A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Brunhild :)
én is reménykedek és bízok, de szerintem is csoda lenne, ha lány lenne (mármint nálunk)

A Hajdú Krisztina nekem a 12 hetesen azt mondta, hogy csak megtippelni tudja a nemét, de nem szokta tenni, mert a 18 héten úgyse az lenne. azt is mondta, hogy a 12. héten a fütyi és a klitorisz összekeverhető.

hát bizakodjunk!

KépKép
pusa

Csöppke,
Hú, ezt mennyi ideig gyakoroltad?! :)

Pusa,
Azt tudom, hogy Lillánál nagyon máskor volt a fogantatás, mint a menzi szerint számoltuk, de a mostani esetben nagyjából egybe kell esnie a kettőnek. Vagy nem tudom. :)

anabique
Budapest

Nagyon sokat írtatok...most látom, hoyg a pontos idő is kell :shock: Na ebben nem vagyok biztos, ha jól emlékszem reggel 6-kor születtem, de nem biztos.. Azt is látom, milyen sok felkérést kaptál Linácska...Majd megpróbálom magamnak kikeresni :wink:..na, úgy látom, fizetni kell érte :? De azt is megtudtam, hogy csak az első gyereknél "garantált" az eredmény/jóslat, a további gyerkőcöknél nem lehet alkalmazni, mert hogy az első gyerek nem befolyásolja a többiét :roll: Pedig már egészen kíváncsi lennék, hogy mit hoz ki nekem :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.20 14:24-kor.
20140901114303

Ana,
elmentem egy tanfolyamra, ott megmutatták, 1-2szer kötöttem ágy fölött, aztán ráéreztem, és aztán már ment:) Tényleg nehezebbnek látszik mint amennyire az:)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Na most megnéztem visszamenőleg. Lillánál stimmel, Pannánál nem. Ezek szerint kb 50%-ban jön be...? :)

anabique
Budapest

brunhild
lány :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

csöppke,
na nálad végre egyértelmű: fiú.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

addisz,
nálad is tök egyértelmű, a táblázat szerint is okt. 31-én fogant, és fiú.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska :D Köszi köszi, mindent visszavonok amit az előbb írtam :wink: És légyszi mondjátok, hogy 100 %-ban igaz! :wink:
*Anabique, amit te írtál most, azt úgy veszem, hogy nem olvastam el, biztos elszámoltál valamit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20140901114303

Linacska
Nagyon köszi :) Az én megérzésem is pontosan ez :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Köszönöm linacska :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Brunhild, lány, lány, lány!!!! :) :) :)

Linacska, ezeket nem akarod beírni a táblázatba? :wink: Érdekes lenne látni, mennyire jönnek be ezek a tippek. Na jó, hagylak békén most már... :)

Én meg minek írogatok, ahelyett, hogy dolgoznék?!

anabique
Budapest

Brunhild :lol: :lol: :lol:
Tuti elszámoltam!!!!! :)

anabique
Budapest

Linacska

Küldtem privit.
Tényleg nagyon el van csúszva csoda hogy elsőre összejöt a 3 gyerkőc.
Köszönöm szépen :lol:

Egyébként én is azt érzem hogy fiú.Remélem bejön

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

:D (de hűlye vagyok :oops: , 33 éves fejjel, mint egy 14 éves :oops: )
20140901114303

Brunhild
Nem hülye vagy, hanem nagyon lelkes és ezt olyan jó látni :D

Ana
Elvileg én is dolgozom éppen... :roll:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

anabique,
már írom is :lol:
Egyébként visszanéztem, Levinek lánynak kellett volna lennie, Lilinél bejött. :lol:
Most fiút mond, hátha nem jön be... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!
Nekem is számolna valaki?
Budapesten születtem 1975.10.01. délelőtt 11.30kor
utolsó mensi első napja 2010.10.09

kell még valami?

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

bkrisztike,
elvileg mensi előtt fogant valamivel és lány.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én is megnéztem és ez alapján kizárt, hogy gyerek van a hasamban :lol: Vagy nálam tényleg a pé- számít :lol:

Brunhild hidd el lányunk lesz mind a kettőnknek!!!! Csak tudod nekem a mostani párom előtt már volt egy párom tőle van a két nagyfiam és a két nagyfiam előtt volt egy missed ab-m. A mostani párommal is missed ab-vel kezdtünk másfél éves próbálkozás után és mivel nagyon nehezen dolgoztam fel azt beszéltem be magamnak, hogy biztos kislányok lettek volna és én nem tudok kislány kihordani. Ez miatt meg a mélyen rossz helyen tapadó lepényem miatt állandóan aggódom már tiszta hüle vagyok. Ma dolgozom a párom helyett, de holnaptól szigorúan fekszem. :roll:

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

:) izgi a téma

linácska: én is küldtem privit! :) nagyon izgulok! :) :oops:

elvileg én is dolgozom, de volt egy tárgyalásom, ahol az egyik megrendelő úgy betámadott, hogy csak néztem. De szerencsére nálam volt az aduász :) csak nem akartam kijátszani, de nem volt más választásom.

lehet megyek este koncertre, ha nem alszom el addig. :)

miután megszületik babóca, tök mindegy lesz, hogy fiú vagy lány, de addig azért olyan jó álmodozni! :)

hopihe79
Budapest

linácska!
Köszi szépen!

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Gydavid
minden rendben?Régen nem írtál!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Ma megyek dokihoz, sima terhesgondozás, nem hiszem, hogy az uh-n látni lehetne bármit is, de megkérem, hogy nagyon sasoljon :)

Fiú nevekkel rosszabbul állunk, mint lánnyal és Luca is aggódik, hogy akkor mi lesz az ő rengeteg csodaszép rózsaszín szoknyájával. Lehet, hogy végül apának lesz igaza, és kell rögtön egy harmadik? : :lol:

Különben Luca nagyon édesen viselkedik, állandó téma a kistesó, borzasztóan érdeklődő és úgy beszél mindig róla, mintha már meglenne, abszolút megszemélyesíti.
És újabban érdekképvisel is: minden étkezés előtt meg kell kérdeznem a hasamtól - persze hangosan -, hogy szereti-e az éppen előttem lévő ennivalót. Csak úgy ehetem meg, ha a válasz igen :) Még szerencse, hogy kistesó ízlése szinte hajszálra olyan, mint az enyém ;)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Klarissza, bízzunk benne! :wink:

Még találtam multifunkciós babakocsit, kár, hogy egy vagyonba kerül :( http://www.kisbaba.hu/index.php/stmbirillo

És itt is vannak http://www.szolnokibababolt.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=37&option=com_virtuemart&Itemid=102
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.20 15:21-kor.
20140901114303

addisz: :) Luca nagyon aranyos :)

ezt az oldalt próbáltad már?
http://picibaba.hu/pocakkal/utonevek/
itt is mindenfélét be lehet állítani, nálunk tök jól kijött, a kalkulátor a 2. helyre sorolta a fő favorit neveinket :) fiúkból, lányokból kb. a 11. helyre :)

hopihe79
Budapest

Hűha... mennek itt a jóslások ezerrel.... :wink:

Én is....
1981.01.26. 7:30-kor születtem DEbrecenben
Utolsó menses: 2010.10.10.
És... okt. 20-23. között "készülhetett".... :oops: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

mrsleo,
neked is elég egyértelmű, és lány.
amúgy 3 nap van addisz és közted :lol:

Na csináltattam 15 hetes pocakfotót
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linacska
De szép gömbölyű a pocakod! Tök jó, hogy végre a Te nevedhez is tudok arcot képzelni ezentúl :)

MrsLeo
Ezek szerint pár nap választ el mindkettőnket a 3. X-től... Hogy viseled ;)?

Pihe
Mindenféle névkalkulátort kipróbáltunk már, voltak is jópofák, nem ezzel van a baj, hanem hogy nem jutunk dűlőre a párommal. Egész másként néz ki az ő listája, mint az enyém :roll:

Megjöttem a nőgyógyásztól, átnéztük az összes leletem, mindent rendben talált. Csinált egy gyors uh-t is, de sajnos nem láttunk babóca lábai közé, oldalt feküdt, esély sem volt rá... Alapvetően minden rendben, nőtt egy centit múlt hét óta (71 mm), lüktetett a köldökzsinór, jó volt látni nagyon!
Azt mondta viszont, hogy a lepény egyelőre rossz helyen van, rálóg a méhszájra. De ez a pozíció elvileg még változhat, úgyhogy próbálok nem ráparázni...
Sajnos van egy kis folyásom is, kaptam rá kúpot és instrukciót, miszerint ne egyek édességet... :twisted:
Ezt még fel kell valahogy dolgoznom, a csoki a gyengém...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

hópihe,
ezt a névkalkulátort hogy kell értelmezni? Mert az 1. hely OK, de a 9. helyre gyakorlatilag odateszi a teljes naptárat. Sőt bejelöltem, hogy gyakori legyen...a Nyeste nekem nem igazán tartozik ebbe a körbe :lol:
Viszont a fiút akárhogy állítom, Szabolcsot dob ki :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csöppke
Tök jó, hogy ennyi infot megosztottál a kendőről, nagyon klassznak tűnik, remélem, nem fogok bénázni, menni fog nekem is :)

Klarissza
Pont egy nappal később, 15-ére van időpontom az Izsákira :(, kár, összefuthattunk volna!!
Próbálj meg nem aggódni, és drukkolok a lánykához!! :)

Lina
Milyen szép a pocakod!!!!! Ehhez képest sehol se vagyok... épphogy látszik valami. Jó látni, így már megismerlek utcán is. A péntek holnap péntek lenne? Iszonyatosan fáradt vagyok, de jó lenne találkozni. Amúgy is jönnél Kmétre? Hány körül? Nekem 2 körül lenne jó.
Hogy ne fárasszalak, próbáltam a megadott linken a Jónás naptárt, de nem jön be az az oldal. Így csak megkérlek, ha még vállalod.... 77.03.30 reggel 8 Budapest, szept. 28. utolsó mensi,
szerintem okt. 9 körül fogant, de nem tudok pontos napot.

Addisz
Örülök, hogy minden rendben, és szuggeráld a méhlepényt egy kis vándorlásra... nekem pont a méhszáj mellett van, mondta a doki, hogy ne emeljek, és óvatos házasélet...

Bruni
Tuti lány lesz, ha ennyien drukkolnak!!! :) Köszi az együttérzést..

Hópihe
Köszi!! Jó szórakozást a koncertre!!!

Na, mégis lementünk a 4D-re.... Azért oda, mert amint írtam, üdülésit is elfogadnak, mi meg nem bírjuk elkölteni, és a dec.-ben lejárón vettünk magunknak ajándékutalványt, amit így később is fel lehet használni...
Várom Lina prognózisát, meeeeeeeeeeeeeeeert én már tudom Ficánka nemét :) :)
Minden rendben, és nagyon nagy élmény volt!!!! Jó, hogy rábeszéltetek!! Köszi!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Találtam egy tök jó súlykalkulátort, így tudom ellenőrizni, hogy állok... Na, persze egyesek fogynak még, azoknak elég egyértelmű :) :)

http://bertengo.com/kalkulatorok/terhes ... alkulator/

gil

Lina
Szerintem véletlenszerűen dobja ki a nevet... semmi hangzás, vagy egyéb logika nem jellemzi. :( Ennyi erővel a naptárat is felüthetem.

gil

gil,
fiút mond :lol:
Igen, holnap péntekre gondoltam. Bent leszek Kecskeméten, apunál ebédelek a lordokban. Ő ott lakik. Legfeljebb megyünk két autóval, és apáék majd hazajönnek ebéd után aludni.
De most már áruld el, hogy ki lakik odabent.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

gil,
ez a 4d amúgy a Fecske utcai volt, vagy a régi sztk-ban?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, szép pocakod van! És nektek még van karácsonyfátok? :)
Gyerkőcök hogy vannak?

Addisz :( Én is elkezdtem megint csokit enni, első 3 hónapban nem kívántam.... A kellemetlen folyás eddig elkerült (pedig mindegyik előző terhességet ezzel kezdtem :? ), de azt hiszem már lassan készülődik valami :? Szerintem ennek most nem sok köze van az édességhez, egyszerűen a terhesség kellemetlen velejárója :( De a lényeg, hogy a picur rendben van :D

Gil :!: Hol vagy? Ez olyan izgalmas! Várjuk és követeljük a rejtély feloldását :!: :lol: :lol:
20140901114303

Brunhild,
olyan érdekes Lili bárányhimlője...jött rajta kb. 50 pötty, amiből nagyjából 40 nyom nélkül eltűnt. 10 maradt, ami heges lett, de lassan száradtak is. Nem tudom hova tűnt a többi. Ma voltunk egy ovistársnál, akin 8 nappal korábban jött ki, és kb. ugyanott tartanak, mármint a pöttyök állapotát tekintve, a kisfiúnak több van. Valamit csak ért az az oltás.
Levin még semmi, de azért készültünk, levágattuk a haját. Már amúgy is ráfért nagyon. :lol:
Karácsonyfát meg csak februárban szoktuk leszedni, szeretjük sokáig megtartani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gil
Nem fogok tudni addig elaludni, amíg nem árulod el, mit láttál ma 4D-n :)

Brunhild
Én nagyon csoki- és sütirajongó vagyok alapjáraton, hát még most... Mondjuk a méhlepény jobban idegesít, remélem tényleg vándorol még.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

gil,
ugye nem csak holnap este jelentkezel???? :lol: Percenként frissítek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ :D :D

Nekem mindegy volt, anyósom nagyon lányt várt, mert két fia van :lol: :lol:
De azért félek is kicsit, nehogy nagyon rosszcsont legyen :D és szeressen majd tanulni! Szegényke :oops: már most elvárásaim vannak, ez baromság! Legyen egészséges, aztán a többit megoldjuk valahogy!

Lina
Akkor bejött a Jónás!!!! :) A Fecske utcában voltam. Írok privit.

gil

Linacska
A Szabolcs nagyon szép név :) Nyeste...hmmm...valóban nem egy hétköznapi verzió :D

Gil
Te leszel az első, akinél kiderül, stimmel-e a jóslás, úgyhogy légyszi' kerülj elő :D

Megnéztem ezt a súlykalkulátort addig is, szerinte a normál végeredmény 80 kg lenne, a maximum 82,8 kg. Kíváncsi leszek...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

addisz,
eddig gil-nél, anabique-nél, és remélhetőleg brunhildnál is bejött :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gil: 3 oldalt olvastam vissza, és pont a poénról maradok le? Gyere, és írd meg gyorsan, mitek lesz?

Bruni: nem lehet más csak csaj.enned lassan már biztosabb vagyok mint magamban :-)

Lina: :oops: nekem is megnézed? :oops:
Szekszárd 81.01.25 du. 17.30
Action 10.10.10
Peteérés: 11 én este volt jobb oldali fájásom, de ha az a repedés, akkor gondolom 12-e az érés.
utolsó mensi 10.09.28

Én nem akarok 30 éves lenni..................
:shock:

Megjött az afp-m és az integrált tesztem is:

25,7iu/mL
0,83mom

1:50000 Edwards
1:33000 Down

Ez bőven jó remélem.

Jucus: tessék írni!!!!!!!

Lina: hát igen, ez már terhespocak, csini vagy. Még meg van a fátok? Jól bírja, jó választás volt.

és egy 16 hetes kép:
Kép

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Ja, tényleg, erről meg is feledkeztem :)

Gil
Gratulálok a fiúkához :)

Brunhild
Újabb megerősítés, hogy csakis kislány lehet ;)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Linácska, ez tényleg érdekes és jó is egyben! A "rendes" himlő 2 hétig is elhűzódik (de van, akinél még tovább). Amikor én lettem himlős, nem tudtam, hogy létezik oltás ellene...ezért a fiam nem is volt beoltva, de aztán úgy döntöttünk, hogy gyorsan beoltjuk :roll: Azt mondták, ha már lappang benne, akkor is enyhébb lefolyású lesz..végül ha jól emlékszem, lett pár pötty, de nem volt egyértelmű, hogy himlő.. A két kisebbet aztán amint lehetett, vagyis 1 évesen be is oltattam, eddig-tudtommal-nem jött ki rajtuk, bár sokszor voltak furcsa pöttyök, de olyankor inkább skarlátra gyanakodott az orvos, és azzal is kezelte őket (bár a skarlát sem volt egyértelműen bizonyított).

Gil, én is itt ülök a gép előtt és várok :wink:
20140901114303

Netty
Pont ma gondoltam rá, hogy régen jelentkeztél! De vicces, hogy Te is január végén töltöd a 30-at :)
Nagyon egyértelmű már a pocakod, szép gömbölyű :)
Egyébként ma meséltem a nőgyógyászomnak, hogy 8 napon át volt brutális fejfájásom, hányingerrel, látászavarral stb. és hogy nem hatott semmilyen természetes gyógymód, ezért bekaptam fél Panadolt. Nevetett és azt mondta, hogy azt nyugodtan szedjem be, amikor ennyire kínoz a migrén, paracetamolt lehet. De remélem többet már nem lesz rá szükség.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

21:27-es hozzászólásban gil megírta, hogy fiú...

brunhild,
és két oltást kaptak már a fiaid?

Netty,
mindjárt nézem. 3 napon belül 3 szülinap a topicon:lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Addisz: ma a homeos bogyit ettem meg, mert megint fájt, de elcsíptem időben, hatott.

Ez a súlykalkulátor ideális esetben +15 kgt ír nekem. Hát az az álom súlyom a volt 24 helyett. Nem léphetem át!!!!!!!!!!!!!

Lina: ha csak 10 heges, azért már megérte oltatni. Örülök, h kifelé mentek belőle.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

netty,
megnéztem, de neked is olyan felemás, mint vivcsennek, eddig az övé volt egyedül "problémás". Neked is azt írja, hogy inkább a ciklus végén fogant, és lány.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gil: hol lehet üdülésivel 4d uh-t nézni Pesten? Még a végén holnap meglepem magam :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: