Üdv Evolet! A legjobb helyen:))
Én ismerek S-es babákat Sz-es babákat:-)
Számomra S kissé kapkodós, rohanós, de pl. a szomszédom pontosan ezért szerette, olyan határozott, pikk-pakk nő.
Nekem ő csinálta a leszívást és beültetést, velem ott nagyon aranyos volt. Mindezek ellenére én abszolút Sz párti vagyok, megbízom benne, mindig nyugodt, szűkszavú, de kérdezhetsz tőle bármit, mindig alapos a válasza, emberi, segítőkész... csajok én már alig várom hogy újra találkozzak vele

)
A hsg-ről inkább nem írok, mert én különösen rosszul viseltem, viszont az idős doki bácsi tünemény, és az asszisztens aki átvisz titeket ő is aranyos lesz, bárki megy. Amúgy még mindig nem értem, ha katonákkal van a probléma mi a fenének erőltetik a hsg-t. Lehet esetleg azért, ha elzáródtak a pv-k akkor műtétre küldik az embert, hogy megnézzék nem-e gyulladt, sérült-e a pevezeték...feltételezem.
Sajtikám, a túró témában teljesen egyet értek veled. Én már nyárom kész voltam tőle, amikor leállították a stimut, és mondta Sz hogy 1/4 kiló nyers túró minima..a decemberi lombiknál pedig nemhogy ránézni, rágondolni sem bírtam a túróra, ilyet még nem éreztem soha. Aztán mégis sikerült valamennyire nyomatnom, néha tejföllel kevertem, vagy mélyhűtött ribizlivel, vagy más egyéb fehérjét fogyasztottam. Amúgy meg vagyok arról győződve hogy a beültetés 2. éjjelén történt másfél órás kegyetlen erős has- és gyomorgörcsöm a sok fehérje miatt lehetett.
Szerintetek mennyire gáz az ha néha véletlen 1000 mg meforalt veszek be 500 helyett? Nem tudom hogy a fenébe csinálom, de sokszor előfordul, hogy egyszerűen nem emlékszem kaja közben hogy vettem-e be már vagy nem gyogyót. Így ilyenkor ha nem vagyok benne biztos, akkor inkább beveszek egy felett, minthogy esetleg semmit.
Sajti, hányadik napon vagy ma szurizásban?
Zsuzska,TamásBalázska fiúikrek nagyon jól hangzanak!! Kívánom, hogy váljon mielőbb valóra ez az álom.
Én éjjel most kígyóval álmodtam. Bakker és meg is fogtam, mert muszáj volt, mert a lakásban volt, ráadásul átmászott az nagy ágyon is. Aztán vhogy megfogtam és a fejemre tettem összetekerve. És rá vmit. Még most is kiráz a hideg. De aztán újból elszabadult, utána betettem egy kajás műanyagdobozba és jól lezártam. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Na megnéztem a neten, "kígyó az ágyban": lelki gyötrődés....