Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat, eltettem holnapra, már zabszemes az ánuszom. Pláne, hogy belegondolok, holnap vszeg punijó után átslisszolok Szonja-babát nézni!!!

Minden egyes jókívánságot átadok nekik, annyira édesek vagytok!
A végén császár lett, de jól vannak mindketten.
A másik, hogy vajon mennyit sikerül leszívni tőlem, hányan termékenyülnek meg, blasztókat kapok-e vissza? Olyan izgi!!!
Zsu:
5 évig lehet érvényesíteni, ez tuti. Egy nyugdíjba ment ismerősöm sem tudott róla, pedig cukkeres és így kapott utólag zsetont.
Szupi, hogy túlvagy a műtikélésen, ugye hogy nem is volt annyira rettentő. Meglesz nemsokára szuper eredményed is és akkor irány a Bíemszí.
Csucsu:
Hinnye de jó!!!

Éljen márc. eleje!!! Látom rövid protkóból kiműveltek már.
Ancsi:
Végre vki, aki stíröli a pasikat! Nesztek csajok, itt a visszavágás az uratok nyálcsorgatására, ha más macákat nézeget!
Szuper eredmények, örülök+gratuládé!
Woody:
Leesett az állam, a fotók láttán! Mekkorát nőtt és változott Lili! Nagyon édes baba!!!
KPN:
Te mázlista!!! Akkor nemsokára otthon, jó darabig...
Azért nem hagytad unatkozni magad, ennyi elfoglaltság! Nem is tudtam, hogy a h.kendőhöz tanfolyam is van már, megáll az ész!!!
Szerintem szuper bunker lesz benne a gyerkőcnek, nekem is tetszenek ezek a cipelési módok.
Kispatak:
Nagyon felzaklatott a látvány, megértelek... De nincs már mit tenni, hiszen te már mindent kipróbáltál nem? Mostmár báránykádon múlik főként... Egyfolytában drukkolok neked!
Vikus:

Andi jól nyomja, legfőképp hálóingben, az tuti!
Írtam priv.
Ann:
Sajnálom, hogy mégse baba, viszont ez a piri is egy lépés a cél felé. No para, tessék megnyugodni és vhogy gyakorolni azt az érzés elfogadását, hogy nem mindíg te irányítasz. Nem könnyű, én már csak tudom, de nem lehet a nap 24 órájában az, amit én akarok, pont úgy, ahogy szeretném. Ha ezt a mindennapokba be tudod csempészni, sokkal kevesebb stresszforrás marad, ami nagyon jót tesz majd neked.

Nemtudod a műtét ip-át előre? Le van ka..antva! Majd megbeszéltek újat! No para bébi!!!
Vnbeni:
Ez a volt szomszédod, huhh... Nagyon gyagya lehetett.
Vv-es mizériát sajnálom.
2 ampulla Ovitrellet döftek tegnap este belém repesztésként.
Csajszi! Már annyira várom, hogy kezdjetek, az Utró ott figyel a hűtőben, csak rátok vár, ahogy ígértem. Merional is maradt még 5 db.
Kubu:
Igen fagyos lehetett a levegő Lizánál, fránya felső szomszédablak!
Marcus fotón behalok, nagyon kreatív igazgató a drága, megmutatta, hogy mi mindenre lehetne használni a minikonyhát.

Ezek után tuti nem lesz garanciális, hiszen nem rendeltetésszerűen használta!
Liza drága pránaevő lett?

Reméleh hamar visszaszokik a házikosztra.
Eszter:
Ti is már a finisben, annyira izgi!!!
Anyukádnak jobbulást, kíváncsi vagyok találnak-e vmit is?

A gerinces dolgok annyira tudnak fájni, nekem is volt problema, MRI, kaka nagyon... A gyógyulási időről meg ne is beszéljünk.
Andrea:
Tecc a vizualizációd péntekre, de M bát lecseréltem benne arra a tüneményes műtőslányzóra, ha nem baj.
Pocid nagyon csinike még mindíg!
Huhúúúú, megjöttek a betűk, gartula!!!
Gyöngy:
Hogyhogy nem altattak punkciókor? Te kérted?