A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szép estét Mindenkinek!

Most néztem át a tegnap esti, és a mai beszélgetéseket...

Vicky79: A hormon értékeimről beszéltünk... Ezt még a stimulációk előtt csinálták kb fél évvel. Annak nem lehetett hatása az értékekre.
Hát a 4 tüszőmmel még jó lettem volna a BMC-ben. Komolyan mondom, hogy már nem bánom, hogy felkerülök közétek! Sokáig tartottam tőle! De rá kell jönnöm, hogy a vidéki orvosok nem sokat érnek a meddőségi dolgokban. Már 2010 márciusában mehettem volna Pestre, de inkább elkezdtem a metformint szedni. Hát most csak időpocsékolásnak látom az elmúlt 1 évet.

Vikus82: elég rosszul hangzik a problémád... Neked csinált a nőgyógyászod stimulációt mielőtt a BMC-be kerültél? Ez lesz az első inszemed? Kíváncsi vagyok, hogy te hogy reagálsz a pco miatt az injekciókra!

Lányok! Kb hányszor kell bemenni uh-ra egy inszemnél, vagy lombiknál? Vidéki vagyok, a szabim véges, és érdekelne hogy készüljek.
Egyébként meglepett a lombik "ára". Nekem magasabb összeget mondtak itthon! A dokim azt mondta, hogy addig ne menjek fel amíg nincs a zsebemben kb 300ezer Ft. Ha jól belegondolok a stimulációm is benne volt 75 ezer ft-ba. Akkor a lombikhoz képest a 150-170ezer nem olyan sok.

Olyan jó olvasni Benneteket!!! Köszönöm,hogy ilyen kedvesen fogadtatok!!! :) Tudom,hogy rengeteg idegőrlő dolgon mentetek át, de mégsem veszítettétek el a hiteteket. Ez nagyon jó!
A Titok című könyvről eddig csak hallottam, hát azt is a kezembe fogom venni! :)
Én már elég sok helyet megjártam a természetgyógyásztól kezdve egy reikivel gyógyító hölgyig... A reikis hölgy nagyon bevált! Feltöltött energiával, és megnyugtatott. A negatív dolgokat eltávolította belőlem, és teljesen megváltoztak a napjaim! Az első "kezelés" után olyan nyugalom szállt rám, hogy a férjem másnap azt mondta, úgy aludtam mint egy kisbaba. Békésen, boldogan. A problémáim ellenére tényleg úgy éreztem magam! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!:D
nyulacs82
Szolnok

babu: 10 hetes koráig volt tejem és kaptam fagyasztottat is. Nem akart szopni és a fejéssel eddig sikerült fenntartani a mennyiséget. Babaúszásra mi is szerettünk volna járni, de akkor nem volt rá pénzem, most meg már nincs meg a búvár reflexük. Tavaly nem annyira volt oda a strandért, ahogy beletettük a vízbe, belekapaszkodott a sapkájába. :)

nyulacs: Ha még stimuláció sem volt a hormonokban, akkor pláne nem jó. A bmc-ben haladni fogtok végre. A metformint szerintem szedned kéne megint, de majd a doki megmondja. Az endokrinológusom azt mondta, hogy onnan szűrető le hogy használ-e, hogy a hormonok rendbe jönnek. És nálam tényleg nem is nézetett terheléses inzulint többet, én nézettem magánban, de még rosszabbakat mutatott. A hormonjaim meg jók lettek. És jött is a baba. Kíváncsi leszek mit mond a doki. Ultrahangok: hát nem is tudom. Ez attól függ mikor lehet az inszem. Mert nekem pl. volt hogy a 9. napon kezdtük az igazi stimut (előtte a puregontól nem volt tüszőm) és a 23. napon volt az inszem. Lett is belőle gondom, mert ebből lett Barbus és így mindig korrigálni kellett a terhességi heteket. A lombikról nem tudok nyilatkozni, de nekem pl. 40-50.000 körül voltak az inszemek, az utolsónál a puregon volt a legdrágább.

Barbus tegnap óta fosott. Ma még csak reggel volt, de kijött a pelusból. Nem tudom mitől lehet, nagyon piros lett a popsija. Remélem nem lesz több folyós pelus.
vicky79
Budapest III. kerület

Babu, húgom a kisfiát régóta járatja uszodába, de nem vagyok biztos melyikbe. Talán a Baross u-iba szoktak menni az ovival, de van egy sashalmon is. A kissrác imádja! Biztos nagyon fog tetszeni Márknak is.

Nyulacs, a metformin mellett csinálod/csináltad a diétát?

Barbuska gyógyulj meg hamar
ann74

Ann : Hát eléggé odafigyeltem mit és mennyit ettem! Fogytam is 2-3kg-ot. Ami nem sok, de én vékony vagyok, és így mentem le 49-50kg-ra. De volt, hogy nagyon kívántam a csokit, akkor ettem keveset. Én egyébként sem vagyok nagy csoki evő. Max 2-3 kocka egy táblából... A kenyérre figyeltem még nagyon. Fehér kenyeret kihagytam. És igyekeztem mozogni is, bár erre a legnehezebb rávenni magam! A kerékpározásra rászoktam, és most nagyon rossz, hogy nem mehetek. :(

Vicky: Egyre kíváncsibb vagyok mi fog velem történni a BMC-ben. Nagyon várom már, hogy mehessek! Remélem nem veszik el majd ott a kedvem! Jobbulást kívánok a picinek!
nyulacs82
Szolnok

Szia Ann!

Örülök, hogy tetszik a hugicád fiának az uszi!:) Remélem Márk is szeretne fogja a vizet. Itthon a kiskádban szeret pancsizni, de
az más azért.

Nem tudok Sashalmon uszodát, merre van??? Nem az Erzsébetligetire gondolsz Matyiföldön???:)

Vicky!

Szegény kis Barbuska, jobbulást kivánok neki!!!!!!!!
babu69

Hahó!

Hát végeztem a gyors olvasással, nem volt könnyű.

Üdv az ujakak! Mielőbbi kisbabókat kivánok!

Kubu: gratula a vizsgákhoz, hány van még?

Breki: akkor nem mentél rendkivüli uh-ra? Andi jól irta, no para!!! A torna jó ötlet. Én már irtam neked korábban a Cserepesházról!

Vicky: Barbus gyönyörű! Mindig is az volt. Olyan jó volt látni a fotókat. Az ujszülöttesre emlékszem, nagyon eltelt az idő. Kis pofikás!

Judit: elhiszem nehéz az olvasás. Jó, hogy fiad segít.

Eszter: akkor holnap mész? Nagyon szorítok!

Ann: pü ment.

Ep ügyben mindenki maga tudja mit tesz. De még ma is jó bolt ez, akármennyire csökkent is a SZJA vissza. Ennyi kamatot semmilyen bank nem ad, még ha van is müködési költség. MKB-s nem rendkivüli, és ahogy látom kevesebb OTP-snél.

London: végül is Luton lett. Valamelyik nap még Gatwick volt sokkal olcsóbb. Mondjuk közel egyik sincs. Most itt a feladat milyen transfer legyen, mindegyik drága, de az egyik busz óránként jár. Na majd meglátjuk.

Az utam nagyon jó volt. (Remélem nektek is Woody).
A szálloda igazán bababarát. Volt is csecsemő is bőven. Van játszószoba, nyáron egy kerítés a nyitott strand, amely ingyen van a szobakártyával. A Lővérek győnyörű.

Ma melóhely borzalmas napom volt. Csak dóltek a feladatok, utána meg a leb--s. No nem a főnöktől. Felhivtam és elmondtam hogy jártam. Ahogy kivettem szavából mellettem áll. Amugy helyre fogom tenni én is az illetőt.

üdv kispatak
Vendég

Igen, Babu az erzsébetligeti az Mföldön :) kicsit eltájoltam magam....
ann74

Kispatak: tudom hogy írtad,ahogy Mieza is,de még mindig nem tartok a 15-16.hétnél,így NEM mehetek oda egyelőre...
Vendég

Breki: egy pár hét és megkérdezed dokkert, aztán irány a kismamitorna. Biztos élvezni fogja a kismanó is. Vigyázz magatokra

üdv kispatak
Vendég

szerintem nem várok a 16. hétig,13 hetesen lát a doki,és onnantól eljárok addig olyan helyre,ahova előbb is szabad menni.

már nagyon unom magam itthon... :?
Vendég

Ma már csak reggel ment Barbus hasa, lehet hogy a táp miatt. Holnap veszek neki a régiből.

kispatak: Majd megkérdezem a transzfert, mert ő is Gatwick-en szált most le ha jól emlékszem. Csak most beteg náluk mindenki, nem hiszem hogy sok ideje lenne. Ugye nem olyan sürgős? Meddig kell ezeket elintézni? Férjed miért nem megy ilyenkor veled? Ő nem olyan kis világjáró mint te?
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky: a reptér Luton! Több féle verzió van, mind nagyon drága. Neten jobb foglalni, majd megnézem mi hogy. Van amelyikre van ülőhely és van amire nincs.
Barbusnak jobbulást, barátnőnek is.

Breki: fűtés: nyári lakban is fütünk, most 35000 és csak min-on megy! Mult hónap a fele volt. Tudom nem vigasz, nagyon drága a gáz.

üdv kispatak
Vendég

sziasztok

üdv az újaknak a fórumon

babu69
gratulálok nektek a kicsi fiatokhoz nagyon édes.
én is a 16.kerületi csapatot erősítem és szintén szmihály te melyik részén laksz? mi a Mária u-ban lakunk.

kicsit el voltam tűnve mert sok volt a teendőm meg nem volt sokmindenhez kedvem sem, ez a sok front alaposan kinyírta a fejemet....
járok a patchwork tanfolyamra, hétvégén otthon voltunk nyházán ma meg vissza kellett mennem félútig egy temetésre vasárnap este meghalt a nagybátyám és ma már temették is falun laknak és nincs hűtőház.
szóval Hanna is beteg meg Filip is hörgő gyulladása van Filipnek és Hanna meg tök takony :( őt holnap viszem dokihoz.
Filipet vittük vasárnap Heim Pálba mert az volt ügyeletes és a mi dokink ügyelt, sipolt a tüdeje és hörgött nagyon, pedig pénteken már nem volt oviban.
ez van nálunk.

sajti
drukkolok péntekre

macsi
édes Baluka nagyon

mindenkinek persze minden jót kívánunk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Nagyon nehéz veletek lépést tartani,de próbálom felvenni a fonalat.

Babu:
Gyönyörűen írsz a kisfiadról,ez annyira megható!Nagyon helyes gyerek a Márk!!!

Sajti:
Mennek a drukkok péntekre! :arrow: :arrow: :arrow:

Nyulacs:
Üdv. itt !!!
Inszemnél ha jól emlékszem nekem 4 uh. volt.Lombikrol majd a jövő hónap végén tudok nyilatkozni.

Macs:
Balázska tüneményes,nagyon helyes kissrác!!!

Ann:
Mensi meghozókat küldöm !!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Most csak ennyi,mert hulla vagyok.
Jó éjt mindenkinek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lukácsné:
Gyógyulást a kis családodnak!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lukácsné: részvétem nagybátyád miatt... ((((((((())))))))
hirtelen volt,vagy betegség? :?

kis manóknak jobbulást!!
Vendég

kösz béku, sajnos várható volt a mája adta fel a harcot, de az a durva hogy pont vasárnap mikor meghalt 1éve temettük a feleségét, és ő 56éves volt tehát nem volt öreg.
van egy 19éves fiuk aki a nagyira maradt aki közel 80éves, sajnálom szegényt és féltem hogy nehogy elkallódjon a nagyvilágban, mert nem sok jó kilátása van meló szempontjából sem ott egy tök kis falu heves megyében.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó reggelt Mindenkinek!!!

de jó esik a hó!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maccs!
gyönyörűséges a kisfiad!

Csucsu!
tuti már nincs ott a luff,akkor nem talizunk pénteken! :(
vki jön Sz-hez pénteken?

Ann!
küldöm a Maryt!!! :D :D :D :D :D

Nyulacs!
már volt december végén stimulációm,Merionalt szúrtam,és Pregnylt kaptam tűszőrepinek!
egész szép tüszőim lettek!akkor terminált együttlét volt az ünnepek miatt,de sajna nem sikerült a gyilkos méhnyak végett :cry: :cry: :cry: :cry:
vikus82

Sziasztok!

Béku, Oroszlán, kismama tornára járni szerintem csúcs. Olyan kellemesen éreztem magam utána. Szinte minden porcikámat átmozgatták.

Evolet, ez jó húzós lesz. De jó hogy ilyen hamar kaptál időpontot.

Babu, elolvastam amit írtál, és meg se bírok szólalni, pedig nem erről vagyok híres. Teljesen meghatódtam.
Szerintem a vér szerinti anyukáknak is szívből kéne szülni a gyermeküket, és akkor nem lenne annyi szörnyűség.
Evés: én lelkes Kismama magazin olvasó és fan vagyok. Teljesen osztom az ő véleményüket.
Szerintük a babának 6 hónapos korukig csak anyatej ill. tápszer kell. És még utána is a folyékony kaja legyen a legtöbb. Nem mindegyik gyerkőc fogadja el egyből a kanalat. Meg kell tanulni lenyelni belőle a finom hamikat. Én adnék neki egyet játszani, hátha megbarátkozik vele.

Ancsi, mi az hogy a mukaügyis csaj küld el tanuskodni. Mi ő ügyvéd?????

Vicky, Barbus a sapiba kapaszkodott? Ez édes!

Kispatak, az jó hogy a főnököd melléd áll. Az enyém még ehhez se ért.

Lukácsné, részvétem a nagybátyád miatt.
Jobbulást a gyerekeknek.
franci

Sziasztok Csajok!

Ancsi: Én is azt a kérdést vetném fel, mi az, hogy a munkaügyis csaj rendel be tanunak??? Nem vagyok jogi dolgokban teljesen jártas, de úgy tudom, ha tárgyalás van, akkor a bíróság rendelhet be (na arra el kell menni, vagy orvosi igazolás), de onnan se 2 nappal előtte szólnak... :shock: :shock: :shock: :shock: Szóval itt valami sántít az biztos.... Szerintem mondj nemet és lapozz is tovább, nem kell még emiatt is a feszültség... :wink:

Eszter Drága: ugye ma mész????? Ujjam csuriban érted!! :wink:

Sajtikámért is csuriban :)... és Tündiért is!!!! :wink: :wink: Gyere majd beszámolni!!! :wink:

Vikus: az inszem kiküszöböli a gyilkos nyákot a maga kis katéterével :!: :!: :!: Úgyhogy esélyeitek jelentősen nőnek! Magzatvédőt szedjed aztán csak szúrni és hajrá :)

Lukácsné: részvétem a nagybátyád miatt!! :( Szegény gyerek, hát nem könnyű ilyen fiatalon szülők nélkül maradni. Tanul még a fiúcska, vagy már dolgozik/dolgozna?
Gyerekeknek jobbulást kívánok!!! Puszi :)

Nyulacs:
Inszemnél úgy van, hogy van 1 uhu mikor megjön a 2-3. napon, utána 1 hét múlva rendelnek legközelebb vissza, akkor már ugye vagy a 9-10. nap környékén... utána nekem 1 vagy 2 uhu volt még, attól függően, hogy alakult odabent a helyzet, és az inszem napja az 1 nap szabi/betegállománnyal járt.
Én az inszemek után pár napot (1 hetet) minimum otthon maradtam, de volt, hogy - a benti állapotok miatt - inszem után végig, eredményhirdetésig táppénzen voltam.
Lombiknál: attól függően milyen protokoll van, de nagyjából elmondható, hogy amikor már a stimu része van, akkor 2-3 naponta számíthatsz uhu-ra, de pl. Eszterünk esetében volt már olyan is, hogy naponta ott volt és minden nap nézték!!!!
Amúgy a meddőségi kezelésnél, ha bejelented a munkahelyeden, hogy ilyenen veszel részt, a munkáltató köteles elengedni ezekre a vizsgálatokra munkaidőben!! Annyi, hogy a törvény szerint ez igazololt távollétnek minősül, de fizu ezekre az órákra nem jár.
Nekem bár egy tetü munkahelyem van, de soha nem vontak le emiatt semmit. Elmentem reggel a vizsgálatra, és sok esetben délre értem csak be. Jó, nem tagadhatom, hogy morgás, meg pofavágás, meg a hátam mögött megéneklés volt, de felvettem a pléhpofát és csináltam a dolgom miután beértem, nem foglalkoztam velük. Azt néha elmondtam többek füle hallatára, hogy a törvény a meddőségi kezelésben résztvevőket támogatja!!! :) Annyi, hogy ha határidős meló volt, akkor ügyeltem arra, hogy nehogy az én kiesett óráim miatt ne legyen meg valami, így előfordult, hogy délután rá kellett húzni pluszba.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Franci,hát ez az!!!Írásban nem küldtek semmiféle idézést!Párom most fogja elfaxolni a levélkémet,amit írtam nekik!Hát beka..ják!!!

Jelentem nálunk már este is esett,most viszont SZAKAD a hó!!! :cry: ....hát sohasem lesz tavasz?!...ezért fájt nekem 2 napig a fejem!

Akkora hülyeséget álmodtam!Csonka Bandival táncoltam,aztán megcsókolt!(ding-dong nem volt :lol: )

Béka!Gratula a 12.héthez!!!6 nap múlva mi ez a genetikai uh(kombi teszt?)

Kép
Kép
missancsi

Andikám!
remélem,szedem a Béres Gravidát,meg méhpempőt,megiszom mint az atom!
szerintem nálam nem játszik nagyon a táppénzes papir,mert egyéni vállalkozó vagyok,esetleg az uramnak elfogadják a melóhelyén?úgyis jön velem! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ancsi!
ding-dong :D :D :D :D :D én azt álmodtam,h egy régi pasimmal csókolózok és az uram utána szétveri a kocsiját...de régen tetszett a volt pasim,most bottal nem nyulnék hozzá :shock: :shock: :shock: fúj
vikus82

franci: Röhögtünk is a drágámon, hogy a sapkájával akarja kihúzni magát a vízből. Remélem idén már jobb viszonyban lesz a vízzel. Azt hiszem én rontottam el a dolgot, mert a gyermek medence mellett volt egy olyan szökőkút féle és annál töltöttük meg a kis medencéjét. Beletettem hasra és elkezdett nagyon ordítani. Akkor (hülye anyja, nem nézzük ám meg előtte milyen hideg a víz) beletettem a kezem és kiderült hogy ivóvíz hőfokú! Szerinted normálisak, a gyerekek abban mászkáltak. Ezért nem is gondoltam hogy nem a medencével egy hőmérsékletű. Ezután már egy medencében sem nagyon akart megmaradni. Szóval remélem hogy nem vettem el egy életre a kedvét a lubickolástól.

lukacsne: Részvétel a nagybátyjád miatt. Szegény fiuk tényleg elég hamar kell, hogy megtanuljon egyedül boldogulni.

ancsi: A 12. héten nekem is volt genetikai uh, ez benne van a protokollban. Neked is csináltak, ott nézik a nyaki redőt.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska Kedves, látom hullafáradt vagy mostanában..... hát ha kezditek a stimut, azért jó lenne kicsit ha tudnál lazítani, tudod az ikrek érekében..... :)
Amúgy most, hogy csináljuk a szobákat majd... a régi cuccaim pakolászásakor találtam még két kisbabát itthon. Ezeket még gyerekkoromban kaptam, és már majdnem el is felejtkeztem róluk, de virtuálisan megosztanám Veled, ikres-szerencsehozónak.... :wink: :wink: Innentől ezek lesznek a lakásunk gyerek részét erősítő bágua pontján kitéve, mert ugye kistesót is szeretnénk majd egyszer :)

Kép

Vicky: Remélem Barbus hasa rendbejött már!!!! :wink:

Babu: MI picit odébb, Szentmihálytól kijjebb... de nem sokkal, a Szlovák út feletti dombon lakunk, ahol a lakóparkok vannak, ott az egyikben.... :)

Nyulacs: Még az összegekről: Inszem bmc-ben nekem volt hogy 60 felett jött ki, ill. az utolsó, Szűcs dr-nál az kb. a feléből, ugyanúgy, ugyanannyi tüsző lett belőle.
Lombik: MI megálltunk 120 körüli összegben a stimut tekintve, ehhez még hozzájött a magzatvédő, crinone és egyéb mindenféle vitaminok és táplálékkiegészítők mindkettőnknek már a stimu előtt-közben-után :) Összességében nem volt 150 az egész mutatvány. Annyi, hogy én normál stimuzható voltam, asszem átlagosnak mondanám, az alapján amit másoktól hallottam.
Fagyasztott lombik esetében stimuláció nincs, ott ha nem tb alapon mész, az eljárásért egyszeri 100 ezer ft-ot kell fizetni, ehhez hozzájön még a tüszőrepesztő injekció ára, illetve a progeszteron pótlás (Crinone), Max. 120-ból megvan ez is.
És még valami, inszemnél és lombiknál más-más áron kapható meg ugyanaz az injekció. Más rajta a támogatás!!!!! Lombiknál több injekció kell, magasabb támogatás van rajta, így effektív ugyanaz a cucc ócsóbb... :)

És a végére akkor egy közvélemény kutatás:

Kíváncsi lennék ki mit mond. Nyugdíjpénztár ügy - jelen állás szernit ugye "érdek" az államiba visszakényszerülés. Közben van a Stabilitás Pénztárszövetség által kiadott nyilatkozat. Az érdekelne, hogy aki nem marad a nyptárban, hanem (nem tesz semmit) és visszalép az államiba, kitöltitek-e ezt a jogfenntartó nyilatkozatot???
Reggel a tv-ben alkotmányjogász ecsetelte, hogy szeirnte nem szükséges kitölteni, mert ha bebizonyosodik hogy a mostani lépés törvényellenes akkor úgyis az előző törvény az előző fennállással kerül újra érvénybe.... De én ennek ellenére nem tudom eldönteni mi, hogy lenne a jobb..???
Ugye én a nybiztosításban dolgozom, a jogfenntartó nyilatkozatot a nyptárba is éa nybiztosítóhoz is el kellene juttatni.... de mint dolgozó, vannak fenntartásaim, hogy emiatt a nyilatkozat miatt nem fog-e bármikor hátrány érni?? Merhogy nálunk sajna elég nyilvánvalóan elvárják a munkatársaktól hogy lojálisak legyünk az állami nyugdíjrendszerhez.... ugye értitek mire célzok ezzel??? (kb. Rákosi korszak.....) :evil: :evil:
Szóval ki mit csinál????? Ha publikus érdekelne....... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Ancsi, én is már a tavaszt várom. De tegnap a gyerekek olyan édesen szaladgáltak abban a 2mm hóban is. Fiam meglátta hogy esett a hó, és egyből szalad is az ovi udvarára. Annyira élvezte.

Andi, jó hogy így megtudtad oldani. Nekem biztos le kell dolgoznom, és ha délre érek csak be már be se jöhetek. 9 - fél 2-ig kötelező bentlét van.
5 éve a régi főnökömnél ez olyan egyszerüen ment. De a mostani csak annyit mondott hogy nem érdekli.
franci

Vicky!Nálunk nincs a protkóban csak annak,aki kipengeti a 9 rugót! :? ...ezért csináltattuk meg gyors Fehérváron!

Amúgy álmomban nem is volt olyan rossz pasi ez a Bandi,sőt! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Andi!De durvák a babák!!!Kicsit punkba nyomják!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Franci: Olyan nincs hogy nemérdekli.... akkor írásban beadod neki, mellékelve a törvény ide vonatkozó passzusát, és a HR-rel egyeztess még pluszban... Max. ha genyáznak, akkor a kieső idő fizetetlen távollétnek minősül.

Vagy ha normális a háiziorvosod akkor a kezelés napjaira 1-1 nap táppénzt vegyél ki, ha ez kell a főnöknek, akkor ezt kapja..... De útálom az ilyen tetü hozzáálllást.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ancsi: nincs az a világ, hogy a Csonka Pici jópasi legyen.... akkor már inkább a leszbikus álmaid.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Durvák a babák, de jófejek, nem??? :wink: :wink: :wink:

andrea-1

andi: Engem bosszant a nyugdíjpénztáras dolog. Mert én szívesen maradtam volna, de nincs kedvem 3 órás sort kiállni egy 1 éves gyerekkel. És ráadásul a pénztáram is meg fog szűnni, szóval hiába hozza vissza a régi rendszert utólag bárki, nem lesz hová vissza mennem. Mindegy, nincs benne olyan sok (a diákhitelemre mondjuk bőven elég lenne) de az az enyém volt. Majd jól elköltöm amit vissza kapok. Amiről fogalmam sincs hogy mennyi lesz.

ancsi: Jaja. Nálunk ez a kötelező vizsgálatok része. Megnézi a nyaki redőt, a gerincoszlopot, koponyát, szívét és esetleg amit még lát (van akinél már ilyenkor a nemét is megnézik).
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Nekem mondod, hogy bosszantó, mikor évek óta belülről látom, hogy mire és hogy megy el az állami kasszában levő nyugdíjpénz?????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Szóval akkor Te nem töltesz ki ilyen jogfenntartó nyilatkozatot, ha jól értelmezem, ugye?

andrea-1

franci: Én aláírattam a törvény szövegével egy példányt a dokimmal (ez volt az igazolás) és ezt leadtam a főnököm aláírásával a HR-eseknek. És van ilyen szabály a kötelező terhesség alatti vizsgálatokra is.
vicky79
Budapest III. kerület

andi: Nem, de a kolléganőim átrágták magukat a dolgokon, nekik jóval több pénz van a számlájukon és mindenki marad. Állítólag 5-6 millánál már megéri maradni. Mire mi nyugdíjba megyünk Orbánék már úgysem lesznek sehol, ha lesz az állami kasszában akkor fog szerintem mindenki kapni belőle. Majd ha a gyerekeink halálra dolgozzák magukat, hogy a c kategóriások segélye is kijöjjön belőle. Én belépek végre az önkéntes nyugdíjpénztárba, erre fizet nálunk a munkáltató is és ezzel majd megpróbálom kiegészíteni az állami semmit.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!Vagányak a babák!Ki ne dobd őket!
Bandi álomvilágban jó volt!Most akkor maradjak a csajoknál?!De a csjok mindig sexet akarnak az álomban,Bandi legalább nem volt rámenős!Lehet azért mert homi?! :lol:

Vicky!De dúrva lett volna ha már most mondtak volna vmit a neméről!Kb. mikor fogják tudni megmondani?Valamiért annyira kukist érzek!

Kép
Kép
missancsi

Vicky: hogy mennyi lesz? Vélhetően nem sok.... Én amelyik nyptárban vagyok, ott az oldalon azt írják, hogy előzetes tájékoztató szerint a hozam 5-25%-a közötti összegre lehet számolni...na az én esetemben legkevesebb 30 ropi lenne.....de láttam már olyan kalkulátoros cikket is, amelyik az én nyptáramnál levő portfóliómra csak 5 ezer ft-ot jósolt meg kifzetendő reálhozamnak, össz-vissz...... :shock: :shock:
Szóval ez egy kruva nagy lutri... és akkor b....sszák meg, nyilatkozz úgy valamiről, hogy azt se tudod mi alapján számolják, mikor és mennyi lesz.... Bekaphatja ez az egész Orbán-diktatúra is, útáltam az előző teteves bandát is mint a sz...rt, de ezek se sokkal különbbek!!!!!!
Na sikerült jól felhergelnem magam egy pillanat alatt.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

andrea-1

Sziasztok!!

Vikus!!
Sajnos nem talizunk pénteken,holnap megyek. :lol:

Andikám!!
Mi nem töltöttünk ki semmit és nem is fogunk. :wink:Nem akarok itt politizálni,véleményem megvan,sajnos úgy látom,hogy nincs választásunk merre lép az Ember. :roll: Kivan ez találva.Ezek a babák...csúúúúcs :D :D :D

Ancsi!!
Hagyd a csudába az egészet.Meg azt azért tudd,hogy csak úgy hogy felhívnak,hogy mennjél tanúnak,nem vagy köteles.Bírósági idézés kell hozzá!!!!Nem kötelezhet SENKI szóval,hogy ugyan már mennjél.Azért tudom,mert sajnos a Baráti körünkbe gyerekelhelyezésről pereskednek,és beidéztek Engem is,de jött papír hivatalosan.Szóval no para,nem tehetnek semmit,nem vagy köteles még megindokolni sem,ha nem hivatalos idézésről van szó.

Franci!
Hát igen,néha megtudja nehezíteni a munkahely a dokihoz járást.Nekem hála isten szerencsém van. :D

Eszter!
Gyere majd a hírekkel!!!!!!!!!

Sajtikám!!
Ugye jobban vagy?????

Babu!!
Gyerkőcöd nagyon aranyos.Én sztem az örökbe babát is épp úgy lehet szeretni mnt a vérszerintit. :D :D Van az ismeretségi körünkbe is,kislány,mondjuk Ők már a kórházból haza vihették.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Andikám,
babáidon csudijót mosolyogtam :lol: Nekünk Buddha van gyerekekkel a gyerekrészen (mondjuk 5 gyerek van vele, én azért négynél megállnék majd...)

Viki,
Barbus amint a sapijába menekül :lol: :lol: :lol:

Franci,
olyan nincs hogy nem érdekli, kötelező elengednie, max levonja a béredből azt a pár órát! Bár anno én is ledolgozgattam lelkiismeretesen a vizsgálatok idejét, viszont a beavatkozások után a 2 hét tápit kivettem!
Nekem 40-60 között voltak az inszemek, 120 körül a lombikok.

Csajok,
akik Kriston intimtornáztatok vagy épp most nyomjátok:
szerintetek 19 hetesen el lehet menni tanfolyamra? Tök kedvező ajánlatot kaptam Vácról, két vasárnap lenne, 9-15 óráig. Csak nem tudom, nem nagyon megerőltető-e a baba szempontjából? Mert a szüléshez viszont tuti jó segítség lenne, főleg hogy ha lehet, szeretnék gátvédelemmel szülni (két heg már épp elég a s..gem partján :oops: )

Kép
judit0713

Jó reggelt mindenkinek
kis időbe telt visszaolvasni de lassan képben vagyok, nagyon jó olvasni benneteket, ez megnyugtat hogy nem vagyok egyedül

Andrea-1 nagyon rossz lehet ez a munkahelyi őrület, hogy kibeszélnek meg összesúgnak a hátad mögött próbálnák csak meg ezeket a dolgokat egy fél évre aztán nem járna a pofájuk. nekem szerencsém van mert a főnököm abszolút támogat és nagyon megértő, gyakorlatilag bármikor mehetek a bmc-ben de a határidőkre én is nagyon figyelek, nem akarok visszaélni a dologgal

eszter szorítok, hogy minden rendben legyen ma

nyulacs üdv neked, én is új vagyok itt, de a bmc-ben sajnos már nem. én K-hoz járok és maximálisan meg vagyok vele elégedve csak jót mondhatok, de mindenki mást is ismerek és voltam mindegyiknél, láttam kaptál tanácsokat orvosok terén. SZ tényleg jónak tűnt, bár csak helyettesítés alkalmával voltam nála. Z és S nekem abszolút nem jött be, kikészítettek a kiabálással és az idegbeteg hozzáállással én nem bíram de szakembernek Z-t jónak tartom de itt ezen kívül még a hozzáállás is nagyon fontos meg a bizalom. most bízok a tanár úrban aztán remélem a legjobbakat így a 6-ik próbálkozásra (2 long, 3 fagyasztott beültetés)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pannik 2011.01.26 09:36-kor.
pannik
Budapest

Judit!
Te küldted át vkinek a Titok c. könyvet?ha jól olvastam,Nekem is át tudnád küldeni?köszi
vikus82

Ancsi!!
Hűű,ezek az álmok. :lol: :lol: Én is inkább a csajokra szavazok,mint Bandira. :D :lol: :lol:

Itt szakad a hóóóóó,legyen már tavasz.

Holnap jön valaki a BMC-be????
csucsu99
Budapest

Vicky: ha 5-6 millám lenne a szlán, akkor én is maradnék, gondolkodás nélkül....de sajna csak 2 van...azzal meg mindenhol azt olvastam hogy az állami javasolt.... sajnos...amiben curvára nem bízok.... :cry: :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Andi, az én hajam is így szokat állni, mint a babáknak, ha a gyerekem elkezd hisztizni.
Én még azt se értem amit leírtál. Nem hogy eldönteni, állami vagy magánnyugdíjpénztár. Férjem azt mondja, átlépünk. Én meg nem értem. :oops:

Főnököm: nehéz részletezni, de én nem mondtam el miért járok el. (Ahol eddig voltam ott nem adtak papírt, igaz nem is kértem). Most ahogy olvasom, kicsit többet kell elmenni, és hosszabb időre.
Egyszer az anyumnak mondtam hogy nem akart elengedi dokihoz, kb 50 percet voltam oda, és még munka se volt. Az irodába is volt egy ember, másik kettő kint. Aztán az anyum mondta el neki mi van, mert velem nem akart beszélni, aztán volt egy személyes beszélgetésünk, (alap munkahelyi dolgokról beszéltünk), aztán elszerettem volna mondani mi van, azt hogy le is dolgozom, inkább kérdezzen mint hogy minden szarért csesztessen, és akkor közölte, nem érdekli. Szerencsére jogilag nem tehet semmit velem, jó nagy állami cégnél dolgozom. De emberileg elég genya.

Vicky, szegény Barbus. Nem csoda hogy nem tetszet neki a hideg víz. Jövőre a meleg víz biztos bejön majd neki.
A medencéknél a lábmosó víz mindig jéghideg, Gergő egybe se mosta meg lábát. Egyből kapaszkodott felfelé.

Vikus, Ancsi, micsoda álmaitok vannak.

Judit, nekünk kismama tornán volt intim torna is. Biztos nem baj, ott meg úgy is mondod hogy kismama vagy, ha esetleg nem vennék észre. :lol:
franci

Juditkám: Hát én ahogy olvastam több beszámolóban is, a Jánosban nem 100%-osan támogatják a gátvédelmet... ha úgy látják inkább vágnak.... :shock: :shock:

andrea-1

Eszter, SAjti, Tündi,
drukkhegyek :arrow: :arrow: :arrow:

Csucsukám, neked is drukk holnapra, hogy a dokker jó sok recepttel lásson el, és indulhass életed első, és egyben sikeres lombikjának útján!

Andi,
én anno be se léptem magánba, úgyhogy most nincs teendőm. Önkéntesem van az állami mellett és kész!
Ne hergeld magad, sajna nem sokat tehetsz...és Iza meg nem szereti méregzsák anyut :wink:

Ancsi,
hááát fura ízlésed volt álmodban :lol:

Kép
judit0713

Tényleg Judit!!!

Én is kérhetem a Titkot??Már írtam 1X,de bizti átfutottál fölötte!!!!!!!! :D :D

Pannik!!
Ti mikor kezdtek???
csucsu99
Budapest

Vicky: szeirntem úgy próbáljátok meg legközelebb Barbus és a víz találkozását, hogy egy másik ismerős gyerekkel karöltve menjetek :) Akkor Barbus is ha látja, hogy az ismerős gyereknek teccik a - meleg - víz, biztosan nem a régi rossz élményre fog koncentrálni.... :wink: CSak egy ötlet, de szerintem érdemes átgondolni..... :wink: :wink:

andrea-1

csucsu, február 7-én kezdjük a szurit
21-én megyek majd a bmc-be legközelebb
Te hol tartassz?
pannik
Budapest

Judit én is szeretném kérni a Titkot, ha lehetne. már annyit hallottam róla, főként mióta olvaslak benneteket :)
pannik
Budapest

franci: Az benne a legszebb, hogy ez nem a lábmosó volt, hanem olyan szökőkút féle a gyerek medencénél. Olyan játék. Ezért nem értem.

andi: Talán próbálkozz meg te is egy ilyen önkéntessel, erre még nem teszik rá a kezüket.

ancsi: Nekünk a 18 hetes genetikai uh-n látszott először, de a kollégáméknak kisfiú lett és náluk már 12 hetesen látszott. Szerintem ez gép függő is.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik!!
Drukkolok nagyon,már nincs sok hátra a kezdéshez!!Én holnap megyek megbeszélésre,és remélem,ahogy Judit is írta,sok-sok receptel jövök ki tőle!!!!!!!!És talán,ebbe a ciklusba kezdhetünk is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csucsu99 2011.01.26 09:44-kor.
csucsu99
Budapest

Franci a főnököd egy tapló. mindig meglepődök milyen emberek vannak. de hát a karma majd valahogy visszafordítja neki is ezt a bánásmódot és megkapja ő is ami jár...
pannik
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: