Woody
Jobbulást, remélem nem komoly!!!
Biztos valami hülye vírus.
Örülök, hogy legalább a hétvége jól sikerült!
Én majd megkérdezem a dokimat, terhesen lehet-e, jövő hónapban lesz a 12. éves évfordulónk!
A nevet ne is kérdezd…
Férjem mindenképpen magyar nevet szeretne, kitalálta, hogy Csanád legyen. Na ez nekem kicsit sem tetszik, ő meg hajthatatlan.
Először volt egy listája, azon voltak jó nevek is, nem tudom, miért ezt szúrta ki…
Nekem magyar nevek közül az övé tetszik (Ákos), de az fura, ha ugyanúgy hívják, mint az apját. Vagy ami még tetszik,a z hülyén hangzik a vezetéknevével…
Ann
Köszi, jöhetnek inspiráló fiúképek
Még szoknom kell a gondolatot…
Azért sajnálom, hogy nem leptél meg minket egy pozitív teszttel, de majd hamarosan!!!
Jaj, nagyon drukkolok hogy hamar túl legyél Maryn és mehessél műtétre!
Andi
Majd körbenézek betűk miatt, de jó lenne a nevet kitalálni előbb
Na végre táppénz!!!
Ja, nyugdíj: amit kubu is írt, magánnyugdíjnál nincs rokkantsági, így ha bajod lesz, pech gehabt…
Ugyanmár, az urad nem adna semmi pénzért oda egy fiatalabbért, mit tudhatnak ők!
Gratula rajónak utólag is!
Nevet írtam Woody-nak, ne is kérdezd
Egy okból örültem hogy nem lány, férj kitalálta, hogy csakis Ágota lehet és meg attól hidegrázást kapok (elnézést mindenkitől, akinek tetszik!).
Na erre meg jön a Csanáddal!
Na meg még az lesz a baj, hogy férj családja elvileg ősi nemesi család, a nevük is olyan, és ugye a mi fiúnk “viszi tovább a nevet” (sógornő erre közölte, hogy az ő kislánya már le sincs szarva, de tényleg a mi gyerekünket várta jobban após), persze az elejétől nyomatják, hogy tuti fiú, és ő mekkora reménység lesz, meg stb… Én meg ezt utálom, egy sima átlagos gyerek lesz és kész. Legyen kiegyensúlyozott és boldog és a többi nem érdekel. Utálom ezt a családi nyomást, akkora elégtétel lett volna, ha ő is lány és végre békén hagyták volna!
Sajti
Már csak egyet kell aludnod, nagyon izgi!!!!
Tündinek hatalmas gratula, egy napot vajúdott???
Babu
Ügyesek voltatok a babaszobával!
Most férj is azt mondta, inkább lányt szeretett volna, mert azok bújósabbak…
És azt tudjátok, miért mondott le Márkról az anyukája? Biztos meg fogja kérdezni, ha nagy lesz… Mikor mondjátok el neki?
Nyulacs
Ha határozott idejű szerződésed van, akkor viszont ne mond a munkahelyeden a BMC-t!
Zsuzska
Köszönöm a gratulációt!
Drukkolok nagyon! Ti ugye fiút szeretnétek?
Zsuzsó
Szép a pocid
Hát igen, erre van itt ez a 9 hónap, hogy megszokjuk a gondolatot
Én amúgy is mindenből világoskéket vettem, hát nem véletlenül…
Vicky
Köszönöm a gratulációt!
Barbusnak jobbulást!
Kubu
Nem biztos, hogy lesz hugica, ha anyagilag megengedhetjük magunknak, akkor lesz, de ez közel sem biztos

Így ha az első lány lett volna, már megnyugodhattam volna
És elsőre mit vártál?
Szomszéd jó fej!
Eszter
Köszönöm, nagyon barátkozom még a ténnyel
Remélem nem hajtod túl magad a munkában!