A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Látom, a mai hírekkel én jelentkezem elsőnek.

Először is: Köszönöm Kriszto és Bari a sok infót, örülök, hogy megismertelek benneteket.
Másodszor pedig, az inszem elhalasztva péntekre. Mind a négy tüsző megvan, de még nem elég nagyok. Kicsit neki vagyok szontyolodva, mert direkt eljöttem táppénzre erre a három napra, hogy nyugodtan tudjak babásodni. Hát ez van!

Szép napot kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Mné! ne keseredj el, pihenj, hogy friss és kipihent legyél a babásodásra!
Vendég

stimu alatt nem lehet táppénzre menni, vagy az csak lombiknál van? velem aláírattak egy papírt is erről.
Vendég

Kretty!

Szerintem a lombiknál se lehet táppénzre menni, ezzel az okkal. Csak vannak olyan háziorvosok, akiknél el lehet intézni. Én az éves nyári szabimat töltöttem otthon 3 hétig, de biztos meg tudtam volna oldani a háziorvossal is.
A stimuláció alatt szerintem tuti biztos, hogy nem lehet táppénzt igénybevenni, max. más indokból kifolyólag.

Mné, dolgozz otthon előre a hétvégére, és akkor péntek-szombat vasárnap csak a pihenésé. Akkor nem érzed úgy, hogy elvesztegetett idő. De nyugi, jól fog minden alakulni pénteken. És hétvégén már ágyazodhat(nak) be a kisbabók.

Bari, köszi kérdésed, jól vagyunk. Nagyon-nagyon sokat fekszünk, kb. 3-4 órát vagyok függőlegesbe, csak egyik nap jobb lelkileg, másik kevésbbé. Akkor sokat aggódom, hogy még 7 hetet kéne kibírnunk együtt. De mondogatom nekik, remélem, szófogadó gyerekek.
Holnap vérvétel, kedden meg Dévai. Már a 11. terhesgondozásra megyünk, de ahogy számoltuk, lesz az a végén 16 is.
Gyerekszoba kész, festő tegnap végzett mindenhol, már csak apróságok kellenek a szobába (függyöny, szőnyeg, lámpa, kanapé). Úgyhogy fekszem és egyfolytában készülődök, nézegetek a neten, vásárolgatok.

Zs76, nagyon várunk a hírekkel. Reggel már izgulva néztem, hátha írtál a telefon után, de biztos mentetek egyből a babáért.
Jó pihenést nektek!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Itt vagyok :lol:

Mi lettünk az elsőőőők :lol: Tüsző téren a helyzet: én majdnem lefordultam az ágyról mikor kisdoki elkezdte: 12*10, 10*8 blablabla...bal oldalon kb. 5-6 nagyobb méretű (8-12 közötti) van több 5ös, 6os. Jobb oldalon talán 3-4 (8-11 közötti) és sok 5ös, 6os. Azt mondta Dévisz,h szinte u.az történik mint az előző alkalmával :lol: A mnyh-ám 6,5 volt. Ma még "rendes" adagot kaptam, holnap már csak 1/8ad merional lesz+este még a closty.
Péntek reggel újra UHU! Szóval a kezdeti ijedelmem ellenére nincs gáz...a husit nyomom ezerrel+folyadékot.

Mné, én is örülök,h találkoztunk :!: Fel a fejjel :!: addig is pihenj! Hidd el sokat számít :lol: Pénteken akkor újra talizunk :lol:

Zs76, remélem minden OK veletek és a babóka már a pociban :lol: Gyere majd és mesélj :!:

Kretty, remélem jól viselkedtek a csajaid és már jól beflszkelték magukat a pihe-puha ágyikóba :lol:

Leeda, jaj szegénykém....nem lehet egyszerű ez a sok fejfájás. Kop-kop-kop nekem télen egész jó a fejem....nyáron van migrén őrület, de szerencsére az utóbbi időben max. havonta-kéthavonta :oops: Lehet,h majd a környezetváltozás hozza meg a javulást :lol:

Melcsike, nagyon sajnálom,h ilyen sokat kell feküdni, de tényleg meg lesz az eredménye :lol: 7-11 hét és karjaidban lesznek az álmaitok :lol: Kitartást és pocaksimit :!:

Katapetra, egyre gyanúsabb vagy nekem :lol: DE gondolom azért nem voltál erre mostanság mert hazajött a párocskád :lol:

Kriszto, itt is írom,h minden OK lesz :lol:
Tudoood: http://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA

Csuti, további jó kis tüszőnövesztést :lol:

Szép napot!
Pusza mindenkinek!

Bari
bari6

Sziasztok!

Mné!
Ez jó hír is lehet, hiszen pénteken is boldogítjuk majd egymást!
Na de komolyan: minden ok lesz, szépen felfejlődnek a tüszőcskék és pont jó lesz a pénteki nap...

Zs76! Majd gyere a hírekkel!

Csutinál megvolt ma az első uhu, elég sok tüsző növekszik már. Pénteken újra uhu.

Nálam jó is meg nem is a helyzet. 3 nagyobb tüsző van és eszméletlen sok7-8as. megemelte az adagomat. Reméljük hozzánőnek a kicsik, ha nem, akkor sajnos ismét leállunk.... De Dévai erről még nem beszél, szerinte sok-sok tüsző lesz és mennek a petikék fagyiba! Legyen neki igaza!!!

Pusszantás nektek

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Momelcsi, stimu alatt semmiképp nem lehet táppénzre menni, ugyanis az OEP nem fizet 2 helyre (Dévainak meg a háziorvosnak) Ugyanis a stimu kúraszerű ellásásnak minősül az OEP-nél, és ha te elmész táppénzre, n em fizeti D-nem az UH és egyéb árát. Transzfer után (akár másnap, ahogy én tettem) elmehetsz táppénzre, mert a kúraszerű ellátás véget ért. :)

Bari, akkor te is petesejt gyár vagy! :D Meglátod, sok szép érett lesz, és sok szép babád lesz! :D
Vendég

Csajok! Ez a táppénzes dolog csak a lombikra vonatkozik (annál tényleg így van, ahogy Kretty leírta), de az inszemnél más a helyzet! Mivel inszemnél semmit sem finanszíroz az OEP, ezért semmi köze ahhoz, ha valaki (más indokkal) táppénzen van a stimu alatt!

Bari! Csuti! Kriszto! Mindhármótoknak és a tüszőcskéiteknek ezerrel mennek a drukkjaim!!!

Mné! Drukk a pénteki inszemhez! Ha megvárjátok, hogy érjenek még a tüszők, annál nagyobb az esély, hogy az inszemnél nyitva lesz a méhszájad, és teljesen fájdalommentes lesz a beavatkozás! Normál esetben észre se lehet venni, olyan mint egy kenetvétel. Csak persze a végeredménye sokkal-sokkal jobb lesz!!! :)

Kretty! A kiscsajok már biztos nagyon kapaszkodnak, Te pedig remélem, jól el tudod foglalni magad otthon!

Momelcsike! Örülök, hogy jól vagytok, és hogy bírod a sok fekvést! Nagyon ügyik vagytok! :) Puszi Nektek!

Zs76! Drukk Nektek is a beültihez! Várjuk a híreket!
loreena

Sziasztok!

Van akinek ismerős vagyok, de látom, hogy sok-sok új van a fórumozók között.
Múlt évben és is még a tüszőket számoltam dr. Dévainál és lelkesen vártuk az eredményt, végül nem a Főorvos úrhoz jártam terhesgondozásra így inkább eme fórum zugolvasója lettem babásan.

Szeretnék némi bíztatásként megírni Nektek...
2011. január 4-én 9.20-kor természetes úton megszületett Adél Médea 52 cm-rel és 3100g-mal, majd őt követte András Márton 50 cm-rel és 2260g-mal, jó Agpar eredményekkel.

Fotót ígérem teszek fel, de mostanság jól elszaladt velünk a "ló", pontosabbana két új szobatárs minden időnket leköti.

Kitartást kívánok Nektek! Soha sem feladni a reményt!
kisgaby

Kisgaby,

gratulálok, nagyon szép neveket választottatok! :wink: A képekre is kíváncsi vagyok!! :D

Kriszto, Csuti, Mné,

drukkolok Nektek!! :wink:

Momelcsi,

kitartás...jobb is, ha ebben a taknyos időben a jó meleg szobában fekszel, bár gondolom, már frászt kapsz tőle...de legalább előre kipihened magad és frissen, üdén várod majd a piciket... :D

Lor,

remélem, Veletek is minden rendben! :D
leeda

Jó estét!
Nagyon aranyosak vagytok,amiért ennyire velünk vagytok:-)!Reggel azért nem jelentkeztem,mert a párom telefonált, én pedig a havat lapátoltam,Csak arra lettem figyelmes,hogy a táskával ott áll,s mondja,indulni kell mert 10-re ott kell lenni.Nos az utak rosszak voltak,havasak,s lehetetlen volt 1óra 20 perc alatt 88 km megtenni,de 10:07-re ott voltunk.Megkaptuk a pocaklakónkat, nem rég értünk haza, sokára végeztünk,még délben kint ültünk a váróban.Ennyi!Pihizünk,holnap sétálgatunk,mert az mondták,a sok fekvés sem jó!Reméljük jó hirekkel szolgálhatok majd a későbbiekben!
Drukk mindenkinek
zs76

kisgaby
Gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek. Képeket kérünk :)
mné
Drukkok mennek péntekre,minden rendben lesz
Kép :lol:
zs76

Pihizzetek,bari majd küldi a babaragacsokat :)

kriszto
Szorítok neked is,remélem sikerül utolérniük egymást,és mehettek tovább :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Lor! köszi a kiigazítást, mivel nekem egyből lombik volt, nem tudom az inszem hogyan működik! :D

Zs76, akkor mostmár jól meg kell tapadni a babónak! A másikkal mi lett?
Vendég

Sziasztok!

Zs76, pihenjetek egy jó nagyont, holnap meg egy kis séta meg pihenés meg séta meg pihenés....és már jöttök is Kretty után a poz. teszttel :wink:
Küldöm az elmaradhatatlan babaragacsot:

Kép

Tudom hülyén hangzik, de este mikor leszálltam a vonatról jött a késztetés,h kéne egy nagyot sétálni ebben a szép időben :lol: Imádok hóesésben sétálni :lol:

Szép estét mindenkinek!

Holnap reggel vigyázzatok magatokra,biztos csúszósak lesznek az utak :?

Bari
bari6

Nekem még kicsit nehéz követni az eseményeket,csak kapkodom a fejem,h kivel mi történik!már számolom vissza a napokat, jövő szerdán ,megyek én is. Gondolom, először kivizsgálás, de már van egy kartonom 10evvel ezelőttről...Szerintetek elmenjek a cukor terhelés eredményeiért,amit még szeptemberben csinaltattam?
Mindenkinek drukkolok a babakhoz!!!
mortisha

Mortisha,

szerintem mindenféleképpen menj el érte, ártani nem árt, viszont egy + információ a dokinak és Neked, hogy azon a téren mi a helyzet...

Bari,

jó ötlet a séta, testet-lelket frissít...

Szép estét mindenkinek! :wink:
leeda

Bari, én is szeretek a hóesésben sétálni! :)
Vendég

HÓÓÓÓÓÓREGGELT MINDENKINEK :lol:

Ki hogy vagy? Kismamik?, kispapik?, husievőtüszőnövesztő csajok?, várakozók?

Mint látjátok én elvagyok mint a befőtt :lol: :lol: :lol:

Szép napot!

Bari
bari6

ZS76, gratulálok a kedves kismamának! :) Vigyázzatok Magatokra Ti is és kevesebb, mint 3 hét múlva várjuk a + teszt képét :lol:

Tényleg, a másik babóval mi lett?

Szurikáta, szuper ez a kép :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Jó reggelt!
bari
Csatlakozom,én is szeretem a hóesést.Hát lapátolni már nem annyira :)
nyuszika
Nekem is tetszik,olyan jópofa :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek Kép

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Nem semmi mennyiség, amit vissza kell olvasnom! :D :D

Kisgaby: egészséget és boldogságot kívánok Nektek! Gratulálok!! És ha a szobatársak engedik akkor várjuk a képeket... :D

Én is üdvözlöm az újonnan csatlakozókat. És mihamarabbi babásodást kívánok!

Bari: a saját magad szurizásával kapcsolatban el kell, hogy mondjam mindenki egy hős. hétfőn voltam vérvételen és elgondolkoztam azon, hogy hogyan fogom beadni magamnak, ha nem bírom nézni már most... :shock: :shock: De a szükség nagyúr! Majd ebbe is beletanulok.
Tüszőnövesztő drukkok mennek! Neked és Krisztonak és persze Csutinak is!!!!

Momelcsi: nem vagy könnyű helyzetben. szorítok, hogy szót fogadjanak a gyerekek. a neten való vásárolgatás mit takar? miket vásárolsz? babaholmit?

Mné: holnap már inszem. izgalmas lehet. és legalább lelkileg is nyugodtan fel tudsz készülni. hatalmas drukkok mennek.

Zs76- nektek is nagyon sok drukk! Bari babagracsa biztos használni fog. :D

kretty: rád is sokat gondolok! drukkolok!!!!!

Elnézést, hogy eltüntem/tünk! Krettyhez hasonlóan én is szülinapon vettem részt. Igaz nem a 30-ikon, de a sajátomon. :lol:
Kicsit jó volt kiszakadni ebből a témából is, és Szélúrfival (aki immár 8 éve az én szülinapi ajándékom) kettesben lenni.
Kép

Hétfőn neki megvolt a vérvétele, pénteken megy a dokihoz. Utána megint egy pici várakozás és seregszemle. Már alig várjuk.
Közben elindítottuk az örökbefogadást. A korunk miatt nem várhatunk már sokat vele. És úgy gondoltuk párhuzamosan próbáljuk intézni a dolgainkat. Febr. 7-én megyünk a Tegyesz-be. Onnan meg majd meglátjuk.
Én épp a belgyógyász szakvéleményt intézem. A T4 eredményemre nagyon kíváncsi vagyok!
Ezen kívül tornázni járok, hogy minél jobb formában várjam az apró-lábunkat. :lol:
Na, egyelőre ennyi. Jó hosszú lett. :oops:
szélkisasszony

Szélkisasszony! Nohát, örökbefogadás és saját baba egyszerre!!!! :D Figyeld majd meg, egy év mulva nagycsaládosok lesztek!!!! :D

Én holnap felhívom D-t, nem tudom, hogy beadjam-e a harmadik szurit. Az első után semmit nem éreztem. Tegnap, mikor beadtam másodikat, akkor elkezdett feszülni a hasam, éppen olyan érzés volt mint stimu alatt. Egész nap feszült. Ma már jobb. D azt mondta, ha nagyon feszül az jó jel, mert mindketten megtapadtak!!! :D :D :D Szóval tanácstalan vagyok, és úgy beszéltük meg, ha ilyen előfordulna, felhívom előtte. Remélem azért minden rendben van odabennt és a csajok jól viselkednek.. :) :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kretty: Hogy vagy? Hogy döntöttél a dolgozásról? Ugye inkább otthon maradsz, nehogy elkapjál valamit. táppénzt én a háziorvosommal intéztem el, így remélem, hogy nem lesz belőle gond.

Katapetra: Már csak 2 nap és DE...? :-)

Maje és Parane: mi volt a keddi találkozón? Mit mondott Apánk?

Bari: Nem is kérdeztem tegnap, hogy a doki nem "haragudott", amiért nem fogadtál szót a tüszők számát illetően?

Kriszto: MIért kell leállnod, ha 3 nagy tüsződ van, és sok 7-8-as? Abból a sok 7-8-asból lehet nagyon szép 20-as is, nem?
Sajnos holnap nem találkozunk. A doki csak délre hívott. A férjecském megy csak be reggel leadni a gyerekmagot. :-D

Loreena: Köszönöm megnyugtattál. Erre nem is gondoltam. Így sokkal könnyebb volt túltenni magam a dolgon. Tudom nem dőlt össze a világ, de egyre nehezebben viselem, ha valami nem úgy alakul, ahogy én elképzeltem... Fránya gyógyszerek, pfff.

Kisgaby: Nagyon gratulálok én is a gyerekekhez, vártunk már a jó hírekkel. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!

Zs76: 88 km-ről jártok a dokihoz, és a múlt héten reggelente Ti voltatok az elsők? Minden elismerésem a tiétek. Én a belvárosból nem értem ki 7 előtt.

Szurikáta: Köszönöm a képen, nagyon aranyos, és remélem, hogy igazad lesz.

Szélkisasszony: De jó, hogy jöttél! Már nagyon vártunk! Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked utólag! Nagyon drukkolok nektek, hogy a seregszemlén Szélúrfi eredményei jók legyenek, és Ti is tudtok kezdeni.

Jelentem, a lakás csilli-villi. Unalmamban kitakarítottam, így viszont hétvégén már nem kell, és csak pihizhetek. :-) Most elmegyek a nagyikámhoz villanykörtét cserélni, és dumcsizni egy kicsit. Ezzel is gyorsabban telik a nap, és már csak egyet kell aludni, és ...

További szép napot kívánok nektek!

Mné
mné

Zs76,

Nagy drukk, hogy a kicsike jól érezze magát, és továbbra is ott maradjon a pocakban. Pihenjetek sokat.

Kisgaby,

Sok boldogságot a két csemetéhez. Olyan gyönyörű súllyal születtek, hogy nem kellett őket inkubátorba sem tenni?
Mennyi időre születtek, hogy ilyen gyönyör méreteik lettek?
Jó egészséget kívánok mindegyikőtöknek.

Mné,

Holnap inszem, ami nagyon szupi, hogy már Te is itt tartasz.
Nemsokára mindenkitől várjuk a pozitív teszteket, és egész zebracsordánk lesz :lol:

Szlkisasszony,

Örülök, hogy jöttél. Először is Boldog Születésnapot, így utólag :!:
Az jó, hogy Ti is szépen haladtok, már nemsokára seregszemle. Nem rossz ötlet két vasat tartani a tűzben, és azt kívánom, hogy mind a két helyen sikerrel járjatok :lol:

Kretty,

Ez szupi, akkor lehet, hogy már mind a két kiscsaj szépen befészkelte magát :lol:

Momelcsi,

Nagyon ügyes vagy/vagytok, hogy ilyen jól bírod a fekvést és a kicsik ilyen jól szót fogadnak, csak maradjanak is bent még eg darabig.

Bari, Csuti, Kriszto

Növesszétek szépen azokat a tüszőcskéket, hogy minél hamarabb kövessétek a többieket.

Mi tegnap voltunk D-nél, és szokásához híven kicsit megijesztett.
Azt mondta, hogy nem túl jó, hogy keményedik a hasam, és többet pihenjek, mert ha a sok magnézium és a pihenés hatására sem múlnak el a görcsök, akkor be kell fektessen a kórházba infúzióra :(
nene2
Budapest XXI. kerület

Krisztó! 3 szép petikénél NEHOGY LEÁÁLJ!!!! Nézd meg az én példámat, 3-ból lett 2 kiscsaj, és áldom az eszemet, hogy aláírtam a papírt. hogy folytassuk a stimut!
Vendég

Jó napot!
Sokan kérdeztétek,mi lett a másik babóval .Egy babót nem fagyasztanak.
Most jöttem a melóból, ebéd,és megyünk sétálni kicsit!Szerintetek mennyi lehet ilyenkor sétálni?
zs76

Zs76!

Jól felöltözve szerintem 20-30 percnél ne többet. Én nem is bírtam. Volt hogy már alig bírtam hazavánszorogni, és bevallom én nem minden nap mentem, sőt az elején jó pár napig egyáltalán nem.
De jó sétálást, mert ha feleséged szervezete ezt kívánja, akkor biztos jót tesz neki.

Köszi mindenkinek a dícséretet és a drukkokat, mindig átadom a gyerekeknek.

Kisgaby helyett válaszolok, mert szerintem nem sok ideje van olvasgatni, és ha jön is, több oldalt nem bizti, hogy végignéz.
Nem voltak a babák inkubátorban, egy kicsit a melegedőben, míg Gabi kicsit összeszedte magát. Kb. 37. hét vége vagy 38. hét elején indult be a szülés nála. Gyönyörűen kibírta, és a természetes szülés miatt nagy példaképem.

KépKép
momelcsi

Momelcsinek külön köszönöm a fórumtársaknak szóló tájékoztatást! Tényleg alig van időm bármi másra a babák mellett, de ez nem panasz..sokkal inkább a fáradsággal vegyült boldogság.
Jól írtad a terhességi kort, tényleg akkor szültem.

A természetes szüléshez egy pillanatra visszatérve...csak oxytocint kaptam fájdalomcsillapításként. Ettől a gyerekorvos (és még páran a környezetemben) természetesen kiakadt és megjegyzéseket tett, hogy mennyire felelőtlenek vagyunk a dokival együtt. Pedig ez nem igaz, mert a dokim is elsősorban császármetszére készült és folyamatos készenlétben volt a műtő, ha szükség lenne ezen beavatkozásra.

Szélkisasszony!
Amikor a kórházban voltunk volt egy baba, akit otthagyott az Anyukája...pontosabban nem tudta eldönteni, hogy otthagyja-e. Ahányszor megláttam, mindig könnybe lábadt a szemem...belegondoltam milyen az élet.

Mindenkinek nagyon drukkolok, és sokszor eszembe juttok. Sajnos egyre kevesebb időm van fórumozni. :-( De ha tudok, bekukkantok.

A fotót nem felejtettem el, csak bénázok, mert le kell kicsinyíteni a képet, hogy fel tudjam tölteni...és valamiért nem sikerül ez a művelet. :-(
kisgaby

Kisgaby!
Nagyon -nagyon gratulálok és te aztán tényleg HŐS vagy, ahogy itt mindig mondani szoktuk!
Kívánok én is Nektek sok boldogságot a gyerkőcökhöz, jó egészséget és egy pici türelmet és pihenőket! :wink:

Jaj ez a történet a kisbabáról, akit nem tudták, hogy akarnak-e. A szívem szakad ilyenkor, mi meg itt állunk sorban és nem látjuk, hogy hol az eleje, ahol a gyermekeinket VÉGRE karunkba foghatjuk!

Melcsi!
Igazi példakép legyen neked Kisgaby! Akit követni is fogsz! És igenis kitartanak majd a te gyerkőceid is a 37-38. hétig, hiszen jógyerekek.
Simit küldök nekik!

Leeda! Ez a fejfájás! De neked is volt egy mondatod, amin megakadt a szemem... vagy nem agyaljak??? :roll: :roll:

Kretty! és persze a csajok :D Tudom ám, hogy igazad van! De hátha holnapra még egy -két követő utóléri a sereghúzókat....

Később még jövök.... hurrá, hurrá megyek haza... elég is volt a munkából...

Pusza

kriszto

kriszto82

Kretty: igen, az lenne a legszebb, ha lehetne saját és öribabánk is. :D :D :D :D :D

mné, nene: nagyon köszönöm a jókívánságokat! :D

kisgaby: az élet valóban nem mindig igazságos. de reméljük, hogy annak a babának is szerető családja lesz. Valahol úgy érzem, hogy nekünk Szélúrfival azért kellett/kell ennyit küzdeni, hogy meglássuk mások problémáit, hogy meg kell keresnünk a babánkat, aki tévedésből nem hozzánk, hanem egy másik családba született, akik nem tudták felnevelni. Lehet, hogy nagyon hülyén hangzik, de... ez motoszkál bennem már egy ideje.

Zs76! Jó sétát. Bár szerintem azóta már haza is értetek. :roll:

Katapetra: már annyira öreg vagyok a kíváncsiságtól (is). szombaton elég zűrös napom lesz, de be kell majd néznem, ha lesz pár percem. :D

Kriszto: jó pihenést a munka után... 8)
szélkisasszony

Kisgaby! Sajnos nem egyedüli eset az, hogy otthagyják a babát a kórházban. Mikor én voltam gyakorlaton, volt egy anyuka, aki kisfiút várt és erre két kislánya született. Csak az egyiket vitte haza... :cry: Kegyetlenek!

Krisztó, drukk, hogy holnapra a többi petike is kedvet kapjun a növekedéshez. De semmiképp ne add fel!!!

És aki UH-ra megy. jól öltözzön fel, mert -10 fokot mond hajnalra! :shock:
Vendég

Szép jó estét!

Húúúhaaa, ami itt történik az nem semmi :-)

Mné.Nagyon drukkolok nektek holnapra, hogy minden renben legyen!

Kretty, ne izgulj nem lesz baj.....puszi, eredmény mikorra várható?

Kriszto, szerintem is adjatok magatoknak esélyt, hogy nem álltok le! Kitartást!

Zs76: Örülök, hogy sikerült vissza ültetni egy babót, szorítok értetek is, nálatok mikorra várható eredmény?

Bari, hajrá növeld azokat a tüsszencseket, örülök, hogy minden jól alakul :)

Csuti Neked is hasonló jókat kívánok, mint Barikának.....;-)

Nenécske, pihej sokat!!!!!Ahogy D tanácsolta!

SzélkisasszonyÖrülök, hogy nálatok is beindultak a dolgok, és nagyon sok sikert kívánok mind a két próbálkozásban!

Nagyon Boldog Szülinapot !!!!!!!!! :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Kép 2011.01.27.

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Katapera! Még két hosszú hét és teszt. Remélem kibírom addig... :roll:
Vendég

kretty
Naná hogy kibírod :) Muszáj,nincs más lehetőség.Most az idő az úr.
Türelem drágám.

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta, akkor küldhetnél nekem türelem-rózsát... :D :D
Vendég

krettyKép :)

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta! Jujjjjjj :D Ennyi rózsával csak kibírom még azt a két hetet... :D :D

KÖSZÖNÖM!!!! Nagyon szép türelem-rózsák!
Vendég

kretty
Türelem,bébit terem :) :)
Túl leszel ezen is,Ti mindnyájan a várakozás nagymesterei vagytok :)
Mindig valami miatt várnotok kell.És csak telnek a hetek,hónapok...... :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Szélkisasszony!

Én is boldog szülinapot kívánok, kívánom, hogy a következő szülinapodon már egy-két kis csöppséggel többen legyetek!!

Szurika! Te tényleg varázsló vagy! Mindig mindenkinek ami kell... Igazi kabalanagyika vagy nekünk!

Katapetra!
Szombaton mikor? Miért pont szombaton??? :roll: :roll: :lol:

Mné!
Holnapra nagy-nagy drukk, sajnálom, hogy nem talizunk! De mindent bele és majd gyere, hogy milyen volt! Aztán pihi....

Reggelre kívánjatok szélmentes, enyhe fagyos időt nekünk. Bár társaságban jobban telik ám az idő, azért jobb nyáron várni. DE mi akkor már ugyebár terhesgondozásra fogunk járni....

Szép estét és jó éjt mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Sok szerencsét a holnapi UH-soknak!!! Aztán jelentkezzetek ám!!!! :D
Vendég

kriszto
Nagyon kedves vagy :) Reggel bizony nagyon hideg lesz :( -10 fokot mondott az időjós :shock: :evil: Öltözzetek jól fel.Remélem nem kell az intézet előtt toporognotok.
Jó éjt mindenkinek! Kép

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Kisgaby, GRATULÁLOK! Nagyon szép súllyal születtek a babókáitok :lol: Minden elismerésem,h természetes úton világra hoztad a babókat! Várjuk a képet :lol:

Mné, holnapra nagyon nagy drukk. Gyere majd és küldöm a ragacsot :lol: Majd azt írd meg,h hány babókát szeretnél,mert annyi ragacsot küldök :lol:

Kretty, huh már egy hét el is telt :lol: Megy ám az idő, csak neked tűnik lassúnak. Holnap majd gyere,h mit mondott Dévisz?

Szurikáta, ezek a rózsák :lol:

Kriszto, Csuti, reggel randi :lol:

Katapetra, férjecskéd szerencsésen hazaért? :lol: Szombaton mikor tudhatjuk meg a DE-t?

Szélkisasszony, Boldog Születésnapot!!! Nagyon szurkolok,h mihamarabb intézni tudjátok a papírokat az örökbefogadással kapcsolatban. Majd gyere,h milyen volt Szélúrfi eredménye :lol: de addig is drukk +++++

Nene, hess fránya keményedés :lol: Pihenj amennyit csak tudsz :lol:
Lassan már pihenhetnétek együtt Melcsikével :lol:

Na megyek, elteszem magam holnapra,mert reggel megyünk!

Pusztik!
Bari
bari6

Sziasztok!

Reggelre kicsit fájt a torkom, szóval hétfőn még nem megyek dolgozni. Valami jó kis trükkötök van, hogy gyógyszermentesen elmulasszam?

Nagy-nagy drukk az UH-soknak!
Vendég

kretty: én a mézes pálinkát tudnám ajánlani melegen, de ugye az most nem jöhet szóba... :oops:

Katapetra, bari, kriszto: nagyon köszönöm a jókívánságokat. És a mai Úrfi eredményekkel is jelentkezem. drukkoljatok!
:roll:
szélkisasszony

Beszéltem apánkkal. Nem kell beadni a szurit már. Telefonon elég jó kedve volt... :D

Szélkisasszony! A pálinkát inkább kihagyom (amús sem rajongok érte)... :D :D
Vendég

Sziasztok!

:cry: :cry: :cry:
Leálltunk! Egyetlen tüsző maradt, ami már nagy, a többi kb. 20-30 db pedig 6-7-es. Tehát ennyi! :cry: :cry:
Februárban újra! :cry: :cry:

Kretty drága! Engedelmeddel holnap iszok helyetted!! Elmegyünk síelni az urammal, ennek "örömére", talán egy picit kikapcsol mindkettőnket és könnyebb lesz egy kicsit! Mivel én nem síelek marad a forraltbor :roll:

Kretty! Az jó, ha nem kell szuri, annyira drukkolok a csajoknak, remélem (akár) mindketten nagyon-nagyon jól érzik magukat a jó kis fészkükben! Mézes tea, ágy és reméljük elkerül a betegség!

Szélkisasszony! Jaj, remélem jó híreket kaptok.

Még "egy" mondat magamról, remélem nem haragosztok meg: Egyszer, egészen pontosan az első beültimkor tavaly március 1-jén a Maja, biztosan van aki emlékszik rá, ő volt az egyik aszisztens aki elment, szóval a Maja azt mondta egy lánynak, akinek már volt lombikos babája, a másodikat szerette volna, de sokadikra sem akart összejönni, hogy ha nem sikerül ez a próbálkozás, akkor menjen haza és jöjjön vissza abban a hónapban, amikor az első kisbabájával terhes lett, mert szerinte (és azóta már másoktól is hallottam) egy nőnek megvannak a fogékony hónapjai. Tehát akkor tuti sikerül, ha egyszer már sikerült.
Szóval nálunk tavaly ebben a február 8-tól kezdődő, első lombikkal "sikerült" egy babóca, akit sajnos elég hamar el is vesztettünk, de állapotos voltam 8 hétig! Tehát lehet, hogy a sors fintora ez, hogy novemberben is le kellett állnunk és most is, csak azért, hogy februárban indulhassunk újra????!!! Szeretném ezt hinni! Ne haragudjatok a hosszú írásért, de eléggé rosszul érintett a dolog és muszáj kiírnom magamból a bajaim....

kriszto

kriszto82

Kriszto! :cry: :cry: :cry:
Pihenjetek kicsit férjecskéddel! Jövő héten február, és már kezdhettek is!!!! :D

D nem mondta miért álltak le?
Vendég

Kriszto, nagyon sajnálom, de én hiszek ezekben az elgondolásokban és miért is ne lehetne igaza Majának?! Ha pedig csak egy babona, tipp..., akkor is kapaszkodónak jó! Szóval menjetek síelni, borozni, hüttézni, enni, kikapcsolni, és készülj az ominózus februárra!!!! Próbáld meg úgy értékelni (tudom, 2. alkalomra már nehezebb), hogy talán jobb így, mintha 3 hét malmozás után kiderül, nem sikerült a program..... Persze a szervezetedet terhelted, és az emberben benne van a félelem, mi lesz, ha februárban is így jár, de próbáld meg az optimista oldalat előtérbe helyezni, ha nem is ma, de holnaptól, és hidd el, amit Maja mondott, az úgy lesz!!!!!!!

Kretty, mézes tea, ennyi....:( Remélem nem jön ki nagyobb nátha. Ki fogod bírni, hogy ne tesztelj 3 héten belül??? Én végig azt mondtam, hogy kibírom, de ET+16. napon, amikor a férjemet a sírba vittem, teszteltünk... És meglepődtünk, örültünk :)

Szélkisasszony, boldog szülinapot és én is azt kívánom, mindegy milyen áron, de a következő szülinapodon egy csöppség ébresszen reggel, hajnalban.... :)

Kisgaby, gratulálok a gyermekekhez, gyönyörű súllyal jöttek világra. :)

Melcsi, hogy tetszik lenni? Nincsen kedved pocakfotót felrakni??? Biztos szép nagy hasad van a manóktól :)

Lor, nem mondtad, hogy hány kilót híztál, ami miatt Apánk megszídott.... Engem még mindig érdekel... :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszika! Muszály lesz kibírnom valahogy... :roll: Amúgy nem érzek semmit...semmit...vagyis olyan mindjártmegjön érzésem van, remélem azért nem fog megjönni! :?

A férjemet már én is kiakasztottam! :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: