A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Parane,

üdv itt! A legjobb helyen vagy :wink: Drukk a kezdéshez!! Nektek mi lesz? Lombik, inszem...vagy?

Nyuszi,

nahát, ezek már komoly méretek.... :lol:

Kretty,

gratulálok, a laptető is csak jót jelenthet!! :D

Szép estét Nektek!!
leeda

kretty
Remélem sikerül a randi :lol: :lol: Kép :arrow:
Bocsi de nem értem miért a salátát nyomod,miért nem a husit meg a sok sok vizet? :roll:

parane

Üdv itt közöttünk :)

szurikáta
szurikáta56

Parane, üdvözöllek én is a fórumon, majd írd meg, hogy jutottatok el D-hez, milyen kezdés lesz?

Kretty!!!!!!!!!Juhéj!De szerencsés vagy!!!!! :lol:
Gratulálok, csuriban a kezem :wink: puszi

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Lányok! mennyi ideig vérezget a műtét után? mert nekem még mindig...az utrot ma is kell felrakni?
Vendég

Szurikáta, azért nincs husi, mert D azt mondta, a hiperstimu valószínűsége nálam gyakorlatilag nulla.

Mindegy, utro-t raktam (úgy emlékszem a kisdoki azt mondta, hogy este már kell, holnap reggel meg a gél)
Vendég

Sziasztok!

Itt is vagyok! :lol:

Kretty! Látod, sikerült :lol: Az első lépés megvolt. Most megy a naaaagy drukk holnap reggelre :lol: :lol: :lol: Aztááán pénteken a ragacs :wink: és még a laptető is... szóval minden OK :lol:
Csatlakozom Szurikátához. A saláta mellé azért egyél husit. Mikor Dévisz leállított enni kellett tovább, csak jóval kevesebbet. Sztem azért napi 1-2 szelet kéne.

Parane, üdv közöttünk ;) Húúú a tájékoztató után mikor kell megjönnie pirirdnek? Ha jön, indultok is? Írj magadról :wink:

Nyuszi, gratulálok a bébikéhez :P Most sem kaptál képet?

Leeda, hogy van a fejecskéd?

Mné, sajnos ezek a gyógyszerek ilyenek...nem hiába tartják a tájékoztatókat. Sok mindennek van veszélye, de ha ezt mind figyelembe vennénk, akkor lehet,h soha nem teljesülhetne életünk legnagyobb vágya :roll: Ami a méreteket illeti, nem rosszak egyáltalán :wink: Ami a 8as ikreket illeti, nem semmi

Zs76, nálatok is minden OK lesz. Ilyenkor sajnos végigparázzuk az egészet. Ha sok van az a baj, ha kevés az a baj....nehéz megtalálni a középutat. Nektek ez most hányadik lombik? Jól emlékszem,h volt már leállás?

Csuti, küldöm a pirimeghozó drukkomat!!!

Kriszto, Neked pedig a tüszőnövelőket :lol:

Voltam Dévisznél :lol: Felírta a gyógyszereket. Egyelőre maradt minden u.úgy mint az előzőnél, mert arra "jól" reagáltam. A husi napi 3 szelet, MÉG...sztem szerdától (első UHU) emeli. Gyógyszerek: Closty napi 1, Gonal 1 egység, Merional 1/4 ami számomra teljesen új: Prednisolon , Kálium-R :roll: persze még a Femibion :wink: ja és vasárnap lesz az első szuri :lol: már nagyon várom :lol:

Hajrá tüszőcskék:!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bari6

Közben írál Kretty :lol: A vérezgetést nem tudom, nekem nem volt semmi. Szerintem holnapra elmúlik :wink: Az utro-tól sem lesz semmi baj :lol: kaptál uto mellé gélt is???

Amúgy azt nem is írtam,h Dévisz ISTENKIRÁLY volt. Nagyon jó volt a kedve.
bari6

SZIASZTOK LÁNYOK :) ÉN A DÉVAI BABANETEN UJJ VAGYOK !!!!! ILLETVE 2 ÉVVEL EZ ELŐTT ÉN IS A DÉVAI DOKTOR ÚRHOZ JÁRTAM VOLT NÁLA EGY SIKERTELEN LOMBIKUNK. 2 EMBRIÓT ÜLTETTÜNK VISSZA DE SAJNOS NEM MARADTAK MEG.MOST A CIRIS KLINIKÁRA JÁRUNK ITT VOLT EGY SIKERTELEN INSZEMINÁCIONK .MÁRCIUSBAN KÉSZÜLÜNK A KÖVETKEZŐ LOMBIKRA CSAK MÉG NEM TUDOM HOGY HOVA MENJÜNK.MARADJUNK A CIRISBE VAGY MENNYEK VISSZA DÉVAIHOZ.A CIRIS NAGYON DRÁGA ANYAGILAG DE VISZONT NAGYON ARANYOSAK ,ÉS NAGYON PRECIZEK NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ STB.SZERETNÉM A SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI HOGY VANNAK E SIKER ÉLMÉNYEK MOSTANÁBAN? ÉS HOGY MOST NAGYJÁBÓL MENNYIBE KERÜL EGY LOMBIK GYÓGYSZEREKKEL EGYÜTT NÁLATOK? ELÖRE IS KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET :) MIELÖBBI BABÁSODÁST KÍVÁNOK MINDENKINEK.
rubint
Budapest IV. kerület

Rubint, üdv itt is :lol: Mi májusban voltunk Dévisznél először, akkor ha jól emlékszem 1973-on állt a számláló, most 2010-en. Én úgy tudom,h a lombikos terhességeket számolják ott, de javítsatok ki ha tévedek :oops: Azt gondolom,h ahhoz képest,h egyedül csinálja (kisdokker segítségével) , nagyon szép eredmény. Bízom benne,h a mostani januári indulással mindannyian hozzájárulunk majd egy-két babókával és utána jönnek a februári indulók, majd a márciusiak.... lesz itt akkora bababumm,h majd nem győzzük kapkodni a fejünket :lol:
No de visszatérve a kérdéseidhez: A gyógyszerek részletekben vannak felírva, éppen annyi amennyi kell, így minimális ami maradni szokott. Nekem sok tüszőm van, így kb. punkcióig 120 körül voltak szept.-ben a gyógyszerek. Majd a mostanit is leírom :wink:
Tudom nem könnyű a döntés. Én is a Cirisbe jártam Szakács doktor úrhoz. Igaz, nem volt sem inszem, sem lombik ott, csak műtét és vizsgálat, de egy orvos kivételével mindenkivel elégedett voltam, csak az árakkal nem. Nagyon húzós, pláne úgy,h jár TB-re is lombik...és így sem olcsó...
Szóval, rossz volt Szakács dokit elhagyni ( 10 éves "pályafutás") , szerettem nagyon, DE én megtaláltam Déviszben azt akiben meg tudok úgy bízni mint benne :lol: Mindkét intézetben szerintem nagyon kedves mindenki, jók az orvosok...ami a Dévai intézet hátránya az a vérvétel...bár azt gondolom,h kibírható :wink: Szóval én csak jót tudok mondani. Ma amúgy úgy felspanolt Dévisz a jó kedvével...viccelődött sokat,h megadta a kezdéshez való plusszt :lol:
Drukk Nektek is a babához!

Bari
bari6

Jó reggelt!

rubint
Szia,üdv itt köztünk. De máskor kapcsold ki a caps lockot :lol:

kretty
Aha,mostmár értem. :)

barikám

Drága, hát ismét itt az indulás,hurráááá! Nagyon- nagyon szorítok. És küldöm az elmaradhatatlan szurimat :lol: Kép

Mindenkinek szép napot :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Kretty! Nagyon - nagyon szorítunk!!!!! :wink: gyere majd a hírekkel!

Rubint! Üdv. köztünk! A lehető legjobb helyen vagy!

Parane! Üdv.! Mesélj, nálatok mi a helyzet, mi lesz? Mióta szeretnétek kisbabát stb., stb.

Bari! Juhééééé kezdés!

Pusza mindenkinek

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szurikáta, köszönööööööööm!

Kretty, gyere majd!!!

Kriszto, mondtad a Prednisolont,h nem volt jó tapasztalat...a mostaninál Dévisz magától hagyta el???vagy mondtad neki,h nem szeretnéd szedni?

Szép hóeséses napot mindenkinek :lol:
bari6

Amikor az őserdőt megláttam, akkor kezdett gyanús lenni...

http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20110120/ ... termeszet/

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kretty: Beszéltél a dokival? Mi újság a gyerkőcökkel? Holnap visszaültetés?

parane és rubint: Üdv itt közöttünk! Örülök, hogy ismételten bővül a létszám.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok az eső ellenére!
mné

Kép 2011.01.20

katapetra

Katapetra,

Köszi a javítást, mr csak a kezdésnél hiányos a 2010-09 :)

Kretty,

Majd gyere, hogy mit mondott a doki. Remélem mind a 3-an egymásba szerettek :D
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok, 3-bol 2 megtermekenyult, a Kalman azt mondta, kislanyok... :D :D :D
Szoritsatok, hogy szepen fejlodjenek!
Vendég

Parane, Rubint,

Üdv itt.

Hogy melyik intézet a jobb azt nem tudom, mert mi rögtön ide jöttünk, én csak annyit tudok mondani, hogy nekünk nem kellett lombik, sőt még inszem sem, elég volt indukció, de az elsőre sikerült, és most itt csücsül a kis pocaklakó a hasamban, immáron 19 hete.
Szóval szerintem ez elég biztató, hogy nem csak a lombik gyártásra vannak ráállva, hanem mindenkivel egyformán lelkiismeretesen foglalkoznak.
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty,

Ez nagyszerű hír :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor holnap beülti?

Nagyon szorítok :!: :!: :!: :!:
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty!

Csúcs jó, nekem 10-ből 5-öt termékenyített meg Kálmán, de végig kettő termékeny volt. És Kálmán nekem a beültinél azt mondta, hogy fiú-lány. És tény, hogy fiú-lány lakik a pocakomban.
De jó lenne, ha 10-12 hét múlva kiderülne neked is, hogy lány(ok), mert akkor szemernyi kétségem se lenne, hogy Kálmán tényleg látja a nemeket.
Nagyon drukkolok, kettőnél többet Dévai nem is szeret visszaültetni. Kedden nekünk már megint arról mesélt, hogy külföldön nem preferálják a többes beültetést.
Bari, hajrá, tüszőnövesztésre fel!!!

Vigyázzatok magatokra lányok holnap reggel, nehogy megbetegedjetek a hidegben!

KépKép
momelcsi

Kretty, szuper hírek :lol: :lol: :lol: Csak így tovább babókák :lol:
bari6

Lányok!Köszönöm a szívélyes fogadtatást!, és mielőtt mesélek

Kretty
szorítok a lányoknak (meg persze a fiúknak is-nehogy ezen múljon)...
vagy ilyenkor már lehet tudni hogy mit főztek nektek?
...látni hogy kezdő vagyok :oops:

sajnos viszont nem vagyok kezdő a vizsgálatok, leletek, műtét sorban. Két éve (végre)életem férfiját megtalálva belevágtunk a gyerkőc projektbe. Gondosan meg is látogattam a nőgyógyászt hogy mit tervezünk. Mosolygott, mondta szedjek folsavat és ha gondolom igyak gyógyteát, ha nem sikerül jelentkezzek egy év múlva. Aztán jöttek az ovulációs tesztek, ultrahanggal követett petesejt érés és még mindig semmi. Közben körülöttem született 4gyerek, 1pocakban, kérdő szemek felém. Akkor az orvosom laparoszkópos műtétet javasolt, ahol kiderült mindkét petevezeték átjárhatatlan. Lombikbébi módszerrel lehet (LESZ!) kisbabánk.
Ezután összekapartam magam és elolvastam minden fellelhető cikket, fórumot a központokról, majd eszembe jutott egy kedves házaspár akinek dolgoztam pár éve és a kisfiuk lombikkal sikerült. Nekik is Dévai volt az orvosul, majd másodszorra spontán született még 1 kislány.Hát így jutottunk el mi is ide.
...bocs, kicsit hosszúra sikerült :oops:
parane
Budapest

De jó Kretty!!!!!! :lol: Jaj nagyon izgulok értetek!!!!!
Puszi

katapetra

Sziasztok

Képzeljétek, ahogy a nagykönyvben meg van írva, pontosan ma, azaz ahogy a számításom volt, megjött piri!!! :lol: Úgyhogy holnap hívom Apánkat, és remélem holnap be is hív, és indulok!!!
Mindenkinek köszönöm a pirimeghozó drukkokat. :wink:

Kriszto,

Akkor holnap mész UH-ra, remélem minden rendben lesz, gondolni fogok rád.

Parane,

Én is szeretnélek üdvözölni itt a fórumon. Sajnálom, hogy kiderült nálatok (is), hogy csak lombikbabátok lehet. De mindegy hogy természetes, vagy lombikos, a végeredmény ugyanaz. :lol: Kívánom, hogy problémamentes legyen a programban való részvételetek. Mikor indultok? Én annyit szeretnék hozzáfűzni a kérdésedhez, hogy én több, mint 300 km-ről járok Dévai dr úrhoz, pedig lenne közelebb is intézet. Én nagyon meg vagyok vele elégedve!!! Szeretem, mert alapos, szigorú, odafigyel rád, és néha morcos... :lol:

Rubint,

Téged is üdvözöllek itt a topikon. Sok sikert kívánok neked, meglátod a lehető legjobb helyen jársz...

Kretty,

Gratulálok, ez szép eredmény! Akkor holnap transzferre készülsz??? :wink:

Barikám,

Akkor ismét 2 nappal előttem vagy???!!! De jó!!!!!!!!!!!!!!!! Kezdünk!!!!! Sok sikert neked is!!! Jövőhéten tuti, hogy talizunk!!!

Csuti
Kép
csuti83

Kretty, ez remek hír :)
Gratulálok és szurkolok, hogy holnapra szépen fejlődjenek.

nyuszika85

Kretty: nagyon gratulálok! 3-ból kettő szerintem nagyon szuper!

rubint: Bocsánat a tájékozatlanságom miatt, de z hogy lehet, hogy Dévisznél lombikod volt, utána a Cirisben pedig inszem? Ne haragudj, nem igazán vagyok még jártas ebben. Úgy hittem, hogy ezek kvázi egymásra épülnek...

Csuti: Örülök, hogy megjött. Akkor valószínű, hogy a hétfő reggeli UH-on már találkozunk. :-)

Lányok, esetleg nem kérhetnénk képeket a babókról? Nagyon régen láttuk már őket.

Bari, Kriszto holnap jöttök ti is UH-ra?

Poszi, Sajóék, Szimbáék, Szélkisasszony és Szélúrfi, Maje és a többiek, akik nagyon régen jártak erre, gyertek meséljetek, veletek mi újság?
mné

Mné!
Igen, én megyek reggel, próbálom elcsípni a 2. helyet :wink:
Barika még nem jön, csak hétfőn csatlakozik hozzánk!

Kretty!
Itt is küldöm a gratulációmat és szorítok, hogy mindkét gyerkőcöt haza is vihessétek holnap. Minden rendben lesz!

Csuti!
Juhéééé! Te is! Szupi! Akkor jövő szerdán már te is csatlakozol az uhu-s csapathoz!

Katapetra! Nem vagyok ám szemtelen DE.... ??????
Na jó, csak poénkodok! :wink:

Reggel randi fiúk, lányok!!
Bízzunk benne, hogy az eső elkerül bennünket!

Szép estét nektek!

kriszto

kriszto82

Csuti, örülök,h piri jelentkezett :lol: úgy tűnik, tényleg hatásos a pirimegozó drukkom :lol: Tuti találkozunk :lol:

Mné, Kriszto, sajna csak szerdán fogunk találkozni :( Akkor lesz az első UHU.

Kretty, drukk holnapra! Gyere majd,ha tudsz :wink: Gondolunk rád sokat :wink:

Csatlakozom Mné kéréséhez: ZUGOLVASÓK BÚJJATOK ELŐŐŐŐ!

Szép estét!

Pusza mindenkinek!
Bari
bari6

Jujj de jó, hogy ilyen sokan indutok!!!!! Hajrá tüszőcskék!

Holnap fél kilenckor hívom apánkat, és megyek a lányaimért! :lol:

Amúgy tegnap végig nagyon jó kedve volt, állandóan viccelődött!
Vendég

Krisztó, mikor adhatom a meroinalt oda? Mikor mész UH-ra?

Lányok, nekem megmaradt az esti szuriból három darab bontatlan, blokkal egyutt. Valakinek nem kell? olcsóbban odaadom, én nem kaphatom, mert leállítja a petikéket.
Vendég

Sziasztok :lol:
Köszönöm mindenkinek a szívélyes üdvözlést. és köszönöm a tályékoztatást ,mné a te kérdésedre szeretnék, válaszolni .Igen először lombikunk volt (icsi) azért mert nálunk a férjemnél van a probléma, sajnos elég gyenge a spermium száma.illetve csak volt még amikor dévai dokihoz jártunk .Azóta át mentünk a cirisbe és az ottani urulógus ,doktor Erdei Edit ki kezelte a férjemet úgy hogy most már csak inszemináciora kell mennünk elvileg. már voltunk is egy inszemen és nem sikerült az sem .De meg mondom őszintén valahogy nem bízom az inszeminácioban és nem akarok már várni ezért is megyek inkább lombikra.

Nene olyan jó hogy neked már ott van a pocakodban a kis babyd :D de meg kérdezhetem hogy az indukcio az hogy történik??????
rubint
Budapest IV. kerület

Kriszto, nagyon hamar megfogsz öregedni:-)
puszi

katapetra

Rubint, bízz az inszemben :wink: Ercsikatiéknak is így lett Dévisznél babájuk! :wink:

Katapetra, már az én orrom is elkezdett növekedni :lol: :lol: :lol:

Kretty, nekem csak jövő héten jöhet szóba a cetrotide, még fel sem írta Dévisz
bari6

Az esti szurikra Krisztó már lecsapott! :lol: kis szemfüles... :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol:
bari6

Rubint,

Az ovuláció indukció a legelső lépés azoknál, akiknél szinte mindent rendben találtak, csak mégsem sikeredik a dolog.
Mi már majdnem 3 éve próbálkoztunk, mire elmentünk Dévaihoz.
Szóval nálunk összesen annyi volt, hogy csak én kaptam tüszőserkentő gyógyszert (persze az előtte lévő vizsgálatokat ugyanúgy meg kellet csináltatni), ugyanúgy minden másnap UH, és aztán megmondta a doki, hogy mikortól ne éljünk házas életet, és aztán mikor a tüszők már szépen megnőttek, akkor megmondta, hogy mikor kötelező :lol:
Igaz én arra az egy gyógyszerre olyan jól reagáltam, hogy minket is le akart állítani, de nem hagytam magam :D
Úgyhogy aláíratott velem egy papírt, hogy többes terhességre figyelmeztetve lettem, ugyanis szép 5 petikém érett be, amiből 5-ös ikrek is lehettek volna :)

Mné, szóval ne ijedj meg a 8-as számtól, én is azt mondtam, hogy ha eddig egy sem volt, akkor most a sokból legalább talán megmarad egy, és így is lett :lol:
Ugyanezt kívánom Nektek is :!:

Csuti,

De jó :!: :!: :!: :!: :!:

Katapetra,

Lassan szükség lesz majd a táblázatodra, hogy tudjuk követni az eseményeket, mert ahogy előre is számítottunk rá, nagyon sokan indulnak/indutak mostanában, csak kapkodom a fejem, hogy éppen ki hol tart :)

Na jó, azt hiszem megint kicsit elragadtattam magam írás terén :(
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty,

Ma nagyon szorítok Neked/Nektek, gyere ha majd tudsz.
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

10-re megyek a csajokért, mindketten szépen fejlődnek! :D

MOSTMÁR TI JÖTTÖK!!!!!!!!
Vendég

Szupersagos!!! Hurrrraaaa,par óra es kismami leszel :lol:
Délután kuldom majd a babaragacsokat!
bari6

Kretty, ez csúcs szuper, látod, ennél jobb nem is lehetne. Ha 10 petét lett volna, akkor se lehetne jobb a visszaültetés. Nagyon drukkolok a lányoknak és nektek, remélem 3 hétig pihenni fogsz.
Majd gyere, hogy mi volt ma, Kálmán mit mondott.

KépKép
momelcsi

Kretty, ez szuper! Okosan döntés remek eredménye. :) És még hiperstimus sem leszel. Szép kezdés :) Belegondoltál már, hogy hamarosan kismamiként fogsz otthon pihenni? :lol:

Melcsi, Ti hogy vagytok?? Jobb a lelked a babák és az egészséged kapcsán?

nyuszika85

De jó Kretty!!!!!!!
Ez az, mindenkinek ilyen jó készülődést kívánok!magamnak is :oops: :lol:

katapetra

Kép mai

katapetra

Nyuszika, köszi a kérdést. Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztató és bátorító hozzászólásokat, felolvastam nekik, remélem, megértették. Minden nap elmondom nekik, hogy még ott kell maradniuk sokáig, mert utána lesz csak jó idekinn.
Nekem változó a hangulatom, ha épp lehangoló idő van vagy sokat fájdogál itt-ott a pocim, akkor aggódom.
Ha semmi gond, és még a nap is süt, én is derülátóbb vagyok.
Jövő héttől próbálom a szakdogámat írni, remélem, elterelődik majd a figyelmem picit.
Tartom a diétát, szinte fogytam egy picit, de nagyon rossz sótlanul minden. Fekszem, még szinte többet is, mint elő van írva.
Nem akarom, hogy rajtam múljon, hogy előbb jöjjenek ki.
De mindig feldob, ha jó híreket olvasok felőletek, úgyhogy hajrá mindenkinek!!!!

KépKép
momelcsi

Kriszto, Bari, Csuti! Drága csajszikák! De jó, hogy indultok! :D Nagyon-nagyon drukkolok, hogy kb. egy hónap múlva egy óriási bababumm részesei legyetek! Szélkisasszony írta valamikor (nekem nagyon tetszett!), hogy a zebrák csordában élnek!!! :D
Bari! Nyugi, a Prednisolon csak segíthet!
Csuti! Drukk a mai beállításhoz!
Kriszto! Majd gyere a mai UH-eredményekkel! Millió puszi!

Kretty! Úgy örülök a két gyönyörű kis embrikédnek! Annak meg főleg, hogy írtad, hogy a punkció előtt és után végig nevettél! Én is rengeteget nevettem annak idején, a 3 hét alatt végignéztem az összes régi Showder Klubot, néha már azon izgultam nevetés közben, hogy vajon kibírják-e a babócák, hogy ennyit rázkódik a hasam… (De úgy látszik, stramm kis kölyök lesz a fiacskánk!) Aztán pár hete rátaláltam erre a cikkre: „A nevetés segítheti a lombikbébi eljárás sikerességét” http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... hid=151126 Úgyhogy nevess sokat továbbra is a csajszikkal együtt! :D

Mné! Zs76! Várjuk a híreket a szépen növekvő tüszőcskékről!

Momelcsike! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek! De biztos is vagyok benne, hogy minden rendben lesz! Írok majd! Puszi!

Nyuszika! Nene! Érzitek már a babcik ficánkolását?

Katapetra! Engem is rettenetesen kíváncsivá tettél azzal a DE-vel!!! Meddig fogsz titkolózni? :wink:

Mi hétfőn megyünk először igazi terhesgondozásra az itteni dokimhoz, ha kapunk képet, mindenképp felteszem majd biztatásképpen! :wink:

Puszi mindenkinek!
loreena

Sziasztok!

Kretty: Nagyon szurkolok a mai naphoz. Örülök, hogy a lányok szépen fejlődnek. Ezek szerint szófogadó gyerekek lesznek. :-)

Kriszto: Mit mondott a doki?

Zs76: Hogyan alakulnak a gyógyszerek?

Nálam nem túl sok minden változott. Van egy 10-es , a többi pedig 5, 6,7,8. Teljesen szétszórt a mezőny... Hétfőn újra méreckedés. Gyógyszert viszont mostantól a merionalt kaptam. Ma már be is adták, holnap és vasárnap magamnak kell megoldanom. Pfff. Pedig úgy utálom a tűt...
Lányok: Nem tudom, hogy mi a baj, de egyszerűen olyan depi vagyok az elmúlt napokban, hogy az hihetetlen... Múltkor elmentem tornázni, megláttam magamat a tükörben, és majdnem elsírtam magam. Gondolom a gyógyszer hatása, de foggalmam sincs. Csak én vagyok ennyire érzékeny a hormonokra? Alig bírom magamat elviselni. Legszívesebben beülnék a sarokba, összegömbölyödnék, és csak sírnék... Bocsánat a kirohanásért! Remélem, majd elmúlik ez is.
mné

Mné, ezek csak a hormonok, hidd el. És ez így lesz az elkövetkező 9 hónapban :) Nekem is ez volt az elején, szegény Anyukám, egyik nap teljesen pozitívnak hallott, másnap úgy kellett életet lehelni belém.... Ne izgulj és hajrá tüszők, reméljük legközelebb nagyobbak lesznek. De ha Apánk nem aggódott, akkor Neked sincsen miért! :lol:

Loreena, igen, az első mozgás 16+5 naposan éreztem, azóta folyamatosan, volt most két nap (Anyum szerint frontok), hogy voltaképpen reggeltől estig bökögetett. Persze alapból nyugisabb, de minden nap, naponta többször is érzem, hol hogy remeg a hasam, hol hogy kidudorodik (akkor nyomja a legnagyobbat a külvilág felé), hol bluggyog. :) Már Kispapi is érezte, egyszer sikerült elkapnia a kis bubort :) Örülök, mert lassan neki is alakulhat a kapcsolata a babánkkal. Mindig fogdos, simogat, néz, hallgatózik (ma reggel, mert a kismami könyv szerint már lehet kíülről is hallani a szívverést, gondolom nem egyszerű). De egyre jobban fog látszódni, hogy kidudorodik valamilye :) Én énekelgetek neki, bluggyog is sokat rá, de nem tudom hogy azért, mert élvezi, vagy mert ordít, hogy "Anya, neeeeee" :oops: Mondanom sem kell, remek hangom van :roll:

nyuszika85

Lor, de jó,h jöttél :lol: Ezek szerint Te is szedted ezt a bogyót? A képet meg mindenképpen behajtjuk majd :lol:

Melcsike, nagyon ügyi vagy! Azt hiszem Te lesze a példaképünk :lol:

Drága Mné! Olyan cukkancs vagy :lol: Szerintem ezekkel mindenki küzd :oops: bár bevallom rám már közel 5-10 kg felcsúszott mióta nyár óta, de szerencsére stagnál. Próbálom a szénhidrátot mellőzni, no de nem mindig megy :oops: A hangulatingadozás is teljesen normális. Tudod,ha egy rendes ciklust veszünk az is megviseli az ember lányát. Ilyenkor meg pláne. Nekem volt olyan,h azon elsírtam magam,h a pohár rossz helyen van az asztalon....vagy egy reklámon....viszont a következő pillanatban meg már semmi baj...szóval nem könnyű. Talán a legnehezebb a környezetünknek... Csak azt tudom mondani,h kitartás, meg lesz ezeknek az eredménye :wink: Majd amikor a pincurkánkat már a kezünkben tartjuk szerintem jót mosolygunk magunkon :lol:
Ha tudsz, menj ki, nagyon szép idő van :wink: Ki kell használnunk a szép napsütést :lol:

Katapetra, a DE-vel kapcsolatban lenne már tippem, DE megvárom,h elmeséld nekünk :wink: Majd ha elmondod, kiderül,h jóra gondoltam vagy sem.... :roll:

Pusza!
Bari
bari6

Sziasztok!

Huh, akkor nem csak én vagyok dilllllóóóóóóó! :lol: :lol: :lol:
Elolvastam amit írtál Mné és magamra is ismertem benne... Majd elolvastam Nyuszit azon már majdnem sírtam, de kibírtam, aztán jött Bari, én meg :cry: :cry: ... hhhhmmm inkább hagyjuk.
Továbbra is azt mondom le a kalappal a férjeink, párjaink előtt!!!

Kretty! Annyira szuper hír, hogy a csajokkal tértek délután haza! Pihizz nagyokat és nyugalom, semmi idegeskedés, minden rendben lesz!

Lor! Pusszantás, azért néha-néha csak előbújsz! Kerestelek ám, de valamiért nem mennek át az üzik azon a bizonyos üzengetős programon... Vigyázz magadra és Marcira is! :wink:

Melcsi! Küldöm a címet emailben! Kitartás a sótlan étrendhez!

Csutiék most mennek Dévaihoz, valószínűleg nem lesz gépközelben a stimu alatt, de írom majd a híreket!

Zs76! Ismét tiétek volt az első hely!! Jól gondolom? Miénk a második. :D
Remélem minden jól alakult nálatok! Ha jól figyeltem hétfőn...

Katapetra! Nem is érdekel!!!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: pusza

Nálunk annyi van, hogy ismét (meglepő... :lol: ) nagyon-nagyon sok tüszőm van. Az egyik oldalon 14 db összesen 5-6-osok, a másikon 6 db 6-os és kismillió 5-ös :( Szóval szokásos, csak tartsanak ki! Abban maradtunk Dévaival, hogy ha megmaradna sok-sok, akkor fagyibabák lesznek. Szorítsatok, hogy ne álljanak le és ne ugorjon ki kettő-három, hanem szépen egyenletesen nőjenek!
Annyira parázok, hogy megint leállnak :cry:

Csodaszép időnk van!
Mindenkinek mosolygós szép napot!

kriszto

kriszto82

Mné,

kitartás, ezen mindenki átesik, én is...

Momelcsi,

drukkolok a további "benntmaradáshoz", beszélgess velük minél többet, várjanak még egy darabig, még túl hideg van nekik idekinn.. :wink:

Kretty,

hatalmas gratula és drukk a továbbiakhoz!

Lor,

örülök, hogy jól vagytok!

Bari, Kriszto, Csuti, Nyuszi, Zs76 és mindenki akit még esetleg kifelejtettem (bocs előre is),

mennek a drukkok a további szép fejlődéshez, növögetéshez :!: :!: :!: :!: :wink:

Katapetra,

köszönöm!! :roll:

Szép napot Nektek!
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: