A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi: a saját nappalimban :) Bár Hédi mindennek csak az elejét mondja, mostanában időnként újra halandzsázik. Mondjuk ő nem felejtette el az eddigit, csak újra megjelent a blabla

Mondjuk én már azt várom nagyon, hogy ne csak félszavakat mondjon. Annyira régen beszél már így és semmi fejlődést nem látok :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tudtok valami tippet, hogy mit kezdjek a náthájával? Ugyanaz van, mint a multkori torokgyuszinál. Hallom, hogy valami szörcsög, de hiába fújom, porszívózom semmi nem jön ki. Időnként köhint egyet :arrow: dokibá a múltkor azt mondta, hogy az orrmandulái duzzadtak, a torkán csorog le a váladék és ebből lett a torokgyuszi. Most még nem tartunk itt, de hallmo, hogy szörcsög és nem akarok megint az antibiotikumig jutni :roll:
Mondjuk nekem anno hasonló okok miatt vették ki az orrmandulámat 2 évesen :roll: :oops: :twisted:

tike

sziasztok!

Dodi!
köszi a tippet.majd megpróbáljuk.

kismamák hogy vagytok???

Kép
Kép
csibe83

Szarul :twisted: . Azt hittem nagy naívan, hogy még heteim vannak a rendes terhestünetekig, ehhez képest ma is alig bírtam ébren maradni, és délelőtt órákon át hányingerem volt.... Juhhuu :lol: .

Megyek is aludni :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:54-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

én most végeztem a takarítással.de itt is hétágra süt a nap(micsoda
meglepetés)
lehet,h ha ebédelt Kiara akkor leviszem kicsit még sétálni,m persze,h
akkor kell jóidőnek lenni,amikor takarítok...

nálunk napközbe a hbo pack közül megy valami és ha mese megy
akkor Kiara max azt nézi,de azt sem végig.
szereti a hercegnő és a békát,abba van zene is és akkor táncolni szokott,
most meg a jégkorszak kezdődik,erre is oda-oda tekint,de nem ül a tv előtt másfél órát...

Kép
Kép
csibe83

ja nekem semmi cicifeszülésem sincs,de lehet,h közrejátszik,h én egy ideig
szoptattam még Kiarát...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:55-kor.
Vendég

Újabb tünet: hülyepics@ság :twisted: .
Az elmúlt 2-3 napban mindenen bepöccenek apára, és olyan csípős a nyelvem, hogy magamtól is rosszul vagyok :oops: :lol: . Közben meg úgy érzem 720 a vérnyomásom,és legszívesebben nekirohannék a falnak kalapáccsal :lol: .
Bájos 8 hónapnak nézünk elébe :twisted: :lol: .
Vmi tipp?

Megyek beveszek egy levél magneB6-ot :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
szuu-száá...
nekem is volt ilyen mindkét terhesség alatt szóval ebből még a nemére se lehet tippelni...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Köszi, de már nyugodt vagyok :wink: . Apa nem tudom, ő elviharzott :roll: . Szegénykém ahhoz van szokva, hogy Buddhafelesége van, most meg egy házisárkány várja haza :oops: . És tökre bűntudatom van, mert épp tegnap kaptam tőle napközben egy sms-t, hogy nagyon szeret minket... :roll: . Hát, momentán szerintem csak Botondot :oops: :lol: .

Az előbb szavakat tanultunk (újra :twisted: ) Botonddal:
béka :arrow: bííKA
fóka :arrow: fóKA
cica :arrow: ciKA
Végülis a logikája hibátlan :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
totál elfelejtettem a tüncikét,én travel&livinget néztem...

Dodi!
TEapa biztos megérti,h "kicsit" dúlnak benned a hormonok...
ilyen téren Enyémapa is totál megértő...

Kiara ma nem volt hajlandó aludni napközbe,de meg sem kottyant neki,
egyáltalán nem volt nyűgös...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Hát, remélem :roll: . Igyekeztem jófej sms-eket írni neki...
Én szoktam neki mondani, mikor vita közben undi stílusra vált, hogy fel kéne venni, amiket mond, és visszajátszani neki. Húúú, de szégyellné magát. Erre ma neki ez volt az egyik utolsó mondata :roll: . Hogy most engem kéne felvenni... :oops: És nem is kiabált, csak kérdezgette, hogy "meghallgatnál engem is?", én meg csak víjjogtam, és puffogtam, és szegénynek a fejéhez vágtam még a múlt évi havat is :oops: . Fúj de undi vagyok. Ide köpjetek :twisted: :lol: :lol: .

Így utólag látom magam kívülről, és borzasztó kiábrándító voltam, szóval csajok, aki alapból ilyen felcsattanós típus, az nyeljen egy párat, mielőtt kimond egy-egy mondatot, mert hogy ennek értelme semmi, azt bizton állíthatom :? :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
én is voltam ilyen néha,de én is pont így láttam a dolgokat,mint te...
totál gáz...most már elszámolok 10ig és csak utána szólalok meg :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

sőt van olyan,h inkább meg sem szólalok...
mert rájövök,h én fújom fel a dolgot és felesleges beszélni róla...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Bizony, és így különösen gáz, hogy én nem vagyok ilyen alapból :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:55-kor.
Vendég

Czigka!

"meg fog jönni" :twisted: :lol: :lol: :lol:
Igen már emlékszem, hogy írtad...Reménykedem, hogy elmúlik nálam is :roll: . Ha meg nem, akkor ahogy kezd feszült(t?)é válni a szitu, majd meglobogtatom a "s*ggfej vagyok, menekülj!" táblát :lol: . Csak az a baj, hogy apa meg alapból hirtelen haragú, meg makacs, amit már tök jól kezek,és ráhagyom, de mikor egymásnak feszülünk, és senki sem enged, az nagyon jót tesz a családunknak :twisted: :lol: . De ilyen nem lesz többet, mert apa mostanában (már úgy fél éve-éve) rengeteget változott, én meg szem előtt tartom a HCGribiségemet, és arconöntöm magam vízzel, ha rákezdenék :lol: :lol: :lol: .

(Persze meg kell, hogy jegyezzem,természetesen nekem volt igazam :twisted: .Csak nem ért annyit a dolog, hogy vitázzunk miatta. Amúgy már rég hazajött, minden oké, csak bánt hogy ilyen voltam...)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na mi van? Mindenki discoba ment, vagy hányIK? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Czigka

Te ugye Nyíregyi vagy? most Debrecenbe vagyok pont és itt sincs meleg... :wink:

Undi én nem voltam vagyok, de sokszor csak úgy elöntött a könnyzápor vagy szomorúság miatt (hogy kezdek fionásodni) vagy a boldogság miatt hogy milyen szerencsés vagyok. Pedig aztán én soha nem voltam egy pisnyákolós :roll: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Ronmay!

Fionásodááááás?!?!?! Ugye nem azt akarod ezzel kiprovokálni, hogy vígasztalásul feltegyem a szülőszobai képem, amin olyan vagyok, mint Jabba hajjal?! :lol: :lol: :lol:
10 kilót híztam gyerekestől, mindenestől, és még 14 kiló víz volt rajtam! A kedves ismerőseim, akik azóta teherbe estek mértékenységként használják a lábam akkori állapotát :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Itt -9,2 van. Hajnalban -14,7 volt :? . Delegalább napközben hétágra sütött a nap :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:56-kor.
Vendég

Végre eljutottam ide is, hogy írjak.

Olyan kedvet csináltatok a tesóhoz, hogy már a főnökömnek is bejelentettem, hogy mostantól lehet izgulni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szomorú volt, mármint saját magát sajnálta, hogy milyen rossz lesz neki, ha én megint kiveszek kemény 10 hónap szülési szabit. :roll: :lol:

Nekünk csak lánynevünk van: Hanna. Mikor még Petra előtt terhes voltam, már akkor megvolt ez a két lánynév, aztán Petránál megbeszéltük, hogy majd a 2. lánynak adjuk a Hannát, mert a Petra egy picit mindkettőnknek jobban tetszett.

Fiúnév nincs. Amúgy terhes sem vagyok, úgyhogy van még időnk eldönteni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra szépen meggyógyult, a héten még nem vittem bölcsibe, hogy megerősödjön lévén, hogy a múlt héten semmit nem evett. Most se esik túlzásba, a tesóm lányai délig esznek annyit, mint Petra egész nap, de nem tudok mit csinálni.

Boo!
Én is visszateszem Petrát hétvégén a tápszer után az ágyába. Ő ma is és nagyjából minden nap 5-6 között jelentkezik érte. Gondolom azért ilyen korán, mert vacsorázni alig szokott, a tápszert (babatej) már hetek óta nem fogadja el esténként, a szilárd kaját pedig nem eszi meg olyankor. Tegnap pl. fél 6-kor evett egy negyed szelet kalácsot, és azzal be is fejezte az aznapi étkezéseit.

Szóval hétvégén simán visszarakom én is az ágyába, bár ő nem mindig alszik el, valamikor játszik. Egyszerűen nem vagyok hajlandó hétvégén is 6-kor felkelni. :evil:

Kép
katy76

Ronmay!
Te meg a fionaság!!! :shock: :shock: Na ne szórakozz má'! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Tejtermékekről akartam írni, hogy én is adok mindenféle tejterméket Petrának, bár amennyit ő eszik, attól tuti nem lesz allergiás. :(
A bölcsiben a főzelékeket tejjel készítik és szoktam csinálni én is tejes dolgokat (pl. palacsinta). Tegnap csináltam neki vacsorára tejbegrízt, de kiköpte. :(

Beszéd:
A legújabb szó a "nem baj". Mindenre ezt mondja. :lol: :lol: :lol:

Tike!
Petra is még szótagokat mond a legtöbb dologra, de egyre több tárgynak tudja az első szótagját. Úgyhogy én a fejlődést ott látom, hogy több mindent tud már mondani egy szótaggal.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy: de jó de jó :lol: :lol:
beszédfejlődés: én erre nem is gondoltam :oops: :lol:

hcgribiség nálunk is havi szinten jelentkező, én Hédivel inkább extraparás - bőgős voltam, mint veszekedős. Úgy tudtam örülni egy hányásnak, hogy visszagondolva még ma is elcsodálkozom magamon :lol:

tike

Nevek: nekem az első 2 terhességnél csak fiú neveim voltak ( Bence és Benedek :cry: ), aztán megfogadtam, ha lesz egy lányom akkor Sára lesz :arrow: aztán terhes lettem és azt éreztem, hogy nem, ő tuti nem Sára. Hédi nem is tudom honnan jött :roll:

Szóval most nem gondolkodok neveken, megvárom míg babás leszek, míg eltelik a nekünk kritikus 12-14 hét és akkor majd gondolkodunk :roll:

tike

Boo!
Ecetes vízben öblítsd át őket!

Érdekes, én mindig a H&M-ben veszem a fekete zoknikat, most is vettem decemberben, de még nem vettem észre, hogy fognának. Bár én mindig 5 páras csomagot veszek, lehet, hogy az másmilyen. :roll: :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy!

Deeeejóóóóóóó :D :D :D .
Nagyon mókásak vagyunk sztem :lol: . A mi társaságunk fórumozás útján szaporodik :lol: .

Hanna nagyon szép :wink: . Nekem most a Bora lányban az egyik favorit, de apa tuti leszavazza :twisted: . Meg az Izabella, csak ugye i-re végződő vezetéknévvel béna :? . Fiúban meg a Zalán tetszik, meg még van pár, de le sem merem írni, mert megdobáltok (Kende, Hunor, Csongor..)

Örülök, hogy Petra jobban van. Amiatt meg ne aggódj, hogy nem eszik! A finom porcelán bőrével, gyönyörő kis "cinkapanna" lesz, akiért bomlanak majd a pasik. Már most beirathatod balettre :lol: .
Én meg Botondot judora :lol: :lol: :lol: .

Nem bajról jut eszembe: Botond már többször a kőre pisilt fürdés előtt, és szaladt hozzám, és monda "ó-ó", én meg mondtam, hogy "nem baj drágám, együtt feltöröljük". Na, most ott tartunk, hogy odapisil, aztán tovább áll benne, mintha mi sem történt volna, ha észreveszem közli, hogy "ne ó-ó" (vagyis nem baj), és szépen otthagy, mint aki jól végezte dolgát :twisted: :lol: :lol: .
Úgyhogy tegnap módosítottam a reakción :wink: .

Boo!

Nekem van elég "szurkom" mindhármuknak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Nesíjáneveszekeggyé :lol: :lol: :lol: !

Hmmmm, krumplifőzelék :D . Én ma tortillát csináltam :wink: .

Szegény Miron :( . Botond meg leesett a kanapéról (ugrált :evil: ), és természetesen pont pofára, úgyhogy van egy szép nagy dudor a fején, és elharapta a száját :( . Úúúgy sajnáltam :( .

Tike!

Apának a Sára a favorit. És nekem is tetszik, de sztem a név determinál, és minden Sára olyan "Sárás". (fonott hajú, hosszú szoknyás, tarisznyás, és hobbiból szénnel rajzol.) Ami nem baj, csak én nehezen tudom elképzelni magunkhoz. :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Voltunk UH-n :oops: :lol: . 5 hetesnek megfelelő petezsákocskánk van :D :D :D .
Rájöttem, hogy hiába megyek pénteken, még akkor sem lesz szívhang, én meg nem bírok ki 2 hetet, akkor meg minek várjak (főleg ingyen) :roll: :lol: ? Megnézett anyu egyik kollégája ügyeletben :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Nevetni fogsz, már gondolkodtam, hogy körülnézek balett, ill. torna ügyben. Petra folyton táncol, amint ritmust hall, máris mozog (ritmusra).
Én is 5 éves koromtól tornáztam, de őt akár már korábban is elvinném.
A bölcsi melletti suliban most adták át a balett-termet, majd megérdeklődöm, hogy miniknek hány éves kortól lehet menni. :wink:

Petezsáknak nagy-nagy örülés!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Boráról jutott eszembe, hogy nekem a Boróka is nagyon tetszik, de az pont az a típusú név, amit felnőttként már annyira nem tudok elképzelni.

Kép
katy76

sziasztok!

Dodi!
hatalmas gratula a petezsákhoz!!!

táncon már én is gondolkoztam,m Kiara is imád táncolni és amit
mutatunk neki azt vissza is tudja táncolni

Boo!
bocsi,h nem írtam vissza már csak utána nálunk felgyorsultak az események...
de amiről írtál játszin voltunk kicsit mi is...hát egy fokkal jobb annál
ami itt van nálunk,annyiban hogy ott volt egy kicsi csúszda...
ja meg azt szerettem volna már sokszor írni neked,h ha majd neked is eljön az idő,akkor bármikor non-stop írhatsz nekem...

mi holnap Fótra megyünk...
és már tegnap este is volt olyan érzésem,h nyuszi lesz a következő
aki bejelenti,h ksitesó érkezik...
persze nem tudom próbálkoznak-e amúgy,de ez az érzésem...
na és azért mindenkinek szurkolok,h minnél hamarabb összejöjjön
kistesó...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi csajok :wink: . Kérdeztem a dokit milyen nemű, de elég car a benti gép, nem tudta megmondani. :lol: :lol: :lol:
De mondtam apának, hogy tuti csaj, mert a monitoron volt egy fekete folt, szóval a lyuk már megvan, már csak köré kell nőnie a bébinek :lol: .
Vaaaagy, más megközelíítésből: megvan a zacsi, már csak köré kell egy pasi :lol: . A doki bácsi (kb. 38 éves, hajpántos, menőjenő :lol: ) úgy odavolt(de tényleg) Botondtól, hogy mennyire szép, és milyen vagány, hogy úúúgy dagat a mellem, hogy egyből az jutott eszembe, még egy ilyen kis büszkeséget akarok :lol: :lol: :lol: .

Csibe!

Nyuszi még nem akar kistesót, szóval az igazi meglepi lenne :lol: . Bár, ha Booékból indulok ki... :twisted: :lol: :lol: . Liliapu sztem nem bánná :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
mi sem terveztük és "nézz" rám...lassak küldöm Boonak az mms-t :lol: :lol: :lol:

Boo!
sorry :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
én Kiara születése után szedtem azaliat amitől folyamatosan menstruáltam,
ugyanúgy mint Kiara előtt,szóval nálam gyógyszer nem kerülhet
szóba és a 6hetes kontrollon én spirált kértem a dokitól,de azt mondta
még szüljek egyet két év múlva és majd utána beszélhetünk róla...
hát betartottam amit mondott :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Nem akarom, hogy komolyan balettozzon, illetve rá fogom bízni, hogy milyen sporttal szeretne komolyabban foglalkozni.
Viszont én is pici koromtól kezdve jártam különféle tornákra, köztük 2 évig balettra is.
A tartásnak, mozgásnak mindenképpen jót tesz, és szerintem egy lánynál fontos, hogy szépen menjen, szép, egyenes legyen a tartása. Tőlem aztán kajakozhat is, ha az lesz a vágya (bár a szép alak elérésében pont nem segít szerintem), de én kezdésnek valami tornafélét szeretnék választani.
Csak addig és olyan intenzitással fogunk tornára járni, ameddig ő is élvezi. Aztán majd picit nagyobb korában eldöntheti, hogy mit szeretne.

Hoztam pár képet:

Petra nőiesen ül az unokatesója mellett:

Kép

Nyuszi és madár nézőben (Apa nagybátyja nagy állatbarát, mindenféle állatuk van):
Kép

Kecske puszi:
Kép

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Arghhhhhh, írtam egy csomót és elszállt :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy!

Petra igazi kiscsaj, nagyon éédes :D :D :D .

Boo!

Nekem tetszett az Eredet :roll: . Nem lesz a kedvenceim között, de én nem is húzom le. Egyszernézős :lol: . De amúgy nekem minden Leo film tetszett :roll: . Sztem zseniális színész, ráadásul olyan filmekben játszik, amiknek a szotrija is bejön. (Azért azt megjegyzem, hogy mint pasi egyáltalán nem jön be,sőt fiatalabb korában taszított a kis selyemfiú :lol: ).

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsire jövök csak , mert most értünk haza, és hulla vagyok :oops:

Dodi!
Petezsák :arrow: Éljenéljen!!!!!!!!! :D :D
Leo :arrow: Azért nem minden bejövős :arrow: A part pl. ultranyomi film. Eredetet még nem láttam.
Sára nekem nem biolány, így egyben a nevetekkel, kifejezetten szép. Én bírom a fiúneveidet is, H.-t kivéve, az nem jön be.

Boo!
Csodás álmok jönnek :arrow: Többször láttam már, imádtam. tök lehidaltam a Robin Williamstől hogy ilyet is tud :shock:
Fahéj :arrow: Szegény Miron :?
Zétény múltkor lenyúlt egy erős paprikát, beleharapott, utána visszarakta a tányérra, mire rájöttem hogy mi a baja.... :shock: :shock: :roll: :roll:

Katy!
Petra iszonyú sokat változott, kész nőci :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: