A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011 júniusi babavárók :)

Sziasztok! Osztom kormi véleményét. Ismerőseim körében is voltak rossz eredmények, aztán végül egészséges babák születtek. Árt nekünk ez a sok ijesztgetés, úgyhogy nem izgulj milli, minden rendben lesz.
20140503222551

Milli, cstalakozom a többiekhez, nyugi!

Én direkt nem mentem el az eredményért, mert kedden úgyis megyek genetikai UH-ra, majd ott megnézzük, az ultrahang engem úgyis jobban meggyőz!

Nyugi!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Én voltam ma védőnőnél, meghallgattuk a baba szívhangját, minden oké, a leadott súlyomból már 80 dekát visszaszedtem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Tud nekem valaki segiteni abban hogy aminocentézis után meddig nem lehet házaséletet élni?Meddig kel ezután a vizsgálat után félni hogy vetélés következik be?Nekem három hete csinálták.Köszönöm a segitségeteket.Ha tudtok legyetek szivessek válaszolni.Andy
kormi38
Rum

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!

Kedves Lányos Anyukák!

2010. novemberi kismamás topikból vagyok.
Egyedi készítésű, masnis fejpántok, igény szerinti színben és méretben!Akit érdekel, írjon nekem privit és megbeszéljük a részleteket
Dobok egy képet, h. miről is van szó
Mindenkinek Boldog babavárást illetve babázást kívánok!

Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

panndi! szívhang nagy élmény:)

millli! nyugi!!!! elavult szar ez az egész, nem lehet gond!

sziasztok!!!ma 3kor elindultunk a férjemmel Fehérvárra,gondoltam benézünk 1-2 bababoltba:) így is lett, csak az elsőbe Mattiba annyira leragadtam, h ihaj:) megtaláltam a babkocsit, amit holnap lehet meg is veszünk:))) ez a szín ami ott volt nagyon tetszett barnás bézs ja a márka neonato sport 160 ezerért van, ez az utolsó db, de feb 1tőlk meg 2011es színek 20.000-rel drágább lesz:(( de nagyon tetszik ez a szín:))) annyi de annyi plussz funkciója van, még a mózes is hintázik:)beleszerelmesedtem:)utána még bementünk a brendonba hát a abc desing 3 tec elbújhat mellette funkcióba:)és a bevásárló kosara is nagy:)

dokinál: minden rendben méretei megfelelnek a korának! nem látszódott a neme de remélem most már továbbra is kisfiú. kaptam képet, de nem sok minden látszódik,főleg ha én még le is fényképezem.

azt mondta tornázhatok nyugodtan amíg kellemes, ha esetleg keményednék hagyjam abba. folyást mondtam, adott vmi kúpot,majd legközelebb néznek tenyésztést. igazolást kértem az adókedvezményhez.

KépKép
dike

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?
26 éves vagyok van egy 15hónapos kisfiam és most várjuk a kis öcsit júniusra. A 18 hetes uh megállapították,hogy mélyen tapad a placenta,úgyhogy most fekhetek,nem emelhetek. Méhszájam is már 2200. :cry: Bízunk benne,hogy azért a 37. hétig kitudom hordani.

Kép

Kép
bébinyuszi24

Szia Bébinyuszi!

Pont egyidős babások vagyunk :D

Nekem is mélyen van a méhlepényem, bár én már a legelejétől szigorúan fekszem.

Most pont azon aggódom, hogy nem nyílok-e. Az utóbbi pár napban szurkálgat, nyilalgat a hüvelyem és nem tudom, hogy ez most normális vagy sem....

Többiek Ti tapasztaltatok ilyet?
kubi

sziasztok!

megvettük a babkocsit!

http://www.tulli.hu/product_info.php?pr ... =arukereso

ebbe a színbe:

Kép

Kép

Kép

csajok én annyira nagyon boldog vagyok, lakásban a babakocsival közlekedem minden hova, ultra könnyű a váz csak 7.3 kg.

pocak:

Kép

Kép

KépKép
dike

Bébynyuszi! üdv itt, gratulálok, vigyázz nagyon magatokra!

kubi! te is vigyázz, pihizz sokat, én nem tudom amit kérdeztél....dokit hívd fel!

KépKép
dike

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a nyugtatást. Valójában majd csak kedden fogok lehiggadni, akkor lesz a genetikai uh.

Kubi, a kombináltam jó lett. Most az integrált teszten 16 +0 volt a terhességi korom. Pont aznap töltöttem a 16-ot, amikor levették a vért. Most akkor erre fizettem 15.000-t?

Végig bőgtem a pénteket. Alig tudtam dolgozni, szó szerint átbőgtem a napot, és hogy nem fájdult meg a fejem az csak csoda volt.
Mindenkit felhívtam akit csak tudtam, szerintem csak a NASA maradt ki a körből. Nővérem Németo.-ban él, ő tiszta pipa volt emiatt a vizsgálat miatt (AFP), náluk már ilyen nincs. Ő és a férje keresztanya (szülésznő) szerintük csak az uhu számít. Akkor nem értem nálunk mire jó, a frászt hozzák az emberre, s napig ez a bizonytalanság...áhh, kész vagyok ettől.
Dokim szerint is nyugi, várjuk meg a keddi ultrahangot. Felhívtam még a Magzati Diagnosztikai központot is, ott is azt mondták, várjam meg az ultrahangot, a kockázati arány a lényeg nem a marker számít. Kész vagyok, mérgemben bejelentkeztem 4D-re is holnaphoz egy hétre. Ha már uh a lényeg, akkor legyen uh. A klinikai tapasztalataim amúgy is a legszuperebbek......ezt már meséltem. Kíváncsi leszek kedden mi lesz. Majd bizonyára most sem látok semmit, bár most nem is ez a lényeg. Talán 4D-n megtudom a pici nemét is. Örülnék neki nagyon. Senkinek nem kívánom a pénteki napomat, nem sajnáltatni akarom magam, de ez a bizonytalanság csak kikészíti a kismamát és a picit is. Mert tuti érezte, hogy nehéz napunk volt pénteken.

Dike, szép a babakocsi, és a pocid is nagyon szép....most már le sem tagadhatod:))
Én nem merek még venni semmit:) Pedig már nagyon szeretném:)

Hova lettek a többiek? Nem szeretném ha eltűnnétek, én nagyon örülök, hogy itt vagytok vagy lehetünk egymásnak és sok mindent megoszthatunk vagy legalábbis átsegítjük egymást ha baj van.

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba

Javítottam a táblázatot.

Írjatok, ha valamit kihagytam:) babanaptárunk

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba

Sziasztok Lányok!

Jó régen jártam erre, indokom, hogy a lányommal készültünk a félévi felmérőkre..
Minden okés velünk, egyedül a beleim szoktak kicsit fájdogálni, nektek nem szokott ilyen lenni?

Milli sokkal lényegesebb, hogy a kombinált teszted jó lett mint az afp eredménye. Én voltam magzatvízvizsgálaton, ott pl az afp nem is érdekelte őket, a kombinált eredményét kérdezték, azt írták a kartonomra, az afp egy nagy baromság, én nem is akartam rá elmenni, de mivel akkor vették le a hepatitisra is a vért, így kénytelen voltam elmenni. Kedden mennek a drukkok, utána gyere és mesélj!!!!!!!

Kubi nekem is szokott nyilalni a hűvelyem, olyan fura érzés, nekem mindegyik várandósságom alatt volt ilyen, úgyhogy nem izgulok, szerintem ez normális.

Dike tutiii a kocsi, szép a színe is. Gondolom, hogy boldog vagy:)
A pocid tényleg szép, ez már babás pocak, össze sem lehet téveszteni mással.

Kormi ha még aktuális a kérdésed: nekem 2 hetet mondtak.

Panndi de jó neked, ez a 80 deka......őrület :roll: :D :wink: , én már 5 kilónál tartok :cry: .

Jövő héten hétfőn lesz meg az amnio eredménye, remélem minden okés lesz...

Sziasztok

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Bébinyuszi üdv közöttünk!!! :)
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Bébinyuszi, üdv köztünk.
Dike, szerintem szuper az a kocsi, könnyű lesz kezelni, közlekedni vele.
Nekem is néha-néha belenyilall a hüvelyembe, Botival is volt ilyen. Szerintem normális.
Milli, a többiek mindent elmondtak, amit én is gondolok erről. Szerintem az uhu az, ami a lényeg. Én is a 12. heti és a 18. heti uhura is 4d -re is mentem, mert ott minden jobban látszik. Akkor nyugodtam meg egy kicsit. De az aggódás már mindig bennünk lesz a picik egészsége miatt.
Ja, és Milli, jó a táblázat, köszönjük. Nálunk már biztosnak tűnik, hogy lány, én magam is láttam a bizonyítékát. A nevében is sikerült megegyeznünk: Petra Kata lesz a kisasszony. Ha lesz időd, beleírod a táblázatba?
Mi jól vagyunk egyébként. Kisfiam most hétvégén volt először nélkülünk a nagymaminál. Jól sült el, úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy már éjszakára is rá lehet néha-néha bízni a nagyira. Ideje volt, mert 2,5 éves, és ha jön a tesó, nem jön rosszul egy-két ilyen segítség.
Kisasszony mozgolódik egyre jobban, ha ülök, akkor szinte mindig érzem, illetve este aktívabb. Na, mennem kell, Bubu nem hagy békén. Mindenkinek szép napot!
pajo

pajó. nagyon szép neveket választottatok,gratulálok.

kisbarack remélem minden rendben lesz az erdménnyel,drukkkkkk.

milli. köszi a táblázatot.holnapra drukkkkk.

KépKép
dike

Sziasztok!

Minden oké volt ma a genetikai UH-n, egészséges, szép kisbaba, AFP tökéletes, és KISFIÚ :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

panndi! azt a mindenit két csajszi mellé egy kisfiúú gratulááááálok!!!!!!!!neve?

voltam ma uh-on, ugye múlt héten visszarendeltek mára. minden a legnagyobb rendben, mindenét megnézte, megmérte, és továbbra is kisfiú!

KépKép
dike

dike, örülök, hogy minden oké :)

Én karácsony előtt láttam utoljára ababát, hát jó sokat nőtt :)
Gábor a neve.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Panndi gratula a trónörökösnek!Gábor-márc.24 :lol: Lehel születésnapja.

Egyébként üdv az újaknak!

Velem semmi extra nincs,élvezzem a második terhesség minden egyes pillanatát,mint Lehelnél.

Kép

Kép
szemi_dévisz

Sziasztok!

Panndi!
Gratulálok! De szuper! :D :D :D
Kíváncsi vagyok, hogy holnap én is javítom-e a vonalzómat kékre, vagy marad rózsaszín... :wink:
Már nagyon-nagyon várom!

Dike!
Örülök, hogy nálad is minden oké! Szép pocid van! :lol:
Ja és a babakocsi is szuper! 8)

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)

zsófi! drukk holnapra! izgi,írd majd meg mi volt?

KépKép
dike

Panndi de jóóó!!! A két csaj mellé jön egy öcsi :D

Dike akkor megnyugodtál remélem. :wink:

Zsófi drukk a mai uh-hoz!!! Majd írj mi volt!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Panndi
Gratulálok a kisfiúhoz!

Tegnap én is voltam UH-on. Minden rendben, bár most is egy héttel fiatalabbnak látszik a baba, mint menses alapján. Betöltött 18. hetet mondott a doki. A jelek szerint kicsi lány érkezik! :D De még nem merte 100 %-ra állítani a doki.
Kép Pici Pocok 2011.01.25.

AFP-m jó lett. Sőt! A laboreredményeim is jobbak lettek, mint 8 hetesen. :)
Nevet még nem tudok. A kezdeti nehézségek miatt még nem került szóba. Bercim Emőke lett volna... Lehet maradunk nála.

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

Sziasztok!

Hát nem kell a vonalzómat kékre szerkesztenem :D :D :D
Szóval KISLÁNY :lol: :lol: :lol:

A babócával minden rendben, viszont úgy néz ki, hogy megint császármetszésem lesz...
A méhszájat nagyon megközelíti a méhlepény és medence végű fekvés. Tudom, hogy megfordulhat meg a méhlepény is odébbmehet, de nem fog...lányomnál is minden maradt ugyanúgy...szerintem most is :?

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Nammando!

Gratulálok! Kezet foghatunk 8) ...mármint, hogy kislány lesz :lol:
Nevet még mi sem tudunk! Fiúnevünk volt (Milán).
Nagyon édes a kis arca :D

Azt el is felejtettem írni, hogy vasárnap óta minden este hányok :?
Nagyon jó...másnak félidősen elmúlik, nekem most kezdődik :(
Ja és a méhszájamba sokszor mintha villám csapna, úgy fáj...de gondolom rugdossa a kisasszony nameg a méhlepény is ott van majdnem...mondta a doki, hogy pihenjek továbbra is...

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

nammado! gratulálok a kislányhoz!!!!!ari az uh képen:) nekem is kisebb, nem baj, legalább nem lesz nagy baba:) örülök h minden eredményed jó lett!!

zsófi! szuper, gratulálok a kislányodhoz!!!!áhh ez még nem bizti, hát az enyém hol így hol úgy fekszik, ilyenkor még minden felé mennek bukfenceznek.pihizz sokat!

KépKép
dike

Gratulálok a lányokhoz :))

Nammado, Nektek is sokat kellett várnotok? Elég nagy kavarodás volt ott tegnap, mikor mi voltunk..

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Köszönöm lányok a gratulációkat. :D

Panndi
Igen. 10-re mentünk és majdnem 11 volt, amikor kijöttünk. Én kicsit lázítottam, mert begurultam, hogy ilyen sokan vannak. Mondtam, hogy nem azért van időpont, hogy érkezési sorrendben menjünk be. Volt ott olyan (10-kor!), aki 11:20-ra volt behíva! Végül szépen sorba raktuk az időpontokat és eszerint mentünk be. Így is 4+1 ember volt előttem. Még a fél 10-es is ott volt. A +1 egy kismama volt, akit előző napról hívtak vissza, mert volt nála valami probléma és azt mondták neki, hogy kéredzkedjen be valaki előtt. Szerintem azért felháborító, hogy 10 perces időközökre adnak időpontot. Nem csoda, hogy a végére nagyon feltorlódik a sor.

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

nammado, mi is 9 helyett fél tízkor jutottunk be, aki előttem ment be az 8:15-ös volt, durva. És nálunk is volt visszarendelt kismama, persze, megértem őt is, de így minek az időpont? Na mindegy, már nem kell menni ide :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

KIsbarack01!Köszönöm hogy válaszoltál a kérdésemre.[/b][/i][/u][/quote][/url]
kormi38
Rum

[quote="kormi38"]KIsbarack01!Köszönöm hogy válaszoltál a kérdésemre.
kormi38
Rum

Sziasztok!

Köszi Lányok! :D

Tegnap még történt velem egy szuper dolog... :wink:
Az oviba szülői értekezleten mozdult meg először a babácskánk!
Ültem azon a pici gyerekszéken és végig rugdalózott 8)
Olyan erősen, hogy már kívülről is érezni :lol:
Eddig csak olyasmi érzésem volt mintha lepkék repkedtek volna a pocimba...de most már rúgásokká váltak :D :D :D

Ja és nagynehezen megvan a nevünk is! Virág Réka :wink:

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

gratuláálok! képzeld nekem tegnap este volt kívülről is érezhető,olyan jóóó! nagyon szép nevet választottatok!

KépKép
dike

Dike!

Köszi! Akkor egy napon mozdultak meg a babáink! :D Csak nekem valamikor délután 5 körül :wink:
Olyan csodás érzés...már olyan régen voltam így a nagylánnyal...
Nagyon boldog vagyok!
Tényleg mi nem 1 napra voltunk régen kiírva? Vagy nem jól emlékszem? :oops:

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

sziasztok!

gratula mindenkinek az eredményekhez és ahoz is hogy tujátok már
ti is sokan a nemét...

milli!
ne izgulj!!!biztos nem lesz semmi gond.
én is hétfn voltam dokinál,h lássa a leleteim és nekem sem jó az afp
értékem,csak a korrigált,ezért mondta,h inkább lásson egy genetikus,
pedig már a 22hetemmel eléggé kicsúsztam az időből...
én hétfőn 8ra megyek a Sotéra.azt mondta a genetikus,h csinálnak egy uhut majd...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok !

Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez és,hogy már lassan mindenkinek kiderül,hogy kislány vagy kisfiú érkezik :)
Én tegnap voltam uh-n és elég biztosra mondták,hogy kisfiú.Majd február 10.-én megyek az amino eredményért akkor már gondolom tuti lesz.
Kisbarack : Neked már nem sokáig kell izgulnod az eredményért,biztosan minden rendben lesz !
csillag75
Abony

csillag! gratulálok a kisfiúhoz!

csajok, nem lesz semmi gond, higgyétek el,mindenkinek egészséges gyermeke lesz.

zsófi! a dokim juni 21re írt ki.

szörnyű,borzadalmas éjszakám volt. sztem ha 3 órát aludtam mélyen akkor sokat mondok. torokfájás,fetrengés,nátha,citrom evés, negra szopogatás ez ment felváltva, olyan gyenge vok, mint a harmat.
el kéne mennem bababoltba,meg játék boltba,mert holnap lesz a férjem keresztfiának a szülinapja,meg vasárnap készültem Pápa mellé, volt osztálytársamhoz babalátogatóba. semmi erőm vásárolgatni, férjem dolgozik. viszont holnap délelőtt nem tudok, mivel megyünk csernyére már reggel 8ra,apa focizik,kupa lesz,én meg ha jól leszek nézem,mert imádom, de ha nem, akkor passz. de ha holnapra jó leszek akkor elmennék vasárnap pápára is,viszont, akkor nem tudok venni ajándékot.nem tudom mit csináljak. de holnapra mindenképp kell ajándék:(

KépKép
dike

Sziasztok!

Nekem is 2011 júniusában lesz a terminusom, és rendszeresen olvaslak Titeket...csak az írás esik nehezemre:) Most is azért ragadok csak "tollat", mert érdekelne, h mi van Millivel??? AFP je miatt aggódott, és úgy olvastam, kedden ment genetikai UH-ra, viszont azóta nem jelentkezett be...vagy a következő kedden megy csak UH-ra? vagy én maradtam csak le a beszámolójáról?Gondolom csak az ideje nem engedi, hogy irogasson, de azért aggódom.

Dike, üdv, mi már találkoztunk.
csutiko
Budapest

csutiko! nem tudom mi van millivel.

hol találkoztunk,:)?

de vééééééégem van, rég voltam ennyire gyenge...csak hőemelkedésem van, de nagyon durván érzem magam.már ettem citromot,mézet,mézes fokhagymát, teát iszok,plussz c vitamin!
a derekam leszakad szó szerint.egész nap ülök, fekszek,sehogy se jó! annyira de annyira félek az éjszakától,mi vár rám4:((((((((

vasárnap nem megyek látogatóba, anyós ma megvette a nevembe holnapra az ajándékot!ugyh ma nem mozdultam ki.Sad

KépKép
dike

Sziasztok!

Dike!
Jobbulást!!!!! Jaj olyan rossz amúgy is betegnek meg gyengének lenni, nade babával még szörnyűbb... :(
Remélem az éjszakád jobb lesz mint a tegnapi és holnap már jobban érzed magad!!!!! Kitartás!!!!!!

Csutiko!
Tessék többször írni :!: :!: :!: :wink:
Első babád? Tudod már a nemét?
Milliről én sem tudok...

Lányok!
Osztom a véleményemet Dikével...MINDENKINEK EGÉSZSÉGES, CSODASZÉP BABÁJA SZÜLETIK! :lol:

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Zsófi,szép nevet választottatok a huginak!

Lányok,ne aggódjatok,mindenkivel rendben lesz!

Csutiko üdv:)

Csibe,babóval minden okés lesz,az afp nagyon elavult dolog.Kérjük majd a beszámolót.

Kép

Kép
szemi_dévisz

Sziasztok!!

Jaj ez a hülye afp... :evil: , csak arra jó, hogy megkeserítse a kismamák napjait. Csibe a kombináltad tökéletes lett, ugye jól emlékszem?

Nammado, Zsófi gratula a csajokhoz, Panndi neked meg a kispasihoz!!! :wink:

Tényleg mi lehet Millivel???? Remélem mielőbb jelentkezik!!!

Csutiko szia, gyere amikor csak tudsz!

Dike jobbulást Neked. Hogy telt az éjszakád?

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Csibe én is hétfőn megyek a sotéra, fél9-re van időpontom a genetikára(az amnio eredményéért). Neked kit kell keresned?
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Csutiko
, nagyon szépen köszönöm, hogy aggódsz értem:) Nagyon jól esett, és örülnék, ha csatlakoznál hozzánk. Nem tudtam előbb jönni, mert én a lakhelyemtől 20 km-re dolgozok, így eléggé elfáradok már estére. De tényleg nagyon jól esett, nagyon drága Tőled.

Megvolt kedden az ultrahang. Nekem sosem nagy élmény, mert hamar megvan és nem látok belőle semmit. Párom arcát nézem, és arról olvasok le mindent:) Igazi apuka.
Az orvos szerint aki megnézett (mert nem a saját dokink néz) minden rendben. Azt mondta valóban alacsony az AFP-m, de ők ilyenkor 13 paramétert néznek a babán, és az szerinte mind jó. Végig ment a manónk szervein, bediktálta a baba méreteit, és tulképpen végeztünk is. Megkérdeztem látni-e a nemét, akkor felém fordította a monitort és mondta, hogy nagyon nyugodt és nem úgy fekszik, hogy látni lehetne. Szóval én még mindig nem tudom. DE!! Hétfőn megyek 4D-re, és ott talán meg tudják mondani, és persze meg akarom nézetni még egyszer alaposan, mert igazán csak akkor nyugszom meg. Délután majd a dokimmal is találkozok, és akkor részletesen meg tudom vele beszélni. Szóval, hétfőn végre lesznek fotóim és felvételem.....Istenem de várom.
Azután, hogy megnéztek kedden az uhun, mindenki, tehát én is , át lettünk küldve a genetikai tanácsadóba. Akkor megint megijedtem. Egy óra várakozás után, amikor is sorra kerültem, megkérdezte a doktornő, hogy miért vagyok ott???? Na erre varrjatok gombot!!! Mondtam, hogy gondolom az alacsony AFP miatt, erre ő, úgy gondolja, hogy nincs mit keresnem ott. Őt is a 12 hetes érdekelte valamint a kockázati arány, szóval közölte, hogy nincs dolgunk egymással. Nagyon frankó volt a +1 óra para. Szegény páromat kicsinálom mire a végére érünk. De ő nagyon boldog, ő látta a picink tappancsát, attól teljesen készen van. Még jó, hogy valaki élvezi is a vizsgálatokat:)) Szóval lányok nagyjából ennyi volt, hétfőn folyt. köv. Akkor védőnő (még csak 1 kg-ot híztam:))) igyekszem a hétvégén keveset enni, aztán 4d, aztán dokim, így hosszú nap lesz, de tartalmas.
Jah....és azt majdnem elfelejtettem, hogy szerdán éreztem, de én csak gyengéden érzem, de biztosan, hogy mozog a kis Kincsem. Azóta is néha-néha érzem picit, de nem erőteljes mozgás, csak úgy jelentkezik nekem, hogy hahó itt vagyok:))

A táblán javítottam mindenkit, szép színes lett, ha valami változik írjátok csak meg. Nem sok sárga maradt:)

Gratula mindenkinek a sok pozitív élményhez, hétfőn jövök :) (Igyekszem majd nem teleírni az oldalt:))

Dike, sikerült felvennetek a pici szívhangját???

Csutiko, tessék csatlakozni!!!

Puszi Mindenkinek, jó hétvégét:)

Babanaptár

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba

sziasztok!

milli!
de jó,h te már túl vagy rajta és végre tudod,h minden ok...

kisbarack!
jobb lett a kombináltam,mint két éve Kiarával 1:33000-hez a down kórra
asszem a papp csabához megyek 8ra...

annyira nem aggódom emiatt,mint Kiarával,max inkább
bosszantó,h miért alkalmazzák ezt a módszert még,ha ennyire elavult
és ennyi fals eredméyn jön ki...

mi február 11-én megyünk ismét 4D-re,pont apa szülinapján...
kiváncsi vagyok mennyit nőtt már a kisöcsi,m én már állandóan érzem

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

Mindenkinek gratulálok a kisbabákhoz, ahhoz meg pláne, hogy már a neveik is megvannak, nálunk ez egyeztetés alatt:)
Milli, nagyon örülök, hogy minden rendben ment, komolyan mondom, leesett egy nagy kő rólam...
Nem mondom, h rendszeresen fogok írni, mert valahogy nekem erre nincs kényszerem, de azért olvasok mindig...viszont most eleresztem magam:
Én nem vagyok az a nagy UH-ra járó, itt Magyarországon úgyis sokkal másabb és (a sok vizsgálat miatt szerintem) idegölőbb a terhesgondozás. Az elején sajnos többször voltam UH-on, mert volt egy vérömlenyem, ami felszívódott. Aztán a 11. héten voltam, és a dokim nemrég közölte, menjek majd a betöltött 20. héten...na az nekem is sok lett volna, mert a kezdeti problémák miatt én is aggódtam, ami viszont tuti nem tesz jót a babának! Így tegnap (18.hét 5. nap) elmentem 4D re, de őszintén szólva nem is annyira a babamozi miatt, hanem, hogy megnézze dr Hajdú Krisztina (genetikai tanácsadás, szülészeti-, genetikai –ultrangdiagnosztika), aki az egyik legjobb itthon. Minden rendben, kislány, és tökéletes, arányos, korának mefgfelelő méretekkel. Engem ez megnyugtatott. Egyébként én nem mentem semmiféle kombinált meg ilyen olyan tesztre, arról is hallottam sok mindent (volt, akinek tökéletes volt, mégis Down kóros babája született...), nem beszélve arról, hogy csak kockázatot mutat, nem betegséget...ráadásul én nem vetetném el a babát azért, mert lehet, hogy...de ez megint más tészta, és az én dolgom (természetesen NEM elitélendő, akik beteg babájukat nem tartják meg, csak én máshogy gondolkodom). Ilyenkor az UH-on (természetesen sosincs 100%-os biztonság) már a legtöbb baj kiszűrhető. Summa summarum, szerintem a legfontosabb Milli, hogy teljesen megnyugodj, és erre az UH tökéletes, persze jó helyre kell menni. Én nagyon ajánlom ezt a doktornőt (szakmai berkekben hallottam én a nevét, de neten tudsz róla olvasni), igaz, Budapesten van, Te nem tudom hol laksz. Lehet kérni fotót meg DVDt is, és nagyon alaposan megmutat, elmagyaráz mindent. Engem tényleg maximálisan megnyugtatott. Mostmár csak a kötelező UH-ra fogok menni, egyrészt mert tudom, hogy minden rendben, másrészt én nem akarok beszállni ebbe az őrült businessbe, amit kitaláltak a kismamáknak! (és nem a pénz miatt, mert attól megtehetném) Kívánom Neked is, és persze mindenki másnak, akinek gondja volt, vagy lesz, ezt a felhőtlen érzést, ami tegnap óta tart! És hamar eltelik az idő (hisz most kezdtük, és már a felénélé tartunk), remélem nem fogom többet felesleges aggódással tölteni! További jó babavárást mindenkinek!
csutiko
Budapest

csibe, kisbarack! drukk holnapra!

milli!örülök h minden ok, és ez így is marad!holnapra hatalmas drukk neked, nagy élmény lesz!!!!! képeket kérünk!!!! még nem vettük fel, majd felfogjuk, de köszi h leírtad! ja és tök jó h bejelzett neked is.

szombat éjjel még fél 2ig fent voltam,szenvedtem a torkommal. fél 7kor keltem mert 8ra mentünk Csernyére apa focizott. felkeltem és nem volt semmi komolyabb bajom, torkom se fájt, éppen h egy kicsit éreztem,szóval én is elmentem. délbe anyóséknál szülinap jól sikerült,kb 1,5 órát voltunk ott, és mentünk vissza a terembe, mert páromék, tovább jutottak. aztán 7kor este hazajöttünk, kicsit megint elkezdett fájni nyaktól felfelé mindenem, de annyira nagyon nem vészesen, éjjel mikor felkeltem, mindig ittam, az jó volt a torkomnak is,1litert megittam az éjjel. most jól vagyok, este mindig rosszabb.jaa most köhögök reggel óta,meg nátha de ez elviselhető.

KépKép
dike

Sziasztok!

csutiko: azért ez a beteg baba dolog nehéz döntés. Nekünk volt egy beteg babánk, Hajdú Krisztina vette észre a 12. heti genetikai UH-n, és ő azt mondta, semmi további vizsgálatnak nincs értelme, kb a 20. hétig tud életben maradni méhen belül, ha valami csoda folytán mégis megszületne, akkor szülés után halna meg. Én mindig azt mondtam, hogy vállalnám, ha beteg lenne a baba. Egy napunk volt dönteni, utána még egy hét eltelt a műtétig, és én nem ettem, nem aludtam, csak ezen kattogott az agyam. A műtét közben kiderült, hogy valóban élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenessége volt, nem tudott volna életben maradni. De még a műtét után is hónapokig azon rágódtam, hogy volt-e jogom a hátralévő pár hetét elvenni tőle :cry: Most sem mentünk semmi plusz vizsgálatra, a két genetikai UH-n minden rendben volt, és minden eredmény tökéletes eddig, nagyon bízom benne, hogy most minden rendben lesz.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

dike, jobbulást!

Egyik nap én is nagyon rosszul aludtam, Gábor ugyanúgy feküdt, mint anno Fruzsi szokott, alul és keresztben, egy nagy dudor volt a hasam alján, bárhogy feküdtem, feszült, nyomott. Most jó helyen van épp :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: