,zokni,tisztálkodási cuccok azonosak :)

Ja,és ne várd ki a sort,hanem menj előre a recepcióig,és oldalt várj,míg ráér valaki :D
De maradj látható helyen! ;)
Vendég

Sziasztok!

Vicky nagyon köszönjük a képeket a 3 kis gyönyörűségről!! Nagyon-nagyon cuuuukkikk!!!!!!!!!!!:)
Te kis drágád hogy van?? Fosi elmúlt teljesen??

Nyulacs hát barátnőd nagyon tapintatlan volt veled szemben. Sajnálom, hogy az emberek sokszor nem veszik észre h. kit mivel
bántanak meg. Nekem is volt ilyen kolléganőm, pedig tudta, hogy
mit nem adnék ha pocakos lehetnék.

Béku remélem éjjel jól fogsz aludni és holnap mehet a csavi:)

További jó7végét mindenkinek!

Babu
babu69

Babu: aranyos vagy,köszi! :)
Nagyon jó lenne,ha nyugis éjszakám lenne :D
mit nem adnék érte?! mondjuk érte szívesen lemondanék az itthon található összes finomságról! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

vikus: Hálóing, papucs, köntös (unaloműző esetleg a hosszú várakozásra) és lehet tisztálkodó szereket és törölközőt is vinni, de ezeket én sosem használtam. Házassági kivonat vagy élettársi igazolás legyen nálatok (a házasságban lévő inszemnél nem vagyok biztos hogy milyen papír kell, mi élettársak voltunk). Nem kell sorba állni, de nem kell reggel már a pároddal menni, ha nem akarsz, ő is meg tudja kérdezni hányra menjetek vissza.
vicky79
Budapest III. kerület

babu: Köszi, jól van. Ma már nem volt fosi és evett is elég rendesen. Remélem csak ennyi volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku,Vicky!
ja de kaptam papirt :shock: :D tényleg rajta van!
köszönöm és a drukkokat :D

Eszter!
25!!!azannya! :D :shock:

Vicky!
gyönyörűek a gyerekek!
vikus82

Sziasztok!
Na újra itt a mátrixban :)))))) R. összrakta az infrastruktúrát...
95%-ban kész vagyunk a festéssel, majd kell vegyek ilyen kisebb iskolás ecsetet a színek találkozásánál a rendes ecset picit girbegurbára húzta a vonalat, de korrigáluk majd jövő héten. Szóval majdnem kész.... :lol: :lol:
Viszont 100% kupleráj a lakás, mintha az atom b..szott volna be.. :shock: :shock: :shock:
Fáradtak vagyunk mint a dög, nem tudom mikor lesz rend :) mondjuk a bútorokat még nem toljuk teljesen a helyére (háló), emiatt ugye polcokat se pakoljuk tele, meg semmit..így minden a nappaliban marad. HOlnap jön anyám, aztán majd segít, meg szeirtem a jövő hétre is marad tüttyögni való :)
Csináltam fotókat az alakulásról, de minden a gépben van még... majd elő lesz varázsolva :)

Sajtikám: Egymillió drukkom megy innen is..... Tudod!!!!! :wink: Hétfőn megcsinyállllllnak!! :)

Most lépek, eldögleni a tv elé, mert bár kíméltek a fiúk és csak pár helyen hengereztem, hogy azért én is hozzátegyek... de így is minden porcikám olyan mint ha az úthenger alatt toltam volna a mai napot . :shock:

Szép hétvégét Mindenkinek! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Hűűűű de édik Tigris lánykák :D Nagy pörgés lehet náluk...de elképesztő milyen rendben van az a lakás...azt gondoltam, három ilyen kis pörgős tündér mellett mindenhol játék játék hátán :D
Döbbenet, hogy mennyire nem volt köztünk nagy különbség és már ekkorák :shock: ilyenkor elgondolkozom, hogy mekkorák lennének már a mi kiscsajaink is .... :D

Andikám!
Örülök a szobának :D
De pihizz is!
Majd a véglegesről kapunk képet, hogy gyönyörködjünk?

Én is megyek hétfőn BMC-be :D
uh és vv is lesz, így gondolom, hogy kb 13-ig ott leszek!
Majd valahogy igyekszem kilesni, hogy ki kicsoda :D

Kubu!
Gratula :D

Sajti!
Megy a pü!
Remélem Józsi segít az sms-eiden :D
Hétfőn tudod majd meg, hogy a 3. babó is csatlakozott-e a Tesókhoz, vagy holnap lehet érdeklődni?

pussz Mindenkinek :D

eszter82
Budapest

Ja, és a 25 tüszim nem olyan dúúúrva...kevesebb lesz majd a punkcikor...
de elég lesz annyi amennyi sikerül :D

Ma délután szundiztam kicsit..annyi baromságot álmodtam :shock: :shock: :shock: :shock:
de mire kikászálódtam az ágyból, eluralkodott rajtam egyfajta nyugalom, hogy minden rendben lesz és a babák hamarosan itt lapulnak majd a pociban :D (most is egy fiú, egy lány érzésem volt..)
Csak váljon valóra :D

jóccakát!

eszter82
Budapest

Nagy drukk holnapra Sajtinak,hogy a 3. babóka is beérje társait,és hétfőre minden akciózónak,Eszternek is az UH-hoz :)

El se hiszitek,micsoda erőt ad,mikor fél napot már velem lehet a párom :) Sokkal jobban érzem magam!

Persze aztán hétfő reggel az érzés ismét olyan,mint a mosott sz*r...

DE!!! Most van miért várni a hétfőt,mert akkor másnap mehetek a dokkhoz!!! :)
Vendég

Húúú,ma megint rajtam volt a nagy éhség,úgyhogy nagyon sokminden csúszott le,amit csak itthon találtunk :D :D

inkább nem is sorolom,mert nem mindre vagyok büszke! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap szerintem max egy kis sétát iktatok be,nem mennék messzebbre,mert az álomkór 2 óránál többet nem engedélyez számomra! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sajti,Vikus, Pancsi,Eszter:
Hétfőre mennek a drukkjaim!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!
Látom, elkezdődött végre a szuri kommandó :D
Nagyon drukkolok :)

eszter82
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek!

sokkóló volt a földrengés tegnap :? :shock: Vki érezte?

Zsuzska!
köszi,Neked meg sikeres szurkálódást :D :wink:

Nem tudom miben leszek holnap,lesz nálam egy rózsaszín Dougles-es táska!
vikus82

Jó reggelt!

Vikus!
Majd igyekszem kiszúrni táska alapján :D
én sem tudom miben megyek...általában valamilyen egybe ruha, csizma, kötött fekete hosszú "kardis kabát" szokott rajtam lenni ilyen időben :)
Én szerintem 8:00-8:10 körül érek oda...már öreg vagyok az udvarban kígyózó sorhoz :roll:

Béku!
Tegnap írtad hogy gofrit kívántál...azóta megőrülök a gofriért :D
Azt hiszem ma este muszáj lesz csinálnom, vagy legrosszabb esetben amerikai palacsintát :)

eszter82
Budapest

Jó Reggelt!

Nálunk a Zuram jött ki a számítógép elől a konyhába, hogy érezted a rengést? Hát én ugyan nem. Azt mondta, hogy először azt hitte a kutyunk lökdöste a székét, de a Linuka a helyén feküdt szépen. Biztos fura volt...

Nagyon köszönöm a drukkokat, hétfőre is spájzolok belőle. :)

Vikus:
Majd lesem a táskádat, de lehet, hogy inkább a hálórucidat kéne. :lol:

Számos Pancsi:
Téged is kukkollak majd! :)

Eszter:
Köszi Józsis telót, ma megpróbálom hívni, remélem nem csap agyon.
Ja! A Te számod is eltűnt a gépemből... :cry:
Holnapra neked nagy kalappal! :D

Nyulacs:
Valentinkor konzultáltok? De szuper!!! Ez nagyon jól hangzik! :)

Andrea:
Jól van, alakultok! Azért vegyél vissza, bár Izabella úgyis rád fog szólni, ha nem tecc neki vmi meló. :wink: :D

Pá Drágáim!
sajt@

Földrengés: Az a furcsa, hogy nálunk mozgott a monitor az asztalon. Én azt hittem, hogy meglöktem az asztalt, de utána már nem tudtam megismételni. És nálunk is Tomi olvasta a neten, hogy földrengés volt. Érdekes érzés volt. Ő nem érezte, mert a földön fetrengett Barbussal.
vicky79
Budapest III. kerület

ok.csajok! :D hálóingem vagy micimackós v.piros macis!
én is sasolok! :D
szerintem 3/48 körül érünk oda,tök jó nem kell beállni a sorba!!!!!
inszem után fel kell még menni Sz-hez?
vikus82

vikus: Igen, meg kell várni a zárójelentésedet. Ez van hogy elég sokáig eltart.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó Reggelt!!

Vikus!!
Holnapra egy kalappal.Felkell menned Sz-hez,Ő adja azárót,Mi aránylag hamar végeztünk Nála,max 20 percet ültünk a váróba.

Sajtikám!!
Ezek remek hírek.Ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!Drukkjaimat küldöm. :D

Eszter!
Anyud jobban van???Izgulok Értetek nagyon!!ma lehet Én is össze dobok egy kis palacsintát.

Zsuzska!!
akkor már szúrtok is,de jó.Decát szúrsz??

Andikám!!
Na,jó ,akkor igazolt távollét.Ügyesek vagytok,nagyon kiváncsi vagyok Iza szobájára. :D

Vicky!!
Barbus jól van????

Kubus!!
Szuppperrrr,de ezt tudtam. :D

Szép vasárnapot mindenkinek,Én mégsem dolgozom ma,megyünk Ikeázni Apával. :D :D
csucsu99
Budapest

kubu: Te ugye Marci után már nem dolgoztál? Egy másik fórumon most gondolkozik a csaj, hogy ilyenkor mi a tgyás és a gyed alapja? A Mostani gyed, vagy a régi fizetés? Mert most találtam egy tanácsadót, aki azt mondta, hogyha visszamegy, kiveszi a szabit, akkor megemelik a bérét a kötelező emelésekkel és az lesz a következő tgyás alapja. Most mi van a 180 nappal amit kötelezően le kell dolgozni? Bocsi, hogy téged zavarlak vele, de mást nem tudok aki így ment volna a második gyerekkel tgyásra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: