A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Woody
Kicsi csoki elvileg február közepén érkezik, az eddigi UH-k alapján kukis... :wink:

Tünde
Akkor fogadd el, hogy Zoé ennyit alszik... :wink:
Kényszeríteni nem tudod, csak magadat fogod bestressszelni... az meg Zoénak se jó!

Bekri
Majd leszokik Kristóf az ujjszopiról és idővel szobatiszta is lesz! Csak meg kell rá érnie... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi,oó,erről lemaradtam vhol,lesz kicsi csoki,csodás!!!Mekkorák is a "nagyok"?

Bekri,igen,5-en vannak fiúk :) Miki a 2.a sorban.
Bátyjának pedig 3 fia van... :roll:
Amúgy mikortól "kell" szobatisztának lenni?

Intézem a Korai fejlesztőt de egyenlőre fogalmam sincs hogy fogok oda közlekedni,elsőre is be kell menni papírokat kitölteni,aztán vizsgálatra,a város másik végén van(Nevkó) gondolom bezavar majd a napirendbe,áááá mókás lesz...buszon a mi babakocsink esélytelen,kendő a derekam miatt csak rövid távon,és az idő is szar.. :? hmmmm ezt jól ki kell találni.

Holnap megyünk fényképészhez :wink: szuper.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi új vonalzód(is)van? :)

Tali:lehet h.két hét múlva mi nem leszünk ott mert ahogy nézem a naptárad nekünk csak a csütörtök jó ott..(Miki h-k-sz szabin van,oltás is lesz,pénteken meg Tündinek nem jó)úgyh.hacsak nem pont csütörtökön lesz,akkor kihagyjuk...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Gyermekem még alszik, el sem hiszem (fél 11 óta). :shock: Este 10-kor volt az utolsó hamizása.

Ircsi, akkor hamarosan megszületik. Hogy elrepült az idő…
És mi lesz a kissrác neve, ha szabad tudni?

Évi, ügyes vagy megoldod. Kérjél majd úgy időpontot, hogy ne törje meg a napirendet, tuti megértik.
Milyen fényképészhez mentek? (családi fotózás)

Én meg hamarosan pakolok. Holnap megyünk wellness hétvégére, már alig várom. Remélem Lili is élvezni fogja.

Ja és tegnap meghoztam végre a döntést, utazunk nővéremékhez áprilisban. :lol:
Ircsi, a közeletekben szállunk át..... Remélem Lili is olyan jól fogja bírni az utat, mint Katus! :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok!

Évi nekünk jó a csütörtök 2 hét múlva! :wink: :lol:

Ircsi nem az alvás mennyiségen stresszelek, hanem azon, hogy pár napja őrületes hiszti az elaltatás, pedig rohadt fáradt... (de már rájöttem, hogy csinálok neki kaját, ha kell, ha nem... azon szépen bealszik... :wink: )

Bea én 6 éves koromig szoptam az ujjam, mégse lett baja se az ujjamnak, se a fogaimnak, és normális felnőtt lett belőlem... :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Woody wellness :arrow: naggggyon irigy-irigy! :wink: :lol: érezzétek jól magatokat!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Alig aludt ma Petra...a kórház óta még nem csinált ilyet...bár valahol magam hibájának is betudom...Petra délután (inkább kora este) megkóstolta a sütőtököt, és annyira ízlett neki, megevett egy egész üveggel...nem akartam ennyit adni neki, de sírt, ha abbahagytam, végül talán két kiskanálnyi maradt az üveg alján...rá fél órára cicizett rendes mennyiséget és elaludt 8-kor...felkelt negyed kettőkor és kb. akkor aludt vissza, amikor az apja reggel kelt melózni...úgyhogy este szépen kivonultam Petrával a nappaliba, mert ha meggebedtem se akart visszaaludni. Nézelődött, vigyorgott meg magyarázott, de így Gábor nem tudott aludni...
Úgyhogy kb. 6-kor aludtunk vissza...

Jó lesz, hogy holnap már Gábor is itthon lesz, ma délután majd alszom egy kicsit, ha megjött, bár egész éber vagyok, és még kávét sem ittam...

Remélem a betegecskék jobban vannak már.

Katus nagyon édes a képeken...Petrát nem tudnám ilyenbe betenni, nem igazán szereti, ha bebugyolálom...azonnal kikukackodik valahogy vagy sírni kezd...hálózsákot még elviseli

Évi, szupi, hogy jó napotok volt :)

Na, iszok egy kávét, hátha...

Ilus

KépKép
badzsulka

sZIASZTOK!!

Tündi: most én is kicsit harcoltam GErgővel, fent volt már 7 óta, előtte is éjféltől rendszeresen kérte a cumit, már olyan voltam mint a hulla, aztán evett, még kért, majd letettem pihenőbe, ott kakizott, majd tisztába tettem, majd elege lett, se séta se szőnyeg se semmi, próbáltam letenni, nem volt jó, majd megint kis séta... aztán ringatás kezembe ágyon ülve, az se jó, majd felálltam, kis fejét megfogtam, pusziltam, is ringatóztunk, ahogy ÉVI is mondta hogy egyszer Miki is tette, és elaludt... Én tudom hol hibáztam, nem bír ki 2 órát fent Gergő, és ha nem időben teszem le , akkor túlpörög, és akkor jön a harc. Máskor ágyikóba hasra teszem, cumi-hát simomgatása szépen, és elalszik ... hát ma ilyen nap van...

Évi: képeket hol lehet megnézni? ( talis)..... igen, rád gondoltam meg a barinős esetedre, hogy még otthon is sírt nektek Tomika.... ezzel vígasztaltam magamat, hogy másnál is megesik, nem világ vége...

Woody: hova mentek pancsolni? :) tutti jó lesz :)

Claire: az igen, én nem is tudtam hogy "ennyien" vagytok :) szép család :) és hozzá egy le a kalappal ügyes anyuka!

Clárika: merre vagy? jobban vagytok??

Ircsi: Cloe csúcsszuper :) a szemüveggel :)

Bekri: hogy mások milyen okosak tudnak lenni!!!! brrrr... nekem is mondták hogy nem jó hogy Gergő velem alszik egy ágyban, majd ki se tudom tenni, aztán tessék, külön szobában alszik 10 hetes kora óta.... majd Kristóf is "felnő" a feladathoz :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Woody,wellness,utazás,csupa szuper dolog!!!

Na jelentkeztem a fejlesztőbe,visszahínak időponttal,alakul a terv,ha Miki nem tud épp vinni(szabi)akkor elkérem sógornő pillekönnyű babakocsiját és eljön velem anyós..úgyis mindig ajánlkozik segíteni!

Mares,lesz ez jobb is :wink:

Ilus azt mondják este már ne kapjon a baba pépet.püréket,kivéve tejpép..ugye Tündi? :wink:

Tomi nyűgi,1 kézzel a mózest húzkodom,de már porszívózás,mosás,mosogatás megvolt,plusz 2 szopi..ebéd sütőtök+alma lesz,no meg cici.

evilany

Igen, ezért is írtam, hogy az én hibám...de nem úgy terveztem, hogy benyomja az egészet, gondoltam egy két kanálka csak, de Petra nem így érezte, mindensetre tanultam belőle... :roll:

Ilus

KépKép
badzsulka

Jó "reggelt". :-)

Bea. Bende gyakorlatilag szobatiszta 2 éves kora óta. DE egészen most augusztusig nem volt HAJLANDÓ WC-be kakilni... (talán emlékeztek is rá...) Nem volt rajta pelus, de amikor jött az inger kérte a pelenkát, ha nem kapta meg, inkább visszatartotta, majd szorulása lett. SZóval majdnem 4 éves volt!!! Amikor a koriban voltunk ( hehe :-) ), akkor sikerült először, le is fényképezték a biliben a produktumot, és azóta semmi gond. Kvázi szobatiszta volt, mert tudta tartani, szólt stb és mégse.
Éjszaka pedig kb 1,5 hónapja nincs pelus. SZóval nyugi!!!!!!!!!! A pelus - téma 5 éves korig belefér... (csak drága mulatság)

Ujjszopás a mai napig megvan neki. Ne hagyd magad, szüksége van rá. Most kapott egy tesót, új lakás, és még ki tudja mi jár a buksijában... Ez nyugtatja meg, állítsd le, aki piszkálja érte. A logopédián a cihomókus néni mondta, hogy majd elhagyja, ha megérik rá. Én iskolás voltam, elsős, amikor leszoktam róla, és nekem se lett semmi bajom.

Most az a kompromisszum nálunk, hogy megkértem Bendét, alváskor cumizzon, napközbe már ne, mert megtapogat mindent, aztán meg a "piszkos" kezét bekapja, beteg lesz, nem tud oviba menni... Hatásos... :-) DE ő már 4 éves elmúlt, Kristóf még ráér. Ne hagyd magad, bízz az ösztöneidben és a "nagy"fiadban! :-)

Nálunk, ha valaki agyereknek szegezi, hogy "szopod az ujjad???" ÉN válaszolok, "IGEN, MEGENGEDTEM NEKI, MAJD ABBAHAGYJA."
Általában megszeppen a kérdező, és leszáll a témáról. :lol: :wink:

szilvás76

Évi: látod, egy csomó mindent már megcsináltál... bárcsak jó idő lenne már, na akkor én fel se jövök majd a levegőről, tábort verek lent :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi, a vonalzót már én is akartam kérdezni...
8)

szilvás76

[quote="evilany"]
írta:
evilanyIlus azt mondják este már ne kapjon a baba pépet.püréket,kivéve tejpép..ugye Tündi? :wink:

itten írják:
http://www.dokimami.hu/2010/07/28/csecs ... s-ajanlas/

Kép
gtunde75

Én tudom, hogy semmi kóros nincs, se a pelenkázás, se az ujjszopás terén. Köszi a "kiállást" és Szilvás, ez az egy mondat kellett nekem! Thanks!!!!!!!! :lol:

És gyakorlatilag csak alvás előtt (fáradtság) és stresszhelyzetben szopizza az ujját (pl. a fogorvosnál).

Évilány, a mostani babakiskönyvben már "felemelték" 4 évre a nappali szobatisztaságot. De nem mindenki működik előírás szerint. :wink: Az összes "valódi" szakember véleménye megegyezik ebben, csak engem zavar, ha piszkálják a gyerkőcöt. Foglalkozzon mindenki a saját dolgával, hány olyan ember van, aki stresszhelyzetben valami pótcselekvést folytat? Hány olyan, aki szorong mindenféle - a többség által csip-csupnak tartott - dologtól? :roll: :roll: :roll:

De nem fogom hagyni magam, Szilvás mondatát fogom bevetni 8) 8) 8)

Ircsi, már február közepén érkezik az unokaöcsi :shock: :D ! Aztaaa!

Woody, welness... én is! Sajna vagy nem, de mi most szigorú költségvetésen vagyunk az építkezés miatt. Azzal bíztatom magam, hogy majd ott fogunk wellnesszelni - a fitness az meglesz, az tuti :lol:

Nálunk még nem nagyon megy a tejpép mennyiségre, cicifüggő a gyermek :D Kristóf ilyenkor már többféle bébikaját evett, és 6 hónapos elmúlt, amikor a szoptatást is abbahagytuk. Most ez teljesen más!

bekri

Tündi nagyon jó ez a cikk!
Hívtak a Fejlesztőből,hogy hétfő reggel 8-ra mehetünk,Miki elvisz minket,kicsit később megy be.A gond csak hogy fél 8 körl, szokott aludni szóval még ki kell találni vmit,vagy előbb odamegyünk és visszük a babakocsit és, tologatjuk,aludjon abban vagy nemtom..

Woody,igen,családi fotózás :) ideje már. Ugyanahhoz megyünk,aki a kismama fotózást csinálta.

evilany

Sziasztok!

Huhúúúúúúú! Annyit írtatok, hogy ezt képtelenség visszaolvasni! :lol:

A kis betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Bocsánat, hogy mindig eltűnök, de rengeteg dolgom van és nem csak a Nagyfiúval...
Most is épp a férjem holnapi anatómia előadására készítem a Power Pointot. Ráadásul holnap én is kellek neki, mert az idegrendszer és a cerebrovaszkuláris rendszer lesz a téma, amihez segítségre lesz szüksége (magyar nyelv gondjai miatt). Még nem is tudom, hogy hogyan csinálom? Vagy a Nagyi itthon marad a kis drágávalés a lefejt anyatejet pohárból adja oda, vagy visszük agyereket is és a Nagyit is, és a férjem szobájában ellesznek...

Vasárnapra meg meghívást kaptunk ebédre (pelmenyi lesz!!!! IMÁDOM!!!!) a Férjem egyik orosz barátjához. Visszük Boriszkát is. :)

Képzeljétek ma reggel az orosz TV csatrnán mutattak egy babát, tegnap született 72OO grammal Habarovszkban... :shock: :shock: :shock: :shock: Ez az új Guinnes-rekord... Ja, és anyuka azt nyilatkozta, hogy az utolsó hónap már nagyon nehéz volt. Nem is értem, hogy miért!!!! :lol:

Tegnap voltunk védőnőnél, 81OO gramm és 71 cm a "kisfiam". Ráadásul pont a mérlegelés előtt kakilt egy akkorát, hogy nem is értettem, hogyan fért belé annyi kaki... :) Mi lett volna, ha az nem jön ki????!!!!! :shock: :lol:

Annyi mindent akartam, de most nem jut semmi eszembe. Meg egyébként is folytatom a prezentációt...

Ja és a feltett képek, hát zseniálisak! Katus (bocsánat!!! Mikor fogom én ezt megszokni?!) Chloe nagyon édes Apa szemüvegével!!!! :D

Szép napot mindenkinek!

Évi

Kép
napsugar1123

Napsi: akkor a nemrég bemutatott 6 kilós baba eme gyermek mellett kicsi!!! Úristen..... hogy lehet egy akkora babát megszülni??? de tényleg?? :shock: én már Gergőnél azt hittem, hogy na nekem annyi :) pedig ő majdnem harmada volt ennek a nagy 7200 grammos bébinek :)

mindenkinek nyugis éjszakát, nekem estém mozgalmas volt, remélem kis huncutom azért ma kevesebbszer kéri a cumit...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

7200 gr-os újszülött,hát,az nem lehet olyan hű de csecse baba... :? :?

evilany

Újszülött rekorderek

A legnagyobb brit újszülött 1992-ben született Cumbriában, Guy Warwick Carr 7030 grammal jött a világra.

A világ legnagyobb újszülöttjét a kanadai Anna Bates szülte meg 1879-ben, a kislány 10 770 grammot nyomott és mindössze 11 órát élt.

Az életben maradt babák közül egy olasz kisfiú volt a legnagyobb, 10 030 grammos, míg az utóbbi időben született legnagyobb újszülött egy indonéz kisfiú, 8700 grammal.

evilany

Eszméletlen volt, ahogy kinézett szegény! Természetesen császárral szült. Az anyuka egyébként teljesen átlagos kinézetű hölgy...

Kép
napsugar1123

Tünde, cirka fél év kellett ahhoz, hogy feltűnjön, hogy Zoé vezetékneve ugyanaz, mint az enyém... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És annyira jó volt olvasni a szülésed történetét!

Kép
napsugar1123

Vigyáz a cumira alvás közben :)

Kép

így fekszik a játszószőnyegen ( :? :( )

Kép

evilany

Feltettem g-re a babatalis képeket.

evilany

Sziasztok
Réka ma hátról hasra fordult!

Holnap jelentkezem!
Jó éjt

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!-Jó reggelt

Remélem mindenki tud még pihenni
Gergő este 11 kor aaludt el és reggel 5kor kivert az ágyból :( :? :twisted:

Bababtalis képek jók!
Következőre igyekszem ott lenni...persze ha nem lesz hó és mennek a buszok is :wink:

Gyerekek aranyosak

Gergő 4 napja tiszta nyügi-dilis...nem bírom cérnával.

24-én megyünk 11-re csípőtornára...aztán a gyereksereget felültetem a vonatra és irány PEST-megyünk öcsihez-küldött le pénzt vonatjegyre ott lebzselünk egy hetet...vasárnap vissza :D

Nem sírok,nem panaszkodok...aki tudja mi van-az érti a dolgokat.
Persze könnyebb mondani ,mint lépni!!!
Én is tudom mi lenne a jó...de ez még sajna egy ideig nem kivitelezhető

Témát most lezártam :)

Szépek vagytok...örüljetek egymásnak...ha már én nem tudok :S

Hiányozni fogtok...de öcsitől jelentkezek.
Amúgy az I. kerületben leszek
Állítólag a déli pályaudvartól csak 15 percre laknak...szupi...nem kell sokat gyalogolni a motyókkal...viszek nekik babaruhákat is :D Had örüljenek :D

Ma még lehet bekukk...aztán ennyi voltam

Köszönöm hogy elolvastatok :D

Legyen nagyon szép napotok!!!

Ezekkel a képekkel búcsúzom egy időre...Gergő fél éves :D

A kényelem mindenek előtt
Kép

Naná hogy hason alva
Kép

Élvezte
Kép

nagyfiú lett
Kép

Imádják egymást
Kép

Bubu beépült a gyerekembe
Kép

Ikrek???????? :) (fiú baba-fütyülője is van áááááááááááá

Kép

Kis pókhasúm
Kép

Délutáni szieszta
Kép

Fél éves nagyfiam
Kép

Szomjazott a drága
Kép

Háló!Apa?...ja ez egy kanál :D
Kép

elkezdtük végre
Kép

2 cumi 1 rágóka...fáj a fogam...gyün ezerrel...de nem tom mér oldalt :(
Kép

lassan,de biztosan megtanulok járni :)
Kép

Köszi a türelmet :wink:
Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
A nagyok 2 évesek múltak.

Woody
Lilinek ó alvókája van :lol:
Hol szálltok át? Frankfurtban? Biztosan jó lesz a tesódéknál! :wink:
Wellness :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag
Vigyázz magatokra! :wink:

Képek nagyon jók!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="szilvás76"][ írta:szilvás76b]Ircsi, a vonalzót már én is akartam kérdezni...
8)

Akinek nincs esze, legyen notesze... :oops: :wink:
Így tudom, hogy hol tartok...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat, gyógypuszikat Bence ennek hatására jobban van. Még tegnap is belázasodott este felé, de "csak" 38-ig ment fel neki.
Ma egyelőre láztalan (és már nem bír magával, ez a tuti gyógyulás jele :lol:).
Délutánra vendégeket várunk (és talán este is póker party lesz), barackos piskóta készen van (ahogy nézem jól sikerült), a pogácsának való pedig éppen pihen. remélem sikerül is, mert ezt az egyet (meg biztosan van több is ) nem tudok sütni. AS héten kipróbáltam a barátnőm receptjét, finom is lvolt, de olyan kis laposak lettek. Most javítok a technikán, majd meglátjuk mi sül ki belőle. Szó szerint :lol:

Rékának gratula az átforduláshoz :wink:

Tomi édes nagyon főleg ahogy a cumira vigyáz :lol: (a cumi nálunk a No1)

Csillagom sajnálom, jó lenne ha rendbe jönnél.....

Katus (nekem is Katus marad) imádnivaló :D

Woody de jó mentek tesódékhoz. Remélem jól kipihenitek magatokat :wink:

Nem tudom még mit akartam, de teregetnem kell. Szépen süt a nap, így a kinti szárítóra dobálom a ruhákat :)

királylány

Főzöm Áronnak a krumpli-répa-brokkoli kombinációt. Olyan jó illata van, hogy összefutott a nyál a számban :D

Ti szoktatok főzicskélni vagy inkább a bébiételt adjátok?

királylány

Sziasztok
Csillag ne nagyon búcsúzkodj :) siess vissza legalább ide a netre :) Gergő édes! Köv.tali február 3!! Addigra visszajöttök? Jó pihenést!

Ircsi miért tört el a mécses? :)

Dia én a bébiételt adom :oops: még nem álltam neki főzicskélni,majd kitapasztalom mi a kedvenc...krumplit adtam sk,meg alma barackot :) bár nem túl gazdaságos :)

Megvolt a fotózás,annyira édes képek lesznek Tomcikámról :)
Voltunk Clarikáéknal,Réka majd megette Tomit úgy örült neki :) akarta ölelgetni :) jól feltartottuk,mert Tomi úgy döntött,alszik ott egyet,meg eszik is :) aztán barátkoztak kicsit :)

evilany

Clarika én nem találok olyan ülős izét a vaterán :( segíts :(

evilany

Évi csak kíváncsiságból kérdeztem. Nekem is van itthon bébiétel. Igaz egyelőre csak a gyümölcsös változat. Én Bencének is adtam ezt is, azt is....

Áron benyomott 200ml-t a krumpli-répa-brokkoliból, és most picit sűrűbb lett. Szóval éhen biztos nem maradt. :lol:

Barackos piskóta finom lett (megkóstoltam). Első eresztés a pogiból is sikerült 8)

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Főzöm Áronnak a krumpli-répa-brokkoli kombinációt. Olyan jó illata van, hogy összefutott a nyál a számban :D

Ti szoktatok főzicskélni vagy inkább a bébiételt adjátok? [/color]

én szoktam...
enyém gyerek nem eszi a főztömet...bubu kutya annál inkább
most úgy csinálom hogy 3/4 az én főztömből 1/4 bébiételből...így már komázza :D
elkezdtük a tejpépeket is...él hal érte...imádja az összeset
kedvence az almás :)
sütötök is jöhet ezerrel....na azt megeszi amit én csinálok-oszt ennyi...finnyás :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi-vissazérünk :wink:
30-án jövünk vissza a 13:56ossal :D

Imádok pépeket csinálni...egy szem krumpliból egy karfiolból /brokkoliból,répából és almából olyan fini kaja lesz!!!
Csóri amíg nem eszi-lefagyasztom neki...teli a fagyasztóm már...de élvezem...mini adagok (egy bébiételes üveg mindig teli lesz) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]C írta:evilanylarika én nem találok olyan ülős izét a vaterán :( segíts :(

mit keresel?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,bébiételest teszel a fagyóba?Nem megy szét?
Clarikánál láttam felfújhatós játszószigetet,4 henger övezi és középen a játszószőnyeg,illetve úszógumi szerű(elég nagy) bele lehet ültetni a babát,micimackós huzattal meg rajta csörgők ilyesmik...

evilany

Kép

én most ilyet vettem :)

na meg ezeket :)

Kép

Kínomban vásároltam...max zsíros kenyeret eszünk :p

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag,bébiételest teszel a fagyóba?Nem megy szét?
Clarikánál láttam felfújhatós játszószigetet,4 henger övezi és középen a játszószőnyeg,illetve úszógumi szerű(elég nagy) bele lehet ültetni a babát,micimackós huzattal meg rajta csörgők ilyesmik...

asszem teszveszen láttam...keresem neked

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
bébikaja: adtam nekik anno ezt is azt is, sztem most is így lesz. Elvinni, utazás, nyaralás, stb praktikusabb a bolti , itthon sokmindent főztem nekik, főként ha megbízható helyről tudom beszerezni a dolgokat. űkrumplinál, répánál különösen kritikus!
Meg ált olyat vettem, amit én nem tudok megcsinálni bébi változatban pl bogyós gyümik, körte, ilyesmi. Összetettebb kajákat nem kaptak sose dobozost, mire olyat ettek (pl bolognai makaróni), addigra már tudta darabosat enni.
egy gyerekre pepeselni tényleg nem túl gazdaságos, még jó, hogy kettő van :lol: :lol: egyébként egy idő után nem külön főztem nekik, hanem pl a húslevesbe több töldség került, és azt kivettem, lemixeltem nekik. Van amit ezért pl kevesebb sóval vagy anélkül főztem meg, pl sütőtököt krémlevesnek, a piciknek kivettem belőle,m utána beízesítettem, esteleg tejszíneztem, stb a mienket!

Gyerkők cukik, Ircsi! ez a szívfájdalom a képén, ellenállhatatlan! tudják, h ífy biztos megszánjuk őket :D
Évi! Jó nagy Tomika, lehet, h azért is mozdul lassabban.
claire

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

pilla-jelenésem van :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ÉVI

remélem találtál kedvedre valót :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]h írta:csillagfeny1976asonlóra gondolsz?

http://jatek.teszvesz.hu/babajatek/jats ... 97745.html

húúú igeeen!Köszi :)

evilany

http://jatek.teszvesz.hu/babajatek/jats ... 48996.html

megvettem köszi örök hála!!
Most még játszószigetet keress nekem :) az is felfújható,4 henger veszi körbe :)

evilany

az utolsó tuti jó ablossom farmos vagy mi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: