Carla:
Hatalmas gratuládé!!!
Már be is írtam a tábliba, ha nem baj.

Jó lenne ha megírnád a problemát, a születési évedet - köszi!
Evolet:
Mielőbbi pocakosodást kívánok, holnapra mega drukkok!
Téged is bebiggyesztenélek a táblázatunkba, ha szeretnéd.
Andrea:
Micsoda álom!!! Szerintem frusztrál, hogy tehetetlen vagy mostanában, mert akadályozva érzed magad az állapotod miatt.
Tlán kell ez a nyugi, hogy direkt nem csinálhatsz annyi mindent, hidd el, megoldódnak a dolgok nélküled is, csak max. nem pont úgy, ahogy te elképzelted. Na bumm... Fogadd el ezt a szitut és hagyd, hogy segítsenek, nem baj, ha nem lesz tökély egyből, legalább a többiek is megérzik, hogy kemény meló várt rád, ha nem segítenek be. Párod is vette a lapot, nem véletlenül kért bocseszt, ha amúgy nem szokása. Szerintem a hasad fájása is egy fékező mechanizmus az agyadnak, hogy heló! álljá már le egy kicsit!

No para, rendbejön a lelkecskéd nemsokára, hasfájdogálás meg húzzon messzire!
Vicky:
Ismerősömnmek Citromja van, de nagyon drága a szervíze, nincs vele megelégedve (pedig új autó volt). Kinézetre nagyon szépek, az biztos...
Cukik a fotós hátterek!
Ann:
Teálmod sem mindennapi! 2in1!!!

Szerintem azért nem értél a születéses végkifejlethez, mert most sok "akadály", hülye szó, inkább állomás van még a következő alkalom előtt és ezt próbálta meg a tudatalattid vhogy feldolgozni.
Csajok, csapjatok le, ha túl sokat okostojóztam!!!
Ancsi:
Álmodtál kakival, akkor legyen szerencséd!!!
Ácsi, neked már most az van!

Apósoddal is, mindenképpen.
Estrella:
Jujjuj, a betörös mindenségit! Ilyenkor lenne jó vagy 2 b..ott nagy véreb! Elhiszem, hogy betojtatok, azért ez nem játék... Külső lakatolás jó ötlet.
Az a bárányos cucc nagyon éééédes!!!
Kispatak:
Kíváncsi vagyok a virágra, csak nyíljon már!
Báránykád alakulgat.
Vnbeni:
Köszi!
A táblit szívesen átpasszolom, ha itt az idő. Legyen meg az örömöd nemsokára!!!
Lujzici:
Annyira ég a pofám, mert szerintem láttalak titeket, de nem voltam biztos benne...

Talán a hajad miatt? Mintha sötétebb lenne (már, ha téged láttalak).

A székeken ültetek és nem a fotelosban, ugye?
Már nagyon bánom, hogy nem szólítottalak meg.
Drukk februárra, tök jó, hogy már nuku baci!
Jó utat, ez direkt klaszz lesz inszem előtt!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 16:16-kor.