A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jó napot mindenkinek!
Minden rendben a párommal, olvasgat,pihizik.Este megy a cetrotide,holnap reggel Puregon,de már a 25-sem,csak két kattanás,ami a adagoló skálán nem is látszik,Nyírőbe vérvétel,s hétfőn 7.30 PU!remélem a kedvesem megtartja a tüszőcskéket!
Kicsit izgulok,a múltkor nem jutott el idáig a dolog!
zs76

Kriszto, még az elején vagytok és Apánk tudja a dolgát. Annó emlékszem, én kicsit kételkedtem, mert nekem úgy jött ki, hogy a legmegfelelőbb leszívási nap csütörtök lett volna és mint tudjuk, akkor semmi nincs. De azt mondta, ez így jó lesz, szívjunk szerdán. És jó lett :) Szóval fel a fejjel, elindultak és szurkol az egész fórum, hogy szépen egyenletesen növögessenek. Nézd meg Kretty-t, neki meg aránylag kevés szépen növekvő lett és msot meg hol tart?! Felteszem már kismami maximálisan :) Neked is rendben lesz, a múltkor nem úgy sikerült, de a mostani rendben lesz!!!!!

Lor, ezek szerint Marci lesz a neve a kisfiatoknak? Aranyos név.

Katapetra, én nem értem a DE részt... És persze kíváncsi vagyok.... :oops:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Az utóbbi időben rengeteg laptetőt produkáltam.......... :)

Szeretném felajánlani MINDENKINEK, mindenki fordítsa arra, ami most neki a legfontosabb, és egy ici pici szeletet én magam is megtartanék, mert még vannak aggodlamaim, és szükséges ez a laptető is, hogy segítsen :wink:

nyuszika85

Sziasztok, meg is jöttünk! :)
Mind a kettő 4 sejtes, azt mondta Kálmán, ez jó hír. Egy kicsit sokat vártam a műtőben, de megérte. Kaptam két puszit D-től és most pihenünk.

Kriszto, nekem is csak 3 volt érett, és most itt lubickolnak bennt! Fel a fejjel!

Lor, köszi a cikket! :D

Hétfőn nagyon sok punkció lesz, sok sikert és mielőbbi babásodást nekik!!!!!
Vendég

Kretty: Pihenj sokat! Örülök, hogy minden rendben volt, és, hogy mindkét lányzó beköltözött hozzád. :-)

Kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Arra gondoltam, hogy szerintetek nagy bűn lenne, ha innék cickateát? Attól ha minden igaz, akkor növekednek a tüszők, nem? Vagy hagyjam csak a gyógyszerre a növesztést? Közületek iszik valaki ilyet?
Egyébként ma nem volt túl jó kedve a dokinak, ahogy én láttam. Illetve, iszonyatosan fáradt volt.Szegény, úgy sajnáltam.

Mindenkinek nagyon szép és depimentes hétvégét kívánok! A hétfői punkciósoknak pedig egy nagy kalappal. Pihenjetek jól!
mné

Nyuszi: Nagyon köszönöm a rám eső szeletkét, jól fog jönni. :-) Egyébként a lapalja nem jelent semmi jót? nekem mindig azt sikerül produkálnom. :-) Bár lehet, hogy csak rosszkor jártatom a számat. :-D
Egyébként érdekes volt a szitu a dokival, mert mikor megnézte a papírom, azt mondta, hogy nem túl sok minden történt, gondoltam, hogy a gyógyszerről beszél, de mint kiderült, úgy gndolta, hogy hétfőről szerdára nem nőttek sokat. Pffff, bezzeg, amikor szerdán kérdeztem, azt mondta, hogy rendben van a méretük. Istenem, és még rajtunk nehéz kiigazodni.
Na jó, mostmár tényleg befogom. :-)
mné

Kretty,

Nagyon ügyik vagytok, most már csak beszélgess velük, hogy maradjanak is szépen anyucival :D
Otthon leszel egy darabig, hogy tudj pihenni?

Lor,

De jó, hogy jöttél :)
Én sajnos még nem vagyok olyan szerencsés, mint Nyuszika, mert én még nem nagyon érzem a mozgását :( esetleg néha mintha egy kis mocorgást, de nem vagyok benne biztos, hogy Őt érzem :?

zs76,

Drukk, hogy a tüszőcskék megmaradjanak, és szép érettek legyenek :!:

Mindenki másnak is szorítok, hogy szépen egyenletesen növögessenek azok a tüszők :!:
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, igen itthon maradok, kb 2 hétig. D eltiltott az utazástól, én meg betartom amit mond. :D

A szuri, amit kapnom kell 2 naponta, az mire jó? Ti is kaptatok olyat?
Vendég

Jó reggelt! :lol:
Láttam egy hsz-t, kisgaby írta ma reggel a dr Újvári István
topicba,és abból azt következtettem ki hogy megszült. De remélem nekünk is el fogja mondani. :)

kretty

Mit kaptál? Progeszteront? Ha igen,arról tudok neked tájékoztatást adni. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.01.22 09:23-kor.

szurikáta
szurikáta56

Tegnap már nem tudtam, jönni :oops:

Kretty, remélem jól vagy a babókákkal a pocakodban :lol: Küldöm a babaragacsokat:

Kép Kép

Köszi Szurikáta :lol: Kisgaby, HATALMAS GRATULA :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!
Bari
bari6

Sziasztok!

Jó reggelt kívánok mindenkinek!

Most adtam be magamnak a merionalt. Hát megküzdöttem érte. Nem akart a kis tűről lejöni a védőkupak. Még jó, hogy nincs itthon a férjem, mert olyan hisztiroham jött rám, hogy csak na. Azt szeretném csak kérdezni, hogy normális-e, hogy lett egy szép lila pukli a szúrás helyén. Valamit elrontottam? Amit tegnap kaptam, annak csak egy piros pötty van a helyén... Kicsit kétségbe vagyok most esve, hogy ilyennek kell-e lennie.

Köszönöm
Mné
mné

mné

Semmi gond,csak eltaláltál egy kis kapillárist :) attől lett véraláfutás.De nincs jelentősége, nyugi!!! A gumikupak meg sajnos ilyen ragaszkodó típus,nehezen jön le. :shock:

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta: köszönöm a gyors választ! Akkor megnyugodtam.

További szép napot kívánok!

mné
mné

mné

Nagyon szívesen,ezért is vagyok itt ,többek között hogy segítselek Benneteket a tanácsaimmal.
És akkor Neked: egy szerencseszuri a továbbiakhoz :arrow: Kép :)

Szép napot!

szurikáta
szurikáta56

Köszönöm a szerencseszurit. Jól fog jönni a holnapihoz, hogy ne legyek ennyire szerencsétlen, és ne találjak el semmit. :-)

Mné
mné

Bari, köszi a babaragacsokat, remélem 9 hónapig oda is ragadnak! :D

Ajjjjjjj, hosszú lesz még ez a 3 hét, a férjem nem engedi hogy bármit is csináljak, anyukán meg a húgom pedig félóránként hívogat, hogy minden rendben van-e... :shock: :shock: :shock:

Ovitrelle-t kaptam, hétfőn délelőtt kell beadni 1/3 ampullát... De ezt kaptam éjféli szurira is... Nem értem én, bízom D-ben!

Ti is kaptatok ilyet?
Vendég

Ja és a hússal ismét szorosabbra fűzöm a kapcsolatunkat, most olvastam a neten, hogy 2 fehérje játszik szerepet a beágyazódásban....
Vendég

Sziasztok!

Mné!

Kitartás a szurizáshoz! Bele fogsz jönni. Azt pedig nagyon nem lehet kiszámítani hol vannak a picuri kapillárisok, előfordul,hogy eltalálunk egyet-egyet.

Kretty! Üdv újra a húsevők között!!!
:lol: :lol:
Az ovitrelle-t szokta adni Dévai. Hiperstimu lehetőségének felvetődésekor nem,úgy tudom, de amúgy igen, kinek mennyit.
:D :D

Kisgabynak gratula! Reméljük jár majd erre és mesél!

Csutiról hír: hétfőn kezd szurizni és szerdától jár uhu-ra!

Szép hétvégét mindenkinek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Az Ovitrelle human hcg, és a beágyazódást segíti....

Éjfélkor meg azért kell hcg-t beadni, mert LH csúcsot "csinál", ami megrepeszti a tüszőket. ( Ez a peteérés folyamata, ezt időzítik, hogy a nyálkahártya szinkronba legyen az embriokkal.)
izmael

Kretty,

Hogy ha megtapad/megtapadnak a kicsik, ami nem kétséges, mert eddig is minden olyan jól ment :D
Szóval utána sem jobb a család :?
Az én anyósom szinte minden nap felhív, hogy megkérdezze mozog-e mér :evil:
Toátl kikészít vele, mert mikor mondom, hogy még nem, akkor jön az okoskodásával, de tudod azt kívánom, hogy hamarosan Te is ilyen "problémákkal" küzdj csak :lol:
nene2
Budapest XXI. kerület

izmael

Szia! Jó hogy előbújtál a zugból :lol: régen jártál erre.
Szép napot :)

szurikáta
szurikáta56

Kedves Szurikáta!

Az iker lánykáim mellett nem nagyon van időm, de most jól eljátszanak a "baba tornáztatóban".

Nem zavarom Őket, mert egyedül is fel kell találniuk magukat!

Mindenkinek kívánom, hogy mielőbb hasonló programja legyen!!!

Sok szerencsét!!!

Izmael
izmael

Izmael

Biztos szépek a lánykáid. Nagyon sok örömöt,boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!
Szép napsütéses nap van! Az normális, hogy még mindig szurkál a petefészkem?
Vendég

Szia Kretty!

Mindenkinek más és más, de normális. Nekem is fájdogált, a prgoreszteron miatt végig.
Most neked jött el az idő, hogy mondogassuk: ne keress és ne foglalkozz a jelekkel! Csak pihenj, tegyél meg mindent a beágyazódásért. Nevess sokat!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

MEGCSINÁLTAM :lol: BEADTAM MAGAMNAK A SZURIT :lol:
Nos, így utólag be kell lássam, nem is értem miért nem adtam be magamnak eddig. Amúgy a Merional amit jobban érzetem, utána egybeolvadtam a fallal, de felülkerekedtem és a Gonal már ment mint a karikacsapás :lol:

Kretty, igen, mint Melcsike is írta, fájhat...de olyan is lesz majd,h nem fáj :lol: Nagyon drukkolok :!: :!: :!: és csak +++++++++++++++

Pusza,
Bari
bari6

Jó napot!
Reggel viszem a drágámat PU-ra,nagyon izgulok.Éjfélkor beadtam neki a Ovitrelle-t :) Nagyon végem volt,én ha fecskendőt látok,elájulok,de sikerült!Most pihizik,és ma is csak halat eszik.
zs76

zs76

Mennek a drukkok ,a szurival ügyes voltál :) :arrow: :arrow: Kép

bari

Eddig nem mertél szurizni? Látod a muszáj nagy úr! :) Csak így tovább,ügyesen. :lol:

szurikáta
szurikáta56

Bari, Zs76

igazi hősök vagytok!! :D
Drukkolok a punkcióhoz!!
leeda

Sziasztok!
Mindig ígértem, hogy teszek fel képet a babánkról, de soha nem sikerült ezt megvalósítani, legfőképpen azért, mert nem tudtam sem scannelni, sem DVD-ről felvételt másolni. Viszont ma álmot láttam, így a DVD-ről csináltam mobilos fotókat. Minőségileg nem a legjobb, de a lényeg látható, a kis manónk, aki idebent ficánkol. Mivel többen ezt nem sértésnek veszitek, hanem erőt ad, így fel merem rakni a képeket, remélem hamarosan Ti mutathattok hasonló fotókat :lol:

A képeken a kis Manó 13+4 napos, azóta biztosan sokat alakult, fejlődött (ma éppen 19+3), de már ebben a korban is gyönyörű baba formája van.

1. kép - Fejecske és a keze
2. kép - Teljes test, lábak a kijáratnál behajlítva
3. kép - Feje közelről, már látható a nózi kezdemény
4. kép - Újabb fej és mindkét kéz (a videón már a szopó mozdulatokat gyakorolta)

Kép

Kép

Kép

Kép [/img]

nyuszika85

Nyuszi, nagyon édes képek ezek, ügyes vagy, hogy feltetted.
Mi már nem fogunk tudni új képeket, mert kb. semmi sem látszik, mert nagyok.
De majd ha megszülettek, remélem tudok képet mutatni róluk.

Zs76, holnapra mennek a párodnak a drukkok, és tényleg nagyon ügyes vagy, hogy így legyőzted a félelmedet. Az én férjem szinte élvezte, nagyon ügyes volt.

Bari, neked is gratula, így tovább, megkíméled magad egy csomó utazgatástól, hogy megkapd a szurikat.

Holnapra kitartást a reggeli várakozáshoz, reméljük nem lesz nagyon hideg, és a hó is visszafogja magát.

KépKép
momelcsi

nyuszika

Cuki a bébi :) Kép

szurikáta
szurikáta56

Zs76, nagyon nagy drukk holnapra :lol: Gyere majd,h hány szívecskét kaptatok!

Nyuszi, nagyon cukkancs a bébikétek :lol:

Ami a szurit illeti holnap lesz az igazi egyedüli szuri. Ma jöttek bátorítani :lol: holnap a férjecskémmel leszünk együtt :lol:

Holnapi UHUk után gyertek!

Szép estét!

Pusza,
Bari
bari6

aztamindenit...itt aztán történnek az események!
meg is kell állapítanom hogy mind HŐSÖK vagytok!
Bari jól értem hogy nem is 1szurkáról van szó hanem többről?
és használtok adagoló tollat?, vagy azt külön kérni kell?
találtam ezt az infót, ezzel valamivel barátibbnak tűnik a szurkálás.
http://www.oviklub.hu/betegeknek/5_adagolot.php
Előre rettegek!

illetve még egy kérdésem lenne, mégpedig hogy kértetek-e oltást H1N1 ellen?Legutóbb kérdeztem D-t hogy mit gondol róla?, de azt mondta hogy ahogy gondolom :roll:

szép estét! és persze tüszőnövesztést az érintetteknek!
parane
Budapest

rubint

Szerintem is bíznod kell az inszeminációban! és pozitívum hogy az 5lombikos lehetőségen kívül van más megoldásra is esély! Az pedig hogy a férjedet kikezelték bizonyíték hogy van remény akár külső beavatkozás nélkül is a babyre...tudomtudom senki nem akarja az idejét, pénzét értelmetlennek tűnő dolgokra fecsérelni...de bízzunk benne hogy ez nem az!
parane
Budapest

Sziasztok!

Nyuszi! Nagyon szép a kisbabótok! Jó, hogy tettél fel képeket!

Melcsi! Kitartás! Ismét eltelt egy hét! holnap már 30.hétbe léptek!!!!

Parane!
Igen, többféle injekció van. Merional pl olyan amit neked kell összeraknod: oldószer és por, egyszer használatos fecsit és tűket kell venned hozzá...
Gonal és Puregon pedig pen adagolóval,cserélhető tűkkel.
De ne izgulj ezek miatt egyelőre, el fognak mindent mondani nagyon alaposan!
Kedden mentek tájékoztatóra? Jól emlékszem? Utána start?

Zs76!
Gratula szuribeadáshoz!!
Holnapra egy kalappal! Szép nagy számot a tenyérbe! Majd gyertek a hírekkel!!!

Bari!
Ügyi vagy! :wink:

További szép estét nektek!

Melcsi csak nem esik arra a hó???? Itt még nem.... ááááá... nagyon hideg lesz reggel!!!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Nyuszi: Nagyon édes a gyerkőc. Köszönöm a képeket.

Bari: Ügyi vagy, gratulálok! A holnapi még jobban fog menni.

Zs76: Nagy kalappal holnapra a párodnak. Kérlek írj majd, hogy mi volt.

Kretty: Hogy vagy? Még mindig szurkál?

Parane: Te mikor is jössz a dokihoz?

Momelcsi: Hogy vagy? Hogy bírod a fekvést? Mivel tudod lekötni magad?

Kriszto: Te is jössz holnap ugye?

Nene: Hogy vagy? Megkérdezhetem, hogy dolgozol-e még?

Katapetra: Dee??? Nem elég, hogy "De", de még el is tűntél… Mi újság van veled? Most, hogy nem tudtatok kezdeni, hazamentél a férjecskédhez?

Szép estét kívánok mindenkinek!
mné

Mné!

Megyek reggel! Igen! Találkozhattunk pénteken?
Annyira siettem, nem nagyon nézelődtem, még Zs-éket sem mertem megszólítani, de holnap kicsit nyugisabb reggel lesz! Mikorra szoktál odaérni?
Ha minden jó alakul akkor nektek jövőhéten már inszem lesz, igaz?

kriszto

kriszto82

Nyuszi,

tündériek a képek, minden jól látható.. :D :D
leeda

parane

Ez az adagolótoll szerintem csak patronban kapható gyógyszer beadására jó.
Az inzulint is ilyenben adagolják.A meddőségi kezelésben több gyógyszert is oldani kell,illetve ampullában forgalmazzák.De ezt Te is tudod.Szerintem első ránézésre nem alkalmazható általánosan és a nálatok használt tollas kiszerelésű injekciók meg adottak.Nem tudom a forgalmazó mire gondol.Vagy csak én gondolom másként? :roll:
És a popsiba izomba adott szurikat nem lehet vele pótolni. Sajnos a szurik sokáig a barátaid lesznek. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.01.23 21:29-kor.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok, pénteken mondta kisdoki meg a Kálmán, hogy hétfőn nagyüzem lesz, sok műtét...szóval kitartás reggelre, gondolok rátok! Éppen ma bezéltem apával, hogy mi jól kifogtuk, mert egyik UH-s reggelen sem fagyott! :D

Én jól vagyok, csak a család....anyós is beállt a sorba, jönni akar hozzánk... :shock: :shock: :shock: Ha ilyen lesz a 9 hónap, én a diliházban kötök ki.. :lol: :lol:

BÁTOR BARI!!!!!!!!
Vendég

kretty
Elég influenzás időszak van,próbáld lebeszélni Őket a látogatásról,nem hiányzik egy fertőzés :shock:

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta, igen, ezért nem is megyek be az irodába (80 ember vagy egy légtérben), a BKV-ról nem is beszélve.. :? . Nem hiányzik semmi fertőzés, oltva nem vagyok, nem hiszek az influenza elleni oltásban. :)

A holnapi punkciósoknak sok sikert, jó kezekben lesztek!!!!
Vendég

Én a nyolcadik voltam pénteken, így ha akik utánam jöttek, őket nem tudom, de Zs76-ékkal együtt előttem 4 embert utalt be hétfőre doki. :-)

Kriszto: Igen, én láttalak. Pont szemben ültem a doki ajtajával.. csak ott volt szabad hely. Általában 7 körül szoktam odaérni. Te mikorra jársz?
Igen, ha minden jól megy, akkor talán a jövő héten inszem. Nagyon igyekeztem szépen növeszteni a tüszőket. Majd holnap meglátjuk, hogy volt-e eredménye.

Jó éjt mindenkinek!

Mné
mné

Mné!

Holnap majd meglesssük egymást???? Mármint te már beazonosítottál, szóval majd "szólíts le"!! :wink: :wink:
Igyekszem Zs76-ék első helyét átvenni. Sajnos a város másik végén dolgozom és igyekeznem kell... de gondolom mindenki szeretne még a műtétek előtt bejutni Dévaihoz, tehát a sietésemmel nem vagyok egyedül és én még nem is panaszkodhatok mert igazán szupi munkahelyem van, és nincs hiszti ha 10-re érek be :D
Aztán szerdán már jön Csuti és Bari is! De jó is lesz! Sokkal gyorsabban telik az idő jó társaságban! :D

Jó éjt nektek!

kriszto

kriszto82

kretty

Az oltásban én sem hiszek,egyetértünk. Hú micsoda munkahely, 80-an? :shock: nem semmi. A BKV-t én is utálom,de szükségem van rá :)

szurikáta
szurikáta56

A BKV-val én is így vagyok.... :D :D :D
Vendég

Hohóóóóó,egy laptető,Krettynek. Szerencsét hoz :lol: :lol: :lol:
Aki holnap megy az Intézetbe: drukkkkkk :) Elég hideg reggel ígérkezik,öltözzetek jó vastagon.

Jó éjt mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Micsoda forgalom lett itt estére :lol:

Az influenza elleni oltást tavaly adattam be először (mármint kb. egy éve). Most már novemberben beadattam,mert én vonattal járok minden nap+BKV (kb. 3 óra utazás). Szóval nem mertem kockáztatni...

Szurikáta,nem rossz ötlet ez az influenzás :lol:

Parane, ne izgulj Neked is menni fog :lol: pláne ha a cél lebeg a szemed előtt :lol:

Holnapra mindenkinek minden jót! Kívánom,h szép tüszőcske és petécske számokat halljatok!

Jó éjt!

Bari
bari6

Kretty, upsz laptetőőőőőőőőőőő :!: :!: :!: Juppié :lol: :lol: :lol:
bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: