A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:42-kor.
Vendég

Boo!
Mascarpone = házi krémsajt: joghurtot kell szitába önteni, hogy kicsöpögjön minden savó és kész a mascarpone. :wink: Nem drága, finom, és csak csöpögtetni kell 1 napot a hűtőben.
http://maxkonyhaja.blogspot.com/2007/10/hideg-konyhai-mveim.html

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Lois!
Abszolút megértem az érveidet, én sem erőltetem. Mi nem is vagyunk nagy tejivók, csak az a szutyi tartós tej van itthon főzéshez, vagy kévéhoz, azt meg nem is szívesen adnék neki. :roll:

Ronmay!

A legjobb bnőm épp egyidős terhes veled, és a keresztfiunkat várja :wink: . olyan izgi, hogy már ilyen kevés van hátra :D :D :D .

Boo!

Natúrjoghurt+idénygyümölcs? :wink:

Czigka!

Én viszont 3 különböző könyvben is azt olvastam, hogy 1 éves kor után mehet a tej, és anyu szerint is máig ez a hivatalos protokoll, de ő sem szorgalmazza még ilyenkor, sőt anyu mindig a HA-s cuccokat erőltette mindenben, mert szte nagyon fontos, hogy azt kapjanak a gyerekek, ne sima tápszert, vagy tejpépet.
De amúgy egyet értek, de ebben sem leszek szélsőséges, Botond tejet is fog kapni majd, annyit, amennyit mi is eszünk...

Ronmay!

Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy írtad, hogy Roló nem néz sose tévét. Ez baromi dícséretes, tényleg, de ti sem nézitek igaz? Mert én már írtam korábban, nálunk szinte egész nap megy, háttérzajként. Tudom ciki, lehet megkövezni, de így van. Mondjuk mi sokat megyünk, de ha itthon vagyunk akkor megy vmi. Így álságosnak tartanám, ha Botond szeme elé meg odatartanám a kezem, ha ránéz :lol: . Viszont elég tudatos médiafogyasztónak tartom magam,és ez a gyereknél különösen igaz: megválogatom, hogy mit néz, nem csak a csatornát, az adott mesét is! És az is szabályozva van, hogy mikor mehet ez, vagy az.
Szóval én a magunk szokásaihoz képest sztem kordában tarom ezt :wink:

Esték:
Nálunk vacsi :arrow: fürdés+fogmosás :arrow: tápi. Tudom,nem az igazi, demég igényli az esti búját a tápival. Mese viszont nincs lefekvéskor, csak leteszem,és alvás. Mesét napközben olvasunk, ha ahhoz van kedve, vagy nekem :lol: . De naponta többször.
Volt, hogy be akartam vezetni, de nálunk nem így alakultak ki a szokások. Ha odaülök egy könyvvel, akkor kipattan a szeme, és felállva figyel :lol: . Szóval én majd nagyobb korában vezetem be. Gyerekkoromban nálunk ismindig volt mese, de már csak nagybb koromból emlékszem rá (5-6).

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Nahááát, micsoda meglepi :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Juhuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol:
Fejre kislányt mondanék, de amúgy fiú lesz :lol: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mééég valaki????? Tényleg jó lesz belehúznunk,mert már mindenki babás lesz a topicon :lol: :lol: :lol:

Boo: Gratulálok és tovább erősítetted a hitemet bizonyos dolgokban :wink:
Ágy téma: alaposan nézzétek meg, mi ugyan nem vettük,hanem kaptuk még Hédi születése előtt, de nem ilyet vennék. Szóval nem árt ha olyan masszív, hogy te is mellé feküdhess, nálunk Hédi sokszor kéri,hogy bújjak kicsit mellé, de a miénk nem bírná a súlyomat. :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Most már fejre is fiú. Fiú! :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: A háziorvosom egy magánbeszélgetésünk alkalmával, néhány feles után közölte,hogy tuti lányom lesz, mert egy nőben ha csak egy kis kukac is van ( na jó, ő nem így mondta :oops: :twisted: ), jól érzi magát, mivel te hánysz lányod lesz. Igaza lett :twisted: :lol: :lol: :lol:

tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:51-kor.
Vendég

Boo

Aztaaakutyameegamacska..!!!!Üdv. a klubban!De jó dejó! :wink: :lol: :lol: :lol:

Czigka

vonalzóval még adós vagy :wink: :lol:

Dodi

Nem nálunk nem megy a tv napközben sem. Akkor sem ha alszik. Akkor én is alszom :lol: Kivéve most :twisted:
Egyedül annyi: HA kimegyünk előtte, míg öltöztetem, pulcsi overál ez+az, addig nézünk NAt GEO WILD-ot. Ő imádja az állatokat és én is.
Ez kb.max 5-10 perc. És addig nyugodtan felöltöztetem. És mikor kész van szó nélkül megy az ajtóhoz, hogy kimegyünk...ennyire menős..

Boo

Még mindig nem térek magamhoz..Én mindkettővel minimálisan voltam rosszul, talán icipicit NAtival másképp voltam...szal ebből nem indulnék ki, hogy milyen nemű. NA de 1 hó és kiderül! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo

2hét!Ne őrjíts már ilyen, kevés van??Még most is furi hogy lesz egy másik életem szeme fénye.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

köszi :lol: akkor rettegek mert Nati szobája még mindig nincs kész :twisted:
Roló 38+1ben jött...a lányok még ennél is korábban jönnek? :lol: :lol:
Látom azért bízol a megérzésben és csajos vonalzót csináltál! :wink: :lol: Így legyen!

Név tippek?

Csibe nektek Név? Marad Niko?

KépKép

KépKép
ronmay

Háát a lépcsőzést én már írtam, hogy nálunk nincs cügölés, de pl. babakocsival buszra fel és le az ment olyan 31. hétig. Mondjuk Roló nem egy nagy baba de akkor is 10,5kg+6,5 a babakocsi.
Most már mindenhova gyalog megyünk, így megspóroltam 6,5kg ugyan de az időt nem :twisted: :lol:

Az elején még sztem az ember nem érzi megterhelőnek, de ahogy nő a pocak minden egyre nehezebb lesz. Egy szimpla lépcsőre felmenni már csigalassúsággal megy, de mivel fiam nem egy táltos a lépcsőn ezért bőven van fújogatnom nekem is.

Simán érezheted a mozgást, én a 14. héten éreztem Natival Rolóval a 15.-en...

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ja képzeljétek, tegnap Roló a Normafáról lesétált a 155ös busz végállomásáig(harangvölgy). Gondoltam, naa jól kiütöttem magát, hát nem, 1,5 órát aludt csak és folytatta a pörgést. Este azért beájult.
Picit félek, hogy a huga is ilyen duracell típus lesz és akkor mi lesz itt két ilyennel?? :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Rolónál én a Margitban csináltam a kombináltat ami anno pénzes volt máshol, de ott nem...Kedvesek ugyan nem voltak velem, de levették a vért.
Az integrált az miben másabb a kombináltnál?

Nekem Rolónál fiús terhességi vonalzóm volt, most Uniszexet csináltam direkt..Ennyit a megérzéseimről :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!

Én is egyből érezem Botondnál, hogy fiú, tévedhetetlenül :wink: .
De mostanában elég jól ráérzek másoknál is, kíváncsi leszek most bejön-e, főleg hogy tudtam, hogy te lányt érzel, de nekem mégis fiú :roll: .

Tike!

Én Botonddal olyan moslékul voltam, mint állat :? . Bár nem tudom, mi lett volna, ha lány :roll: :lol: .

Czika!

Amilyen termékeny ez a fórum, vki pikkpakk átveszi sztem :lol: .
Te menniy idős terhes vagy most? 7-8. hét? Vonalzóóót!

Folyt....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja vmi tábla is kellene, csak én nem merem vállalni, mert kitudja ha megszületik hogy tudok jönni, úgy meg nem akarnék hogy havonta frissíteném... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!
Nocsak, nocsak, micsoda hírek :D :D :D :D Szívből gratulálok :wink:
Mármint kombinált tesztre gondolsz, igaz? Az integrált teszt később van. Mármint felhasználják hozzá a 12.-ik heti vérvétel eredményét, de kell hozzá második trimeszteres vérvétel is.
Anno Zéténnyel is volt egy csomó helyen ingyen kombinált teszt, de én a a Hajdú Kriszta szeméért mentem az Istenhegyire, na meg azért hogy rögtön meglegyen az eredmény, ne hetek múlva.

Czigka!
Nem, én nem vagyok titkomonülő típus, az első két terhességemet is is kábé 5 perc múlva kikukorékoltam a másik topikomon tesztfotókkal együtt..... ott az a módi 8)

Folytköv.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

gratulaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

1 hónap lesz a manóink között ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo
Tetszik a legújabb vonalzód :wink: Gratulálok 8) 8)

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös

Hát (tal nem kezdünk mondatot) én azért vitatkoznék a lányok előbb jönnek kifejezéssel ( bár lehet ha fiam lenne, még most is hordanám) :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kombinált teszt: 12. heti vérvétel
Integrált: 12.heti + 16.heti vérvétel együttes elemzése

Lassan ellőttök minden frappáns bejelentést, dodi ha ezek után te meg jössz egy babafotóval akkor tényleg olyat mondok... :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ja és én fiút éreztem...bár valahol elveszett benne kettő is az tuti :twisted: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol:

tike

Boo,

néha azt hiszem, mintha... De biztos még nem vagyok benne hogy Őt érzem...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!
Azért ez így nem teljesen igaz, nem ugyanazokat nézik, a 12.-ik héten csak egy markert néznek (2 helyett), a 16.-ik héten pedig az Afp-vel és 3 marker mérésével együtt értékelnek.

Boo!
És az miért jó neked?? Mármint az integrált teszt?
Én anno sem értettem miért választja azt valaki, ülnek még hetekig az eredményen, ráadásuk a kombinált megbízhatósága jobb is valamivel.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hát mire érkezem!!!

Boo!
Hatalmas gratula!!!!én fiúnak tippelném...mikor voltál a terhesgondozóba???
ma???én ma 10től voltam Kiarával,m mondták,h ha akkor megyek akkor
déli rendelésben viszonylag hamar sorra kerülök.5ös sorszámot kaptam...
hát had ne mondjam,h az orvos műtőbe volt és stb és 3ra értem haza...
még szerencse,h apa ma vizsgázott és utána mbejött hozzánk és
megkértem,h vigye haza és én majd jövök...
hát akkor ezért érdekldtél az orvosokról?? :roll: :roll: :roll: :roll:
én ma babakocsival vittem Kiarát,m gyalogol egy darabig,de utána
cipelnem kell...
az aggódalmaid bennem is bennem vannak,de majdcsak lesz vhogy...

engem megint elküldtek genetikára,m nem lett jó az afp-m...
már meg sem lepődtem...

ronmay!
úgy néz ki marad a Niko,már csak anyakönyvezni kell...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

HÁT akkor kabbe :twisted: :lol: :lol: :lol:
(Tudod miért! :twisted: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Grat Boo ( udv :Ricsi)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sztem is fiu :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
lesz itt választott orvosod??
én ma a terhesgondozóba sok kismamával beszéltem és szinte mindegyik
ügyeletesnél szül csak a Burikhoz jár tanácsadásra...
az akcentusos nőt imádom,nagyon jófej és Blankának hívják...

én úgy tudom,h a Margitba csak a kombinált van ingyen a 16.héten
csak az afp van...

Kiarával volt egy kis gyomorégésem a terhesség elején és kisöcsivel is
max ennyi,szóval én ezt a lánnyal hányok fiúval nem teoriát is megcáfoltam.

Kép
Kép
csibe83

lassan minden hónapra lesz egy baba...
ronmay:március
csibe:május,talán júni
pocok:júli
Boo:augusztus
Czigka:szeptember vagy október
és azért elhagyott fórumosaink is kitöltenék a kihagyott hónapokat sztem...

Kép
Kép
csibe83

En vallalom az oktobert. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

En vallalom az oktobert. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
na csak nem te is??

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Mennyire macerás egy új keresztnév engedélyezése?? Utánanéztél már?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
háát...
anyakönyvezetőhöz menni és kitölteni egy papírt azt visszaadni és
ő továbbküldi és akkor kb 1 hónap múlva lesz eredmény,h elfogadták-e
vagy sem...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:52-kor.
Vendég

Tike!

Legyen neked igazad, én babaképppel jövök:
Kép

Nagyjából így fest most az én szépséges pindurkám :lol: :lol: :lol: .

Én maradi vagyok: terveztük, nem melózom, van egy zsák pozitív tesztem, szóval juhuuu-juhuuu, úton a kistesó :wink: :lol: :lol: :lol: .

Czigka!

Október 1-re lennék kiírva menszi szerint, és nekem épp középidőben is fogant elvileg, mert tök pontos a ciklusom. De sztem tuti, hogy előbb jön! Botond is másfél héttel korábban jött, és nem vlsz. hogy kisebb lesz a tesó sem. Én szept. 20-át néztem ki, aznap van a szülinapom :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
azta!!!
hatalmas gratula!!!!
vonalzó??

nem vagyunk semmik...
akkor most már csak kik is vannak hátra??
tike,lois,katy,nyuszi??
esetleg ti nem akartok mondani valamit??

Kép
Kép
csibe83

ja és megpróbálok megint csinálni egy táblázatot majd,de sztem
nem lesz olyan jó,
mint a régi...csak akkor mindenki küldje az adatokat priviben majd és
igyekszem a héten megcsinálni.köszike

Kép
Kép
csibe83

Dodi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: juhúúúúúú
Mi van pesten maradtak a gólyák télire?

Na ezek után legyek én az ünneprontó: tegnap megjött :roll: :roll: De komolyan mondom olyan kedvet csináltatok, hogy húúú

mi vagyunk a legkisebb ugrifülesek a topicban és ha családban akarjuk tartani a címet akkor még megvárjuk amíg Lois, Katy és Nyuszi is színt vall :twisted: :twisted: Megjegyzem ha így folytatjátok akkor nem kell erre sokat várni :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodikám!
Hatalmas gratula :wink: Természetesen az Apukának is tolmácsold :lol:

Vonalzók :arrow: Szerintem nem kell variálni azon hogy ki mikor ovulál, a dokit sem érdekli, utolsó menstruációból kell kalkulálni és kész.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: