Ann,
de jó hogy ezeket leírtad, én is nagyon törtem a fejem, hogy melyikbe lépjek be! Nálam csak egyéni befizetés lenne, valahogy úgy, ahogy Kispatak is írta, hogy ide tennék pénzecskéket, aztán úgyis elköltöm nődokira, később meg a babára, de legalább év végén visszaigényelhetek belőle, amit aztán újra magunkra költök.
Csucsu,
nálunk is laminált padló lesz a gyereknél, úgyis kerül rá először valami játszószőnyeg, aztán meg olyan összerakhatós szivacsszőnyegre gondoltam, amiből ki lehet szedni meg visszarakni mindenféle figurát. Azt imádják a kölykök, nagy helyet betakar és elég jól szigetel.
Andikám,
bizony, csudiszép lesz a végén a kéró, csak ki kell bírnom addig a kupit
Képzeld, épp a minap cseszegetteleg ezzel az ágyra tehető pörgős küttyel, erre (többek között) mit örököltem a hétvégén a sógornőtől? Egy ilyen zenélős, forgós micsodát...hát én olyat röhögtem

de persze elfogadtuk. Ahogy a játszószőnyeget, az éjjeli fényt, meg a 3 zsák ruhát is! Ez utóbbit majd jól át kell válogatnom, mert bizony van benne olyan amit már ők is örököltek, bolyhos, foltos...de mondjuk a kertbe koszolni még jó lesz, csak ezeket majd külön akarom pakolni, nehogy apának eszébe jusson ebben vinni mondjuk orvoshoz
Estrella,
fene essen az ilyen értelmes kollégába
Tiszta öröm ilyenekkel az élet! Próbáld azért kerülni őt a mai napon!
Ébresztő nálunk fél 6, úúútálom, de szerencsére már egyre hamarabb világosodik
Gratula a 18. héthez!!! Én pedig ma léptem be az 5. hónapomba
Felújítást úgy terveztük, hogy a burkolások kb. febr második felére lesznek készen az ajtócserékkel együtt, aztán márc. elején elkészül a babaszoba tapétázva, festve, laminált padlózva, és mire betegácsiba megyek, készen lesz a bútor is, kezdhetek berendezkedni
De közben valamikor még egy mosogatógépet is be kell építenie a páromnak, és ehhez az egyik alsó szekrényt át kell alakítania a konyhában.
Szóval nem unatkozik mellettem, de mi anno így egyeztünk meg, hogy én biztosítom az anyagi hátteret a családnak, ő pedig szívesen vállal minden ház körüli munkát, amivel rengeteget spórolunk.