[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2005. nyári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Banyóci,
akkor kb. pont 10 nap lehet köztünk. Én most éppen 2005. június 19-re vagyok kiírva.
Gratulálok a babácskához.
tétényke
 
 


Krimo!

Te szedsz valami vitamint?
Én Elevitet. Már a terhesség elött 1 hónappal elkezdtem.

Lányok mi a véleményetek róla?

Hajni(10+2)
Vendég
 


Móni,
láttam, hogy készítettél egy táblázatot. Ha engem is majd beírnál!
1.azonosító tétényke
2.név Zsike
3.kor 25
4.terhess.hét7
5.terhess.nap7 (nem tudom lányok, én ezalatt azt értem, amit az u.h.-ból tudtam kiszámolni, ti ezt veszítek alapul, vagy a vérzéskimaradást? az 8 hét 4 nap)
6.kórház valószínü Baross utcai, de ez még nem tuti
7.babák neve hát nekem most több néven kell gondolkodni az ikrek miatt, bár ez sajnos még változhat,erre felkészítettek, ami eddig van (fiú: Tétény, lány: Zselyke)

Köszi Tétényke
tétényke
 
 

 
 

Bogárka Kép
Köszi tényleg, mostmár elhiszem, hogy nincs nagy baj Kép Az előző terhességemnél valahogy ez nem tudatosult, vagy nem is tudom.. De nem emlékszem ilyenekre. Meglepett, hogy azt írod, méhenkívüli középen fáj, ezek szerint odasugárzik a fájdalom? Egyébként nekem még a combom is fáj, mint ahogy mensi első napján szokott.

Vanda72 Kép
Vannak még ilyen lelkiismeretes orvosok? Kép Mázlid van, hogy ilyen hamar észrevették, így a peteveztéked is megmaradt. Remélem én is, hogy mostani babód jól megtalálta a helyét és beilleszkedett kis albérletébe Kép Meg persze az enyém is Kép
A lelki-szegényeket azért hagyjuk Kép Nem is bírnám ki, ha adott szituációban ne néznék utána a témának (ez mindenre vonatkozhat) Kép

Mj Moni Kép
Mikor mész először UH-ra?

Ezt most találtam, hozzon szerencsét nekünk:
Kép
Vanda*

Vanda

Kép
vanda
 
 


Hajni!

Naná, hogy semmi vitamint sem szedek. Azt az Evelitet adják a patikába, vagy felírja valaki? Egyáltalán mire való?
Viszont megdöntöm a gyümölcsevési rekordokat, magamhoz képpest, ugyanis eddig ha vettünk félkiló akármit megrohadva dobtuk ki egy hét mulva, olyan szinten nem ettem a gyümiket. Most viszont igen! Ó és olyan fincsi szöllők vannak mostanság! Szerintem ettől hízom, biztos jó sok cukor van benne.

Kép
krimo
 
 


Sziasztok,
Krimo,
nekem sem akar csinálni a Dokim 12 hetest!!!! én múlt pénteken voltam (10hetesen) megvizsgált és dopplerrel meghallgattuk a szívét. Legközelebb dec.3-án kell mennem (14 hetesen). Én felhívtam hétfőn, hogy és a 12 hetes UH???? Azt mondta, az Ő gépük nem alkalmas, kérjek beutalót az SZTK-ba... Erre ideges lettem, mert beutalót eleve Neki kellett volna adni, hisz Ő az orvosom!!!!
Így én elintéztem (némi családi protekcióval), hogy hétfőn 14 órára tudjak UH-ra menni (akkor leszek 11+4. napos).
Én is azt mondom, hogy harcolj ki egy időpontot a 12. hétre!!! Saját megnyugvásodra! Kép

Timi,
én csatlakoznék a "kehes" szekcióhoz (nehogy egyedül érezd magad). Én is allergiás vagyok asthmás tünetekkel (már többször kórházban kötöttem ki).

Mircimama (11+0)
mircimama
 
 


Timi!
Sajna jó tanácsot nem tudok adni, de allergiám nekem is van, csak más jellegű. Ekcéma. Sajnos csak egyetlen kenőcs hat rá, ami hormontartalmú. Tegnap persze nem kérdeztem rá a dokinál olyan ideg voltam.
Nem tudom, mi lesz ha ezt nem kenhetem rá, mert már majd' megőrülök, úgy viszket és nyílt seb is lett a kezemen, annyira elfajult a dolog.

Moon!

Én is iszonyatosan fáradékony vagyok! Nem tudom, meddig tart ez még, de nagyon nehéz így dolgozni. Drukkolok, h. hamarosan kicsit fittebek legyünk, és menjenek Neked simán a vizsgáid!
Én tegnap (pont 6 hetesen) voltam UH-n. Azt mondta a doki,látja pulzálni a szívét, de jobban nem erőlteti a "nézését", illetve azt, h. halljuk is már ilyen korán, mert ez nem biztos, h. jót tesz. Azt mondta, két hét és akkor jobban látni, illetve hallani is. Valamit sztem Te is fogsz akkor látni 7 hetesen. Bár olyan változóak ezek a gépek, tegnap nekem az 1iken látták, a másikon nem... Kép
vikó
 
 


Splendida,
tegnap írtál, hogy 11 mm-es a babád, 8 hetesen. Ne izgulj nekem hétfön mérték a 2 babámat, az egyik 11 mm, a másik 15 mm. Én is a 8. hétben vagyok. Megijedtem a kisebbik csöppségen, de a doktornö teljesen megnyugtatott, tehát nyugodj meg. Minden O.K!
Puszil Tétényke
tétényke
 
 


Szia Mj-Móni!

Aranyos vagy, de nem te fekszel oldalt.
Háton kell feküdni, kicsit felhúzott térdekkel, egy kanapén, a popid alatt egy párna, hogy a csipőd magasabban legyen.
Az orvos ül oldalt, mert elötte van a számítógép ahol nézi a picit.Kép
Legalábbis nálunk így volt mind a 4-szer.

Szia Lenocs!

Én is Szent Imrés vagyok!

Kép
Kép
pipocska
 
 


Hajni20!
Az Elevit nagyon jót tehet, bár én pár napja a szaga miatt már nem tudom bevenni. Ha viszont jól feltöltötted a vitamintartalékodat az nagyon jót tehet. Ráírják, hogy a reggeli émelygést, hányingert csökkenti, hát nekem nem tette azt!

Akiren, meg mindenki!
azért holnapra bejelentkeztem az orvoshoz, jobb a nyugalom, mégha hülyének néznek is, hogy én a hányást és hányingert hiányolom.
Gondoljatok rám, pontosabban a két kis babácskámra!

Elöre is köszönöm
Puszi
tétényke
 
 


Krimo!

Az Elevit az magzatvédő vitamin. 12 vitamint tartalmaz.
Ajánlott a terhesség elött 3 hónappal elkezdeni. Gyógyszertárban lehet venni, recept nélkül.
Nekem sem az orvosom írta fel, magamtól kezdtem el szedni... mikor mondtam neki hogy szedem akkor azt mondta hogy jó, szedjem csak.
pl. én eddig egyszer sem hánytam, nem émelygek... és állítólag megakadályozza a genetikai betegségeket.
Szerintem vegyél és kezd el szedni...

Nem gondolkodtál rajt hogy orvost válts? mert ő nem igazán törődik veled, ahogy látom. Kép

Hajni
Vendég
 


Tétényke !

Nekem is volt 1-2 hetem, amikor nem bírtam bevenni, mert megéreztem és majdnem hánytam...
De mindig magamba erőltettem. 3-ra mindig sikerült. Kép))
Most már nem gond. Kép)

Hajni(10+2)
Vendég
 


Sziasztok!

Krimo!
Én is megfontolnám a helyedben ezt a doktorbácsicserét. Persze én is éppen most váltok, mert a jelenlegi orvosom közölte, hogy ő már öreg ahhoz, hogy éjaszaka felkeljen a szüléshezKép Meg amúgy is egy kicsit úgy éreztem, hogy úgy kezel, hát vérzik, no majd eldől mennyire erősek a lurkók.

Drukkoljatok, hogy holnap jó híreket tudjak majd mesélni babákról, és doktorbácsiról is!

Elevit szerintem jó, de valahol olvastam, hogy ikreknél speckó vérkép alapján mondják meg, hogy miből kell még enni, mint vitamin, ásványok stb.

Juca

tjuca
 
 


PipocskaKép
Most halálra röhögtem magam, magamonKép

VandaKép
Jövő hét pénteken megyek vizsgálatra, pont 6+0-ánál. Ekkor gondolom szívhangot még nem de legalább a gyerkőcöt remélem látni fogjuk. Ekkor mekkora a gyerek???? Tudja valaki? Lehet már látni nem túl szuper UH-s készüléken is?

Lányok! Tegnap este a cicim olyan érzékeny volt, hogy nem bírtam a pólómat huzogatni magamon Kép,

Tetényke (marhára tetszik ez a név) és Hajni
Az Elevit tényleg nagyon jó, de nekem iszonyatos étvágyat csinált, úgyhogy helyette csak follsavazom. Érdemes rá odafigyelni.

MircimamaKép
Én nem tudom milyen kórházak vannak, de pl. a Margitban (azért szeretek oda járn) amikor bejelentkezel a terhesgondozásra kapsz egy papírt ahol le van irva, hogy mit-mikor-miért kell csinálni és hogyan. Minden egyes vizsgálatot elvégeznek, megcsinálják és még a dokidnak sem kell ott lenni, hanem mindig az ügyeletes nővér és orvos (leveszi a vért, vérnyomást mér, CTG-t csinál, kiadja a laboreredményeket, pisit beszedi, terheléses cukrot csinál stb, stb, stb) vagy az UH-s csecsemőorvos megnéz. Vagyis nem a saját dokink néz meg a legfontosabb időpontokban így a 12. hétben például, hanem egy totálisan hozzáértő UH-csecsemő orvos.

A választott dokinkhoz pedig magánba havi 1 alkalommal elmegyünk, amikor elviszed az összes addig összegyűjtött leletedet, nomeg akkor is elmegyünk, ha valami gondunk van vagy éppen látni akarjuk a babát UH-n mert látni szeretnénk a kismaszatot. Természetesen a doki fogad a kórházban is magánrendelésen kivül külön egyeztetéssel. Ennek sincs akadálya.

Szóval e szó mint 100, azt szeretném mondani, hogy a Margitban iszonyú jól meg van szervezve minden, mindenre odafigyelnek és minden meg van csinálva egy időben és egy helyen az egész, nem kell külön helyekre rohangálni, belgyógyászatra, sztk-ba meg ilyesmi helyekre.

Igy egy kismama sem marad ki semmiből és még arra is megvan a lehetőség, hogy bármilyen fogadott orvos nélkül szüljél, bár ezt nem nagyon szeretik.

Na, most megyek,
Pusszancs,
MJ-MÓni
4+6
mj__móni
 
 


MJ_Móni!

Én 5+1 naposan voltam először uh-n, még csak petezsákot láttunk. 3 mm-es volt.
Szerintem már neked is fogják látni. Kép

Hajni
Vendég
 


HajniKép
Köszike
MJ-MÓni
mj__móni
 
 


Aki fáradékony az kipróbálhatná a vastablattát, mert a fáradtság általában a vérszegénmységtől van. Mióta szedem éppenhogy átlendültem a ló túloldalára.4-5 óra alvás után olyan fitt vagyok, hogy már nam bírok többet aludniKép
Szinte soha nem vagyok fáradt!

Kép
Kép
pipocska
 
 


Hajni, és Mircimama!

Én nem hányok vitamin nélkül sem! Szerencsére!
Most jól meg hánytam vetettem a barátnőmmel a dolgot, aztmondta tán kérdezzek rá a tarifájára, és akkor esetleg nem felejt el elküldeni vizsgálatokra. Hát én ezt cikinek is tartom, meg ha tényleg ezért 'felejtette el' akkor felháborítónak is.
Gondoltam azért még várhatok evvel egy picit, azért mert egy körzeti orvoshoz kétszer betoltam a képem, nehogy már fizetni kelljen. Gondoltam kitapasztalom, hogy mien egyáltalán.
Most akkor holnap elmegyek a barátnőm dokijához, még szerencse, hogy az is a környéken van. Azért nem szeretnék negyvenhat orvoson végiggalloppozni, mire találok egy normálisat.
Szerintetek az normális, hogy első percben fizetni kell? És ha mégsem szimpi, és ott sem maradok?
Magzatvédő vitamin, hát attól óriás lessz a kölök, meg én is. Mostmár inkább megvárom, míg valami doki esetleg egy vérképből megmondja, hogy mire van szükségem. A barátném is önnálóan szedett valamit ami biztos tök jó, csak annyi lett a vörösvérsejtje, hogy mondta az orvos, hogy tán sürgősen fejezze be azt a jó kis vitamint Kép
Elég furcsa tényleg, ha belegondolok, még a fogorvos is vérképet csináltatott, mielőtt belemászott a számba, itt meg semmi. Érdekes.

krimo

Kép
krimo
 
 


Krimo
Megnéztem a profilodat. Hihetetlen, hogy mennyire tetszik ez a lakás. A kék díszités a falakon az festés vagy csempe? És a bejárat az a lépcső tetejénél van?
Bocs, hogy ennyire off voltam.
Mj-MÓni
4+6
mj__móni
 
 


Móni!
Off bocsi.
Jaj az nekem is nagyon tetszett! De sajna nem a mi lakásunk, hanem egy spanyol apartman Kép Csempe különben arra délen mindent csempéznek, néha úgyéreztem fürdőszobában lakunk Kép
krimo

Kép
krimo
 
 


Akiren!
Nagyon orulok hogy minden rendben van. A dellelot mindig vartam mikor bukansz fel hogy lasam mi volt es egy kicsit megijetem hogy miert nem irsz mar. De mostmar megnyugottam.
Epp most beszeltem a dokimmal es aszt monta hogy szombaton delutan menyek a 12 hetes vizsgalatra, mar nagyon varom.
Remelkedem hogy semi gond mert meg mindig roszul vagyok es raadasul az alvasom sem valami jo ( igaz mar egy kicsivel tobbet alszom nem 3 percenkent kelek fel hanem kb.10 Kép ).
De ami jo hogy edig meg sosem volt barnazasi problemam.

Betty
(12+0)
gomboc
 
 


Vanda,
Igen, nekem tenyleg nagy mazlim van ezzel a dokival, foleg, hogy ott allt meg masik 5-6 doki folottem es egytol egyig mind azt mondta, hogy semmi bajom valoszinuleg. Az egyik meg azt is megkockaztatta, hogy szimulalok. Persze azt hitte, nem hallom...

Mircimama,
ez nem valami kedves doki akkor, ha ennyire felvallrol veszi a dolgokat. Ez nekem is a halalom, amikor mindenre nekunk kell gondolnunk...

elevit:
szerintem is okossag, bar en most azt vettem eszre, hogy akkor vagyok jobban, ha nem szedem. Lehet ez szerintetek?

Vanda72
vanda72
 
 


Sziasztok Kép

A mai napom nagyjabol azzal telt, hogy megprobaltam kideriteni, hogy hova lehet menni privat UH-ra, hogy meglegyen a 8. illetve a 12. is... Nos arra jutottam, hogy potom 170 euroert (kb. 43E Ft) mar meg is tudom csinaltatni... hmmm, azt hiszem meg el kell gondolkodnom rajta... Kép Kép Kép
Egyebkent meg teljesen jol vagyok, nulla terhessegi tunet, mar neha kezdem ketsegbe vonni, hogy tenyleg babat varok... Kép Hulye dolog, amig rosszul voltam, addig azon nyavalyogtam, most meg azert, mert nem vagyok rosszul. Kép Kép Kép

Gyöngyi

bgy
 
 


Te Gyongyi,
ez valami hihetetlen, hogy mennyire egyforman mukodunk!
Te milyen jegyben szulettel?

Ennyi penzert mar egy repulojegyet is vehetsz, hogy hazagyere az ingyenes Uh-ra...

Vanda
vanda72
 
 


Vanda Kép

Hat en merleg lennek... Annak minden tipikus jellemzojevel... Kép Ja, es ha jol tudom meg az aszcendensem is merleg (de ez nem bizti)... Te mar skorpio vagy?

Gyöngyi

bgy
 
 


Betty!

Én már délelőtt megírtam, hogy mi volt Kép Kép Biztos ellapoztad, mert ma olyan aktív mindenki, és csak ír, csak ír, csak ír Kép de ez igy jó Kép Kép
Remélem neked is mniden rendben lesz, szorítok szombatra Kép

Akiren
(12+1)
akiren
 
 


Gyongyi,

Nekem rengeteg bolygom all a Merlegben, azt hiszem 8 vagy 9. Biztosan innen a nagy hasonlosag.
Igen, en Skorpio vagyok, de szerencsere Rak az aszcendensem, az finomit rajtam egy kicsit.

Es a parod?

Vanda
vanda72
 
 


Vanda Kép

O vizonto. Nekem viszont a legjobb baratnoim szinte mind skorpio jegyuek... Kép Sot az Anyukam is az es hihetetlen jol kijovunk. Kép
Egyebkent nem tudok olyan sokat ezekrol a dolgokrol, csak a szinten skorpio jegyu nagyon jo baratnemrol ragadt ram egy-ket dolog. Kép

Gyöngyi

bgy
 
 


Hú, én képzeljétek skorpó vagyok és még az aszcendensem is az. De azért nem vagyok annyira félelmetes.Kép

Amúgy köszönöm a sok gratulációt én is mindenkinek gratulálok a babájához.

Tjuca, nagyon drukkolok Nektek, kérlek Te is drukkolj Nekünk egy kicsit.
tétényke
 
 


sziasztok,
hát ez tök jó hogy mindenki milyen aktív, csak pár órája nem vagyok itt, mégis alig lehet visszaolvasni..Kép

Gyöngyi, Vanda Kép
Én is mérleg, férjem skorpió Kép de mondjuk nem értek sokat az asztrológiához..

Tétényke,
Köszi, megnyugtatál, tényleg. Tényleg elég kicsinek tűnt a babám mérete (8hetesen 11mm) de én akárhányszor voltam dokinál, mindig azt mondta h. uh alapján -1hét.. Ezzel eddig nemigen foglalkoztam. én eddig az utolsó mensitől számoltam, bár tudtam h. a fogantatás az 1,5 héttel utána következett be.. De azt hitten/hiszem hogy a hivatalos uton kell számolnom. vagy nem így van? Mert akkor én sem 9+1 vagyok hanem még csak most leszek 8?? na, rákérdezek a dokinál legközelebb.. a lényeg hogy növekedjen!!!
Nekem is mindjárt ajánlotta a nödokim az elevitet, így szedem már amióta tudunk a jövevénykéről.. Nekem semmi bajom sincs tőle, sőt lehet hogy ezért nem produkálom hányást/hányingert??

Ja, "keheseknek": Vigyázni kell, kerülni az allerggiás rohamokat kiváltó forrásokat..
Viko: tengervíz az jó az ekcémára Kép Kép

Üdv: Timi
splendida
 
 


Sziasztok!

Na végre megnyugodtam!!! Kép (legalábbis egy időre).
Most jövünk a dokitól, monden oké, babóca 16 mm, verdes a kis szivecskéje, a doki már gratiulált is, adta a beutalókat (ezen csodálkoztam is, mert Petrával ilyenkor még visszarendelt 3 hét múlva, és csak akkortól indultak a dolgok).

Úgyhogy nagyon-nagyon boldog vagyok!!!! Kép

Ja, és kicsit félve mondtam, hogy Petra még szopik, azt hittem nem fog neki tetszeni, de egy rossz szava nem volt, azt mondta szopizzon csak nyugodtan, nem fog ártani, ha kell a kicsi lelkének akkor adjam meg neki.

Na, megyek is mert hulla fáradt vagyok!

Jóéjt Mindenkinek!

Bogárka (7+6)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75
 
 


Sziasztok!

Túl vagyok a 12hetes uh-n
Ezek szerint pont ma vagyok 12+0. A nyaki redőre azt mondta a doki, hogy 2.5 alatt kell lennie. 1.4 lett. Azt mondta nagyon jó.
Most boldogabb vagyok, mint eddig bármikor az utóbbi időben.

Kép
Kép
pipocska
 
 


Bocsi!
Ti nem tudjátok az előzményeket! De kuka vagyok!
Képzeljétek úgy beparáztam /én a nyugodt terhes/, hogy nem lesz meg a 12 hetes uh, hogy felhívtam egy dokit, aki akkor adta meg a számát, amikor a méhenkívüliséget vizsgálták, és egy hétig korházban voltam. Ő egy nagyon fiatal doki, ő volt a legemberségesebb velem az egy hét alatt.
Mondtam neki,hogy lecsúszom a 12 hetes nyaki redő vizsgálatról. És lássatok csodát: ma ügyeletes a korházban, és mehetek hozzá este 9-re, és a nőgyógyászatit is megcsinálja. Igaz, hogy 3000-ret kér, de nem sokallom, mert szerintem nagyon rendes tőle.
A ciki csak annyi, hogy jövőhét csütörtökön menetm volna gyantáztatni. Kb. úgy nézek ki, mintha "bundabugyim" lenne
Most gyorsan hoz nekem a párom borotvát. Nem tudom, hogy fogom megoldani, mert soha nem borotválkozom, mert begyullad a bőröm, vagy a szőrtüszőm? Nem tudom.
Most fogom először látni a kisszivét. Borzasztó izgatott vagyok!!!
Én a nyugodt terhesKép

Kép
Kép
pipocska
 
 


Hát amitláttam, azt most le sem tudom írni, annyira a hatása alatt vagyok.KépKépKép

Kép
Kép
pipocska
 
 


Pipocska!

Akkor majd ma írd le! Kép
Jókat mosolyogtam, olyan helyes volt ez az aggodalom! Kép

Timi!

Én is gondolkodtam, hogy ki kellene költözni Olaszországba... Kép
Amikor ott nyaraltunk teljesen szép lett a bőröm.
Hát ez van... nem ott lakunk. Kép

Viki
vikó
 
 


Pipocska Kép Kép Kép
Ennél már csak az jobb amikor megszületikKép

Lányok éjjel teljesen beparáztam. Tök jól éreztem magam! Semmi tünet csak menzis görcs. Persze reggelre beköszöntött a hányinger Kép

Vasárnap ünnepeljük Christopher fiam 2. szülinapját. Annyira izgatott vagyok! Ilyenkor mindig eszembe jut az, ahogyan született. Minden részletre és főként az érzésre világosan emlékszem. A legmeglepőbb érzés az volt, amikor bejött a nővér és katéterezett. Arra gondoltam, úristen, és ez még csak az elej, mi lesz még itt? Magyarán valahogy mégsem voltam felkészülve, de persze végig kellett csinálniKép

Lányok egyetlen egy dolgot igérjetek meg! Ha majd megszültök ne parázzatok a tejcsitermelésen túl sokat. Igen, igen, igen.... fontos a tejcsi, de nem életbevágó. Ne essetek át a ló másik oldalára jó?

Én megfogadtam, hogy nem fogok a Margitban 2 napos vágott hassal (programozott császár volt)éjjel 1 órakor majdnem sirva, hogy tejcsit facsarni magamból.

Pusszancs,
MJ-Mőni
5+0 ( NÖVÖGETÜNKKép )
mj__móni
 
 


viko,
Most hirtelen nem is tudtam miről van szó..(vajon honnet tudtad h. imadom Olaszországot..vajon az azonosítómból jöttél rá?? ) aztán visszaolvastam hogy mit írtam az ekcémádra Kép Azért írtam, mert a férjem is ekcémás, és az egyedüli gyógyszere: minden nyáron tengervíz kell a drága bőrének Kép szerintem ilyen szempontból nem egy rossz betegségKép de az tényleg használ!! Te jó ég, idén hogy megyünk akárhova is??? na mindegy..Szóval ettől teljesen függetlenül, én is imádom Olaszországot, de főleg az olaszokat..

Szép napot mindenkinek,
Timi
splendida
 
 


Sziasztok Lányok!

Na tegnap moziztam, és egyik szemem sír egy kicsit a másik nevet nagyon!
Nem lesznek ikrek, mivel, az egyik "petezsák" volt a hematóma, ami okozta a vérezgetést, de most már lassan de biztosan felszívódik, és egy hete még azt hitték, hogy az is baba. Na de a baba, egy lüktető nagy pötty, életerős, mert kibírta a vérezgetést, és hatalmasat nőttKép Szóval minden OK.
Új doktorbácsi nagyon rendes és alapos, már csak azt kell kibekkelni, nehogy akkor menjen szabira, amikor szülök. Két hét múlva repeta, akkor már lesz alapos méricskélés is.
Ja és nem kell szigorú ágynyugalom, sőt fekvés sem, csak ne bunjijumpingoljakKép

MJ-Móni!
Azt hiszem a babó jóval fiatalabb, mint a statisztikai menzis meghatározás, ezért lehet, hogy közel egy időben fogunk szülni a MargitbanKép
Ha nem túl személyes a kérdés elárulod, hogy ki a doktorbácsid? (Jöhet ide is: jucitel@freemail.hu) Ha egyezne az orvos, akkor már tényleg nem mehet akkor szabira, nincs igazam?Kép Na jó ez vicc volt.

Most nagyon heppi vagyok kívánok mindenkinek hasonlókat!

Juca

tjuca
 
 


Sziasztok!
Juca,
Nagyon szuper, hogy nem vagy elkeseredve, sőt egyenesen a jó oldalát látod ennek az új helyzetnek!!!! Kép Kép

Lányok,
most volt az első éjszaka, hogy végre igazán jól aludtam!!!!! Nem fájt semmim, nem volt hányingerem, mégcsak nem is émelyegtem. Pisilni sem kellett kimennem, egyszóval éljen a 12. hét!!!!

Mircimama (11+1)
mircimama
 
 


Szia Mircimama!

Kedves vagy, hogy ezt mondod, de nincs okom szomorkodásra.Az a másik baba nem volt, tehát nem is halt el, ami nagyon jó hír. Az is jó, hogy idejében kiderült, hogy mi is a vérzés valódi oka. Azt meg már csak csendben jegyzem meg, hogy egy hete nem volt kézi vizsgálat, tehát nem látta az orvos, hogy milyen állapotban van a méhszájam, most már tudjuk, hogy rendben, de az is okozhat galibákat. Most látom, mennyire nem mindegy, hogy melyik orvosra bízom magam, ami nem jelenti azt, hogy paranoiás legyen, de legyen alaposKép

Juca

tjuca
 
 


Sziasztok!

Végre túl vayok a tegapi nap izgalmain. Bár a doki nem aggódott annyira mint én. Miután elmentem hozzá a uh felvétellel, közölte, hogy ez a legjobb és az egyetlen amit tehettem, e szerint a baba jól van és éljek tovább úgy ahogy eddig. Ez egy kicsit meglepett, mert azt hittem fekvés meg minden lesz belőle. Ehelyett azt monda, nyugodtan csináljak mindent ugyanugy ahogy eddig, mert ne ámítsam magam azzal, hogy a fekvéssel bármi elkerülhető. Egyébként meg ilyenkor ez gyakori és bárki bármit mond úgyse tudják megállapítani a vérzés okát. De a lényeg, hogy most minden oké, növekszik és dobog a szíve és 20-án menjek konroll uh-ra.

ja, egyébként ma teljesen jól vagyunk. (hényiger, szédülés meg minen)

Drika
(6+2)
drika
 
 


JucaKép
Dr. Fábián de váltanom kell, mert szabin lesz. Jövő hét pénteken megdumcsizom vele a dolgot. neked ki a dokid?
Üdv,
MJ-Móni
5+0
mj__móni
 
 


Sziasztok!

Drika!
Ne izgulj minden rendben van, ha egyszer megnyugszol, akkor már nagyon jól fogod magad érezni, csak ajánlani tudom pl. Árkád 3. emeletén van egy hely csodás fagyikelyhekkelKép Majd utána rácságszálsz KorpovitotKép, de vannak más ötleteim is nyugtatásul;)

Tétényke!
Hát persze, hogy drukkolok!!!

Juca

tjuca
 
 


Szia MJ-Móni!

Nekem, ha minden igaz Sztanyik László lesz az orvosom, de még nem nyilatkozott, hogy szabi lesz-e. Két hét múlva majd kifaggatomKépTegnap voltam nála először, de barátnőm ajánlotta, és szimpi volt.

Juca

Gondolom ilyen esetben ők is mondanak B tervet, vagy nem?

tjuca
 
 


Juca!
Örülök neki, hogy nem keseredtél el.Kép
Végül is az a lényeg, hogy a baba jól van.Kép
Már Én is kíváncsi vagyok, hogy nálam mi lehet a helyzet.Tudod nekem is azt mondta a doki, hogy lehet, hogy 2 babuci növekszik a pociban, de majd csak nov.29-én megyek újra hozzá, és akkor minden kiderül.Kép

Drika!
Örülök, hogy minden rendben van veletek.Kép

Judyt
6+1

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok!

Annyira tuti ez a melóhely… Festik az ablakkereteket, minden ablak nyitva.
Itt ülök szétfagyva, és „szipuzom be” a festék, higító és még a franc tudja milyen szagokat. Egészséges…
Ráadásul most ezzel jól fel is idegesítettem magam. Más se hiányzott.
Csak azt nem értem, az ilyen dolgokat miért nem hétvégén csinálják, mikor egy irodában nem dolgoznak. Kép

Sorry a hisztiért,de el kellett panaszolnom. Kép

Viki
vikó
 
 


Viki Kép

Nem tudsz hazamenni? Nem tul egeszseges ilyen kornyezetben ulni/dolgozni! Idegeskedni meg foleg nem!

Gyöngyi

bgy
 
 


Viki,
szerintem is lépj le valahogy ha tudsz!
higítószag nem lehet kellemes most.
ciao
Timi
splendida
 
 


Juca,

Köszi kipróbálom Kép

drika
drika
 
 


Sziasztok!

Vikó! Mindenképpen menj haza! A bűz sem semmi,pláne ha hidegben kell dolgozni!

Azt kérdezném, hogy ti éreztetek-e bármilyen tünetet, amikor peteérésetek volt?

Nekem nem volt semmilyen tünetem sem. Hőmérőztem, és 14-15 nap körül rohamra.

Mindenkinek kellemes napot! És persze higítómentest!
moon
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: