Én is itt, gondoltam rá, hogy jól elpályázom, hogy mindőtöket így alaposan felcsináltak, és már megint nyűgös terhes társaság lesz belőletek, de mára meggondoltam magam
(Nem ám....
)
Czigka!
Khöm, aranyom, erre az E-É dumára inkább nem reagálok...most cikizek ki egy kismamit???
Kafa új avatar, bár nekem hiányzik a te portréd, már úgy megszoktam
Derekad
CSibe!
Hosszú ó-val engedélyezni fogják szerintem, de attól nem tekintenek el tudtommal, magyar állampolgárságú szülőknél, hogy ne feleljen meg a magyar helyesírás szabályainak.
Dodi!
Eeegen, én is e szerint golyóztam ki a neveket, hogy azért az lenne a cél, hogy szeressen a gyerekem
Boo!
Bogyó-Babóca, helyes becenevek, de egy felnőttnek??

El tudsz képzelni egy Kovács Babóca nevű autószerelőt, akit nem szívatnak szét egész egész életében a neve miatt??
Bjk??? Kellett??? Minek?? nekünk nem, fel sem merült. És kifejezetten a biztosító kérésére végezték el?
Niki!
Huhh, ez rémes sztori, én már Pocokéknál is kész voltam, mikor Nimródnak a válla csinálta ezt
Pocok!
Te szerintem is biztonságban vagy, ha bárányhimlő. Nimród nincs beoltva? Mi tavasszal oltatunk, de ha bölcsibe ment volna Z. már oltva lenne, nekem kifejezetten kérdezte a dokim.
Tike!
Remélem vaklárma, és nem lesztek betegek
Öööö, szaporodásotokhoz hajrá
Nyuszi!
Szerintem csak magán a tehéntejen méláztunk itt nemrég, egyéb tejterméket minden Ded fogyaszt dögivel. Zétény pl. nem majd minden nap eszik rudit, hanem minden nap

Fürdés után már szalad a hűtőhöz, mert akkor van a rudi-idő
Pudingokat, krémtúrókat eddig nem evett, csak joghurtot, de most vettem neki Nestlé-s pudingot, ez tetszik neki, meg nekem is, mert ezt ügyesen tudja egyedül enni.
Sajt ipari mennyiségben, már camabert meg más érettebb sajtokat is adtam neki, imádja. Krémsajtot is kapott már, meg mackósajtot, pedig azoktól sokáig ódzkodtam.