A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. májusi babák

Linhbaba

Vegre :D :D !!
Nagyon edi a kisfiad :D :D !!
Nem lessz ott semmi gondd, en tudom, erzem :D :D !!
Az itteni festonk beteg lett, es a tobbi festo mindd teli volt, nincs csak kesobb idejuk nekunk meg februar1en koltoznunk kell.
Szal talaltunk egy masik festot, ekinek van kollegaja, es kozolte, hogy 3 het a munka, laminat lerakassal egyutt, nagyon nagy a haz.
30 euros oraber, napi 10 ora munka, az minimum 6000 - 7000 euro lenne.
Ekkor a ferjem ugy dontott, haza szol a baratai korebe, es megkerdi ki jonne e valaki, aki festo de ha lehet 2 plussz takaritani jon az egyik felesege.
Persze 2 hetre jonnek, es fizetunk erte, de nem masfel millio ftot erted ugye?
Aztan anyumnka mondtam az egybol vasarolt, pakolt, meg par rokon vitt bebi ruhat ajandekba, azt is hozzak.
Megvettuk a bebi butorat, holnap hozzak haza
februar1 en ha koltozunk beallitjak, es majd lefenykepezem, nektek :D :D !!
Amugy mit szolsz a Virag nevhez?

Bocsi a hosszu levelert!
Puszi!!
Vendég

Georgia: :) persze, értem én ezt a festő dolgot :), meg legalább kaptok itthonról mindenfélét! Anyukád biztos örül, hogy küldhet egy csomó cuccot!
Nekem vietnámi anyukám van szóval nagyon megértem az ilyen dolgokat!
Szép név a Virág! Egy barátnőm lányát Lili Virágnak hívják, aranyos csajszika nagyon!

Nálunk most épp az esti hiszti megy, lassan 1 hónapja ez a menetrend, hogy az estét egy bő óra masszív ordítással zárjuk...

Jó éjszakát Mindenkinek!

linhbaba

Sziasztok!

Én csak most regisztráltam. Most a második babámat várom, a 25. hétben járok.

Linhbaba: Neked szeretném írni, hogy én is így jártam az első babámnál, még 2004-ben. Minden rendben volt és a 27 hetes 4D-n vették észre, hogy az egyik kamrája kicsit tágabb. Pontosan mennyi volt nem emlékszem,ilyenkörül volt, de nagyon elkeseredtem én is, eü-is vagyok értrettem miről beszélnek.
Ja a lényeg, azt mondták 2 hét múlva kontroll, és ha nem növekedett a tágulta nincs semmi probléma. 2 hétig sítram, szörnyű volt!! De minden rendben volt a kontrollon, és 6 éves gyönyörű egészséges kisfiam van:)) És ha nincsenek a modern gépek észre sem veszik, a fogadott orvosom nem is látta az eltérést!
Csak ezért írtam, tudom,hogy milyen nehéz most, de minden okés lesz:))))

[/b]
havassziszi
Adorjás

Linh:Egyetértek azokkal akik azt mondják mnden rendben lesz és néha túlzás ,hogy az orvosok mindent tudi akarnak meg mi is.Konnyu most ezt mondani tudom,magamat ismerve én is igy lennék vele mint te.De tudom és érzem,hogy minden rendben lesz,rendben kell lennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen készulunk házat venni de nem akar ossze jonni ami tetszene arra nincs keret ami nem tetszik szintén drága ami tetszi az itt magyarországn van Bernecebarátiban van,azzal meg az a gond hogy magyarban van.A férjem attól fél be ut valami kraksz és vasfuggonyon keresztul integethetunk egymásnak,meg kolcsont se tudunk rá venni.MAjd alakul.Peti már nagyon menne hónapokban gondolkodik,de ez lehetelen.

NAgyon szép a kicsifiad,gyonyoru szemei vannak :lol:

Itt szulok nálunk foleg h a lehet az orvosomnál mert nálunk mostanábanez ritka.

Georgia:Ugy irigyellek hogy már lassan koltoztok.Igen jó árakon dolgoznak nálatok,meg értem,hogy innen mennek ki.MEg legalább kozelebb érzed majd az otthont!! :lol:

Már a fejemben én is osszeraktam a gyerekszobát,készulunk a kikába,mert most jó akciók vannak,barátnomék szinte az egész lakást lecserélték :lol:

REggelre a babócám Alienre játszott,nagyon jó volt tolt rúgottt,bogdosott,hullámzott,feszitett nagyon élveztem :lol: :lol:

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Linhbaba: de jo, hogy jelentkeztel:) en is bizom benne, hogy minden rendben lesz a kontrollon:) tovabbi pozitiv enerdzsit kuldok: :arrow: :arrow: :arrow: ++++++++++++++++++++++

Es akkor jojjon Bea - nagyon csinos kis - pocakfotoja is (bocs, hogy csak ma tudom feltenni, de tegnap el kellett mennem delutan):
Kép Bresbea - pocakfoto

Kép
oroszlán

Sziasztok!

Sziszi: nagyon köszönöm, hogy írtál. Én is eü-s vagyok,úgyhogy teljesen kiborultam. Igyekszem szuggerálni magamat, hogy megnyugodjak és mantrázom tovább, hogy nincs semmi baj...
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy írtál! Jó babavárást!

Bea: köszönöm neked is a biztatást! Nagyon csinos a pocakfotód! Drukkolok nagyon a házvásárláshoz nektek! Szerintem azért ne féljetek vasfüggönytől, elvégre az EU-ban vagyunk!!!
Remélem jól be tudtok majd vásárolni a kikában! Mit készültök venni?

Oroszlán: :D Köszönöm a további pozitív energiákat!!!!

Az én pocakom már kb. 2x akkora, mint Bea pocakja... már jó lazák a méhszalagok meg minden, szóval az enyém eléggé "kidülled" :). Majd esetleg valamikor lefotózom és felteszem.

Egyelőre még mindig küzdünk mindketten a megfázással itthon :(, pedig jó lenne már egészségesnek lenni. Ráadásul holnap temetésre is kell mennünk sajnos, sok emberek közé, még nem tudom, bevállaljuk-e Marcival.

linhbaba

LInh.Mindenki azt mondja,hog milyen kicsi!Már teljesen ki vagyok tole.?Most ez olyan nagy gond?Szerintem nekem ezek a szalagok még tartósak mert ugy tud szurkálni foleg mikor televagyok,szerintem ezért is fájdogál meg feszul olyan sokszor hasam foleg ha állok és kihúzom magam.
A kikíba bababútorokat ézulunk venni,nézni majd meglátjuk.Nem akarok nagyon meséseket venni a modern felé hajlok,hogy tovább megmaradhasson,majd még meglátjuk.

Akkor jobbulást nektek!!

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Bea: nem a te pocakod kicsi, hanem az enyém nagy! Semmi baj nincs a pocakod méretével!

linhbaba

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!

Kedves Lányos Anyukák!

2010. novemberi kismamás topikból vagyok.
Egyedi készítésű, masnis fejpántok, igény szerinti színben és méretben!Akit érdekel, írjon nekem privit és megbeszéljük a részleteket:)
Dobok egy képet, h. miről is van szó:)
Mindenkinek Boldog babavárást illetve babázást kívánok!
Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Nagy a csönd...

Lányos pocakosok, nem vesztek fejpántot? :D

linhbaba

Hogy állnak a babaszobák? Elkezdtétek már a berendezés vásárlását?

Bea: milyen volt a KIKA?

Georgia: Hogy áll a festés?

linhbaba

LInh:Sikerrel jártunk a KIKában.Találtunk bútort és most akcióban is van bézs dióval-azt hiszem, pelenkázó amirol aztán leveheto a pelenkázó rész és komód lesz nagy szekrény nyitott polc, kiságy és ugy dontottuk meg vesszuk hozzá a gyerekágyat is le lesz a gond.Tetszik mert nem az a tipikus bababútor és tini koráig is használhatja vagy amig meg nem unom :lol: 1200Eu-ba jon ki matracok nélkul,de szerintem a polcot is lehagyom mert egy lebego polcért nem adok14900Ft-ot.Jovohéten majd elhozza Peti mert ugy is megy pestre a barátainknak szekrényt rakni ok is most koltoznek meg feb.szulnek.
Babonábol nem hozza haza hanem letszi a raktárba és majd az utolsó hónapban haza hozatom vele :lol: Tiszta gyagya vagyok ,nem? :oops: Még nem akartam meg venni ,de feb.6.van az akció,de orulok neki.

Anyósom is teljesen be van zsongva,már azzal nyaggat hogy hol meg milyen ruhákat meg mi mindent fog venni ha megy Spanyolba sógornomhoz mert már kinézett mindent.legalább nem lesz gondom ruhákra,szerencsére nagyon jó izlése van :lol:

NAgyon helyesek ezek a fejpántok. :lol:

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Sziasztok!

Bár írni nem volt időm, de folyamatosan olvaslak titeket!
Üdv az újonnan csatlakozóknak is :)

Linhbaba: továbbra is sokat gondolok rátok!!!minden rendben lesz!

Bresbea: nagyon csini a pocakod, és megnyugtatlak, hogy nekem se nagyobb..(23+3 vagyok most)

oroszlán, Georgia: nektek is nagyon szép a pocakotok! :) olyan jó ezeket a képeket látni!

Lányok, vonalzót hogy tudok magamnak varázsolni?
hanna240
Debrecen

Hanna:Koszonom!Amugy az én vonalzóm nem helyes menzi szerint megy de amugycsak 23 hetes vagyok.

én rá mentem erre a picibaba.hu oldalra és ott leírtak alapján csináltam meg.
bresbea
Bernecebaráti

Linhbaba

Hogy vagy?
Kisfiad :D :D ?
Haladnak, remelem 1en betudunk koltozni.
Vegul tiszta fehet lessz az osszes fal, az ablakok keretei barna, igy sotetbatrna laminat lessz mindenhol.
Mi megvettuk a baba butort, vilagos barna, a szekrenetyen, a pelenkazon, es a kisagyon kisabalak van, jol nez ki nagyon, majd ha kesz a haz lefotozom.
Hulla vagyok, pedig en nem segitek, de egyszer ezt kell vennem, egyszer azt, rengeteget megyek, en fozok, mert a festo baratnoje nemtud fozni :cry: :cry: !!
Aztan most 5 en vagyunk, nemjol alszom, keson fekszunk, es hamar felvagyok, pl 7ora reggel.
Most ertem haza reggel ota a labam nem vizesedik szerencsere, de a sok rohangalastol faj.
Nembannam mar tul lennenk az egeszen :D :D !!
Mindenkinek pocaksimi :D :D !!
Vendég

Ma csiszoltak csiszologeppel az osszes ajtot, es kereteit, azok is feherek lesznek.
Puszi!!
Vendég

Sziasztok!

Csajok! Ha így haladunk, több lesz itt a hirdető, mint az aktív fórumtag...

Bea: szuper, hogy mindent be tudtatok szerezni a KIKÁban! A babonádat nagyon megértem!
Milyen jó fej anyósod van!

Hanna: szerintem ha bármelyikünk vonalzójára rákattintasz, akkor elvisz egy vonalzó-készítő honlapra és ott lépésről-lépésre le van írva, hogy kell csinálni. Én nagyon szeretem, mert látom, hogy hol tartunk és nem kell számolgatni! :D

Georgia: sajnálom, hogy olyan fárasztóak a napjaitok, de az biztos biztató, hogy megéri a fáradtságot az új otthonotok! Új építésű a ház? Mert akkor jó is, hogy fehérek a falak, mert még a tetőszerkezet egy ideig mozog és az hajszálrepedéseket okozhat a falon. Ha a fal színes, akkor azt a szín újra kikevertetni nagyon nehéz. Mi 1,5 éve költöztünk ki ide Dunaharasztiba, nálunk is fehérek a falak, pedig én színes szobákat akartam. De egy építész ismerős azt tanácsolta, hogy az első kb. 2 évben még fehér falak legyenek a tető mozgása miatt.
Marci jobban van, köszönöm! Bár minden este szívni kell neki az orrát porszívóval és hát azt marhára nem szereti. Jaj, az nagyon borzasztó amikor könyörög, hogy "anya, vége van" pedig még el se kezdtük... De lassan gyógyulgat, az a lényeg.
Az milyen már, hogy a festő barátnője nem tud főzni!!! :shock: :shock: :shock:

Én egyébként totál ki vagyok. Annyira félek a csütörtöktől, azt kívánom, bárcsak sose lenne vége ennek a napnak, vagy a holnapinak. Borzasztóan félek szembenézni a valósággal.

linhbaba

Linhbaba

Ne felj mert nem lessz gondd :D :D !!
Hanyra kell menned?
Amikor haza ersz azonnal gyere es ird meg mit mondanak!!
Marcinak jobbulast!!
Te meg nyugodj meg!!
Vendég

Őrület, hogy lassan tényleg több itt a hirdetés, mint a hosszászólás:)
Egy korábbi kérdés volt, jól van, tudom, fáziskésésben vagyok...a terhestorna. Én járok a 12. héttől, alig vártam már, hogy elkezdhessük. Kisfiammal is jártam, és mondhatom, nagyon jól esett. Olyan igazi, átmozgató, pont kellemesen lefárasztó, de mégsem túlzottan megerőltető. Valahogy így tudnám jellemezni. Hasonló egy sima aerobichoz, csak használunk fit-ball-t, meg persze nincs hasizom, és minden gyakorlat jóval kevesebb, lényegesen több viszont a hátizom erősítés. Én az előző terhességemnél nagyon éreztem, hogy számított ez a heti 2 alkalom abban, hogy energikusabb maradtam, és nem fáradtam le mondjuk egy komolyabb lépcsőzéstől sem, még a terhesség legvégén sem. (pedig 20 kg-t híztam...)

És akkor Linh, megint neked írok (bocs csajok:), bár lehet, hogy holnapig már nem ülsz géphez: át tudom érezni, milyen most neked, és nagyon sokat gondolok ám rád (még így keveset írva is:), és nagyon bízom abban, hogy a legjobb híreket kapod!!! Azt kívánom, hogy ez a tágulat szívódjon fel, és gyorsan felejtsük el az egészet! Jelentkezz hamar, szerintem sokan izgulunk itt (is) érted.
caramel

Linhbaba, várjuk a híreket!!!
hanna240
Debrecen

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert találtam egy WiFi helyet.
CSODA történt, újra szimmetrikusak az agykamrák! Annyira boldog vagyok, minden rendben van!
Puszilok és ölelek mindenkit!

Köszönök nektek mindent!

Puszi

linhbaba

Kozhelyes,de én tudtam!Tegnap este ugy fekudtem le ,hogy szerintem ott minden ugy van ahogy lennie kell és az a valami eltunt.És még mondja azt valaki ,hogy a Titok nem igaz meg ,hogy nem vonzuk be a dolgokat!LInh,nagyon-nagyon orulok.

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Linhbaba

Latod mondtam :D :D !!
Ez a tropik a legjobb, itt senkinek sem eshat baja!!
Annyira orulok :D :D !!
Kesobb leszek!
Megyek mert intezkedek, nembannam mar tul lennenkezen az egeszen!!
Vendég

Sziasztok!

Végre hazaértünk! :)

El sem tudom mondani Nektek, mennyire boldog vagyok!
A tegnapi napom... hát az borzasztó volt. Este még az embriológia könyvet is elővettem, de egyszerűen nem találtam racionális magyarázatot erre az egészre, főleg egy negatív TORCH szerológiával. Majdnem sírva mentem be az UH-ba.
Aztán a doki nézte a baba buciját és akkor már én is láttam, hogy szimmetrikus, mondtam neki nézze meg még egyszer, meg biztos, hogy a jobb volt múltkor tágabb? Meg ilyenek, de megnyugtatott, mondta, hogy jelenleg szimmetrikusak az agykamrák, megnézett mindent és azt mondta, ha van kedvem, visszamehetek kontrollra 4 hét múlva, de ő mindent rendben talált!

Persze sírva jöttem ki a rendelőből és a párom pont az ajtóval szemben ült és mondtam neki, hogy minden rendben és akkor együtt sírtünk kicsit... :oops:

:) :) :)

Még egyszer nagyon köszönöm Nektek a támogatásotokat, a pozitív energiákat meg a drukkolásokat!!!!

Most már rengeteget fogok jönni és teleírom Nektek a fórumot!!!!!

Puszi

linhbaba

Éljen éljen éljen!!!!!! Látod, még én is idejöttem a hírekért:)
Aztán most már ne legyen több meglepetés:)
caramel

Sziasztok!

Régi újként újra itt.
Nagyon vártam a híreket, Linh, és nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!!

Nor
Vendég

Sziasztok!

Lányok, még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a támogatásotokat! Nem is tudom, nélkületek hogy csináltam volna végig!

Nor: Örülök, hogy újra jöttél! Remélem a segítségeddel (is) fel tudjuk pörgetni a topikot! 8)

Caramel: hát igen, remélem a kis pasi a hátra lévő 13,5 hetet már kibírja újabb meglepetés nélkül! :)

Bea: :)

Georgia: merre vagy? Vigyázz magadra!!!! Ne fáraszd nagyon túl magad, inkább hagyd a dolgokat! Komolyan!

Tegnap óta tényleg olyan, mintha újjá születtem volna. A férjem is meg én is még kóválygunk, de a várandósságom eddigi 185 napjából ez az első, amin nem a félelem uralja a hangulatunkat. Hatalmas nyomás alól szabadultunk fel végre!!
Tényleg remélem, hogy a baba kiszórakozta magát és már semmi meglepetést nem tartogat a számunkra!

TI hogy vagytok? Tudtok aludni? Nem feszít a pocak meg ilyenek?

Bea: frontérzékeny még a pici neked is?

IKEÁs fanoktól kérdezem, hogy nem tudjátok, lehet-e még kapni Leksvik komódhoz tartozó pelenkázó lapot? Mert az IKEA honlapján nem találom... hátha valaki beszerzett már egy ilyet...

Eddig elnyomtam ezt a fészekrakó ösztönt magamban, de most mint a cunami tört elő belőlem. :wink:

Ti hogy vagytok ezzel?

linhbaba

Linh.Ezzel a cunamival nem vagy egyedul.MA fejezték be a babaszoba csiszolását,de festetni még nem engedek.Peti ma ment a butorért,de még nem engedem haza hozni :lol: MA néztem baba fulbevalókt,de csak néztem. :lol:

Én mosst valahogy nagyon aggódós lettem a párom már teljesen kikészítem.

JA.Még mindig nagyon front érzékeny.És ez a hasfájásom meg szurkálás is meg van mindig,remélem semmi komoly.

Lányok van olyan hogy bizonyos napkon jobban nol a pocak és attól fáj a hasam meg szurkál meg húzódik?VAnnak napok mikor azt sem veszem észre ,hogy terhes vagyok.

Szerintem jovohéten a dokit teljesen kifogom készíteni,annyi kérdésem van tele van egy oldal kérdésekkel. :lol:
bresbea
Bernecebaráti

Bea: az jó, ha sok kérdésed van, nyugodtan tedd fel őket a dokinak!
Nekem is sokat szurkál-feszül a pocak,főleg amikor melegfront van.

Remélem jól vagytok mind!
Jó hétvégét!

linhbaba

Sziasztok!

Ha jól emlékszem, többen is vagyunk, akik a Jánosban fogunk szülni. Van már valakinek választott szülésznője? Nekem ezen a téren elég rosszak a tapasztalataim, ezért is szeretném tudni, kit lenne érdemes megkeresni...

Nor
Vendég

Sziasztok!

Nor: remélem valaki fog tudni mondani valamit. Próbáltad már kérdezni a dokidat, hogy neki van-e preferáltja? Én annak idején így találtam szülésznőt. Kettőt ajánlott a dokim és az egyiket hívtam fel.

Rakok fel egy képet a pocakomról, hátha az megnöveli a fórum látogatottságát! :D

Kép 26 hetes pocak

linhbaba

Linh, tényleg jó nagy pocakod van! :wink: Örülök, hogy raktál fel képet!
Még nem kérdeztem a dokim a szülésznőről, a következő találkozásnál fogom kifaggatni erről (is).
Vendég

Linh!nagyon helyes a pocakod!Az enyém még mindig nem ilyen nagy egy hét is ilyen sokt tenne?!AZ a lényeg hogy minden rendben van !!! :lol:

Meg van a bababútor még a kiságyra kell várni egy hetet.
Lányok a kiságyba milyen keménységu matracot ajánlatos venni?

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Nor: hát igen, jó nagy a pocakom. A tied is ilyen nagy?

Bea: az én pocakom azèrt ilyen nagy, mert nekem ez már a második kihordott terhességem. A mehszalagok már sokkal lazábbak ezért sokkal nagyobbnak néz ki a pocak.:)
Matracot meg mindenképp kókuszt vegyetek szerintem! Az jó kemény is , meg ha baleset történik, akkor is praktikus, mert atfolyik rajta a pisi. Csak a huzatot kell kimosni.[/url][/b]

linhbaba

Még van egy kérdésem ezt az előbb elfelejtettem.HAllotatok erről a szülési gélről?Hogy mi ez pontosan meg ,hogy jó-e?

Linh.Azt olvastam ,hogy jobb ha keményebb ,de erre a balesetes dologra nem is gondoltam :oops: Koszi! :lol:

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Bedobtam ezt a pocakfotót, de tolongtok... :wink:

Bea: én szerintem ilyen géllel szültem, de nem is hallottam róla előtte. Csak vajúdás közben mondta a dokim, hogy van valami gél, ami kicsit segíti a szülést, a babának meg nem árt. Beleegyeztem volna bármibe, amire azt mondják, hamarabb kint van a gyerek...
:D
Mi a neve ennek a cuccnak?

linhbaba

Nálunk az a neve,hogy DIANATAL úgy kell megrendelni gyógyszertérban előre és vinni magaddal a kórházba valami 100 Euro.

És segtett valamit?Könnyebb volt a szülésed?

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Sziasztok!

Bea: hogy segített-e, azt nem tudom... ez volt az első szülésem, szóval nincs összehasonlítási alapom. Szerintem a dokidat kérdezd meg e felől, ő talán többet tud erről mondani. Már ha használta már valaha.

Merre vagytok többi csajok?

linhbaba

Régebben azt hittem, azért nem jöttök, mert nem akarjátok hallgatni, ahogy depizek... de úgy látom ez nem így van...

8)

Na mindegy.

Olvastátok ezt?:
http://divany.hu/poronty/2011/01/31/poronty_korhazfigyelo_hol_jo_szulni_2011-ben/

linhbaba

Sziasztok!
Csajok valahogy nagyon elvagytok veszve!Remélem azért mindenkivel minden rednben?

Linhbaba addig nekunk kell tartani a frontot.
Holnap megyek cukorra meg vizsgálatra remélem minden rendben lesz.Már nagyon várom,hogy megint lássam a kis tundérkémet olyankor én is megnyugszom hogy minden rendben vele.

Ti hogy álltok ezzel az influenzával?Nekem most a hugom influenzás szegényt kerulom :oops: tényleg olyan veszélyes mit a hírekbe mondják vagy csak fel van fújva megint a dolog.Eddig nem nagyon érdekelt orvoshoz se jártam vele,de most már nem csak én vagyok!

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Bea, hát igen, mi tartjuk itt a frontot most! :D
A cukor vizsgálathoz drukkolok nagyon! Tegyél a lötyibe pár csepp citromlét is, mert egyébként teljesen ihatatlan (így meg csak 90%-osan az). Böe, ha rá gondolok most is elfogy a hányinger :cry:

Az influenzával nagyon vigyázz!!! Kerüld el a húgodat messzire és még szerintem gyógyulás után se találkozzatok legalább egy hétig. Biztos túlparázom a dolgot, ahogy általában mindent, de biztosra menj!
Én se nagyon megyek zsúfolt bevásárlóközpontokba és nem tömegközlekedek, mert jobb a békesség!

Közben utánaolvastam kicsit ennek a Dianatal-nak, egy doki eléggé dícsérte, de szerintem pont 2008-ban jelent meg, amikor én szültem a Marcit, szóval gondolom olyan sok tapasztalat még nincs vele.

Állandóan szomjas vagyok... ti hogy vagytok ezzel?

linhbaba

Szóval keruljem.Most holnap o is akar jonni velunk és teljesen meg van sértodve hogy mondtam hogy ne jojjon mert nem akarom elkapni.Vetetek vele ezt a maszkot,vagy a sálat szája elé tetetem.AZt mondja tiszta paranijás vagyok,perdig nem!

A napi programom ivás wc,10 percenként.Rengeteget iszom én is, és mindig ugy érzem hogy száraz a szám.

Én is olvastam róla magyar meg szlovák oldalakon róla nem sok tapasztalat van de akinek volt az dicséri.Meg sokan írják ,hogy már megendelték ezt a gélt.Holnap megkérdezem a dokit.

Most éppen a kórházról olvastam ahol készulok szulni,hát....
mindenféle vélemény van ilyenkor szeretnék valahol kulfoldon lakni ahol jó magánkŕházak vannak.

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Bea:Lehet, hogy túlparázom meg minden és nem akarom a tesódat bántani, de megérthetné, hogy itt most a te és a gyereked egészségéről van szó!
Nekünk kismamánknak gyengébb az immunrendszerünk azért, mert a baba "félig idegen" a szervezetünk számára és azért, hogy a szervezet ne "lökje ki" magából, némileg csökken ilyenkor az immunitásunk. Ezért mondom én, hogy legyél elővigyázatos.

Minden kórházról fogsz olvasni jót is, meg rosszat is, szerintem ne rémisszen meg az, ha rossz véleményt is találsz arról a helyről, ahol szülni szeretnél.
Én is olvastam rosszakat is a dokimról... de mivel nem vagyunk egyformák, a dolgokat sem látjuk egyformán.
Hol is fogsz szülni?

linhbaba

Úgy néz ki itt nálunk Léván /Levice/.Mert ugy tudom ide bejohet az orvosom meg o is itt rendel a kórház terultén.

Tesóm nem enged belole,ugy hogy kénytelen leszek nem elkapni.
Az elobb éppen ezen morogtunk ossze a férjemmel o mint "nagy szakérto"aki az egész terhességem az állatok vemhességéhez hasonlitja :oops: mint rendes vadász,azt állitja,hogy a terhesno szervezete sokkal immunisabb meg erosebb mint a nem terheseké,mert hogy a vemhes állat is mennyit ki bír!KI készít ez az ember a hulyeségeivel! :roll:

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Haho! En is itt vagyok am:) Bar holnaptol megint „eltunok” egy kis idore, mert elutazunk 3 napra, de utana ujra jovok:)

Linhbaba: nagyon orulok a jo hirnek es hogy megkonnyebbultetek:) megertem, hogy almatlan ejszakaid voltak. nekem az amniocentezissel hozta ram a dokim a szivbajt (a 22. heten...), de vegul a negativ kombinalt teszt alapjan ugy dontottunk, hogy nem csinaltatjuk meg, hiaba multam el 35 eves... de ezt a dontest megszulni nem volt konnyu! ja, es nagyon csini a pocakod:)

Georgia: na, bekoltoztetek? remelem igen es minden szep lett:)

Bea: en meg nem hallottam errol a gelrol, de jo tudni rola! meg en sem beszeltem a dokimmal a szulesrol, a kov. latogatasom alkalmaval en is szeretnek jo par dolgot megkerdezni tole, pl. a szulesznot is. en szeretnem ha lenne fogadott szulesznom, remelem nincs meg keso a valasztashoz! tesoddal kapcsolatban: en sem kockaztatnek, most tenyleg te es a babad a legfontosabb, ti meg tudtok maskor is egyutt vasarolni:)

Caramel: vegre talaltam egy nagyon jo kismama tornat a XIV. keruletben, mar 3x voltam es nagyon tetszik. egy dula tartja, sokat beszelgetunk es jo mas kismamakkal is talalkozni!

Nor12: en is a Janosban fogok szulni (es Andi is, bar reg nem jart erre), ahogy irtam is, meg nem beszeltunk a szulesrol/szulesznorol a dokimmal, de hamarosan szeretnek. neked ki a dokid? mikorra vagy kiirva? megkerdezhetem milyen rossz tapasztalataid vannak? az is a Janosbol?

Kép
oroszlán

Sziasztok!

Bea: biztos nem fogod elkapni az influenzát, de jobb az óvatosság!!!!
A párodnak meg mondd azt, hogy kérdezze meg az orvosodat az elméletéről, hátha neki hisz.
Ami meg a "vemhességet" illeti... én biztos kupán vágnám a páromat, hogyha ilyet mondana nekem...

Oroszlán: öröm hogy jöttél!!! Remélem, ki fogod pihenni magadat a 3 nap alatt! Ha "nyaralni" mentek, akkor nagyon irigyellek!!! Ránk is ránk férne már egy kis környezetváltozás. :lol:
Az amniocentézis miatt tökre megértelek!

Marci elég elviselhetetlen az utóbbi időkben. Szinte minden este megy valami hiszti és ilyenkor 1-2 órát ordít folyamatosan. Ilyenkor az apjával ignorálni szoktuk és addig nem is halljuk meg amit akar, amíg meg nem nyugszik és abba nem hagyja az üvöltést. Nem tudom, jól csináljuk-e, de már marhára elegünk van belőle.

Valaki érdekelt még rajtam kívül mosható pelusban?
Vettetek már babakocsit?[/b]

linhbaba

Sziasztok!
Na meg volt a cukor vizsgálat!Az a lotty nem is volt vészes 10 perc alatt kellett meginnom de már ugy spóroltam vele, hogy ne igyam meg gyorsabban.A novérke ugy csodálkozott!
De nem jól indult,ott voltam idobe és csak vártam már félórát,mondom a novérke nem tudja minek jottem bekopogtam 2x mert valamivel csorgott gondoltam biztos nem hallja-hát amit kaptam tole,mert mit surgetem,meg o tudja ,hogy itt vagyok uljek le majd hiv.Aztá elnézést kértem és mondtam ,hogy máshol meg azért tolnak le hogy miért nem szólok,hogy minek jottem,honnan tudjam milyen jó a memóriája?!
Megvizsgált a doki is kézzel már nem tetszett az arckifejezése.Kiderult hogy valami /amit nem tudok magyarul/le van rovidulve és puha,hogy az a kinyílásnak a jele.Megnézett alórol uh-val de nem vagyok kinyílva minden rendben,csak vigyáznom kell ,hogxy igy is maradjon.Semmi hosszú séta meg napkozbe is lefekudni.Nem hiszem hogy nagy gond lenne mert kovetkezo kontrolra csak marc.2-án kell mennem.

Oroszlán:Úgy irigyellek! Jó pihenést!

Linh:SZerintem MArcin ez át fog menni lehet kezd féltékeny lenni nem?Vagy csak ilyen kedve van!A taktikátok nagyon tetszik!Tudja meg ki a fonok!

MA megnéztem azt a Jane babakocsit éloben,nem pont azt amit kinéztem.Tetszenek ezek a babakocsik meg még a Concordot ajánlották.A festéssel is meg a kocsival is várok márciusig,hogy biztosra mennyunk mert most nem nézte a nemét!!

Bocsi hogy hosszú lett!

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Ja a lerovidulést meg nem írom 33,5mm.

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Bea: az a méhnyak lesz, ami meg van rövidülve. Ne aggódj, nem lesz semmi gond, csak tényleg pihenj sokat és ne emelgess meg ne mászkálj hosszú utakat!
A jane babakocsikat nem ismerem, de a concord az tenyleg jó, csak nagyon drága. Legalábbis itthon.

linhbaba

Igen az az!Sikerült leforditanom.Meg ugy néztem ezek a méretek még bele férnek hogy a 3 az már határeset.A doki is azt mondta hogy óovatosan ,de mondom mit jelent az hogy óovatosan,hogy ne most menjek Budapestet megnözni ,de hogyha uzletbe akarok menni valamiért vagy valamit beszerezni az lehet/úgy értelmeztem hogy babaholmit/De azt se mondta hogy szedjek MgB6-ot de azt amugy is szedem napi2x1-et
Akkor ez nem olyan rossz érék nem?

Kép
bresbea
Bernecebaráti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: