Először is Zsombiknak, Rékáknak, Marciknak nagyon boldog névnapot
Kedden voltam dokinál. Először a belgyógyásznál, aki nem is akadt ki a rossz eredményeken, csak mondta, hogy folyamatosan emelni kell az inzulinadagot. 1/2 5-kor végeztem, és felmentem a nőgyógyászhoz, hátha nem kell 6-ig várnom, és tényleg szerencsém volt, mert hamar behívtak, így 1/4 6-ra végeztem. Megcsinálta az ilyenkor szokásos szűrő UH-t is, ami teljesen meglepetésként ért, mert így nem kell külön ezért mennem. Minden rendben van, babóca már 1500 gr, és még mindig kislány
Ja, és a lényeg, hogy lent van már a feje, úgyhogy nem kell a megfordításon paráznom
És akkorát ásított az UH-n, hogy csak na
Gergő tegnap este szokás szerint pucérkodott fürdés előtt, és egyszercsak megjelent a bilivel a kezében. Közölte, hogy víz, a bili fölé állt, és belepisilt
Pedig mostanában nem is nyüstöltem vele. Ráülni nem akar, de szerintem ez is haladás. Viszont a fürdetés egyre katasztrófálisabb. Most már szinte egyáltalán nem lehet berakni a kádba, teljesen meg van rémülve
Apája már nem is tudja fürdetni
És mindez az én hülyeségem miatt. Zsuzsó
Azért köszi, hogy megkérdezted!
Sajtostészta recepttel még lógok, de most mennem kell, később pótolom.
Pussssz
Tüni

. Viszont ilyenkor már elég könnyen elválaszható. Lőrincet augusztusban választottam el, fokozatosan. Júniusban még igazi függő volt, éjjel másfél óránként kelt fel, köztünk aludt, gyakorlatilag minden mozdulatomra ébredt, szopott. Augusztusban pedig a legkisebb gond nélkül engedett a folyamatnak, és egy nap elvettem tőle. Anélkül, hogy bármilyen lelki törést látnék rajta. Soha utána nem kapta be, ma is vigyorogva mutogatja, néha a száját is, de nem nyafog a szopiért. És azóta rendesen alszik!!!! Én is