A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Laptető??? Laptető???

Akkor azt kívánom, hogy mindenkinek legyen idén pocakja :))) Olyan szép kerek, strianélküli, mint az enyém :))) (kisebb combokkal:)

Aki már nem idén akar pocakot, vagy épp van neki, az meg legyen nagyon-nagyon boldog :)

(csak vigyázat, az utsó laptetőmnél pocakot kívántam magamnak...)

Kép
mieza

mieza: Én meg mondtam, hogy a reklámot nem nézem, majd utána vissza kapcsolok. ÁÁÁÁÁ

kispatak: Én is sokat gondolok rád, várom a fiacskád jelentkezését. Egyébként majd átküldöm a londoni csajnak a leveledet, azt mondta hogy segít.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.01.24 21:02-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza: cukik a kutyusok :D
kár,hogy hosszabban nem láthattunk,együtt néztünk a Zurammal :D

Vicky: igen,én is épp azt akartam írni,hogy a jobbikos maca után voltak közvetlenül a rövidke 1%-os hirdetések,és közéjük rakták be Miezát a kutyukkal :)
Vendég

Erről lemaradtam.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi minden + energiát. Most vizsgaidőszak van, betudom annak. Bár a vonatok most is tele voltak péntek és hétfőn is diákokkal. Amugy kinek van pénze utazni. Bud.Sopron 4130 Ft/irány a jegy, egy vagyon. Kuponfüzettel féláron mentem.

Ann: ep-ből nem szabad kilépni,max átlépni!!!!!!!!! Kilépés esetén a pénzedet megadóztatják ha csak ugy kiveszed számlabenyujtás nélkül!
Átlépés a pénztárak között engedélyezett! Nézz utána honlapon. Azt is nézd meg, melyiknek mennyi a kötelező havidija ill. meddig fogadnak be számlát. KH-t nem tudom. MKB-s: havi min. tagdij. 1000 Ft, számlabefogadás ideje korlátlan!! Ezeket az adatokat általában nem reklámozzák, még csak ki sem irják apróbetüsen se! Lehet magasabb a mük. költség, de minek milyen ára/haszna lehet

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Azért a diákoknak olcsóbb a vonat. Mit tanul egyébként a drága?
vicky79
Budapest III. kerület

kispatak: Melyik reptérre érkezel majd Londonban?
vicky79
Budapest III. kerület

SZiasztok!

Először úgy gondoltam, hogy priviben irok Vickynek, de mivel olyan jó összetartó csapat vagytok és Panninak is többen ajánlottátok az örökbefogadást igy inkább itt irok ha nem bánjátok, hátha erőt
adok soraimmal azoknak akik örökbefogadni szeretnének!!

7 éve várakoztunk babára, mindent végigjártunk mi is amit csak lehetett, inszemek /BMC Wiegand/, 1 sikertelen lombik , 4 spontán terhesség ami mindig a 6-7. héten vetéléssel végződött. Nehéz volt nagyon, sokszor voltam padlón amikoris 1998. szeptember 22-én bejelentkeztünk a TEGYESZHEZ, hogy szeretnénk örökbefogadni. Jártunk tanfolyamra, utána pedig a Gólyahir Egyesületnél várakoztunk. Sajnos 3-4 év a várakozás, de már erőt
adott , hogy NEKÜNK IS lesz, csak idő kérdése. Sokkal nyugodtabb lettem, párom szerint nagyon-nagyon jót tett nekünk ez a döntés.
Sokszor belékötöttem ok nélkül, rajta töltöttem ki a bosszúmat.
És most jön az amiért inkább ide irok nem privibe..
2010. október 18-án megcsörrent a telefonom, hogy van egy egészséges kék szemű, szőke hajú csodálatos 2 hónapos kisfiú aki
szülőkre vár és ránk gondoltak. El nem tudom mondani mit éreztünk. Azóta boldog szülei vagyunk a csodálatos tündéri
kisbabának! Most amikor irom is kijönnem a könnyeim, ő pedig
nagyokat kacarászik apával!:) Olyan jó érzés, hogy elmondani nem
tudom!!!!!!!!!! Én aki már sokszor rá sem tudtam nézni a babakocsit toló anyukákra, kismamákra most én is babát fogok
a karomban!!!!!!!!! LÁNYOK TISZTA SZIVEMBŐL KIVÁNOM MINDENKINEK EZT A CSODÁT!!!!!!!!!!!!!!! HA TEHETNÉM MINDEN
GYEREKRE VÁRÓ NŐNEK BABÁT VARÁZSOLNÉK A KARJÁBA!! De megteszi ezt helyettem a Jó ISten, mert tudom h. mindenkinek
sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja és hogy milyen az élet október 15-én a mütő asztalon feküdtem
a 4. babámat vették el, mert elhalt szegénykém. 5 nap múlva meg
már a karjaimban volt a kisfiam!!!!!!! Szóval az élet annyira sok
mindent hozhat, szerintem nekünk ez az út volt megirva. Igy utólag
már látom, hogy nekünk ezt az utat kellett bejárnunk, hogy ilyen
boldogok legyünk a kisfiunkkal!!

Próbálok képet is feltölteni a babánkról. Egyelőre sajnos nem sikerül, mert túl nagy a mérete:(

Szép estét mindenkinek!
Babu
babu69

Babu, annyira jó ilyet olvasni, meg is könnyeztem :)
Nekünk is van ám örökbefogadott babánk és neki is ugyanúgy örültünk, mint ha valakinek pozitív lett egy tesztje!

Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok. De szerintem meglesz az magától is :)))

Kép
mieza

Egy kis vidámság a mi Panninktól :)
A ritmusérzéke kiválló :)
http://www.youtube.com/watch?v=nsJ3L_6DKn0

A vicces, hogy amikor elkezdtük venni, még aludt...
A teljes operát így dobolta végig. Csak az aktív részeket, a nyugisaknál leállt :)

Kép
mieza

Mieza: Panni nagyon édes!!! :D
milyen jó a ritmusérzéke! :D :D :D :D :D
Vendég

babu: Ez fantasztikus hír, én is megkönnyeztem ám. Várom a képeket. Mi a neve a drágának? Biztos gyönyörű lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm, hogy irtatok nekem!!:)

Mieza de jó akkor ti is örökbefogadó szülők vagytok??? Mekkora a csöppség?? Hát az biztos, hogy olyan boldogság ez mint a pozitiv teszt.

Vicky a kisfiunk augusztus 23-án született. Tegnap volt 5 hónapos és Márknak hivják. Tündéri kis pofika, de sajna a képek méretezéséhez nem értek igy nehéz lesz feltenni ide. Na majd kitalálok valamit..:)

Na megyek, mert mióta itthon vagyok Márkkal estére marad minden
amikor lefekszik aluszizni. De ráér első a baba!!!!:)

Jó éjt mindenkinek!
babu69

jóóóóóóóó hajnalt,

kezdődik mai tanulás brrrr

hát persze hogy lemaradtam Mieza reklámról :-( na de majd ma, beállítom az órámat.

Sajti,
tudod hogy imádom a dumádat ?

Pannik,
nagyon drukkolok Nektek.

Kispatak,
welcome back, örülök hogy jól érezted magad.
éljen jún 22, melyik reptér végül ?

Csucsu,
cupp, aranyos vagy, köszönöm.

Nyulacs,
üdv itt, családunknak Szűcs doki a befutó (hugi + én)

Andi,
afene, remélem összejön angyalka, beszélj eladóval, hátha !

Zsuzsó,
migrén hess de izibe ! és jobbulj gyorsan gyorsan !
"a tgyásból valami járulékot nem vonnak asszem, ezért kicsit magasabb mint a fizud." - ööö ezt hogy érted ?

Estrella, Béka,
ez milyen recept ?

Estrella,
ó 26-tól falnak is mennék, egy jó van ebben a kevés pénzben, hogy legalább most olyan adóvisszatérítést is igénybe tudok venni amit alapból nem :-)
annak örülök hogy Lizi jó helyen lesz, és nem fogok túlórázni, illetve heti egy napot itthonról dolgozok úgyhogy azok tutkóra közös napok lesznek gyerkőcökkel.
Kürt kft-t nem kérdezed meg vagy IT-t nálatok hogy esetleg tudnak e valamit dolgozni pendrivén ?

Mieza,
hát nekem van pocakom, de mondjuk nem örülök neki :-)
zenekedvelőtök tüneményes !

Babu,
megkönnyeztem az írásodat. köszönöm hogy leírtad !
Mieza nem magukról írt, a fórumon van öribabánk :-)
ha gondolod bármelyikünknek átküldheted a képet pikk-pakk átméretezzük.

ígérem csajok elmegyek jövő hét hétfőn orvoshoz, tényleg becsszó :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Woody,
azóta nem hagy nyugodni a dolog, szóval én kifogónak hívom azt a törcsit (frottír) aminek sapis része van, de lényeg a lényeg hogy a kifogót/törcsit használom kifogásra/törölközésre.
szóval érted ugye remek agymenésemet ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt mindnekinek!

Nyulacs!
hello itt köztün,látom már minden jóval elláttak!én is Sz-hez járok,PCO-m van IR,magas prolaktin,gyilkos méhnyák :shock: :? :shock: sajnos!most készülök az első inszemre!

Csajok!
tegnap a melóban kevés lötyit szivtam fel az ampullából és későn vettem észre és egy kicsit kevesebbet szúrtam nagy gáz? :? :shock: :? :shock:
már szúrkál a hasam,meg bugyog.

megyek dolgozni :? mindenkinek szép napot!
vikus82

Mieza
Én is lekéstem a műsort :(
Na majd ma!
Férj is írt egy rövid fiúnév-listát és arra is felkerült az Albert :)
Panni nagyon édes :)

Kispatak
Nagyon jó, hogy megvan a repjegy!!! Mire visszajössz, talán már meglesz a babám is :)

Babu
Nagyon szép történet!!!
Remélem sikerül átméretezned a képet...

Kubu
Kitartást a tanuláshoz!

A recept créme brullee….
Lizi is ott lesz, ahol Marci?
Köszi a tippeket, Andi is ezt a Kürt Kft-t mondta, meg lehet megkérdezem az IT-t is.
Még egy hülye kérdés, a pólya is rajta van a listán, annak van értelme? Főleg nyári babánál? Így is félek, hogy viseli majd a hőséget a tetőtérben…

Kép Kép
estrella22

vikus: Szerintem nem olyan nagy gond. Pici nem számít.

babu: Ha az emailemre kattintasz, akkor oda nyugodtan küldhetsz képet. Örülök hogy jó otthon lenmi a babával. Hogy telnek a napjaitok?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Meglessz az angyalkásunk :) Jobb híján a fiús betűket csaptuk le, de írtam a csajnak és mondta hogy neki tökmindegy mit küld :) úgyhogy már össze is készítette a pakkomat.. :wink:
Úgyhogy innentől kezdve, ha bárkinek kellene ilyen betű-csoda, szóljon a csaj elérhetősége megvan, hirdetésen kívül is fel lehet venni szerintem vele a kapcsolatot :)

Vikus: A lötyi része nem baj, az csak az oldószer, a másik része a lényeg, amúgy mikor több ampullányit adtam be, nem használtam én sem fel az összes oldószert, úgy szívtam össze... szóval nincs gáz... :wink:

Babu: Mieza amolyan "kutty-örökbefogadó" ill. befogadó szülő...:) Albert, a kisbabájuk nemsokára fog megszületni, ezt várja most tűkön a fórum!!!.... Szerintem azt, hogy "nekünk is van örökbefogadott babánk", arra érthette, hogy itt a fórumon van más örökbefogadó szülő is, és az Ő babáját is mindenki nagy szeretettel várta/fogadta!!! :)
Amúgy megkönnyeztem a történeteteket!!!!!! :) és nagyon várom, hogy láthasunk képet a csodaszép kisfiatokról. Paint-ben le tudod kicsinyíteni a képeket, de ha nem menne, akkor szólj, megadom az email címem és ha elküldöd a képet szívesen felrakom Neked ide!!!! :)

Mieza: sajna én lemaradtam a szereplésről, de ha legközelebb lesz, vagy valahova feltennék, szólj, mert megkukkantanám :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Andi, szuperek a betük. Nekünk is ki van írva Gergő neve a falra, az ágya fölött van, és a G (Gergő betű) betűt már felismeri máshol is.
Örülök hogy angyalkás lesz.

Béku, megkérdezni meglehet a dokit, ha kiállítja a papírt jó, ha nem akkor ez van.
Nagyon durva a gázszámlátok. Tuti lopják, vagy elmegy valahova.

Vicky, Barbusnak Sok Boldog Születésnapot.
Milyen szépen megnőtt a kis 2,5 kilós kis csomag.

Csucsu, ez a mozi sztori nagyon jó. Olyan jót nevettem (köszi)

Ann, szuper hogy tolják a műtétet. Hajrá mensi.

Ancsi, nekem nem is nézték a toxoplazmát, mert hogy nincs állatunk. De gyerekként mind állatot megfogdostam.

Kubu, én nem tudom melyik habtapi okoz bajt. Nekem csak a telóba mondta anyum. De mi hamar összepakoltuk.
Marci fiad nem semmi. Hajnali 4-kor autókázik???? Azta….

Sajti, biztos jól beletottyantál a helyére.

Mieza, én is megnézném Albert baba első tv-s szereplését.
Én kérnék babás pocakot idénre. Olyan jó lenne.

Babu ez csodálatos. Olyan jó ilyet olvasni. Márk nevet ti választottátok neki?

Üdv az újaknak. :)
franci

Estrella!A pólyával kapcsolatban nekem az a tapasztalatom ,hogy az újszülöttek szeretik,valamiért biztonság érzetet ad nekik.A kórházban is ahol dolgozom már rég kiment a divatból a pólya,ezért ha pici babánk van anyuka nélkül a kispaplanba szoktuk ugy bebugyolálni mintha pólya lenne és ettől megnyugszanak.Van olyan elmélet ami azzal magyarázza ezt,hogy olyan érzése van a babának mintha a pociban lenne.
gyongy35
Mezőfalva

Kép

Lányok !

Nem tudom sikerült-e próbáltam feltölteni Márkról képet!

Babu
babu69

SIKERÜLT!:) Kép

Ő a mi kis csodababánk!:)
babu69

Babu!Gyönyörű a babád! :D
gyongy35
Mezőfalva

Kép

Nagyon jó baba egyébként, az éjszakát teljesen átalussza 10-től reggel 7-ig:)

Most mennem kell, mert nyűgösködik.

Üdv. mindenkinek
Babu
babu69

Babu, gyönyörű kisfiatok van.
franci

Babu: nagyon szép baba Márk! :)
Vendég

Franci: rákérdezek a dokinál az igazolásra,max. 1 héttel később kérek a másik dokitól,ha előbb nem sikerül szerezni :)

Úgyis mennem kell hozzá,ha megvolt a genetikai UH is,és megvan a többi lelet.
Vendég

Lányok,ma el kell kapnom a postást,mert most én várok csomagot!
tegnap feladták,és az ma lehet hogy ide is ér,csak kérdés,van-e kedve tovább cipelni a postásnak,vagy leadja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mindenesetre párom 2 utcával lejjebb dolgozik,és vagy ezelőtt,vagy után oda is megy az ember,úgyhogy ISMÉT szól neki,hogy jó lenne,ha olykor becsengetne...

Nekem kínos kimagyarázni itthon,hogy bár itt voltam,ne vettem át,mert a postás nem akarta megvárni,míg kimegyek...

Már azt is mondtam páromnak,ha már múltkor úgyis egyeztettek a postással,hogy ki ő,és hol lakik,igazán átvehetné tőle a csomagot,amit nem adott itt le... :?

ez már röhej,hogy nekem kell taktikázni...
Vendég

babu: Márk gyönyörű, olyan szép baba. Nekem az egyik volt kollégámék fogadtak örökbe egy kis tündérkét, azt hiszem ő is olyan 3 hónaposan került hozzájuk. És az a legszebb hogy még hasonlít is rájuk. :) Ott a felesége egy kicsit nehezen alkalmazkodott a kislányhoz, valahogy nem jöttek neki az anyai érzések. Mondjuk ez nem szüléstől függ, sokáig nekem sem jöttek azok a boldogsághullámok. Csak ez azért mégis csak más. Nálunk valamilyen szinten van idő "összebarátkozni" a gyerekkel, amíg a pocakban van. Nálatok meg csak becsöppent az életetekbe ez a kis csoda. Hogy lehet erre ilyen rövid idő alatt felkészülni? Pl. babaszoba, munkahelyed, ilyesmikre gondolok.
vicky79
Budapest III. kerület

Párom munkatársáék is örökbe fogadtak egy kisfiút (újszülött babát kaptak),ott teherbe tud esni a lány,de a betegsége miatt belehalna a terhességbe ő is,a baba is,ezért az örökbefogadás...

nagyon boldogok voltak,mikor a kisfiút megkapták,a srác azóta is hihetetlenül boldogan,büszkén tologatja a kocsiban,de a lánynál valahogy nem jöttek elő érzelmek,ennyire sem,mint a párjánál...
nem tudom,hogy működik ez,el sem tudom képzelni,de nem lehet könnyű...
Vendég

kisbeeka: Hát ez az, az én ismerősöméknél is a srác nagyon imádja a lányát, de állítólag a csaj kicsit furcsa.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát ez az... szerintem érzi,hogy mást is érezhetne,és ez nagyon rossz lehet neki...
Egy pasiban inkább a szülés után tudatosul az,ami egy nőben már a terhesség alatt is,talán ezért veszik a srácok könnyebben.

Mi is beszéltük a párommal,hogy saját gyerek mellett azért fogadhatnánk örökbe is (tejtestvérének az anyja hivatásos szülő,innen a példa),de el nem tudom képzelni,hogy ugyanúgy szeressem az örökbefogadott babát (vagy nagyobb gyereket),mint a sajátomat,akit én hordtam ki,és szültem meg,mert ez a kapocs azért biztosan más!

Ha nem jött volna össze a BMC,akkor mi is örökbefogadunk,de akkor nincs mihez hasonlítani az érzést,és hát egy pici babát nem lehet nem szeretni :)
Vendég

Én minden féle doki és gyógyi helyet inkább örökbefogadtam volna. De sajna a férjem nem vevő rá.
Nagyon sajnálom néha azokat az időket amiket orvosoknál töltök.
És legalább egy pici gyerek nem az intézetben lenne, hanem velünk.
De maradnak a dokik...
franci

Franci: úgy más lenne,ha már lenne gyerekem...
de így nem csoda,ha én is szeretném megtapasztalni az anyaság érzését,de az igazit...
szeretnék életet adni egy gyermeknek (vagy többnek is).

ezen túl szívesen fogadnék örökbe,de nálunk az azért az utolsó helyre került a lehetőségek között...
Vendég

Béku, Gergő előtt én is felmásztam volna az égbe is, hogy legyen a pocimban baba. Sőt a dokimmal mindent megbeszéltünk, 3 hónap closti, közben megcsinálta volna HSG-t, aztán írta volna a beutalót. ezt az első találkozásnál el is mondta. Szerencsém volt mert az első closti segített.
És nagyon jónak tartom mikor valaki nem ül tétlenül, hanem megy és kér orvosi segítséget. Ezért megyek én is.
Szencsére a Jó Isten feltalálta a dokikat, és tudnak Nekünk segíteni.
Nincs is jobb és szebb annál mint mikor gyermeke lesz valakinek.
franci

Én is így gondolom,hálát adtam már sokszor a BMC-s dokik miatt :)
Vendég

Remélem én is hálát adhatok majd nekik...
franci

No,végre erre járt a postás,de nem tudom,akart-e csengetni abban az esetben,ha szükség van rá,mert a kis csomagocskámat bedobta,nem kellett aláírni semmit :D
Vendég

Sziasztok!!

Babu!!
De gyönyörű kisfiad van!!Gratulálok hozzá!!

Béku!!
Remélem sikerűl/sikerűlt elkapnod a postást!!!

Ma 1 éve,hogy beléptünk a BMC kapuján. :D :D :D Mondjuk nem mintha sokminden történt volna,az elmúlt 1 évbe,de remélem most felpörögnek az események.Csütörtökön meglátogatom a Mi Szűcsünket!!! :D

Andikám!
Örülök,hogy sikerűlt betűket szerezni,majd jöhet az elérhetőség.Mutattam Apáank,és mondta azonnal,de idevele. :D :D Azt hiszem Te és ÉN Apa kezet foghatnátok,Ő is mindent megvenne. :D :D Ja és képes lenne babakocsiból is rózsaszínt venni,de ezt ugye beszéltük is múltkor. :D

Mieza!!
Na majd ma lecsekkollak. :D :D
csucsu99
Budapest

Sajti!!
Jobban vagy?????Most otthon kúrálod Magad???
csucsu99
Budapest

Csucsu: ha csütörtökön mész Sz dokihoz,mikorra várható kb. a kezdésed?
mert ha longgal mész,akkor az csak ciklus végefelé indul majd,ugye?

postásról: 10 óra óta teljes harci díszben várakoztam,hogy elkapjam,de aztán láttm,hogy bedob valamit a postaládába,és mivel az nem értesítőnek tűnt,nem rohantam oda,hogy elcsípjem,láttam hogy a kövérebb borítékomat igyekszik beszuszakolni a postaládánkba :D
Vendég

Béku!!
Tőlem kérdezed??Én nem értek hozzá!!!!!Pénteken is kezdenék akár ha lehetne!!! :D :D :D Longal már szúrok a ciklus végefelé,a mensi előtt??De miért jó az??Leírnád Nekem??Bocsi,de tényleg fogalmam sincs. :D :shock:

Longnál mit írnak fel????Neked mennyibe volt a lombik???
csucsu99
Budapest

Csucsu: a long protokoll emlékeim szerint a ciklus 21. napján indul Decapeptyl injekcióval (mostani nevén már Gonapeptyl).
Nekem 12 napig csak az ment,akkor kellett először menni UH-ra,és aznaptól már kaptam Merionalt,és Gonalt.

De nem törvényszerű,hogy ez utóbbi kettő lesz Nálad is,a Gonapeptyl elég valószínű.

24 napig tartott nekem a szurizás.

Azt ne tőlem kérdezd,hogy miért így van a long,csak annyit tudok,hogy a Gonapeptyl előkészíti a szervezetet...
a többit meg szerintem kb. akkortól szúrod,ahogy rövid esetén is tennéd!

Egy orvosi cikkben régen azt olvastam,hogy az lenne a legjobb,ha mindenkinél longgal mennének a lombikok,az a legbiztosabb,de ettől persze sokak esete eltérhet,hisz nem vagyunk egyformák.
Vendég

Ja,és a lombik kb. 170.000-re jött ki nekem,de ebben már egy adag progeszteron is benne volt (asszem 150 db Utrogestan).

De mint írtam már sokszor,engem nehéz volt stimulálni,úgyhogy nagy adagokat szúrtam,és többször hosszabbítottunk,mikor már lehetett volna leszívás,mert nem volt még tökéletes.

Amikor megkaptam a recepteket,akkor öszeszámoltam,és úgy készültünk,hogy ez 110.000 Ft lesz kb.
végül több lett,mert nagyon sok Merionalt kellett még kiváltani,ill. sajnos Gonalt is,amiből asszem a 900-as 30.000 Ft körül van,ezt a mostaninál is kellett többször...
Vendég

Béku!!

Köszi a részletes leírást!!Hűű,akkor már szurhatnék ebbe a ciklusba is akár.Na majd jól megbeszélem Sz-el. :D ne tétlenkedjünk.
és a mensi alatt is kell szúrni???Anyám,tiszta luk lesz a hasam. :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: onnantól,hogy elkezdtem,MINDEN NAP kellett szúrni 24 napon át.

ha mindent rendben talál,akkor miért ne? :D
Vendég

Béku, így kell ezt csinálni. Nem kell csöngetnie a postásnak csak bedobni amit hozott.

Azta, jó sokba jön ki egy lombik.
franci

Béku!!

Még 2 kérdés,és igérem nem nyaggatlak tovább. :D :D A decap. vagyis gonap. az betöltött vagy azt is keverni kell???

Repesztő az itt is ugyanaz mint az inszemnél???

Én is számítok kb 150E-re.
csucsu99
Budapest

Lányok,aki leállt már a progeszteron pótlással:

Sz nem mondta,hogyan kell,azaz egyszercsak abbahagyom,ahogy eljött a 12. hét,és kész?
Nem mondta azt sem,hogy beszéljem meg az új dokimmal,vagy ilyesmi.

Nem okoz fennakadást a hirtelen elhagyása,ugye?

Tegnap este Crinone-mentes időszakba kezdtem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: