Pocok!
Köszi

!
Szegény Nimród

. Meg szegény ti

.
Nem lehet, hogy csak a betegségtől kiütéses? Botond, ha lázas, majdnem mindig kiütéses lesz. Ez talán vmi kései immunreakció. Vagy vmi... Remélem...

. Nem is volt közösségben!
Ha voltál bárányhimlős, akkor úgy tudom, nem lehet baj

. De azért zseniális az időzítés

.
Nikici!
Botond tesztje is rózsaszín volt (a dobozon nem látszott), és én már akkor azon gondolkodtam, hogy milyen béna egy kisfiúnál rózsaszínnel tesztelni, annyira biztos voltam a fiúban

. És az a gáz, hogy most meg a lányban vagyok

. Eddig mindig fiúra számítottam 2.-nak is, most meg elém se jön a kép, hogy két fiú...

Olyan furi! De trenírozom magam a fiúra, mert még egy ilyen huncut szemű latin lávernek is nagyon fogok örülni

.
Czigka!
háát, apa sokat van itthon, szóval ha ránkjön, akkor legtöbbször szabad a pálya

. Mondjuk próbálunk alvásidőre időzíteni, de volt már hogy nem jött össze

. (Botondot betettük a járókába, bekapcsoltunk vmi mesét,és rapidba lezavartuk

).De alapvetően nálunk is alvásidő=cexidő

. Akár nappal, akár este.
De tudom, hogy ez a "kamaszos stílus"addig tart amíg meg nem születik a kicsi, mert kettőt már nehezebb lesz összehangolni

.
Végül úgy döntöttem, hogy majd jövő hét végén megyek UH-ra, akkor már 6 hetes lesz, és elvileg lesz szívhang is

.
Boo!
Rosszul fogalmaztam: nanáááá, hogy be vagyok sózva

. Olyan vagyok, mint egy megesett tinilány, lopva fogdozom a babacipőket a Tescoban

. Szóval rám nem egészen igaz, amit írtál

. Botond nekünk úgy jött, mint egy pizza: kértük

kaptuk

. De ez a baba kicsit több imámba került

. (Ezért is gondolom, hogy lány, a kis szaros

). Viszont Botondnál nem voltam ilyen nyugodt! Nyugtalan sem voltam, nem voltam parázós kismami, de most vhogy mégis nyugisabb vagyok a kicsi egészsége felől

. De attól még látni akarom őt, most azonnal

. Nem csak azért hogy jól van-e, hanem hogy elhiggyem,hogy tényleg kétszeres anya leszek

.