Én nem vagyok agresszív éhesen, én csak egyszerűen rosszul leszek

Esélyem nincs agresszívnek lenni
Szerintem a rendszer-nem rendszer annyira család és főleg gyerekfüggő. Lilinél nem sok rendszer volt, de egyedüli gyerek volt, ha tovább aludt kicsit, semmit nem borított fel. Ő kénytelen volt a szopi mellett tápszerezni is, így a kaják viszonylag kiszámíthatóak voltak. Nekünk a Heim Pálban mondták SIDS szűrésen, hogy lehetőleg ne kapjon 3 óránál gyakrabban enni, mert a félig emésztett kajára rákerül a friss, és az valamiért nem jó neki. Levi más volt, ugye ott már időre kellett oviba menni reggel, délután időre Liliért, szóval ő nem egyszer lett felkeltve, hogy odaérjünk időben. Nála a kaja az úgy néz ki szinte születése óta, hogy reggeltől estig folyamatosan. Tehát ez nem átmeneti nálunk. Jó, amíg szopott, nem evett egész nap, annak nem vagyok híve, hogy cicin lógjon a gyerek, de amióta fogai vannak, és rendes ételeket is eszik, szinte folyamatos.
Egyébként bármennyire nem szoktattuk Levit rendszerhez, nála sokkal jobban kialakult. Este szépen egyedül elalszik, délután sem kell könyörögni, órákig altatni, és nagyon tud alkalmazkodni is, ha véletlen valami nem úgy alakul, ahogy szokott.
Apukám szokta mondani, hogy "kell a gyereknek a rendszer, de az is legyen rendszer, hogy néha nincs rendszer"
Rosszullétügyileg nem tudok nyilatkozni, nekem olyan nem volt soha, de van egy ismerősöm, aki azt mondta, hogy neki a szülőágyon múlt el a hányinger. A barátnőm is jó 24 hetes koráig hányt, nem csak rosszul volt. Szegényt úgy sajnálom, mindkétszer hányt 24-25 hétig, 26. héttől meg diétáznia kellett, szóval nem nagyon élvezte ki a terhességet.
gil,
örülök, hogy találkoztunk. Jól sikerült a vacsi? Én még vagy egy órára ottragadtam a könyvesboltban, apának is hoztam "vigaszdíjat', hogy itt volt egyedül a gyerekekkel