Béku
Elkérem majd aputól a receptet, ő egy ideig Brüsszelben élt és híres arról, hogy mindent kínosan betart a receptben, úgyhogy minden olyan, amilyen lenni kell…
A crème brulleben a karamellizálás a legeszközigényesebb a végén, kapott tőlünk egy karamelizálót, azt nem tudom, mivel lehet kiváltani.
Ő az egyetlen szerintem, aki a somlóival is 1 napot dolgozik, úgyhogy azóta tudom, hogy amit a cukrászdákban adnak, az nem somlói, csak csokis piskóta kb
EP:
“A tagdíj - minden pénztártagra kötelező - legkisebb mértékét a Pénztár alapszabálya határozza meg. Az MKB Egészségpénztárban a havi minimális tagdíj 1.000 Ft, melyből minimum 929 Ft az egyéni számlára kerül, s szabadon felhasználható egészségpénztári kiadásokra. A tagdíj a tárgyév során bármikor - havonta és egyösszegben is - befizethető. “
Ezen kívül lehet még fizetni, persze!
Hogy röpül az idő, mindjárt 90. nap!!! Ne felejts majd el a dokitól igazolást kérni az adókedvezményhez.
Judit
Mennyi idő lesz kb a felújítás?
Az ébresztőt ne is írd, 5:50-kor ébreszt a telefonom, akkor még picit visszabújok férj mellé… Erre valami vadbarom 5:51-kor hívott, automatikusan kinyomtam, nem ismertem a számot, erre férj beparáztatott, hogy mi van, ha valami rokonommal történt valami baj… Gyorsan visszahívom, valami munkás volt, és a Posta Janit keresi… Hát azt hittem elküldöm a…
Kubu
Nagyon cuki
Pannik
Jó helyen jársz, itt nem fogsz olyan baromságokat hallani, hogy azért nem jön össze, mert túl sokat görcsölsz rajta!
Sajnálom a kálváriádat!
Normális, hogy nem tudsz gyerekek közé menni, szerintem ezen a legtöbben átesnek itt…
avarka
menj vissza a gyógyszertárba, hátha ott hagytad!
Ha nem, akkor hívd fel a BMC-t, biztos előfordult ilyen már mással is!
Hármasikrei lettek a húgodnak??? Az nem lehet könnyű
Andi
Nem hiszem el, hogy Vuk még mindig nem hagy békén, szegény!!!
Kolléganőm, aki velem szemben ül, lebetegedett, de ma azért bejött még megfertőzni, mindjárt megy haza… /Akivel jóban van, azon pénteken jött ki, rajta szombaton, így tuti fertőző…/
Mondjuk nem tudom, miért jött be, másrészről meg megkapom a munkáját is… Ennyit a nyugalomról
Ráadásul ő bekészítéseket is szokott csinálni, hát én tuti nem fogok most cipekedni!
Tegnap összetörtem a pendrive-omat, tudom, én vagyok a hülye, de mindenemet azon tartottam!!!
Az összes építkezős cuccot, sajűt doksikat, cégtől pár dolgot, mert már nekiálltam gépet takarítani és az összes babás infot, vígasztalhatatlan voltam este
Pár fénykép is eltűnt, ami sehol máshol nem volt meg és már nem is lesz…