A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

DodoKép
ez téynleg nagyon jó hír!!! Most aztán mindent bele és előre a babóért!!!

KrinyokaKép
Nagyon szép az unokaöcséd!!

HajneszKép
sikerült elérned a dokidat?

Stella

Kép
stella9

Helló Lányok!

Reggel voltam laborban hormon miatt, du. meglesz az eredmény. Holnap hozom kivesézésre, ha nem baj?

Krinyoka
Szép a kis büszkeség(ed)!!!
Persze, hogy lesz nekünk is!!!

Bogi
Eredményeket holnap hozom. A párom nehéz dió!

Hajni
Hát hogy lesz így tavacska, meg koripálya? Kép

Dodó
Hajrá!!!

Hajnesz
Programterv?

Stella
Nem látogatott még meg a "Miki"? Küldjük Neked!

Móni
Voltál dokibácsinál a vérzés miatt?

Nata, Adri
Hogy vagytok?

Emeseanyu, Tündi
Várjuk a csíkokat!!!

Jázmin
djázmin

JázminKép
Hát a Miki tojik a fejemre, sőt jól felvitte a hőmet Kép!
Reggel kiszámoltam, hogy ha a mostani ciklusaimat veszem alapul, akkor február elejénél elöbb nem kerülhet sor a beültetésre!
Annyira elegem van már a tétlen várakozásból, hogy azt el sem hiszitek!
Stella

Kép
stella9

Stella
Tudom, hogy rettenetes a várakozás, de Te már legalább egyenesben vagy. Én egyenlőre egyedül vagyok (párom nélkül) a problémával. Az eredményeim alapján kiderül mi van Nálam, ha semmi, tovább próbálkozunk. Ha van, azt orvosoljuk és úgy próbálkozunk tovább. Aztán, hogy ez így elég-e azt ki tudja? Megint mennek majd a hónapok! Kép
Na, mindegy próbálok optimista lenni!!! Te se keseredj el Stella!!!

Jázmin
djázmin

JázminKép
ezek szerint nem sikerült meggyőznöd a párodat, hogy fogja a beutalót és menjen el a vizsgálatra?
Próbáld meggyőzni!
Remélem minden rendben lesz nálatok és hipp-hopp jön a babó!
Stella

Kép
stella9

Stella
Sajnos nem. Egyszerűen nem lehet megygőzni. Mondtam neki, hogy elmegyek vele stb. Már majdnem veszekedésbe fulladt a téma. Kijelentette, hogy ő nem megy dokihoz. Sajnos ezt eddig nem feltételeztem róla, mert a babát tényleg szeretné. Kép
Nem is akarok erre gondolni, remélem, hogy az ő vizsgálatára nem lesz szükség!
Jázmin
djázmin

Anna!

Itt vagyok!!!!!!!!!! Vegre itt vagyok!!!!
Igen, spontan megy a dolog clostival, UH-gal, meg progeszteronmeressel!!!!! Ez a terv!
Nagyon remenykedunk!!!!
Nektek meg megy a drukk a kovetkezohoz! De jo lenne ha egyutt lennenk babasak!!!! Egyutt tologathatnank, de klassz lenne!!!!!

Stella!

Koszi a drukkot, megy neked is, hogy minel elobb elkezdhessetek!

Tmaci!
Nekem is fajt a HSG, lehet hogy en sem birom nagyon av fajdalmat, de azert mar nem emlekszem ra. Babaert minden kibir az ember... Szoval tuleltem, raadasul uatan en mentem rogton dolgozni!

Jazmin!

Varjuk az eredmenyeidet, probalunk segiteni!

Dana!

Nem megy el neked az email, nincs esetleg valami mas cimed, vagy hogy lepjunk kapcsolatba?

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Jázmin Kép
ez nagyon kemény menet lesz! Hihetetlenek a pasik!
Az én párom még viszonylag könnyen belement a dologba.
Várj egy kicsit, aztán ha a te első eredményeiddel minden rendben, akkor mondd meg neki, hogy muszáj elmennie, mert anélkül nem tudtok továbblépni! Egyáltalán nem biztos, hogy vele van a gond és egy matyivizsgálatba még seni nem halt bele!
Próbálja meg félretenni a büszkeségét egy picit. Ha másért nem, legalább azért, hogy téged megkíméljen mindenféle kellemetlen vagy fájdalmas vizsgálattól (mint pl egy hsg).
Attól még senki nem kérdőjelezi meg az ő férfiasságát senki, mert ki akarják vizsgálni!
Ez az ő érdeke is!
Az én párom esetében is külön jó, hogy ez kiderült, mert az urológus már most talált nála valami kezdődő bigyót. Persze nem ettől nincsenek kiskatonái, de talán sose derült volna ki ez sem!

Nagyon szorítok nektek!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Hát a ma reggeli teszt egy nagy negatív volt Kép Még egy ici-picit halvány második csík sem volt.
Csak már jönne meg akkor a menzim, ne húzná az idegeimet Kép Persze lehet hogy mégiscsak korai volt a tesztelés vagy nem elég érzékeny volt a tesztem, de ki tudja.
Nagyon rossz érzés ez, nem kívánom senkinek Kép Hát megyünk tovább előre, összeszedem magam, és ne madom fel!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám, aranyosak vagytok, de sajnos én még váratom a zebrámat Kép

Tündi
Vendég

Jázmin
A párodnak tudnia kell, hogy te szereted, és ezt a további boldog és szép közös jövőtökért teszed, és te is elvárhatod tőle hogy többet tegyen ha kell, met te is többet teszel a babáért az akciózásnál. Állítólag nagyon sok férfi megy el a vizsgálatra, nem fogják őt ott kinézni, hoyg mit is keres ott, mert mindenki azért megy oda. Úgy, ahogy mi nők azért megyünk a dokihoz hogy megvizsgáljon, és mi sem nézünk rosszallóan egymásra. Hiszen ez olyan természetes dolog!
Kitartás, biztosan meg tudod győzni hogy menjen el, nagyon drukkolok neked ezért!!!

Tündi
Vendég

Stella
Szerencsés vagy a férjeddel. A büszkeség és az eredménytől való félelem tántorítja el az én férjemet szerintem a vizsgálattól. Nem tudom, hogy dolgozná fel, ha nála van gond. Mert ugye a jelenlegi helyzetben az van, hogy nem tudjuk miért nem jön össze a baba, de így nem kell szembesülni a problémával ami miatt nem jön össze. Szóval most tényleg pihentetem a témát.
Titeket továbbra is csak csodálni tudlak és nagyon szorítok Nektek.
Jázmin
djázmin

Jázmin,
én nagyon jól vagyok, ha leszámítjuk, hogy már nagyon várom a délutáni vizsgálatot. Szeretnék már biztos lenni abban, hogy van egy pocaklakóm!
Semmi különöset nem érzek, csak egy kis hajfájás, amit eddig is. Remélem, hogy nem is lesznek reggeli rosszulléteim!

Emeseanyu,
mi újság?

Nata
nata

Tündi
Hőd merre jár? Szerintem csak korán volt a tesztelés.
Köszi Neked is a bíztatást!

Jázmin
djázmin

Nata
Mi is várjuk az eredményt!

Jázmin
djázmin

Szép napot mindenkinek!

Bella, köszi amit a tapintásos vizsgálatról írtál. Én nem tudtam, hogy pontosan mit is néz olyankor..

Bogi! Sajnálom, hogy ilyen főnökkel kell együtt dolgoznod!
Szörnyű, amikor nem értékelik a munkánkat..
Sajnos, ismerem én is ezt az érzést.

Jázmin! Teljesen egyetértek Stellával és Tündivel!
..pedig mennyivel szerencsésebbek a pasik... Őket jó esetben 1X vizsgálják meg mélyrehatóan (), bezzeg mi jó sokszor áteesünk a kellemetlen vizsgálatokon.. Nagyon drukkolok Nektek, és remélem a párod hamarosan másképp látja majd...

Dodo, köszi! Ma elvisszük a gépet szervízbe, más gond is van .. Aztán majd megpróbálok a freemailról és nem a outlook-on keresztül hátha..

Lányok már most hiányoztok, remélem hamar meggyógyítják a gépem!!!

Puszi

Dana
dana

Jázmin
A kérdés jó! A hőm magas, ma reggel is 36,8 volt. Ezért teszteltem a 30. napon, ez a ciklusom ha nincs baba, 27 napos lett volna (tüszőrepi 13 cn). Nem ellentmondásos, mi? Kép
Ja, még üzenem a párodnak, hogy sokan örülnénk, ha már ott tartanánk ahol ti, hogy mentek a vizsgálatokra! Mi még nem mehetünk, 4 hónap után Kép

Tündi
Vendég

Jázmin, esetleg az egy köztes megoldás lenne, ha nem a férjednek kellene menni vizsgálatra, hanem te vinnél be mintát a kiskatonákról. Én ismerek ilyen orvost, aki ha 4 órán belül elviszed neki a mindát, akkor elvégzi a vizsgálatot. Azt nem tudom mennyire alapos, de esetleg kezdetnek nem rossz... mi igaz még nem éltünk a lehetőséggel, de gondolkodunk rajta.
Szólj, ha ebbe belemegy az uracskád!

Tündi, nagyon megértelek! Én tegnap reggel koppantam egy hasonló nagyot. Ráadásul a tegnapi szép 37,4-es hőm ma visszavándorolt 37,15-re. Én is uazt gondolom, hogy: "Legalább jönne már meg és mihamarabb kezdhetném a szép új ciklusomat!"

Jó munkát és kitartást mindenkinek!
Bella
bellazy

BellaKép
szerintem a 37,15-ös hő is nagyon szép!
Én nem adnám fel még most sem!

HajneszKép
nem hagy nyugodni a téma. Olvastam a Marvelonról, hogy a ciklus 5. napjáig bármikor el lehet kezdeni a szedését. Neked nem mondott ilyet a dokid? Mindenképpen ragaszkodott az 1. napi kezdéshez?
Nem is értem miért rágom mgam ennyire ezen. Úgysem tudom se siettetni, se késleltetni a menzim Kép!
Most csak tájékozódni próbálok és reménykedek, hogy nem kell még egy teljes ciklust végig várnunk!
Én is tudom, hogy a válaszokat igazán csak a saját dokintől kapom meg, de az még KÉT HÉT!

Mi van a te dokiddal előkerült már???
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!Kép

Csak egytáblát dobok gyorsan!KépÚgy hiányoztok, de egyszerűen nincs időm leülni a gép elé!KépKépKép
Ígérem, bepótolom!!!Kép

Puszi!Kép

Kép

Kép

ZitaKép

Kép
Kép
zituska28

Bella, Tündi
Az adatok nagyon bíztatóak még mindig! Drukk!!!

Bella
Nem rossz ötlet, majd kicsit később megkérdezem tőle, hogy ezt a megoldást milyennek tartja. Köszi, kereslek, ha kell a dokinév.

Dana
Neked is köszi a drukkot!!!

Jázmin
djázmin

JazminKép
Jó ötlet, amit Bella mondott!
Nekünk is mindig vinni kellett a "cuccot"!
Stella

Kép
stella9

Bella
Köszi, és szerintem is jó az a 37,15.

Jázmin
Köszi! Tudom hoyg ez a hő még jó, csak már nem bízok és hiszek benne, hogy jelent valamit. Na de sebaj, már nem kesergek ezen.
A párom is azt kérdezte, hoyg nem volt korai ez a tesztelés? De hát még én sem tudom eldönteni igazán ezt, nem hogy Ő Kép

Tündi
Vendég

StellaKép
Itt vagyok ám, csak nem akartam addig írni, amíg nem érem el a dokit.
MÉG MINDIG NEM BÍRTAM ELÉRNI!!!! Tegnapi próbálkozások: 5x 1 kicsöngés+sípszó után hagyjak üzit, 4x foglalt, 2x felvette az asszisztens, hogy éppen vizsgál. 4x ismét foglalt jelzés... Ma reggel óta kicsöng+sípszó...MÁR NAGYON UNOOOOM!!!!
A Marvelont ennyire részleteiben nem beszéltük meg, csak annyi, hogy az első naptól szedjem. De ha belegondolok, nem is lenne jó, ha később kezdeném, mert akkor ugye csúsznának a napok és azt nem szeretném. Vagy hogy értetted ezt a bármikor kezdést?

Köszi a táblicskut, ZitaKép

Hajni
hajnesz

HajneszKép
Köszi, hogy mégis írtál.
A Marvelonról írták, hogy 1-5. napig el lehet kezdeni a szedését.
Ilyenkor tényleg csúsznak a napok, de nálam ez a pár nap csúszás már maga a mennyország lenne az egy havi üres várakozással szemben. Csak ezért kérdeztem.

Drukkolok, hogy elérd a dokidat, minél elöbb!
Stella

Kép
stella9

Tündi, szerintem támadjuk be Stellát! Vagyis adjuk Neki az e havi menzinket hogy mihamarabb belevághasson a nagy dologba :o)))) nekünk sem jönne rosszul ;o)
Tudsz feltenni hőtábládat?
Szerintem babásodjunk együtt most,jó? (bár én sem hiszem el igazából, de olyan kedvesen szurkolnak a lányok!)
bellazy

StellaKép
Ja, már értem!Kép Bocsika, enyhén tompa vagyok...Tényleg sokat számítana!
Közben rájöttem, hogy ma délelőtt hiába is próbálkozom, kedd-csüt. 12-ig UH-zik...Na de majd délután!!!Kép
Köszi a drukkot!Kép Tudom, hogy utálod ezt hallani, de türelem és kitartás! Majd én vágom a bozótot előtted és hozom az infókat, hogy addigis tudjatok lélekben készülni a Csodára!!!Kép
Amúgy jobban vagy már?Kép
Hajni
hajnesz

Lányok, ha Dana nem teszi fel többi kérdését én gyorsan élnék a lehetőséggel.
Szerintetek a hormonviszgálat szempontjából szükséges, hogy egy adott hónapon/cikluson belül legyenek a vérvételek?
Vagy hiteles eredményt kapok akkor is ha az előző hónapból van egy ciklus 4. napi véreredményem, következőből 15. napi és az azt követő hónapból egy 23. napi véreredményem?

Köszi: Bella
bellazy

HajneszKép
Köszi, én remekül vagyok!
Kicsit hullámzó a hangulatom. Szorgalmasan gyűjtöm az infókat, próbálok okosodni és lélekben készülni.
Türelem = az nekem azt hiszem nem sok van, de kitartás annál több, így kompenzálják egymást!

Az egyik kolléganőm régebben mindig azzal ugratott, hogy ha majd egyszer, jó sokára a dédunokáim megkérnek, hogy mesléjek a fiatal koromról, én csak annyit tudok nekik mondani, hogy vártam-vártam és számolgattam a napokat!
Olyan nagy rutinom van már várakozásból, hogy igazán megtanulhattam volna, hogy hogyan kell ezt csinálni!

Elmúlt 12!! ugrás a telefonra!!!
Stella

Kép
stella9

Lányok, ha Dana nem teszi fel többi kérdését én gyorsan élnék a lehetőséggel.
Szerintetek a hormonviszgálat szempontjából szükséges, hogy egy adott hónapon/cikluson belül legyenek a vérvételek?
Vagy hiteles eredményt kapok akkor is ha az előző hónapból van egy ciklus 4. napi véreredményem, következőből 15. napi és az azt követő hónapból egy 23. napi véreredményem?

Köszi: Bella
bellazy

BellaKép
ebben a témában sajna egyáltalán nem vagyok jártas.
Stella

Kép
stella9

Bella Kép
Én szivesen átadnám neki, ha csak ennyin múlna mindenki boldogsága Kép
Íme a hőgörbéim:
Kép

Tündi
Vendég

Bellazy!

A legjobb ha azonos hónapban van a 3 vérvétel. Úgy ad teljes képet arról a ciklusról. De nem tragédia, ha 1 hónappal később van következő.
Nekem csak a hó elején és a görbe emelkedését (ovuláció)-t követő 7-ik napon kellett hormont méretnem.
A hormon mérés csak egy pillanatnyi állapotot jelöl. Lehet, hogy a következő hónapban teljesen más eredményt kapsz.
Ha tudod csináld meg egy hónap alatt, de ha nem megy nem történik semmi.

Jázmin!

Nagyon együtt érzek veled. Az én férjem sem akar vizsgálatra menni, bár jelzem, hogy mi júniusban már csináltattunk egy spermavizsgálatot neki.
Jövőre viszont az inszem-hez ugye megint kell. Már most hevesen tiltakozik és azt mondja minden dokira, hogy az hülye.
Én is padlón vagyok, mivel nekem meg laparoszkópiám lesz januárba (az persze neki gyerekjáték)
Sajnos ilyenek a férfiak.
Mondtam neki, hogy gondolja át még egyszer a gyerek dolgot, mert nem csak szavakkal kell akarni, hanem tettekkel is.
Szóval fel a fejjel. Egy pár összeveszéssel csak sikerül őket rávennünk a vizsgálatokra.

M.
ivimoni

Tündi 30!

Teljesen jók a görbéid.3 hó 15 nap volt az ov. 4.hóban a 13-on.
Ez nagyon baba gyanús ám az ovuláció időpontjából ítélve
ivimoni

Tündi!
A kék és zöld görbékre már nem igazán lesz szükséged! :o) Semmi tüneted nincs?

Köszi Ivimoni! Remélem jövő ciklusban le fogják tudni venni. Januárban nagyon szorítok Neked! (lehetséges hogy arra már nem is lesz szükség, mert spontán jön a baba!??!!)

BB
bellazy

Bellazy!

Köszi a bíztatást. Nem valószínű, hogy januárig spontán sikerül. Ha 14 hónapig nem jött össze 1 az 1000-hez az esélye.
Majd kiderül. És szorítsál is mert marhára félek tőle.

M.
ivimoni

Tündi
A görbéd nagyon jó!

Ivimoni
Hát Te is ilyen cipőben jársz? Olyan rossz, hogy csak vita árán vállalják, ha egyáltalán vállalják!

Stella
Nézd mit találtam Neked!
Kép

Jázmin
djázmin

JázminKép
köszi, mindet bevállalom, ha kell!
Stella

Kép
stella9

Ivimoni Kép
Köszi, szerintem is akkor voltak tüszőrepik. Csak a ma reggeli negatív teszt után már nem hiszem hogy babagyanús lennék Kép
Én is nagyon drukkolok, hogy a januári lapar eredményes legyen, és addig is ne félj tőle, mert sajnos még elég messze van Kép Ráérsz izgulni majd közvetlen előtte.

Bella Kép
Jó lenne ha nem lenne rájuk szükségem, de sajnos már nem vagyok tünetmentes Kép Fáj a fejem, mint menzi előtti napon szokott, és ma a pocim is jelezte, hogy hahó, azért én még vagyok ám Kép Szóval szerintem holnap hő le és menzi jön Kép

Stella Kép
Én vagyok az irigy kutya, nem adom a menzimet azért se! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok,

Néha olvasgatlak benneteket, csak azért nem sokszor mert félek, hogy nagyon a baby körül fog forogni az életem, és nem szeretnék beleőrülni a sikertelenségbe... de csendben drukkolok mindenkinek. Tudom sokan nagyon profik vagytok itt a kérdésekben most nekem is lenne kettő talán tudtok rá válaszolni. Amennyiben az ember megtermékenyül, de a baby nem tud megtapadni annak mi lehet az oka és ezen mivel lehet javítani. A meg nem tapadásnak az oka lehet egy visszatérő holyaggyulladás, amit évek óta nem sikerült kikezelni?

Nagyon köszi
Mammamó
mammamó

Mammamó
Hólyag-ügyben Megann sokmindent tud,ő biztosan segít majd neked.
Ha a baba nem tud megtapadni, annak lehet egyik oka az, hogy nem elég vastag a méhnyálkahártya. Ezen lehet javítani azzal, hogy eszel sok kefírt, joghurtot. Persze ha ez van, akkor UH-val ezt tutira megmondják neked, és biztosan lehet rajta segíteni.

Tündi
Vendég

Mammamó!

A hólyag gyulladás akkor okoz meddőséget, ha szövödményessé válik, azaz nincs rendesen kikezelve és a bacik felvándorolnak.
Ezért nem szabad ezt elhanyagolni.
A megtapadást elősegíti a progeszteron pótlás, bár itt olvastam, hogy a lányok joghurtra kefírre és társaira esküsznek. Ezt én nem tudom még nem próbáltam.
Ha nem tapad meg a pete annak több oka lehet, genetikai, vagy rossz helyre akar szegény beágyazódni.
A természet amúgy is szelektál a hibás petét nem tartja meg.És ez így van rendjén

remélme azért segítettem valamit

M.
ivimoni

Nagyon köszönöm. Megan ha erre járnál minden tanácsot nagyon szívesen veszek.

Mammamó
mammamó

Sziasztok.

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok Kép
Én már minden fájdalmat elviselek csak legyen már kézzel fogható eredménye Kép
tündérmaci

Jázmin,
Sajnálom, hogy a férjed most ellenzi a vizsgálatot
de szerintem csak idő kell neki, ha látja, hogy min mész keresztül Ő is meghozza ezt az áldozatot
tündérmaci

Zitus! a táblát módosítani kellene eddig 2-3 barna,de mára meglátogatott MIKI úgyhogy kijavíthatsz.

Norcolut hatása is lehet(a barnázás?) , bár még van 4 napra való.
Majd januárban letelik a kúra, mindent bele. Remélem a páromnál se jön "közbe" semmi.
gviki

Ja, Köszi!
gviki

Sziasztok csajok: Nata, Jázmin, Bogi meg mindenki, aki szúrkolt nekem!

Szóval: zebra nincs. Megint. Most iszonyú csalódott vagyok. Voltam. Azt se tudtam a mai negatív tesztnél, hogy hova kapjak, kit hívjak fel, kinek bőgjek stb..... És ráadásul csak halványan van meg a mensim. HURRÁÁÁÁ Kép

Viszont: hallottatok a Siklósi prof-ról a Soteról? Aki múltkor volt a tévében, hogy spec. módszere van a peteérési gondokra??? Képzeljétek, végső elkeseredésemben írtam ma neki egy 5 oldalas emailt, az összes leletemmel együtt (uh, hormondok, sperma vizsg, gyógyszerek stb.), szóval MINDENT!

Gondoltam, hogy várok egy hetet, ha nem ír vissza, akkor felhívom. És képzeljétek, ma írtam és egy óra múlva csöng a telefonom. Egy rekedt, öreges (de annál kedvesebb) férfi hang: azt hittem a télapó eltévesztette a dátumot, de nem SIKLÓSI PROFESSZOR felhívott! Az haggyán hogy felhívott, 40 PERCET trécseltünk telefonon. Tök ari volt, laza, tündér, sármos, kedves stb. stb....

Azt mondta, hogy a leleteim alapján BORÍTÉKOLJA nekem a gyereket! Februárban keresem meg (addig kiürül a fog. gátló), de mivel én elég molett vagyok, azt mondta, tanácsos lenne addig ledobni legalább 10-15 kg-t, főként a terhesség miatt.
Szóval csajok: HOLNAPTÓL KOPLALÁS! Február 15-ig le akarok adni 15, de még jobb lenne, ha 20 kg-t. Minden szempontból okésabb lenne az életem: a lányom büszkén mutogathatna az oviban, a férjem naponta beájulna tőlem, egészségesebb lennék, és az új pocaklakó is jobban örülne egy kevesbbé zsírosabb albérletnek...

Szóval most tök fel vagyok dobva és remélem, hogy lassan minden rendeződik. A kislányom egy márciusi hónapban fogant... mi van ha a kistestvérnek is ez egy jó omen????

Na puszi mindenkinek, ja, ő a testkontrollt nagyon ajánlotta. Tudjátok esetleg hol lehet többet tudni róla a neten???

Köszi, puszi, sok sikert mindenkinek!

Emeseanyu, vagyis februára-tök-bombázó-Szilvia

emeseanyu

Ja, ma vagyok Zituska a 3. cn-n.

emeseanyu

Ja, Móni: nekem a HSG után közvetlenül a kórházban volt vérzés, meg másnap enyhén, aztán kész. Végül is fájdalmas volt nagyon, de délután már nem fájt, csak két-három napig iszonyatosan fel volt fújódva a hasam, feszült.

Nekem kb. 5-6 perces volt, nagyon fájdalmas, pedig átjárható vagyok.

emeseanyu

Sziasztok!

Sajna még nem tudtam mindent végigolvasni, mert iszonyú sokat írtatok.

Zitus, köszi hogy kijavítottál a táblán.

Nekem tegnap már rendesen megjött. Ma éjszaka iszonyatosan görcsölt a pocakom, és mire végre hatott a gyógyszer, fel kellett kelni és mennyi a telekre. Nagyon álmos vagyok már most.

Remélem veletek minden rendben. Azért azt láttam hogy sajna ma sincs zebrás hír.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: