A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Sokat gondolkodtam, hogy írhatok-e én ide közétek csak úgy, de olyan aranyosnak és kedvesnek tüntök, és olyan sokat tudtok a vizsgálatokról, a folyamatokról, nekem meg annyi kérdésem lenne.
Magamról annyit, hogy 25 vagyok Májusban fejeztem be a fog.-gátlót és augusztus végétől próbálkozunk.
Rengeteg a kérdésem, de nem merem mindet feltenni, mert nem lesz kedvetek mindre válaszolni.
Most megpróbálom mérni a hőmet és tudom, hogy jó ha minden nap ugyanakkor mérem, de mi van ha az egyik nap 5-kor kelek, máskor meg 7-kor? Ha 5-kor kelek várjak a méréssel 7-ig?

Előre is köszi a segítséget

Nina
nina79

Szia Nina!
Üdvözöllek itt közöttünk, de azért azt kívánom, inkább minél előbb költözz le az alattunk lévő topicba!Kérdezz csak nyugodtan!Biztosan tud Neked mindig valaki válaszolni a kérdésedre!
Erre még én is.
Igen, valóban az a legjobb, hogy ha minden nap ugyanabban az időben méred, dehát ez nem sok embernek sikerül azt hiszem. Nekem sem. Én január óta méregetem, de állítom, hogy úgy is megbízható eredmények jönnek ki, hogy néha 6-kor, máskor meg 8-kor mérem. Arra ügyelj, hogy előtte azért minimum 6 órát aludj, és mindenképpen felkelés előtt mérd! (Még pisilni se menj ki előtte.)Hol méred a hődet? Ha van kedved, rakd fel az egyik hőgörbédet, szívesen kielemezzük Neked.

Emeseanyu!
Sajnálom, hogy megjött, az viszont nagyon jó hír, hogy "találkoztál" egy ilyen kedves "apókával", aki segíteni fog Neked! Szerintem figyelj rá, hogy milyen fogyókúrába vágsz bele, nehogy nélkülözhetetlen vitaminokhoz ne jusson hozzá a szervezeted és az gátolja a babásodást!
Én nagyon szorítok Neked!

Hajni!
Remélem már kipihented magad. Fel a fejjel, a következő hónapban sikerülni fog!

Szép napot mindenkinek!
Ma már péntek van!Hurrááááááááá!
Bogi.
bogi1975

Sziasztok!

Bogi köszi szépen a választ. A hőgörbémet még nem tudom feltenni ma mértem először 3cn ( ez a ciklus napját jelenti nálatok ugye) és 36,4 volt.
A következő kérdésem,hogy ha jó a hőgörbe akkor tuti, hogy van pé?
A jövő héten szeretnék elmenni a nőgyogyihoz és azt szeretném tudni, hogy milyen vizsgálatra fog elküldeni, ill, milyet kérjek tőle ha magától nem küld, vagy még ne menjek sehova csak szedjek folsavat és/vagy elevitet?

Bocsi a sok kérdésért de annyi minden kavarog bennem...

Előre is köszike a tanácsokat.

Nina
nina79

Szép, jó reggelt Lányok!

A tegnapi leletem eredménye a következő. Segítsetek kielemezni, mert én nem értek hozzá.
FSH 2.91uIU/ml
LH 4.75 uIU/ml
Prolaktin 17.24 ng/ml (Emellett a tartomány 1.39 - 24.20 ami értékek között jó)
Ösztradiol 104,00 pg/ml
Progeszteron 11,79 ng/ml
Mindez a 14 cn-n volt.

Tündérmaci
Remélem igazad lesz, és majd rászánja magát a viszgálatra.

Emeseanyu
Tök jó, hogy ilyen optimista vagy annak ellenére, hogy megjött. Érezni a leveledből az életerőt. Ez a jóságos doktorbácsi miket hozott ki Belőled?! Kép

Vkhajni
Sajnálom, hogy megjött. Lehet, túl sokat dolgozol az építkezésen?!

Jázmin
djázmin

EmeseanyuKép
Sajnálom, hogy megjött, nagyon drukkoltam neked Kép.
Annak nagyon örülök, hogy ilyen jó dokit találtál magadnak.
Azért a koplalást ne vidd túlzásba, inkább sok gyümit és zöldséget egyél.
Szerintem a testkontrollról rengeteg info van a neten.
Drukkolok!!!

NinaKép
Üdv itt!!
Sajna nincs semmire sem garancia. Van akinek "tökéletes" a hőgörbéje és mégsincs peteérése.
Elsődleges vizsgálatok hüvelyi uh, és hormonkép szoktak lenni.
Remélem lesz olyen rendes a dokid, hogy nem kell kérned ezeket tőle és nem fog elhajtani azzal, hogy próbálkozzatok tovább.
Drukkolok neked is!!

HajneszKép
Sikerült elérnek azt a bizonyos Elérhetetlen dokit??

Stella

Kép
stella9

Nina!
Ha elmész a dokihoz, készülj fel rá, hogy megkérdezi, mióta próbálkoztok. Ha bevallod neki, hogy 2 hónapja, azt fogja mondani, hogy próbálkozzatok és egy év sikertelen próbálkozás után gyere vissza.
Ha mégis valami ritka cserebogár a dokid és hajlandó elküldeni vizsgálatokra már most, akkor első körben Neked fogja UH-n nézni a peteérésedet, a nyálkahártyád vastagságát. Szerintem ezt szorgalmazd mindenképp. A következő vizsgálat a hormonvizsgálat, ezt a ciklusod 3. és 21. napján vérvételből végzik (vannak, akiknek még a ciklus közepén is). És itt van még a párod vizsgálata is, neki mintát kell adnia - a kiskatonái számát és mozgékonyságukat vizsgálják. Egyenlőre ennyi.

Én most húzok dolgozni.
Bogi.
bogi1975

Halihó!

Köszi a válaszokat, most nem tudok többet írni mennem kell dolgozni.

Nina
nina79

Emeseanyu!

Megirnád nekem priviben a prof. úr e mail-jét? Én csak tanácsot szeretnék kérni tőle...

Előre is köszönöm,

Katie
katie

Emeseanyu
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok neked a fogyókúrához! Biztos nehéz lesz, de olyan fantasztikus cél érdekében teszed, hogy kizárt hogy ne sikerüljön! Kép
Drukkolok ezerrel, csak nagyon vigyázz magadra!!!! Pláne a koplalással, de biztos tudod az aranyszabályokat a fogyikúrában is! Kép

Tündi
Vendég

Djázmin Kép
Szerintem rendben vannak a hormonjaid KépKép. Az FSH:LH arány jó, ha kb 1:1-hez van, kivéve ovulációkor s mivel Neked ez a 14 cn-en volt, ez szépen látszik (az ovi előtti állapot). A progeszteron a ciklus 21. napján (ovuláció + 7. nap) a legmagasabb, addig még fokozatosan nő. KépHamarosan babás leszel Te is!

Tündi Kép
Ha nem haragszol, megnéztem én is a görbéidet. Ezt szájban vagy hüvelyben mérted? Ovuláció biztosan Kép volt mindkét ciklusodban. Babás leszel nemsokára!
Ha szájban mérted a hődet, akkor már értem miért ugrál a második fázisban, ha hüvelyben, akkor nem szabadna és ez progeszteron hiányt sejtet. Általában a ciklus első felében ugrándozik jobban a hő, majd jön az ovuláció, egy átlagos szinthez képesti mélypont, és utána hirtelen (1-2 nap) fel kell emelkednie 37 fok közelébe és ott is marad 1-2 tizedes eltérésekkel. Ha a terhesség bekövetkezik, az ébredési hő 37 fokon marad (vagy még magasabb is lehet). Remélem segítettem picit, úgy érzem annyi évet vártunk babára és a közben kikupáltam magam, hátha hasznát veszi bárki is Kép. Tiszta szívből kívánom, hogy az 5-6. hónapra már ne legyen szükséged! KépÉs zárójelbe jegyzem meg: engem stresszelt egy idő után az ébredési hő mérése és elemezgetése, így "eldobtam" a hőmérőmet..

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Emeseanyu! Ezek nagyon jó hírek! Sajnálom a teszt eredményt, de kérlek most erre a sok pozitív gondolatra koncentrálj! Csodabácsi csodasokat fog segíteni, hogy csodababátok legyen a csodakistesónak! Bocsi.. ;-)
Én sajnos pont a másik véglet vagyok. Tavaly, esküvőnk után szigorú hízókúrára fogtak. Amióta meg komolyan gondolkodunk a kisbabán, kicsi férjem keményen betartatja velem a kajálásokat. Hidd el ez sem könnyű, de kisbabáért mindent!
Állítólag a beágyazódáshoz zsírszövetek szükségesek.

Nina, üdv itt és ne maradj sokáig! :o)
Én mindíg melléírom, hogy mikor mértem a hőmet, nagyon sokat segít a statisztikában! Reggel 4-től délig ugyanis folyamatosan emelkedik a hőmérsékletünk kb 0,1 -et. Nekem ez nagyon szépen látszik ha hétvégén 2 órával késöbb mérem, tényleg 2 foknyival több mint hétköznap. Így a peteérést jobban be lehet lőni.

Jázmin, sajnos hormonokhoz nem értek, ha végre valaki csinál nekem is egy normális hormonvizsgálatot, összehasonlítjuk jó?
Annyi viszont biztos hogy a női hormonok viszonylagos értékeket mutatnak, ezér a ciklus különböző napjain levett eredményeket hasonlítják egymáshoz. Persze az átlagértékeket is nézik, de úgy tudom fontosabb a Te saját értékeidhez való elmozdulások. Szorítok!

Bella
bellazy

Sziasztok Lányok
Olvaslak Titeket minden nap, néha írogatok is! Mindenkinek megy a drukk folyamatosan!!!
Tegnap voltam dokinál, ha tudnátok pár dologban segíteni azt megköszönném!!
Szóval régebben volt a prolaktin szintemmel baj, de mostanra a vérvételek alapján elmúltak. Tegnap viszont a doki felírt Bromocryptint (amit arra szoktak adni) mert megvizsgálta a melleimet (nagyon erősen összenyomta és jött belőlük vlami lé (bocsi)..szóval ilyen módon vizsgáltak már valamelyikőtöket? Meg ez alapján meg lehet állapítani, hogy a prolaktinommal van gond?
Előre is köszi

Üdv
Évi
evike1975

Emeseanyu!
Tényleg örülök, hogy ilyen optimista vagy, rám is jó hatással volt azt hiszem a üzeneted..az eredményt azért szörnyen sajnálom! De majd a csoda doki biztos segíteni fog!!!
evike1975

EmeseanyuKép
Hát nem semmi, hogy Siklósi prof visszahívott!!!Kép Olyan jó látni, hogy vannak lelkiismeretes dokik is! Örülök, hogy ilyen fordulatot vett a történetetek, és lehet, hogy most hogy kicsit fellélegeztél, még "véletlenül" is becsúszhat közben egy kistesó!!!KépKépKép
Hajrá a fogyival!!!Kép

StellaKép
Az előbb sikerült elérni az asszisztensét.Kép Mondta, hogy sajnos elég zűrös napjai voltak a dokinak (nem kérdeztem, miért...Kép), de menjek be hozzá (a dokihoz)csütörtökön , mert akkor találkozik velünk, akik még idén lombikolnak és akkor megcsináljuk a "kottát". Na, kellemest a hasznossal, legalább ott is találkozok sorstársakkal és jól megdumcsizunk mindent.Kép

JázminKép
Irigy vagyok a Prolaktinodra!!!Kép
hajnesz

Sziasztok lányok!
Régen írtam már nektek, de olvaslak ám mindig titeket.
Zita
Kijavítanál a táblázatban 1 cn-re mert sajna ma megjött. Köszönöm.
Mindenkinek drukkolok én is továbbra is.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Vanda
Köszi az elemzést.
De sajnos pont ettől féltem, hogy nincs is peteérésem. A 12 cn-n voltam dokinál, akkor 9 mm tüszőt mért és azt mondta kicsi, merthogy 24-26 naposan a ciklusaim. Na most, ha Te azt olvastad ki az eredményből, hogy a 14cn-n még mindig az ovi előtt vagyok akkor az régen rossz. Még mindig nem volt pé-m? Kép
Vagy nem jól gondolkozom?
A hőmérős digrammom szerint már a 9 cn-n "volt" a pé, de nem lehetett mivel a doki a 12 cn-n 9 mm-es tüszőt látott. A hőm onnantól pedig ment fölfele, most 37,1 második napja. (Most vagyok a 15 cn-n).
Ilyenkor mi van? Már kész káosz!

Többiek ti mit tudtok a hormonkákról?

Jázmin
djázmin

HajneszKép
akor most várunk türelmesen csütörtökig!!!
Stella

Kép
stella9

Magamról csak annyi, hogy .. "ma megint megjött"
No comment, kérlek Zita javíts a táblázatban 1 cn.
Köszi:
BB
bellazy

Bella
Sajnálom Kép, de talán legközelebb sokkal nagyobb szerencsétek lesz!
Stella

Kép
stella9

Bella
Sajnálom. Így akkornem nyári, hanem őszi babád lesz!

Jázmin
djázmin

Vanda Kép
Köszi az elemzést. Én hónaljban mérem a hőmet. A ciklus első felében pedig azért ugrál akkorákat és olyan magasra, mert hétvégén képtelen vagyok felkelni reggel 6-kor hogy mérjem. Mindig később mérem, most szeretném hétvégén is összehozni ezt a reggel 6 órás mérést. Igaziból nem tulajdonítok olyan nagy jelentőséget az első felének, szerencsére az ovuláció jól látszik így is. A második felében is ugrál picit valóban, de remélem, hoyg nincs progeszteron hiányom, vagy csak nagyon kis mértékű. Úgy tudom, annak az a jele, hogy barnázik az ember a menzi előtt és után sokat. Én nem barnázok, egy barna pötty és a következő már rendes vérzés, és normál 5 napig tart.
Néha nekem is szembe jut, hogy befejezem a hőmérőzést, de ha dokihoz kell mennem 2 hónap múlva, akkro el akarom neki vinni a görbéket, ezért nem hagyom még abba.

Gyöngyi
Sajnálom hogy neked is megjött! Tudom, nem vígasztal, de követlek én is, és ebben a ciklusban majd megint egy picivel többet teszünk a siker érdekében, mint eddig! Oké? Kép És drukkolok neked mindenképpen!

Hajnesz
Remélem, tényleg tudtok már egyeztetni egy pontos menetet a dokiddal,aztán írd ám majd meg nekünk, tudjuk mikor kell legjobban drukkolni értetek!

Tündi
Vendég

Bella Kép
Akkro neked is azt írom, hogy ebben a ciklusban egy picivel többet tegyünk, mint eddig, egy picivel jobban drukkoljunk egymásnak mint eddig és igenis babának lesz! Nem adjuk fel!

Jázmin Kép
Nyári baba lesz ebből még augusztusban Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Tényleg!!! Na, akkor nyár végi! Kép A lényeg, hogy lesz!!!
Drukkkkk!

Jázmin
djázmin

StellaKép
Naná, az már úgyis megy!Kép
Ma végre megyünk haza Bonyhádra kicsit lazítani, már úgy várom! Ha nem fog zuhogni az eső, talán még a Mecsekbe is megyünk. Jaj, de jó lenne! Nem bírok már magammal!Kép
Hajni
hajnesz

TündiKép
Köszi szépen, aranyos vagy! Jövő pénteken szerintem már regényt fogok írni!Kép
Hajni
hajnesz

HajneszKép
az a minimum, hogy regényt írsz, több fejezettel és főleg happy-enddelKép!!!!!!!!!
Stella

Kép
stella9

Tünde
Én most igazán nem borultam ki, mondhatni, hogy örültem hogy megjött. Biztos olvastad amikor írtam, hogy nálunk vagyis a páromnál valami fertőzés van és a múlt hónapban sikerült a baba, de valamiért nem maradt meg. Valszeg. a fertőzés miatt. Úgyhogy ezért is örülök egy kicsit hogy megjött. A párom hétfőn megy a dokihoz vissza és kap majd gyógyszert és bízom benne, hogy köv. hónapban minden rendben lesz és jön a baba. Én is drukkolok neked és biztos, hogy a köv. hónap a mienk lesz. Ugye? De még nálad bármi lehet ebben a ciklusban amig nem jön meg.
Lányok nem tudtok egy jó megbízható ovulációs tesztet. Melyik a legjobb?
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Tündi!

Ha adhatok tanácsot akkor a hődet ne mérd hónaaljban, pontatlan és értékelhetetlen görbét kapsz.

Nina 79!

kizárt dolog, hogy a hőgörbén látszik az ovuláció és közben meg nincs peteérés. Ezt kitől hallottad, hogy valakinek jó a görbéje de peteérése nincs?
lehet, hogy én tudok valamit rosszul?Kép
ivimoni

MóniKép
ezt én mondtam Ninának!
És olyan emberkétől hallottam, akinél konkrétan ez volt a helyzet = normális hőgörbe, peteérés nélkül!
Stella

Kép
stella9

Evike1975 Kép
Ha a prolaktinod vérvétel szerint rendben volt, nem értem miért írtak fel neked bromocriptint. A mellből tulajdonképpen anyatejet "csalogatott elő" a dokid, nekem is volt már ilyen vizsgálatban részem Kép hát nem egy kellemes dolog. Ha magas a prolaktin szint (ami tulajdonképpen a tejtermelő hormon) akkor ez előfordulhat, mármint tej szivárog a mellből. De nem feltétlen! Nekem szintén magas prolaktinra felírták a bromocriptint, két és fél éve szedem. Csináltass hormonvizsgálatot! (viszont a dokid lehet arra gondolt felírván a bromot, hogy a vérvételkor éppen egy nem magas proli szintet csíptetek el, s attól magas az még, lásd tejszivárgás - sajnos a prolaktin szint állandóan ingazodik - este alvás közben a legmagasabb) Viszont akkor is hiányolom a vérképpel való alátámasztását. Van homeopátiás szer is a prolaktin szint csökkentésére, a neve Mastodynon, folyékony lötyi, de talán ezt is orvos írhatja csak fel. Sok leányzónak már ez is segít Kép

Djázmin Kép
Ha 24-26 naposak a ciklusaid és a 12. napon csak 9mm-es volt a legnagyobb tüsződ, az tényleg soványka. Az LH szinted alapján gondoltam,hogy ovi előtt volt a vérvétel, hiszen a hirtelen megemelkedett LH szint váltja ki. De valószínű ezek nem egymás következményei, vagyis a magas LH szint váltja ki az ovit, de a magas LH szint nem jelenti feltétlen, hogy van is mit megrepeszteni.. Erre gondolok most, nem tudom jól-e. Clostylbegyt?

Tündi Kép
Tartok attól, hogy a hónaaljban mért hő nem elemezhető, pláne ha nem is egy időben méred. Az orvosodat ezzel akár félre is lehet vezetni (progihiányosnak titulálna ebből a görbéből rögtön). Miért nem próbálod meg hüvelyben? Hidd el abszolút nem kellemetlen, csak jól tisztísd meg minden alkalom után. Nem kell felkelni, lődd be az ébresztődet egy bizonyos időpontra, megméred 10 percig a hődet (az ágyból kikelni, kitakarózni stb. egyébként sem szabad addig) majd szunyhatsz tovább Kép Csak ötletelek.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Ó lányok, bárcsak igazatok lenne!
Augusztus a kedvenc hónapom (akkor leszünk 2 éves házasok)
Jooóóóó akkor mostantól új ciklus, új remények. Okosodjukónk együtt.
Megigérem, hogy csupa otimizmussal minden tőlem telhetőt meg fogok tenni ebben a hónapban! és Rengeteg pozitív energiát küldök minden babásodni vágyó leendő kismaminak!!!
Sokat segít a közös drukk, tényleg legyen a mi hónapunk ez a mostani. Váltsuk be igéretünket és Karácsonyra legyen kisbabánk!!!!!!!
bellazy

Ivimoni, Vanda
Köszi a hozzászólásokat! Nagyon idegenkedem (nem tudom miért) a hüvelyben méréstől Kép Meg amikor elkezdtem mérni még nem nagyon tudtam hogy miért baj ha hónaljban mérem, és mivel ott kozdtem el, nem akartam váltani. Ha most elkezdem hüvelyben, akkor az eddigi 2 görbét dobhatom a kukába, mert nem lehet majd összehasonlítani egy hüvelyivel Kép
Lehet hoyg mégis ez lesz, addig is tanultam azért valamit a testem működéséről Kép

Gyöngyi
Ne haragudj, nem emlékeztem rá, hogy mi történt nálatok, így hogy írtad újra már beugrott. Hát akkor a következő lehetséges ciklushoz szorítok! Kép

Bella Kép
Ez az, így tovább a lelkesedéssel! Kép

Tündi
Vendég

Vanda!
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat, ez a homeopátiás szer jó ötlet, köszi szépen. Bár most ha elkezdem szedni a Bromot meg a Clostyt, ezek mellett nem biztos, hogy hatásos lenne.
evike1975

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek jó hétvégét!
Újra eltelt egy hét KépKépKépKépKép
Stella

Kép
stella9

Tündi Kép
A hónaaljban, szájban mért ébredési hő görbéje önmagában is értéktelen, nemhogy egymáshoz hasonlítani! Még két hónaaljban mértet sem lehet együtt nézegetni, annyira befolyásolja a külső környezet levegője. Ez nem a te tested hője. A kialakult görbéből egy olyan érzékeny folyamatra, mint a hormonháztartás próbálunk visszakövetkeztetni. Ezt csak precízen lehet vagy sehogy. És ez is csak kiegészítő infó, s nem helyettesíti a vérből készített teljes hormonvizsgálatot. Annak idején én szájban mértem, merthát oda, jajj.. inkább nem... Aztán kedvesen rábeszéltek az "akkori itteni lányok", s egyszer kíváncsiságképpen szájban és hüvelyben is megmértem egész hónapban. Akkor jöttem rá, hogy elfecséreltem négy hónapot szopogatni Kép a lázmérőt.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Evike1975 Kép

Igen, vagy bromo, vagy mastodynon, a kettőt együtt nem szabad!! Túl sok lenne! Prolaktin szintet azért nézess, mielőtt bármelyiket is el kezded szedni. A clostyt szokták másnak is bromoval együtt adni.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Imádom a péntek délutánt! Kép
Jó hétvégét,
puszi mindenkinek!
Hajni
hajnesz

Dana!
Tessék megjavítani már azt a számítógépet!
Érted már szorítani kell, ha jól látom!
Várunk ide hétvégén valami jó hírrel!

Hajni!
Veled mizújs?

Képzeljétek! Engem elkerült a coli baktérium! Tudjátok, a férjecském sperma-vizsgálata során kiderült, hogy ő bizony hordozza őket. Megijedtünk, hogy talán én is, ezért kértem vizeletvizsgálatot, és negatív!!!
Remélem, csak ez volt az oka, hogy eddig még nem babásodtam be, és most végre már nekünk is sikerülni fog!

Bogi.
bogi1975

Sziasztok lányok!

Na végre ide is eljutottam a mai nap folyamán, iszonyú sűrű napom van. Köszi mindenkinek a tanácsokat, próbálom megfogadni. Ha jól értelmezem az üzikből, akkor nem jó ha szájban mérem a hőt???

A dokira visszatérve, nem mondhatok neki igazából mást csak 2 hónapot ugyanis májusban az utolsó fog. gátlós hónap közepén egyszer csak elkezdtem vérezni. Nagyon megijedtem, és rohantam hozzá, hogy most mi van? Tiszta ideg lettem, hogy pont most mikor már tervezzük a babót valami nem stimmel. Megvizsgát és azt mondta, hogy a fog. gátló kezdi felmondani a szolgálatot, és váltani kéne, mire én mondtam, hogy most akartam abbahagyni, erre ő, hogy jó akkor ne szedjem tovább. Egyébként megkérdeztem egy netes nőgyogyit is, és azt írta, hogy annyira szerettem volna már babót, hogy a testem lereagálta és megszüntette a fog. gatló hatását. De kérdem én akkor most meg mért nem sikerültKép
Egyébként voltam a dokinál azóta rákszűrésen, és ő mondta, hogy 2 hónap múlva menjek vissza.

Ja amióta abba hagytam a gyógyszert úgy nézek ki mint egy rossz tini, tele vagyok patikkal, lehet hogy a rosszak a hormonjaim?
A vizsgálatokkal kapcsolatban, nekem még nem volt semmilyen gombás ferőzésem vagy vmi ilyesmi, vagy csak nem vettem észre. Ezt hogyan szűrik?
Hú, ez hosszúra sikeredett, bocsi.
Végre hétvége, mindenkinek nagyon szupi napokat.

Nina
nina79

Sziasztok!

Jaj, de régen írtam!!!
Zituska, javítanál engem is: 2 cn.
De most duplán örülök ennek: skarlát van az oviban, ráadásul én nem voltam, és agyonölelgettem a kislányt, akiről ez kiderült aznap este.
Sajnálom, akinek megjött KépKépKép.
A pocakosodóknak pedig gratula!!! És üzenem: mi is jövünk utánnuk!!!

Kriszta

mohácska

Sziasztok! Végre itthon. Már kezdtem nagyon fázni kint.

Nina, én is tele vagyok pattanásokkal mióta nem szedem a gyógyszert. Emlékszem, amikor megjelentek, anyukám azt mondta, "na kislányom, most már lehetsz terhes". Nem tudom mire alapozta, de én is úgy gondolom, hogy bajok vannak a hormonjaimmal és attól van.

Mindenkinek drukk, akinek mostanában megjött, most én is tudom milyen érzés, de belőlem végre nem barna folyik, hanem piros (bocsi, de úgy örülök neki). És a rendes időben kezdte el. Tehát már 9 napja megvan, előre mondom, hogy csak akkor megyek dokihoz, ha nem múlik el a szokásos időben, tehát 4-5 nap múlva. Soha nem volt még ilyen hosszú.

Dupla drukk, akik várakozó állásponton vannak.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Nina!
Nekem sem volt még soha semilyen fertőzésem, így sokat én sem tudok róla, de szerintem annak lettek volna nálad tünetei pl. viszketés, folyás. Azt Te magad észrevetted volna és azzal mentél volna a dokihoz.
A pattanásokról megint csak nincsenek saját tapasztalataim, a fogigátló abbahagyása után nálam szerencsére nem jelentkeztek. Mielőtt a mensim megjön, akkor van egy-kettő.

Hajni!
Megkérdezhetem Tőled, hogy mi az oka annak, hogy ennyire félsz a dokiktól?
Mivel így barnázgatsz, lehet, csak a hormonjaiddal van valami baj, az meg vérvétellel kideríthető lenne. Kapnál rá gyógyszert, aztán meg már lehet itt is lenne az a kis babó.

Bogi.
bogi1975

Bogi!

Köszi a választ, tényleg nem volt semmilyen tünetem, de annyi ilyet hallok és nem tudom elhinni, hogy én kivétel vagyok.

Hajni!
Nem tudom, hogy mi a normális, de nekem ált. fejfájás 1 nap, görcs mondjuk délelőtt, aztán du-án már meg is jön 2 nap intenziv, aztán 1,2 nap csöpis. Ez a 9-14 nap nekem kicsit sok, ha jól értelmezem az írásod.

Nálunk 9-től esik az eső, undorító nyálkás idő van. Remélem holnap már jobb lesz.
Jó hétvégét mindenkinek

Nina
nina79

Sziasztok lanyok!

Bogi nagyon klassz hogy nincs ez a bakteriumod, en mar csak tudom, mert nekem is ott lebegett a fejem felett a clamidya nevu dolog, es megusztam en is es iszinyuan orultem!!!!

Es kepzeljetek ma reggel voltunk bent a korhazban UH-n, es tok jo lett, olyan boldog vagyok, hatott a closti!!!!! Mehnyalkahartya: 8.9 mm, bal oldalon ket 19-mm-es tuszo, es meg csak a 12. napon vagyok!!!! Szoval ez meg noni fog akar 20-21-esre is, de mar ez a meret is jo am, mondta a doki!!!!! Es holnap kapok repeszto szurit, tuti ami biztos alapon, ferjecskem beadja itthon, aztan estetol szexhegyek, hetfotol meg utrogestan napi 3x2! Jovo utani kedden meg vervetel progeszteronra a 22 napon, hogy lassuk, hogy minden rendben van-e, mert a clostinak rendbe kell tennie a progit is!!!
Most mindent bevetunk a cel erdekeben!

Ja, es elarulom nektek, hogy a "nepi gyogymod" issszonyuan hatasos a nyalkahartya novelesre, mert marha sok joghurot, meg viragport (ugye ez tele feherejevel) es vizet ittam, mint orult, es meglett az eredmenye! Dokikamat kerdeztem, hogy mit szol hozza, tud-e rola, hogy ezeknek ilyen hatasa van, merthogy biztos attol lett olyan vastag a nyalkahartya, de azt mondta, hogy ezt nem tudja. Nahat ugy latszik neki is van mit tanulnia tolunkKép)) Merthogy a closti alt. elvekonyitja a nyalkahartyat, es nekem ennek ellenere ilyen eleg vastag lett. Multkor is csak 7.2 mm meg ilyen ertekek lettek, ugyhogy ez most tenyleg jonak szamit!
Szoval nagy remenyekkel indulunk, koppanas lesz, ha nem jon ossze, de erre nem gondolok!!!!!

na, pusz nektek, jo hetveget! Tragya ido van nalunk is, nem is mozdulunk ki nagyonKép))

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Jajj, de jó hírekkel jöttél Kép. Akkor folytasd a joghurt víz kúrát. Nem is gondoltam, hogy tényleg ennyire hatásos. Ne is gondolj ilyenekre. Össze fog az jönni Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Mindenkinek jó reggelt!Már megint olyan mocsok rossz idő van!

Szia Dodo!

Ez nagyon jó!Biztos, hogy a nagyon közeli jövőben össze fog jönni! UH kép karácsonyra? Nagyon szorítok Nektek!
Mennyi vizet iszol meg naponta és mennyi joghurtot eszel? Én is ebben a ciklusban fogtam hozzá ehhez a "terápiához", azért vagyok rá kíváncsi. Én kb. másfél liter vizet iszok meg, valamint megeszek egy kefírt meg egy gyümölcsjogjurtot. Szerinted ez elég?
Engem sajna nem néznek UH-n, mivel most a HSG után januárig csak úgy spontán próbálkozunk.
Az utrogestant mire kapod?
Bogi
bogi1975

Sziasztok csajok!

Köszi mindenkinek a bíztatást. Nagyon kedvesek vagytok. Igen, nagyon el voltam keseredve, azért másfél év sikertelenség nagyon megkezdi a lelkivilágomat, de most tényleg kicsit nyugodtabb vagyok. Nagyon rendes volt a professzor úr. És tényleg bíztatott. Azt sugallta, hogy nekem annyi dolgom van, hogy nyugodt legyek, fogyozzak és a többit őt elintézi.

Aprópó tudtok olyan csodaszert, amitől holnap reggelre -20 lepereg rólam???? Köszzziiiii..

Meával mi van csajok? Én csak pár naponta tudok jönni és leragadtam ott, hogy a harminvalahányadik napon nem jött meg neki, most mizújs?

Nata voltál orvosnál? Úgy örülök Neked... (nektek).

Puszi mindenkinek

Katie: az email címét nem tudom kívülről (elég kacifántos) és rákerestem a neten és úgy bukkantam rá. De szerintem inkább hívd fel, mert emailban úgy hallottam nem igazán szokott ilyen dolgokra válaszolni.

emeseanyu

Szia Emeseanyu!

Az amerikai sikerdiétát ajánlhatom neked. A férjem 1,5 hónap alatt fogyott 14 kilót. (elvileg 3 hónapig kell csinálni, de ő itt abbahagyta, mert ennyi elég volt, ja és rá 2 hónapra jött a babó Kép -szerintem van összefüggés, sokat számít az egészséges életmód, mindkét oldalon.) Sok ismerősöm ezt csinálja - szerintem tényleg hatásos.

reggeli mindig gyümölcs, lehetőleg alma.
1.nap hús (salátával), vagy sajt, tej vagy tojás (a 3ból lehet választani, de csak azt eheted este amit délbe)
2.nap zöldség
3.nap gyümölcs (ez a legnehezebb)
4.nap, rizs v. tészta (kevés zöldséggel, vagy pl. paradicsomszósszal...), ilyenkor este lehet enni 1 szelet tortát, vagy 2 gömb fagyit.

rengeteg víz (szénsavmentes), no alkohol

(azota a reggeli maradt gyümi, de most már mindent eszik és a súlya változatlan Kép)

pusz,
Drika
drika

Sziasztok lányok!

Bogi,
örülök az eredményednek!
Nálatok akkor most semmi akadály, jöhet a babóca!! Jó lenne már irogatni a lenti topic-ba is, de ami késik nem múlik, igaz??
Olyan jó hírrel, amire gondolsz, sajnos nem tudok szolgálni. Ma vagyok a 2. ciklusnapon! A kedvem viszont jó, mert éreztem, hogy megjön, és nem is reménykedtem túlzottan.. De ez a hónap már éles is lehet akár..

Viszont: voltunk a Bolgárkerék u-i családtervezőben,ahol egy nagyon szimpatikus, és humoros védőnénit volt szerencsénk kifogni.
Sok hasznos infóval gazdagodtunk.
Pl: Mivel én 1972-ben születtem és a RUBEOLA védőoltást 1975-ben kezdték adni a gyerekeknek, így én erről lemaradtam. S bár voltam rubeolás, nem biztos, hogy van a véremben ellenanyag, ezért rögtön vettek is tőlem vért, és ellenőrzik. Remélem, hogy védett vagyok, mert,ha nem akkor csúszhat a babóca.. persze csak akkor, ha beadatom magamnak most az oltást .
(az oltás után 2-3 hónapot ajánlatos várni a teherbeeséssel)
Most tessék szurkolni, hogy védett legyek!!

Szerintetek???? Ti mit tudtok erről???

Dodo,
válaszoltam Neked, remélem sikerült is jól elküldenem!! Nagyon szorítok, hogy ez a hónap a Te hónapod legyen!

Látom Bogi is kérdezte a kefíres, joghurtos dolgot, engem is érdekelne, hogy mennyit ajánlatos fogyasztani ezekből?? Én 1 kefírt (175g), és 2-3 joghurtot eszem naponta. Ez elég, vagy ennél lényegesen többet kellene?

Szilvi (Emeseanyu),
biztos megtalálod a számodra legjobb módszert, annyi van... Fontos viszont, hogy a diétád olyan legyen ami a babásodáshoz is jó.. Semmiképp se drasztikus fogyival indulj.. Nehogy fontos tápanyagok, vitaminok. stb., kiürüljön a szervezetedből. Esetleg a diéta mellett, szedhetnél Elevitet. De azért kérdezd meg a tündéri profot is, hogy Ő mit ajánl.
Sok sikert!!!

Drika, hogy vagytok? A férjecskéd nem semmi...

Hajni, hogy haladtok?

Puszi
Dana
dana

Szia Dana!

hát...mostmár mondhatom, hogy jól vagyunk. Ugyanis a múlthéten volt egy kis "zavar" eléggé beparáztam. De ugy néz ki minden oké Kép. Azonban most már sajnos nem vagyok olyan nyugodt és magabiztos. Kép
Remélem csak egy kis időt igényel, hogy ismét a régi legyek és a félelmek elkerüljenek.

Egyébként ma remek napom volt, hányinger, szédülés, meg minden Kép Imádom! - ilyenkor érzem rendben van minden és a babó a könyvszerinti elvárások alapján "működik"

Sok sikert az éles hónaphoz. A rubeoláról annyit, hogy én se kaptam védőoltást és nem is voltam rubeolás, így elmentem vérvizsgálatra és kiderült, hogy van ellenanyag a véremben. - ezek szerint voltam csak nem jött ki rendesen. Kép
Biztos nálad is rendben lesz. De azért drukkolok!!!!

Pusz,
Drika
drika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: