Andi
Tök jó, hogy meglesz az angyalkás betű!!! A kalózos nem olyan cuki, én még rágódom rajta…
Nyugdíjpénztár ügyben mi már “beszéltünk”, de amúgy meg úgy gondolom (nagyon rossz hozzáállás, tudom!), hogy mire mi nyugdíjba megyünk, kb ezerszer fog változni a rendszer és úgyis attól függ minden, hogy lesznek-e gyerekek, akik fizetik a járulékokat, hogy én most ezt az egész hisztériát lesz*rom!
Amúgy én a múltkori dokilátogatásnál voltam elkenődve a kukis miatt, most már teljesen arra készültem, úgyhogy nem volt gáz. Sőt, egy picit könnyes is lett a szemem, nem a bánattól, hanem valahogy megható volt, na mindegy. Legalább biztosra tudom…
Fotót meg majd kaptok a cuccokról, ha tényleg elküldi a rokon!
Jaj, simán fürdőruhaképes leszel, nem emlékszel, manökentként jössz majd ki a szülőszobáról!
Gyongy
Köszi a pólyás infókat, ezt én is olvastam, hogy biztonságérzetet ad, de ennyi erővel elég egy sima pléd, nem kell pólya!
Babu
Márk nagyon helyes kiskrapek, gratulálok mégegyszer!!!
3 nap alatt mindennel elkészülni, az nem semmi!
Munkahelyen is jó kis szituáció, hogy te mostantól babázol!
A neve is szép! A szülő anyjáról tudtok valamit? Ő később felbukkanhat még?
Béku
Szerintem a terhesség 91. napja!
A genetikai vizsgálat szerintem a sima genetikai uhu, ami akkor lesz kombinált teszt, ha vesznek vért is és abból is nézik az aránypárokat. Az nem kötelező, nálunk szerencsére ingyenes volt.
Pisilés szerintem marad, én már könnyen visszaalszom, mrt 5:50-kor ébresztő és így is kevés időm van pihenni.
Nyugi, az alvás még lesz rosszabb, örülj, amíg így tudsz aludni!
Háton nem szabad aludni. Marad a két oldal. Majd megszokod…
Unokatesóm (a Svájcban élő) kisfia valami olyan iszonyat édes, hogy ő most a minta
Meg férjem is imádnivaló kisfiú volt, remélem rá fog hasonlítani!
Macs
Balu nagyon szép!
Ann
Drukkolok, hogy végre megjöjjön már!!!
Tesztet nem akarsz csinálni?
Szomszédasszonyod teljesen hülye!!! Szegény, ezt jól kifogtad! Én sem tudom ezt jól kezelni. Avarkának igaza van, majd gyereksírásból visszakapja!
Judit
Nem tudom, használ-e a csodaszer, ma elég szarul érzem magam, nem tudom, az idő, fáradtság, vagy kezdődő megfázás...
Én jártam Kristonhoz talán 4 hónapot, és az első tanfolyamon volt egy nagypocakos kismama, talán a 7. hónapban, meg voltak mások is, kisebb pocakkal.
Simán elkezdheted most!
Evolet
Drukkolok a HSG-hez! Be kell hozzá feküdni???
Ancsi
Fúj, Csonka Bandi inkább rémálom!!!
kubu
Liza nagyon kis öntörvényű
Lementem a pelenka infokat, remélem most nem fognak eltűnni az adataim!
Marcus is jó minta a kis kukishoz
Zsuzsó
Drukkolok, hogy maradjanak a jó cukor-értékek!
Avarka
Legalább megvannak a receptek!
Én lehet, nem vinném vissza, szép csöndben elsunnyognám és az újat váltanám be…
Eszter
Jó híreknek örülök, anyukádnak meg jobbulást!!!
Sajti
Na te is szép kis petegyáros lettél!
Tündinek is mennek a drukkok, meg persze neked is!!!
Nagyikádnak pedig jobbulást!
Én nem tartom magamat fogyinak, persze ha adnak rá adókedvezményt, akkor igen!
Tuti imádni fogom a kis szarost!