A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Gil, GRATULÁLOK! Mi a többiek pedig reménykedünk a naptárban 8)

Netty, meg sem ismertelek, mármint az első képedhez képest, amit talán decemberben tettél fel :D És gratulálok az eredményekhez! :roll:

Linácska, kicsit telhetetlenek voltunk ma veled szemben, de légyszives..ha maid lesz időd, és meg tudod csinálni, tegyél fel egy új táblázatot kiegészítve a jóslatokkal és az eredményekkel :lol: Ez már jobb mint a lottó :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.28 23:44-kor.
20140901114303

Linácska, csak egyszer oltattam be őket, úgy gondolom, ez elég... ha el is kapják, mint Lilli, kibírható lesz remélhetőleg ...
20140901114303

Lina: köszi, a remény hal meg utoljára :lol:
Furcsa ez a ciklus vége, egész hónapban kétszer voltunk együtt, 11 és 19 én, de utóbbi nem kifejezetten gyereknemzés végűre sikeredett 8) 8) 8) 8) 8) :wink: Ezek szerint lehet, h akkor fogant mégis? Ezt jelentené a ciklus vége?
Mellesleg a 14. hónapban jött össze, és bár nem voltunk ezerrel rajta az ügyön, már épp ideje volt, h sikerüljön.

Bruni: hát elég elcseszett fotó ez, nem csodálkozom rajta :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára netty81 2011.01.20 21:53-kor.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Köszi, LÁnyok, aranyosak vagytok!! :)

Netty
Húú, de klassz, kerek pocak a tiéd is!
Sajnos ez nem Pesten van... de keress rá, tuti ott is találsz ilyet!

Bruni
Hajrá Jónás!!!!!!!!!!!!!!! Van remény! :D :D :D Ha fiú lenne mégis, inkább Jónás legyen! Ne Zsigmond :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Kép

gil,
válaszoltam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gil, gratula! :) :) Mennyire mondták biztosra, hogy fiú?

Hú, micsoda pocik!!!!!! Netty, neked látványosan nőtt most!

Tök jó ez a súlykalkulátor, ezek szerint még bőven tömhetem a fejem, megnyugodtam. :D Egyébként furi, minimum gyarapodásra kb 13, normálra 15,5, maximumra meg 18 kg-t hoz ki. Ennél azért kevesebbet tanácsolnak, nem? Persze biztos ahány orvos, annyi verzió.

Lina, irtó kafa a táblicsku. Nálam valószínűleg lesz változás, de majd csak akkor mondom, ha már tuti.

anabique
Budapest

HALIHÓ CSAJOK!!!!!

NEKEM IS KUKK MEG VALAKI LÉÉÉÉÉÉÉÉÉGYSZIKE :D

1985.12.05. 9:30 BP.

UTOLSÓ MENSI:2010.10.18.(FOGANTATÁS:ELVILEG OKT.31. DE SZERINTEM NOV 3-5.)

ÉS ITT VAN EGY GRÁTISZ POCIFOTÓ IS:D

Kép
majga
Dabas

32 hetesen készült 4D Csengével!

Kép Kép

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Gil Gratulálok!! :lol:

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Jó reggelt!

Linácska
Köszi!
Szép a pocakod!

Gil
Gratulálok a kisfiúhoz!

Engem nem zavar, hogy 30 leszek. :oops:

Súlykalkulátor
Max. 79 kilót hoz ki... a 165cm-mel jól néznék ki :roll:

Netty
Neked is szépen látszódik már a pocakod!

Kép
mrsleo
Debrecen

Linácska
Ha már így leírtuk a szülinapokat, akkor azt nem lehet beírni a táblázatba?
Vagy ne legyek telhetetlen? :oops: :wink:

Majga
Neked már egészen kismamis a pocid!

Kép
mrsleo
Debrecen

Majga,
neked is elég szépen kihozta a táblázat, és fiú.
Na neked tényleg nagyon szép, igazi kismamás pocid van.

mrsleo,
de beleírhatom a táblázatba a születési dátumokat, de azért erre vonatkozólag kérnék a többiektől is egy megerősítést, mert azért az mégiscsak elég személyes. Ha senkit nem zavar, beleírom.
(na a szakmai ártalom, anno még személyes adatvédelemből is írtam tananyagot :lol: )

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, köszönjük szépen! Kép

Majga! Ez tényleg igazi poci!

Vivcsen, nagyon jók a képek! Látom ti is a lényeget ragadtátok meg, a gyerek két végét :lol:
20140901114303

Felőlem mehet a születési dátum..de az előző hozzászólásból, amit a naptárhoz adtam, onnan mindjárt kitörlöm a szül. helyemet..mert lassan már csak az adóazonosítóm nincs kiírva...nem miattatok, de sosem lehet tudni, ki olvassa a bejegyzéseket :?
20140901114303

Na, gondoltam megnézem magamnak ezt a naptárat...meg is van az oldal, csak nem tudom, melyik naptárat kell kiválasztani? Bár elég jól tudok angolul, csak egy olyat találtam, ami megközelíti a témát, de ott csak termékeny napokat látok (Lunar Phases Fertility)....melyiket is kéne nézni? :oops: Köszönöm...
20140901114303

Brunhild:
Igen a lényeget néztük a 4D! :lol:

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Brunhild,
az oldalon fent ki kell választani a Free Horoscopes menüt.
Azon belül két oszlopban vannak a chartok, a jobb oldaliban legalul van az Extended Chart Selection, azon belül a születési adataid alatt van 3 választási lehetőség, azok közül a középső, Special Charts-ot kell választani, na és itt a legördülő listából a legalsó a jó: Lunar Phases Fertility Calendar. Na és akkor a paraméterezés már nem gond, ha tudsz angolul.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én közben rájöttem, hogy jó helyen nézem, csak értelmezni nem tudom :oops: Pedig megnézném visszamenőleg is :wink: ..de még próbálkozom, annyira hűlye nem lehetek, hogy ne bogozzam ki..vagy mégis? :roll:
20140901114303

Hú Majga, neked már tényleg nagyon szépen látszik a pocid! Azt hiszem, kezdek "lemaradni" hozzátok képest.

Lina, én személy szerint nem örülnék ennél több személyes adatnak a táblázatban, nem azért, mert előletek szeretném titkolni, hanem mert ehhez BÁRKI hozzáférhet. De azt is lehet, hogy aki szeretné, annak beírod, engem meg kihagysz. :)

anabique
Budapest

Brunhild,
Ne kísértsd a sorsot, jobb is, ha nem érted. :) Mi lesz, ha kiderül, hogy a fiaidnál nem jött be?! A végén még szertefoszlik a RÓZSASZÍN köd!!!! :)

anabique
Budapest

brunhild,
a táblázat kezdő dátumát is lehet állítani, hogy mikortól mutassa. Oda írd be mondjuk egy hónaptól korábban, mint ahogy fogantak. És akkor az akkorra érvényes táblázatot adja be. Elvileg a piros időszakban fogannak a gyerekek legnagyobb eséllyel, mármint a Jónás szerint, a fekete pöttyök a mensi kezdeteit jelentik, a zöld a peteérést. Ami a piros fölé van rajzolva, az meg ugye a nemet jelöli. Én most megcsináltam tegnap 12-t, ebből 2 volt olyan, hogy nem nagyon lehetett értelmezni, mert az együttlét, meg a fogantatás annyira távol esett, hogy az szerintem meg már biológiailag lehetetlen. De 10 esetben elég jól stimmelt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Anabique :D Rájöttem, hogy meg sem tudom nézni, mivel nem emlékszem a fontos adatokra :oops: (a füzetet, amibe minden le volt írva, kidobtam tavaly..) A poén az, hogy a horoszkópomat sem szoktam elolvasni, mert nem hiszek benne :) , de ahogy Mrsleo mondta: terhes nőknek mindent el lehet adni (és mindent el lehet hitetni velük) :lol: :oops:
20140901114303

Jó reggelt!
engem sem zavar a tábliban a születési dátum.
linacska, beírnád azt is hogy Dunajvárosban szülök? Köszönöm:)

Pocakok nagyon beindultak! :lol: :wink:
Asszem' nálam is... az előző két terhességemnél is gyorsan nőtt, de azért nem ennyire.. :lol:

Kép

Hízás... Domkával +23 volt a vége, nagyon vizesedtem :? Jó kis cipó fejjel mentem szülni :lol:
Lócival már csak 15 körül híztam, azért az barátibb volt.
Most is megelégedték egy 15 körülivel...

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

jjucuss, mrsleo,
szerintetek miért van az, hogy a kisfiam folyamatosan eszik, vagy iszik? Lehet ez valaminek az oka, eredménye? Már kicsit idegesít. 17 hónapos, reggelizik, megette a 240ml tápszerét, fél vajas zsemlét, és már a 2. virslinél tart, de tuti lesz egy harmadik is. Nekem is sok lenne. És ez így megy egész nap. Ha nem eszik, inni kér. Ennek ellenére egyáltalán nem elhízott, ok, nem csontkollekció, de nincsenek is hurkái, viszont én nem tudok annyit enni, mint ő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska,
Mihez képest stimmelt 10 esetben? Még csak az előzetes várakozásokhoz/reményekhez/tippekhez képest, nem? Ezt igazán majd csak a születések után lehet értékelni szerintem. (Félreértés ne essék, szeretnék hinni benne, hogy működik, de egyelőre nem látom bizonyítva. Tudományosan, mármint. :) )

anabique
Budapest

Én megnéztem tegnap a jónás naptárban, és amikor Domka fogant, a naptár még csak közelébe sem írt fogamzóképes napokat. A legközelebbi időpontban meg lány lett volna. :lol:
Lócinál már közelebb lőtte be, de azt sem pontosan.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Jaj de helyes kis pocakok vannak már.
A súlykalkulátor alapján még jó vagyok. A végére 16 kg-ot írt, azt azért nem szeretném elérni.

Engem is kíváncsivá tettetek. Nekem Jónás szerint lány és az orvos is lányt mondott. Na majd kiderül ki lakik valójában a pocakomban.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Linácska: Köszi, a pöttyöket nem értettem :)
Szerintem azért eszik annyit, mert éppen nő, fejlődik..majd lesz olyan idő, amikor jóformán levegőn él, meglátod

Anabique, szerintem a megadott dátumok illetek azzal, amit a naptár kidob:, fogantatás, mensi...

Csöppke, szép kerek poci :)
20140901114303

anabique,
a bejönt úgy értettem, hogy amit írtatok fogamzást, meg amit a naptár mutat fogamzóképes időszaknak, az nagyjából fedi egymást, de két esetben annyira messze volt, hogy nem igazán tudtam értelmezni. Az, hogy a fiú-lány bejön-e, az más kérdés.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

gil, gratulálok a kisfiúhoz :)

Táblázatba én sem szeretnék születési dátumot.

Ez a súlykalkulátor izgi, ezek alapján nekem már minimum3 kilót kellett volna híznom :roll:

Egy óra múlva védőnő, remélem tudunk szívhangot is hallgatni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Na akkor szerintem kihagyom a születési dátumot. Majd én reggelente kívánok az aktuális szülinaposnak boldog szülinapot, és akkor mindenki tudja, hogy kinek kell gratulálni aznap :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gil! gratula!!! Kicsit részletesebben! Könnyen lehetett látni a lényeget, vagy csak mázlid volt, hogy éppen jól fordult?

Kép
Kép
Kép
gydavid

Sziasztok!

gil: gratula a kisfiúhoz! tök jól tetted, hogy mégis elmentél! :)

Budapestiek! nem szervezünk mi is egy talit? nem most, lehet később is :) csak tök jó, hogy a kecskemét környékiek ilyen lelkesek. :)

nem akarjuk zárttá alakítani a topikot? nem tudom, hogy kell, de az biztos, hogy lehet olyat csinálni :) és akkor nyugodtan beírhatjuk a születési dátumokat is :)

tegnap voltam a védőnőnél, nem tudotam, hogy lehet szívhangot hallgatni :) na de legközelebb!! :) meg javasoltak kismamatornát is, hétfőként van 5 fős kisfoglalkozásban, szerintem elmegyek, megnézem az elsőt :)

hopihe79
Budapest

mrsleo: szerintem a kalkulátor csak a magasságból számol, én 167 cm vagyok, és 79 kilót dobott ki :)

szia gydavid: mizu Veled? :)

brunhild: pont így vagyok vele én is :) első 3 hónapban rá sem bírtam nézni az édességre, most meg... :) tegnap vacsira lekváros kenyeret ettem. 6 szeletet :oops:

hopihe79
Budapest

Linácska, lehet jobb, ha tényleg kihagyod. És nem kell feltétlenül gratulálni, ebben a korban (számomra legalábbis) vannak fontosabb dolgok az életben :) nem a korommal van a bajom, de amióta megvannak a gyerkőcök, saját szülinapom (és férjemé is) teljesen jelentéktelenné vált nálunk :) Most hétvégén pl. Nimródnak sütök tortát :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.30 15:00-kor.
20140901114303

Sziasztok!

Micsoda termés tegnap este óta!

Majga, Csöppke
Ezek már tényleg igazi kismama pocakok, kétség sem fér hozzá :)

Pihe
6 szelet :)? Engem tegnap "tiltott le" a nődoki az édességről, pedig már hajnali 6-kor átsuhant az agyamon a gondolat, hogy úgy ennék egy Bounty-t :oops:

Brunhild
Örülök, hogy végre megoldódott a MÁK-os mizéria, remélhetőleg most már rendben lesz minden. Milyen tortát kap Nimród?

Találkozó
Én anno tagja voltam a 2004. tavaszi babák topiknak is, mikor Lucát vártam. Ott is nagyon jó volt a csapat, rendszeresen találkoztunk pocakosan (vicces volt, mikor egyszerre 10-12 terhes nő ment be egy teázóba :lol: ) és később gyerkőcökkel is a Margitszigeten. Szóval én benne lennék, ha van hozzá másnak is kedve.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Én szívesen megyek Pestre is talizni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
A személyes találkozóban én is benne vagyok!
Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Én is szívesen talizom, de csak 26-a után. Persze gondolom nem áll fenn a veszély, hogy előtte beszélnénk meg bármit is. :) Meg persze a köhögésből is kigyógyulhatnék előbb. :?

Lina,
ja, vagy úgy. :) Mármint a Jonas. Kisfiad meg biztos épp növekedési szakaszban van, vagy mi, néha biza rájuk jön a zabálhatnék. :) Szerintem sem gond ez.

anabique
Budapest

Na megjöttem :)

Hallottuk a szívhangot, émn ettől mindig meghatódom :D

Ja, és visszahíztam már a leadott súlyomból 80 dekát :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Lesz ami lesz! Én is elmegyek Pestre, ha talizunk, itt úgysincsen senkim az égvilágon!
Anyával továbbra is nagyon rossz a viszony.Egy múltheti telefonbeszélgetés után megfogadtam, hogy nem beszélek vele többet! :cry: :cry: :cry: Borzasztóan fáj,de ahogy beszél velem az mégjobban! Tegnap még azt sem akarta, hogy a nagylányom cuccaiért elmenjünk! Mondta neki a Barbika, hogy jó mami, majd csak én megyek be!Rengeteget sírok miatta! Sajna rávagyok szorulva, hogy néha vigyázzon a gyerekeimre! Valamelyik nap is sírógörcsöt kaptam az autóban, mert nemtudtam hová menni fehérváron.Haza kellett jönnöm 30km-t,hogy egy óra múlva mehessek vissza!Bele halok, hogy nincs anyám! Az apám képét tegnap az újságban simogattam, sírva mert ott néha látom.
Tudom már unjátok, ezért is nem írtam régóta. Most is potyognak a könnyeim, de ezt sem lehet, mert mindjárt mehetek ki a kocsmába!

A súlykalkulátor nekem horror! 118-122ig gondolja! Ez egyenesen tragédia lenne! Mozogni sem tudnék!
Na mehetek is ki, mert már köhécselnek!

Kép
Kép
Kép
gydavid

Hello!

Gydavid nagyon sajnálom, már nem is tudok okosabbat írni :cry:

Addisz bocsika nem ijesztgetni akarlak, de neked nem mondta a dokid, hogy a rossz helyen tapadó méhlepény az veszélyeztetett terhesség? Már csak azért mert nekem pont ez miatt kell feküdnöm!

Gil kisfiú, de jó!

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Na nem bírtuk tovább, keddre bejelentkeztünk egy 4D-re....
Most meg lelkiismeretfurdalásom van, hogy a másik kettővel is kibírtuk a 19. hétig, hogy nem tudjuk fiú-e vagy lány, most miért nem. A férjem meg közölte, hogy ezen ne lelkizzek már ennyit, megyünk és kész.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Klarissza
Nem mondott igazából semmit, csak azt, hogy ez még korántsem a végleges állapot, hiszen ahogy nő a méh, úgy húzódhat egyre feljebb a méhlepény. A következő uh-n megnézzük, hogy változott-e a pozíció.
Egyelőre semmitől nem tiltott el, nem került szóba, hogy változtassak a jelenlegi életvitelemen.

Linacska
Mi is megyünk a 16. héten, pont tegnap este döntöttük el. Lucával kibírtuk a 22. hétig, akkor derült csak ki, hogy kislány... Szerintem se aggódj emiatt, most kíváncsibb vagy, mint előtte :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Mi három hét múlva megyünk 4D-re, de csak azért akkor, mert a lányokkal is akkor voltunk ;)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hopihe:
Én benne vagyok a zárt topikban.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Ha a zárt topic az anyatanyán lesz (oda szoktak átköltözni innen), akkor én sajnos lemaradok. Bár regisztrálva vagyok ott, nem szeretem, és nem tudom követni. Fruzsi fórumát is ott veszítettem el.

Én örülnék, ha maradnánk.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Én maradok!!!!!!!!

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

A zárt topic ötlete csak a születési dátumok miatt merült fel, nem? Tehát ha nem kerülnek be a táblázatba, akkor nincs miért mennünk. Én nem ismerem az anyatanyát, de itt szeretek lenni :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Beültetétek a bogarat a fülembe ezzel a 16 hetes 4D-vel.
Én várni akartam a 20. hétig de olyan jó hogy ti már most mentek.
Lehet hogy én is előbb megyek. :lol:

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: