Sziasztok!
Remelem, gyerkocok engednek irni par sort..
Penteken megvolt a vizsgam, remelem, sikerult... eredmeny 6 het mulva.
Aznap reggel nagy izgalom tortent... Rania le akarta huzni Alexet a kanaperol, a kovetkezo, amit lattam, hogy Alex iszonyuan sir, es nem tudja mozgatni a bal karjat..

Gondolhatjatok, hogy megijedtem, csak logott a karja, es orditott, ha probalta megmozditani... en is kesz voltam, sirtam vele.. gyorsan hivtam S-t, hogy mennunk kell a korhazba, addig felkotottem Alex karjat egy sallal, hogy ne mozogjon, igy kevesbe fajt neki.. Aztan a korhazban kiderult, hogy a konyoke kiugrott, azt mondtak, ez ilyen kicsiknel nagyon gyakori, mivel valami csont meg nincs teljesen kifejlodve, vagy mi, valami ilyesmit mondtak, en nem nagyon figyeltem, csak Alexre koncentraltam... szoval visszarantottak neki... onnantol mintha mi sem tortent volna, leugrott az agyrol, kinyitotta az ajtot, es rohant a jatszo-reszbe
hat, mit ne mondjak, kikeszultem rendesen...
Jovo vasarnapig be kell fejeznem a szakdolimat, es meg sehol sem vagyok vele... Dolgozom egy uj termeken is, mielobb elo kell rukkolni vele, mert jon a husvet.
Oneletrajzot is irok, szeretnek dolgozni par orat egy heten, hogy mire befejezem az egyetemet legyen gyakorlatom az itteni penzugyi eletben... A segelyeim meg mindig fuggoben, hetente 20 helyre megyek (persze a gyerekekkel...), evekkel ezelotti papirokat kernek be... tele a t@k@m... Szoval csak ennyi
Sajnalom a beteg babacskakat, mielobbi gyogyulast nekik!+++