Ma vagyok a 6. cn-on és az 5. szurison.
A kígyó egyébként sexuális szimbólum is...
Amikor nálam lefagyott a vinyó, bizony nem restelltem alkesz filccel ráírni a gyogyókat tartalmazó puklikra, hogy H, H, H, K, K, K, Sze, Sze, Sze, stb... Ezzel tutira nem tévesztettem el az adagolást, sajnos akadnak ilyen dinnye időszakok az életben, de trükközéssel megoldhatók.
Kispatak:
Nemtom mikor indulsz, de nagyon jó utat és szép élményeket kívánok!
Andrea:
Asszem én pont ilyen forgót vettem anno Hugi babájának!!!
Ez a pólóleivás haláli!!!
Megnéztem Barbusnak küldött szülinapi linket, annyira cukor az a rajzfilm!!!
Béku:
Jópofa az alvómedence, de tényleg hamar kinőhetik a babák.
Szegény cic, jól megjárta a szerrel, azért az együtt tusolás vicces lehetett. Mondd meg a nyaunak, hogy ne ugráljon a hasadra, micsoda dolog ez?
Navi:
Óóó, már 3 hónapos lesz? Nagyon szépen fejlődik, a képeken meg zabálnivaló, azért már látszanak apa vonásai is rajta.
Vnbeni:
Táblival én is így gondoltam.
Keresztlányod se semmi, pucéran wc-re ülni?!
Tapétánál jó fejek voltak az üzletben, de azért csak bosszúság... Nembaj, nemsokára csodásan fog kinézni!!!
Tárgyalás hogy áll?
Evolet:
Mi az a kancsolizáció?
Oroszlán:
Vacak éjszakátok lehetett... Asszem ilyen eredmények mellett én sem szúratnám magam.
Missancsi:
Ezek jó hírek, a többi eredmény is rendben lesz!!!
Woody:
Jó pihit a kirucchoz!
Judit:
Szuper eredmények!!!
Milyen rendes a "nagytesó", segít a tetőtérben a párodnak.
Csucsu:
Jó volt talizni!
Ez a luf már nekem is volt, nem emlékszem, hogy magától elmúlt-e, vagy kaptam rá fogigátlót és a következő mensivel pucolt-e el?
Akkor üdv a lombikosok között, ne keseredj el, nekem is rém nehéz volt megemészteni, hogy már nuku inszemezés, féltem is tőle, de látod itt vagyok, akár a többi lombikos és jönnek sorban a babák nemsokára!
Eszter:
Nagyon spéci módon szúrtok most. Gratula a jó hormoneredményekhez és köszi a mnyh felajánlást!
Nem is tudok mit írni, csak azt, hogy nagyon-nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!