A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Még a laptető is ünnepel velünk. Ancsinak azért küldök belőle és a mai bmc-seknek.
vicky79
Budapest III. kerület

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi, amúgy Zorka is imádja, ahogy forog, dumál neki, meg vigyorog, csk nem alszik :lol: Majd a járókába akarom neki tenni.

Woody, hát nődögél rendesen, már 5 kg és 58 cm :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,
nagyon cuki kis Zorka! Az a vigyor...haláli jóóóó!

Vicky,
dehogy ununk meg, tök jó, hogy így visszaemlékszel lépésről lépésre! Már nagyon várom a szülinapos képeket!!!

Woody,
Lili-usziról kérünk képeket! Kellemes pihizést!

Csajok,
most telefonált a Bolgárkerékből a csajszi, hogy tuti jók lettek az integrált eredményeim, abszolút minimális kockázatok:
Down 1:5050 (kombináltnál magasabb volt, 1:1000, de az én koromnak megfelelő kockázati tényező 1:150 lenne!!!)
Edwards kevesebb mint 1: 50 000
Tehát tutira szuper jól van a babácskánk :D :D :D

Ancsi,
a fenti eredményekhez hozátartozik, hogy nekünk is 1,4 tarkóredőt mértek, és hát látod, nekem lombikkal, 40 évesen ilyen jó lett...tehát no para, minden rendben a pocidban!!!

Kép
judit0713

Vicky: Nagyon boldog Születésnapot pici Barbusnak!!! :D :D :D :D :D

Lányok,köszi a megnyugtatásokat,én nagyon jól viseltem eddig mindent,de abban a pillanatban eltört nálam a mécses...

Az a para,hogy a macskusz nem lentről kéredzkedett fel finoman,ahogy jönni szokott ölbe,hanem kiterítve feküdtem az ágyban háton,és fölülről menekülés közben ugrott a hasamra,majd onnan tovább dobbantva a földre... :shock: :shock: :shock:

Aztán próbáltam sírás után nagyon pozitív lenni,én is tudom,hogy a baba tényleg egy elzárt kis buborékban van,ahol védve van az ilyen behatásoktól,de ez volt az utolsó csepp...

Nővérem is berohant hozzánk,mert először egy óriási #&>@˘°Ł$-t hallott a számból (elég kiadós káromkodást),majd úgy zokogtam,mint már nagyon rég....

Túl érzékeny vagyok,és ez most nem hiányzott.

Reggel éreztem kisebb görcsöcskéket az alhasamban,de olyan volt már korábban is a helyezkedés miatt...
Gyorsan felnyomtam a Crinone-t,mintha az valamilyen hirtelen védőpajzs lenne :D :D :D

Ancsi drága,örülök a jóhíreknek,látod mondtam én,hogy bénák voltak!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszternek és minden BMC-ben várakozónak óriási drukkok!!!
Vendég

Már itthon!Mint ahogy azt Andink is mondta:mindent rendben talált az uh-on a doki,1,4-et mért nyaki redőre,levette a vért is 2héten belül lesz eredmény!Azt mondta,hogy valszeg rossz szögből mérték(nálunk),és nem kell túlmisztifikálni a dolgot,ő renben látja!!!
Bocs Navared,rosszul mondtam,Fehérváron ingyé volt ez a vizsg.,nálunk lett volna 9 rugó!
Köszönöm Mindenkinek,hogy gondoltatok ránk és szorítottatok!!!
Most pihizek kicsit,mert korán keltünk,hogy az elsők közt lehessünk(qva sokan voltak),meg délután szalagavatóra is hivatalosak vagyunk(semmi kedvem hozzá! :? )

Kép
Kép
missancsi

Látod Ancsi,minden okés! :)
most már nyugodj meg,nincs semmi baja a babócának! :D
Vendég

10:20-kor kaptam a kezembe a kanült és innentől ment az oxitocin. Ezek után már csak a fájásokra vártunk és utána mosódnak az események. Nem tudom pl. hánykor kaptam az edát. Szóval innentől a visszaemlékezések zavaros emlékek miatt elmaradnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Breki,
sajnos ez ilyen, minden apróságon képes kiakadni, megbántódni az ember.
Nade nézd a jó oldalát, ezt sem ezelőtt, sem ezután nem engedheted meg magadnak nyugodt lelkiismerettel, csak ebben a csodás 9 hónapban :wink:
Ráadásul úgy szeretgetnek, babusgatnak mint még soha :)

Képzeljétek, nálunk is csoda történt!
Nagykisfiam ahelyett hogy végiglébecolná még a hátralévő egy hetet mielőtt kezdődik újra a suli, a páromnak segít önként és dalolva a tetőtérben :shock:
Így tuti hogy nemcsak a gipszkartonozás, de a tapétázás is kész lesz jövő hét végére :D Tehát február közepén kifestve, lamináltpadlózva várja a szoba a berendezést...jippíííí!

Kép
judit0713

Ancsi

Örülök, hogy minden rendben van.
vnbeni

Judit: ez tényleg klassz!! :D

Nálunk nincs előrelépés,csak annyi,hogy szép kis papírkákat iratunk alá a szomszédság összes tulajával,miszerint valóban van vevőjük,ahogy állítják,és ennyi vagy annyi összegért TÉNYLEG hajlandóak eladni a házat,hogy ne packázzanak velünk többet.

Nekünk ötünket kell minden kis baromságukért összakaparni,hogy ott lehessünk teljes létszámmal,úgyhogy a következő "tárgyaláson" közlöm velük,hogy ajánlom,hogy most komolyan gondolják tényleg,mert ha májusig ebből nem lesz semmi,akkor tudjanak róla,hogy mi 2 gyerekünkkel egész a suliig itt fogunk élni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval most gondolják meg,mert ha én berendezkedem a családommal,akkor innen ki nem raknak egyhamar :lol: :lol: :lol: :lol:
elég ijesztően hangzik? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem akarok itt maradni,de nem árt tudniuk,hogy egy szülés előtt álló nővel nem packázhatnak,tudnom kell,hova hozok haza gyereket,és akkor a háznak olyan állapotban kell lennie....
Vendég

Sziasztok!!

Most csak 1-2 szó,mert rohanok főzni.Megjöttem Sz-től,hát mits is mondjak,üdvüzölhettek a lombikosok táborába.
Inszemet nem is kezdhetjük,mert van egy vissza maradt luff,vagy mi a fene,és annka elkellene tűnnie.Sz azt mondta,hogy gondolkozzunk el azon,hogy akarunk-e még 2 inszemet,mert Ő azt mondja mennjünk tovább lombikkal,mart attól fél,hogy kb fél év múlva még lombikkal sem sikerül a baba. :shock: :roll: :cry:

Na Csajok,Én itt már majdnem sírásba kezdtem,ezt látta is rajtam Sz,és azt mondta ne csüggedjek,de ezt a Mi érdekünkben mondja.Mert nagyon kevés tüszike van,és nincs értelme a szervezetemet strapálni.
Kedden vagy szerdán megyek visza hozzá,hogy ez a valami elmúlt-e,és akkor megbeszéljük mikor kezdhetjük a lombikot.De ez nem is volt kérdés,nagyon nem kellett megbeszélni Apával,mert mikor mondtam neki telóba,olyan kis édes volt,mondta,hogy szerinte is nagyobb az esély,és a maradék 2 inszemmel is lemenne 4 hónap,szóval nem kérdés a hogyan tovább.

Szerintetek,ha elmúlik jövőhétre a luff,akkor mikor kezdhetünk??Következő ciklus???

Vicky!!

Barbusnak csókjaimat küldöm!Boldogságos szülinapot Neki!!!!

Találkoztam Sajtival és Vikussal!!!!

Cupppp.
csucsu99
Budapest

Drága Csucsu!
Hát megértem, hogy majdnem sírál, egy ilyen kijelentés azért nagyon kemény tud lenni. De gondolj arra, hogy ezt tényleg Sz a ti érdeketekben teszi és tudja mit csinál és így lesz jó. Nagyon szimpatikus a hozzáállása.
Nem tudom mi az a luff. Talán visszamaradt ciszta?? Én még nem hallottam ilyet, a lányok remélem tudnak segíteni. Én mindenesetre nagyon drukkolok, hogy elmúljon a luffod és mihamarabb indulhasson a sikeres lombik.
Pont ma gondoltam rád reggel, hogy lassan újra kezdtek, mert én most várom hogy megjöjjön, ma vagyok a 28. napon, és tudom karikor együtt pityeregtünk.
ann74

Csucsu,
ne csüggedj!
Nálunk pl. én kértem a dokinőt, hogy ha lehet már ne kisérletezzünk inszemmel, és készségesen beleegyezett...aztán látod, már itt a babó!
Nem sokkal nagyobb teher a szervezetnek mint az inszem, nyugi!
Szerintem ha eltűnik onnan az a cucc, akkor stimu-tól függően ebben v. a következő ciklusban indulhattok...ééés, még idén karodban lehet a gyermeketek :wink:

Breki,
ez a fenyegetés :lol: :lol: :lol: Mondjuk ha nem gyermekkedvelő család, akkor lehet hogy beparáznak! Főleg nyárom gáz, amikor kint vannak a kölkök a kertben :lol:
Jó ötlet hogy végre nyilatkoztatjátok őket hogy mi az a min. ár amiért hajlandóak eladni, így könnyebb lesz vevővel tárgyalni.

Kép
judit0713

Csucsu drága,ne ijedj meg egyből,a dokik sok mindennel ijesztgetnek,én megmondom Neked őszintén,nagyobb esélyt látok a lombikra amúgy is,én nagyon örültem,hogy erre "kényszerültem".

Nem tudom mi az a luff,majd utána nézek,de azt tudd,hogy kb. ezt a szöveget Sz nekem az első stimu alatt előadta,de csak mert nem meri elkiabálni a dolgokat,visszafogja magát,míg nincs siker...

Nekem konkrétan azt mondta akkor az endó miatt,hogy hát jöjjek vissza 2 nap múlva újabb UH-ra,és meglátjuk,van-e értelme szúrni... :shock: :shock: :shock: :shock:
én is megijedtem,és akkor Sajti mondta a büfében,hogy szokása ilyesmiket mondani,de nem mindig annyira rossz a helyzet!

A luff visszahúzódása érdekében most az eddiginél is inkább alkalmazd a Titkot!!!!
HIggy nekem,el fog tűnni,csak ezt tudnod KELL Neked is!!!!

Mindenesetre innen is küldök Neked rengeteg pozitív energiát,és kérlek ne omolj most össze,mert most kell a legerősebbnek lenned!!
Nem lesz itt semmi gond!

Nekem se nagyon voltak tüszőim,de már az első lombiknál is megtapadt a baba,és mint tudjuk,ő sok betegséget leküzd!

Bocs,hogy hosszúra nyúltam,és ha hülyeségeket írtam volna... :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Ann!!

Köszi,hát mit mondjak,kanalazom Magam a béka segge alól,és foylamatosan Sz szavai csengenek a fülembe.Nem akarom elfogadni amit mondott,és harcolni fogok/fogunk,hogy legyen bébink.De akkor is szar érzés.
Azt hiszem vissza maradt ciszta a luff.

na nem rontom a levegőt,majd jövök,tényleg megyek főzni.

Apa olyan édes volt,mert készűltem ugye,hogy ma már kiváltom a gyógyszereket,és mondta a telefonba,hogy vegyek magamnak rajta valamit,csak ne legyek szomorú. :lol: :lol: :lol: Mondom oké,megyek és veszek a Dm-be tampont. :D Mert az kell,és azt mondta oké Drága,olcsó vagy,megtartalak. :D :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Judit: nem tudom,gyerekkedvelőek-e,de az tuti,hogy míg ÉN nem egyezem bele,nincs házeladás!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

úgyhogy ki kellene nyírniuk,ha meg akarják szüntetni az ellenállást! :lol: :lol: :lol: :lol: Közben persze eszem ágában nincs addig itt maradni,de ha időközben szülünk,akkor azért kell pár hónap,hogy összekaparjam magam... :oops: :roll: :roll: :roll:
Vendég

csucsu: Ne keseredj el, legalább nem húzza az időt. Szerintem is a visszamaradt ciszta a lufi, nekem is maradt minden inszem után, mensivel ürült.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: de jo, nagyon orulok, hogy minden rendben!!! pihend jol ki magad, megerdemled es radfer:)

Csucsu: hajra lombik, mi vegigcsinaltam mind a 6 inszemet, sajnos eredmenytelenul! bizz benne, hogy lombikkal sikerulni fog:)

Kép
oroszlán

CSucsukám,
Ölelésem, drága!!!!! Tudom milyen szar, mikor kezdenél, és aznap közlik hogy ugrik a várvavárt szurizás!!!!

LUF szindróma, velem is előfordult sajna még annó én is akkor tudtam meg, hogy ilyen is előfordulhat ... :(
A babatervezőkottona.net oldalon elég jól leírják.
A lényeg:
Peteéréskor, normális esetben a tüszöböl kiszabadul a petesejt és a maradék átalakul sárgatestté. Az is megtörténhet, hogy a petesejt bent ragad a tüszöben és ez így alakul át sárgatestté. Ebben az esetben a petesejt nem is tud megtermékenyülni, így nem is jöhet létre terhesség. Ezt a szindrómát LUF-nak hívják (luteinized unruptured follicle). Hogy ez megtörténik-e, csak sorozatos ultrahangos vizsgálat tudja megmondani az ovuláció környékén, a hormonok (progeszteron, ösztradiol, LH, FSH) és a högörbe normális marad és semmit a világon nem árul el!! A LUF mindenkivel megtörténhet néha-néha, bár vizsgálatok azt mutatják, hogy endometriózisban szenvedök esetén gyakrabban elöfordul.

Nézz szét ezen az oldalon amúgy, ha nem ismered, sok mindenre lehet választ kapni:
http://babatervezok.otthona.net/

Jövő hétre, ha elmúlik, lehet Sz-szel már azt is meg tudátok, beszélni, hogy melyik protokoll és akár kezdhettek is hamarosan!!!! Most ez lebegjen a szemed előtt, ha kisírtad Magad.
Addig pedig, mint gyakorló ottmaradt cisztás, javaslom a cisztamasszírt, illetve nemtom ismered-e az Aviva tornát??

andrea-1

És annak is örülj tényleg, hogy ha úgy látja érdemesnek, nem csináltatja végig az inszemeket... Nekem is annó, mikor átmentem Hozzá felajánlotta ezt a lehetőséget, és én örömmel éltem is vele, mert előtte csak azt hallottam, hogy nekünk semmi bajunk, így 6 inszemig (ha szükséges persze) szóba se jöhet a lombik... :shock:

andrea-1

Csucsu!Ne keseredj el!Minden ok lesz!Szerintem is nagyobb lesz az esély így lombikkal!!!

Kép
Kép
missancsi

Köszi Csajok!!!!!!!!

Imádlak Benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!

Andikám!!

Köszi a maszír tippet,kaptam már pü,egy nagyon kedves zugos olvasónktól,és Ő leírta,mit hogyan csináljak.Ezt minden eset csinálhatom????

Ancsi!!
remélem megnyugodtál,örülök,hogy jó híreket kaptál.

Minden sms-nél azt hiszem Mieza írt,hogy megérkezett Albert!!!Úgy izgulok Értük!!!!!! :lol:

Annyi minden kavarog a fejembe,és előre bocsánat,hogy traktállak benneteket. :D

Béku!!
Neked az endóra való tekintettel,milyen protokollal indultatok??Mind a kettő lombik úgyan olyan volt??Én lehet igényt tartok az injekcióra,ha azt kell majd szúrnom. :D
csucsu99
Budapest

Csucsukám:
Ártani nem árthatsz vele....!!! Annyi, hogy én annó, mikor jártam talpmasszázsra, még az inszemekkor, akkor a reflexológus mindig mondta, hogy szóljak ha pé után vagyunk már, mert akkor máshogy masszíroz... de most ugye az a lényeg, hogy eltűnjék onnan az a LUF, annak pedig a jó intenzív méh és petefészekpont masszírozás jót tehet!!!! Hajrá, már ma kezdéjtek el szeirntem!!!

Amúgy idenézzetek, mit találtam.... de jó is lenne, ha igaz lenne:
"Szép is lenne, ha egyetlen gyógyszer segítene a meddőség ellen... Most úgy tűnik, lesz ilyen csodabogyó! Ausztrál kutatók 20 éves munkájának gyümölcse az a szer, amely 40%-kal emelheti a beágyazódás arányait. Európában várhatóan 2011 közepén engedélyezik az EmbryoGen névre hallgató gyógyszert."
Forrás: HelloBaby!magazin

andrea-1

Sziasztok!

Andikám! Nagyon köszönöm, hogy továbbítottad a szánom-bánom üzimet ide :)

Csak egy pillanatom van sajna...ŐRÜLET VAN és nekem NAGYON ELEGEM A MELÓBÓL. Tényleg le kéne állni, de ilyenkor??? mikor egyedül vagyok egy 2-3 ember melójára????? Jövő keddtől jön a felmentősereg állítólag, úgyhogy talán akkor kicsit rendeződnek a dolgok...

BMC:
Majd Ti eldöntitek, hogy jó vagy rossz hír...
én egy kicsit megszeppentem, ahogy Lac is :roll: :oops: :? :roll:
Nem keseredtünk el, de nyilván annak örülnénk, ha ma kezdtük volna aGonal F-et.
A gond ott volt, hogy 2-3 napot késett... ezért ma csak a 3. napon vagyok. Máskor ilyenkor már a 6-7.-en...
Ebből adódóan K közölte Silverboy alapján, hogy nincs elragadtatva a mnyh-tól, mert 3. napon 8 mm volt ma... :?
Én azt hittem, hogy az nem olyan nagy para ha vastag...nem az a baj, ha túl vékony?
Bár ahogy levettem a dolgot a mondottakból, az a probléma, hogy nem vékonyodott el kellőképpen...
Abban maradtunk, hogy továbbra is marad az 1 Gonapaptyl.
Szerdán megint UH, és meglátjuk. Ha akkor is túlzottan vastag, akkor szerdától napi 2 teljes Gonapeptyl lesz, és mellé a Gonal F 900, Plusz még felírt egy új szurit, ami tisztán csak LH!
Az a helyzet, hogy most lett teljes az agyamban a kép az eddigi stimuimmal kapcsolatban.
Eddig Pergoverist kaptam, amiben van Gonal F és LH is! Most, azért hogy nehogy túlszaladjon megint a hormonszint, az LH-t kiiktattuk, így maradt a Gonal F. De a ma látottak alapján egy picuri LH-t mégis ad Tanár úr...
Úgyhogy a stimu végére kb napi 8 szurim lesz...alaphangon...most a Pergoveris minden alkotóelemét külön-külön kapom meg, mert más arányban kell, mint ahogyan abban van benne...
A hormonszintjeim amúgy jók lettek!!! :)
Szóval jó vagy rossz hír??? :D
Nem tudom.
Rossz, hogy kicsit elnyúlik a dolog, de jó, hogy nem nagy gáz, és K látja a megoldást a folytatásra, akár lecsökken a mnyh-m, akár nem...
Nem lehetne, hogy az extra sok peteérésemből adok annak akinek nincs, és a mnyh többletemet is szétosztom a vékonyak közt??? :)

Ja, és a gubanc amiatt lehet késői Blody és LH szint kapcsán, hogy már megint volt egy PÉ-m, Blody első napján... ebben a hónapban "rekordot" döntöttem :? és emiatt még baromi lent van az LH szintem... :?

nem tudom mi lesz, csak azt, hogy kicsit aggódom emiatt....
nem szeretném a szervezetemet teljesen tönkre tenni ezzel a sok stimuval, amiknek a végén mindig "csak" a punkció és az ET marad el :(

Cél, amit a Titokkal be kell vonzanunk, hogy megfelelő legyen a mnyh és a tüszik is és a hormonom is szerdán és kezdhessük végre a sok szurit :)

Ne haragudjatok, nem tudtam napok óta ránézni a netre, magán dolgok miatt lehetetlenség volt belépnem...így nagyon lemaradtam! :(
De igyekszem mielőbb pótolni!

Csucsu!
üdv a sikeres lombikosok csapatában :D

Judit!
Gratulálok a szuper eredményeitekhez :D nagyon ügyi :D :D :D
Minden a legnagyobb rendben lesz továbbra is :)

puszi Mindenkinek! :)

eszter82
Budapest

Andi!!
Köszi,ma már bevetjük a masszírt. :D De jól hangzik ez a gyógyszer.Én is a HelloBaby magazinba olvastam,hogy a O-ás vércsoportjú nőknél gyakoribb a meddőség.És Én is az vagyok. :roll:
Mondjuk akkor mire Magyarországra eljut??? :shock:
csucsu99
Budapest

Csucsu: az endó miatt nekem először hosszú protkóm volt,így asszem a 12. napig csak Deca ment,majd UH után kaptam a többi szurit.

A második fogamzásgátlós antigónés :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajszi,az endóra is úgy reagált Sz,hogy nem biztos,hogy van esély,és lám,mindkét esetben megtapadt a baba!!! :D

Úgyhogy higgy nekem!

Ja,és mivel más nem jelentkezett,beiktatunk majd egy randit (kezdek jobban lenni eltekintve a mai apró görcsöktől) ;) :D
Vendég

Eszter!!
Nekem is vastag volt ma a 3.napon a mnyh. 7mm!!!!!!!!!!!!!!És azt mondta Sz,hogy ez túl vastag,nem is vérzek rendesen,ahogy kell,meg is kérdezte,hogy megjött rendesen????És akkor látta a luffot,és mondta így már érti.
csucsu99
Budapest

Lányok,tudom,hogy hülyének néztek,és türelmetlennek...
De nem tudtok ajánlani egy helyet,ahol (pénzért...) csinálnának egy soron kívüli UH-ot nekem,és normálisak ott a dokik?

Természetesen csak az aggodalmam miatt érik bennem a gondolat,a 11 nap még mindig rengeteg :?

Ne ítéljetek el,de olyan rossz ez a várakozás...
sajnos a dokim is csak febr. 7-én vár vissza,ami még később van,mint a genetikai :(
Vendég

ja,hozzáteszem,nem a macska miatt,mert tudom,hogy ő nem ártott! :)
Szóval nem ez az oka,csak ez a rengeteg várakozás...

ha azt hittem VOLNA,hogy miatta gond lehet,már éjjel mentem volna valami ügyeletre :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csucsu!
Én először elkezdtem a mensi szerű cuccot hétfőn, de kedd este 10kor lett normális, így szerdától számoltam...
De nekem rendesen jön a cucc.... mondjuk már elmúlóban lesz lassan...
nem tudom, van-e még benne(m) annyi, hogy levékonyítsam... :roll:
remélem, igen :D

Ancsy!
Neked is gratula a jó eredményhez! :)

Vicky!
Nagyon nagyon boldog szülinapot Barbusnak :D

Navi!
Továbbra is gyönyörűűű Zoo :D

eszter82
Budapest

Csucsu!
Mit látott mikor mondta a Luff-ot???
mert K jól megnézegette a mindenemet...de ilyenről nem beszélt... :roll:

eszter82
Budapest

Eszterkém: Hát a felét se érteni meg elsőre annak amit leírtál.... :shock: De nagyon drukkolok, hogy valami jó süljön ki K. Mester ügyködéséből!!!!

LUF-ról itt találsz uhus képet is:
http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml

andrea-1

Béku: Tudom hogy szar a várakozás, de próbáld meg kibírni valahogy!!! :wink:
Ha nagyon nem megy, menj el az sztk-ba valami fals indokkal, ott ingyé is meguhuznak, legalábbis nálunk így van....
Nyugi CSajsziiiiiiiiiiiiiiiiii!!! :wink:

andrea-1

Eszter!!

Hát,nézte-nézte,és aztán mondta,hoyg itt a bibi.Ezért vastag még a mnyh,mert ott maradt eg luff.Andi belinkelte,ugyanezt mondta Sz is.Én sem hallottam még erről. :roll:
Énvelem meg nem tudom mivan,mert tegnap megvolt rendesen,ma csak csipp-csepp,de most mintha megint beindulna.Ezért lehet a vastga mnyh. :roll: :shock: De gondolom Nálad nem volt semmi,mert látta volna K.

Béku!
nyugiiiii.Én is javasolnám mint Andi,SZTK-ba kötelesek meg uh-ozni,valami fals indokkal ha odamész.Vagy marad a fizetső,Istenhegyi úton vagy a Boglárkerék,amit Judit is mondott???
csucsu99
Budapest

Fő a fincsi húslevesem holnapra. :D Kiporszívóztam,felmostam,megy a mosógép.Lassan elballagok a Macsektól kapott injekciómért. :wink:

Képzeljétek,úgy örülök,mert van itt nem messze Tőlünk egy függöny bolt,és Náluk vettük a szobákra a függönyöket,és most vettünk Náluk egy újat a konyhára is,és mondták vállalnak függöny mosást+vasalást is.Én úgy örültem,mert a nappaliba 10méter a függöny és plafontól a parkettáig ér,elég macerás vasalni.És 6000 ft-ért kimosták,kivasalták,és csoda szép lett.Igaz 2 napig nem volt függöny,mert áztatták,meg mit tudom Én mit nem csináltak vele,de sztem megérte. :lol: :wink:
csucsu99
Budapest

Andi: tudom én,de olyan nehéz :(

ráadásul ezt a 4 hetet is egyedül kell elviselnem,mert ember dolgozik most már minden nap (kivéve vasárnap),nővérem sincs itthon (ha meg igen,akkor se érek vele semmit)...

Anyum nem érti az aggodalmam,szerinte annyira evidens,hogy minden úgy megy,ahogy kell,de annyit vártam erre,és szeretném,ha minden ilyen jól alakulna továbbra is!

Csucsu: köszi,igyekszem :?

Sajnos az SZTK-ban van a dokim,és mivel még mindig nincs 14. kerületi lakcímkártyám,nem néznének szívesen főleg soron kívül!

Még fizetnék is érte,hogy megnyugtassanak,persze úgy,hogy látom én is a 2 szememmel,hogy jól van a babó!

Ez sokkal jobban izgat,mint a hülye genetikai vizsgálat,ami nem jó semmire,csak hogy paráztassák az embert...
Vendég

Nekem még nem fő semmi,még csak előkészületeket tettem a csülkös bableveshez ;) :D

Az jópár órán át áááázik most,aztán isteni leveskét gyártok terveim szerint..
Báár,még sosem csináltam,de bízom magamban,általában jókat főzök,és nem sokminden tántoríthat el! :D
Vendég

Aggódásom oka:

Nyugtassatok meg,hogy nagyon ritka jelenség,hogy egyik vizsgálatról a másikra minden jel nélkül a babácska rosszabbul legyen,vagy sehogy sem...!!

sajnos felkavart 2 ilyen hír,mert eddig hálát adtam,hogy csak olyan kínzó tüneteim vannak,amik összeegyeztethetők a terhességgel :D
de mióta hallottam,hogy ez tünet nélkül is lehet,aggaszt...!!!!!!

tudom,hogy nálam rendben kell lennie mindennek,de annyira felkavart ennek lehetősége...

Próbálok pozitív lenni,de ehhez meg kell nyugtatnotok,hogy ez nem fordulhat elő csak úgy!!!
Vendég

Hahó csajok,

Ancsi,
de izgultam, de remek híreket olvasok.

Csucsu, Eszter !
jaj de drukkolok.

Woody,
jó pihit, merre mentek ?

köszönöm a platónyi cart, célba ért, jelentem hármasra vizsgáztam, most megyek enni mert napok óta kaját nem láttam

az az ágyraforgó nálunk nagy favorit, aki tudja Marci-Liza honlap címét láthat is képeket.... asszem :lol: [/quote]

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszter ,
végre!!! Már kezdtem aggódni érted, de ha "csak" a meló miatt nem jöttél, az más 8)
Hát ha nekem kellene eldöntenem, én jó hírnek venném, főleg hogy K annyira körültekintő és alapos, hogy ez már magában megnyugtató.
Éééés persze rengeteg pozitív energiát küldök itt mindazokhoz, amiket szerdára kitűztél célul :arrow: :arrow: :arrow:

Csucsu,
ez a függönymosodás tényleg klassz!
Bár nálunk ugye nincs függöny, csak dekor, mivel a Feng-shui szerint: ha szép akilátás az ablakodból, ne takard el függönnyel! És mi lehetne szebb kilátás a Dunakanyarnál?
Örülök hogy kezdesz lenyugodni a lombik miatt. Csináld csak a masszírozást, meglásd Sz. hamar szurira itél majd :wink:

Breki,
ha nagyon tűkön ülsz, és nem akarsz Sztk-ba menni, akkor a Bolgárkerékben 10ezer pénzért megnézetheted. Ez közel van az Örshöz gyalog is.
Bár én is inkább az óccsó megoldát, vagy méginkább a türelmet javasolnám :roll:

Kép
judit0713

Kisbeeka,
én megnyugtatlak, sőt ami már 1x kinőtt az nem fog elmúlni :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: Remélem Sz jó munkát végzett,és még mindig ficánkám van! :D

Gratula a vizsgához!! :D :D

Ne hanyagold a kajcsit kérlek!!
Vendég

Breki,
róluk írtam, szombaton is van rendelés, de csak ha tényleg nagyon nem bírsz magaddal:
http://www.ultrahangvizsgalat.hu/terhes ... rahang.php
Nekem is volt ismerősök között akinek egyszer csak már nem élt a babó, de ő konkrétan emlékezett rá hogy az előző hetekben egy csomót takarított sósavval (új lakás) és valszeg annak a gőzétől volt.
DE te ugye vigyázol magadra kellőképpen, tehát ilyen NEM fordulhat elő!!!

Kép
judit0713

Kubu,
hát komolyan, annyira jó csaj vagy, hihetetlen!!!
Nagy-nagy gratula, most pedig tömd tele a pocakot, aztán pihizz egy nagyot!

Kép
judit0713

Ancsi:
Örülök,hogy minden rendben van!!!!

Csucsu,Eszter:
Drukkolok nagyon!!!Minden rendben lesz!!!!

Breki:
Ha mindenképp megakarod nézni a babácskádat,szerintem keress egy olyan magánrendelőt ahova nem kell idöpontot kérni.Ismeröseid nem tudnak ajánlani ilyet?
Az Én dokimhoz sem kell idöpontot kérni,de Ő a III.ker-be rendel és csak kedden van legközelebb.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kubu:
Hatalmas nagy gratula!!!
Nagyon ügyes vagy!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Béku szívem,
Ne sértődj meg!!!! De szeritem inkább bírd ki a vizsgálatig és a kisbuksidban tegyél egy kis rendet!!!!!!!! Ha most hagyod ezt az érzést eluralkodni Magadon, akkor ez eztuánis előjöhet és nyugtalan lesz az egész várandósságod!!!!!!! Nincs semmi bajra utaló jel, ennek kell örülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocs a kemény szavakért, tényleg!!! De!!! a 12. hét után is havonta fog csak a dokid látni, és akkor majd mindig futkosnál extra fizetős uhukra ha jön a bizonytalanság, egy "hülye" gondolat ????
Nem véletlen ez a 9 hónap várandósság.. A dokik is pontosan tudják, mennyi időnként kell matatni, nézelődni a kismamáknál, különben hetente ott ücsöröghetnénk, ha arra lenne szükség!!!!!!!
Tudod/tudjátok, hogy én mekkora adjuramisten de azonnal fajta vagyok... mégis most én intelek türelemre, mert úgy látom, időnként picit sokat agyalsz!!!!!!!!
Ott a varrógép, tessék elkezdeni gyakorolni, vagy valami értelmessel lefoglalni addig is Magad, míg nem mész a drbácsidhoz!!! Nyelv, könyv, film, bármi ami leköt napközben!!! Hosszú lesz még a hátralevő idő, még ez a kurva tél is... nem szabad hogy azért mert másnál bármi gond volt, azt Magadra is vetítsd, hogy ez az érzés beegye magát az elmédbe!!!!!
Én is egyedül vagyok itthon, és a január gyakorlatilag ment a lecsóba, pedig mennyi tervem lett volna... de türelmet kell gyakorolnunk!!!!!!!!! Kiborulni lehet persze, ha már nagyon felgyűlik :)..... de a józan észnek kell mindig felül kerekedni!!!!!!!! Ez az időszak erről (is) szól, hogy ne egy aggódós anyucit érezzen a picink a hasunkban!!!!
Tudod, hogy szeretlek, azért írtam le ezt!!! Na nem osztom tovább az észt, csak tudom, engem is néha be kell tenni egyesbe... :) Cuppantalak :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Laptető Béku a Tied, hogy hozzon jó gondolatokat és megnyugvást, bárhogy is döntesz, mész uhura vagy megvárod az időpontos doki vizsgálatot :)

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: