A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi: de izgi.:-) És van valami érzésed a gyerkőc nemével kapcsolatban?

KépKép
kaqk
Debrecen

Szerintem kislány :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

De jó! Én is lányt szeretnék még még még!

KépKép
kaqk
Debrecen

Nekem mindegy, ha fiú lesz, kap egy csomó új ruhát, ha meg kislány, akkor végre megint elővehetem a lányok kisruháit :)

De Zsófi szerint is kislány, és Flóra lesz a neve :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

De jó!
Flóra!
és a fiú változat meg van már?

KépKép
kaqk
Debrecen

Persze mindegy, csak egészséges legyen!,, de azért én akkor is lány szeretnék..:-) :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk :)

Nekem is nehéz magam fiúval elképzelni ;)

Ha fiú, akkor Gábor lesz :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi:
Gábor is szép név! igen ez az ..én is inkább
lányos anyukának érzem magam

hányingered van még? sikerült hízni? mit mutat a védőnő mérlege?

KépKép
kaqk
Debrecen

Hányinger van még, meg hányás is, de szerintem már visszahíztam valamit, majd pénteken kiderül a védőnőnél :)

3 kilót fogytam a 12. hétig, majd pénteken kiderül, mennyi jött vissza.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Azt hittem már jobb a helyzet. Ez Fruzsival és Zsófival is végig kísért?

na akkor majd pénteken fény derül rá! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Én Panndiéknál lányra tippelek :P
Negyedjére meg fiúra :wink:

Szia Maggie :D

R. Spongya Bobot néz, én narancsot eszek, G. hazafelé tart Ózdról.

Kép
vindolanda

Gergőci frontot érez vagy fogzik, nem tudom melyik de elképesztően nyűgös.
Csak kézben van el. Ha leteszem üvölt torka szakadtából.
Most a zene se segít, meg semmi se.
Lenne már holnap, akkor hátha jobb lesz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo :lol: :lol:

Mi is itthon. Már lassan végez a mosógép az első adaggal. Vasaltam is. Bercó Szörny rt-t néz.

Panndikám, lassan elfogysz. :wink: Megint a lányok találták ki a nevet? Akkor még egy hétig furdalhatja az oldalamat a kíváncsiság. Mekkora a pocid? Nagyobb, mint az eddigiek ilyenkor? Muuuuuuti, légyszi, légyszi! :lol:
Jaj, nekem is úgy hiányzik a kicsi.

Mónikám, jaj, nagyon sajnálom. De mostanság lesz telihod, az mindig megzavarja a kicsiket. Meg, hát az időjárás is változik állandóan.
dmaggie

Kaqk, nagyon csinik vagytok az avataron. :lol:
dmaggie

Móni: :-( oh Gergőci! mindjárt itt a holnap, kitartás!

Maggie: :-) aranyos vagy köszi!

KépKép
kaqk
Debrecen

Dóri, nagyon ügyes vagy a sulival, le a kalappal előtted!

Kaqk, tényleg jó a képetek :)

Maggie, Gábort mi találtuk ki, Flórát Zsófi, de ez még képlékeny :)

vindo: én is így érzem ;)

És akkor egy 17 hetes pocak :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Móni, kitartás!

Kaqk: Zsófival végig hánytam, Fruzsival a 20. hétig, meglátjuk, most mi lesz.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Nagyon szeretném megköszönni a ránk gondolást és a sok drukkot,annyira aranyosak vagytok!!

Móninak külön köszönet amiért leírta nektek,hogy mi van velünk és amiért tartotta bennem a lelket,nagyon hálás vagyok érte,egy tündér vagy!!!

Péntek este fél nyolc körül értünk haza,szombaton volt egy óriási hányás amikor nagyon megijedtem,azt gondoltam,hogy talán a rota jön de szerencsére nem ismétlődött meg!Talán túlette magát,mert a kórházban 50ml volt amit egyszerre hajlandó volt megenni szegényem,itthon meg ami kifért a csövön,habzsolt :D
Hétfőn visszamentünk,megnézték a fülét,szerencsére minden oké volt vele,megkaptuk a zárónkat,az antibiotikumot ma kapja utoljára és majd egy bélflóra helyreállítót kell szednie neki 20 napig.
Februárban pedig egy kontroll a gasztrósnál.
Nagyon remélem,hogy most már kicsit elkerülnek minket a betegségek,mert csőstül jöttek,hétről hétre mindig volt valami,hol az egyik csajom,hol a másik,kiütések,láz,hányás,szorulás,hasmenés,fogfájás,fülgyulladás,kötőhártya gyulladás,hörgőhurut,minden,amit eltudtok képzelni!
Én is vetettem le négy anyajegyet,folyamatosan volt valami velünk és már annyira fáradt vagyok,annyira szeretnék pár gondtalan napot,hetet!
Persze tudom,hogy mindenkinél így van ez de mi most tényleg besokalltunk!

Látom most ez egy ilyen időszak,minden betegeskedőnek sok-sok gyógypuszi!
Egyik nap én is azt hittem,hogy bárányhimlős Berti mert tiszta pötty lett a teste de inkább foltokban jöttek,kaptunk rá krémet és halványulni látszanak.

Panndi,neked még nem is gratuláltam,pedig olvastam ám az örömhírt és nagyon-nagyon örültem Nektek!Gondtalan kismamaságot és jó egészséget kívánok!

Később hozok pár képet,hatalmasat nőt Zina,bár sosem volt kicsi....

juba0

Juba, örülök, hogy otthon vagytok nyugiban, ennyi rossz után már csak jó jöhet! :) Kitartás!!!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok! :)

Juba, de jó, hogy minden a lahatő legnagyobb rendben! Tovbbra is sok, gyors gyógyulást nektek, és semmi betegséget!!!

Panndi, neked megint nincs pocakod! :) De azért egy picit látom. De már hipp-hopp itt a félidő... :) Na, én is kíváncsi vagyok ám, kedves Lányos Anyuka...!!! :)

Jajj, olyan nagyon aranyosak vagytok! :oops: :oops: :oops: Azért nem ilyen szép eredmény, de örülök, hogy már nem kell még egyszer menni... A csoportomban még 30 emberkének újra kell mennie anatómiából... Hát, köszöntem, én nem kértem belőle még egyszer...

Sok puszi, gyerekeim Thomast-t akarnak nézni...

Kép
Kép
Kép
zdori

Panndi: nagyon csini pocid van! Pici, de édes!

Juba: jaj de jó hogy jó hírrel jöttél! Izgultunk ám nagyon értetek! várjuk a képeket!

KépKép
kaqk
Debrecen

Látom írt Panndi és és Juba is, majd később visszaolvasok.

Lányok! Zsozsinak a szemhéján, a nyelvén, a puncijában vannak hólyagok. Viszeket, fáj a kis drágámnak. És még csak most kezdődik. Olyan kis sápadt mostanra, pedig egész nap ugrabugrált. Szedi az AB-t a füle miatt. Doki látta, megvannak az instrukciók.

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi, :lol: :lol: köszi, köszi. Jó nosztalgiázni. :wink: Hú, de csini vagy!!!! Azért gömbölyödik ám. :lol:

Juba, Drága! Nagyon örültem a soraidnak. Gyógyuljatok, nyugodjatok, növekedjetek. Csak nem tart már tovább ez a helyzet. Pusszancs a csajszikáknak. Igazi, kőkemény anyaoroszlán vagy.

Emese, még néhány nap lesz ilyen, aztán fokozatosan száradnak majd le a hólyagocskák. Amiket Viranka írt jónak tűnnek.
dmaggie

Mesi, kitartás Nektek is! Szegény Zsozsi, nem lehet könnyű :( Majd ha meggyógyultatok, kérdezek hordozósat, de most figyelj csak rájuk :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Juba, jaj, de örülök Nektek, hatalmas megkönnyebbülés lehet, hogy Zinus jól van és végre otthon vagytok négyesben!!! Most már aztán minden betegség kerüljön el Benneteket! :D

Mesi, szegény Zsozsika, ez a fránya himlő :x (tudnám, miért BÁRÁNYhimlő a neve, angolul meg chickenpox :shock: )... remélem, pár napon belül túllesz a pöttyökön. Neked hogy van az altájad a felfázással??? Az iszonyúan tud fájni... (nekem egyszer volt húgyhólyaggyulladásom, frankó volt :?)

Panndi: irtó aranyos pocakod van! ;-) Én doszt is fiúra tippelek, bár a csajoknak mindig igazuk van :-)

Maggie, reméljük, Gergő mielőbb rendbejön, Bercót és Titeket meg minden elkerül!!!
Akartam Tőled kérdezni: én úgy látom, hogy Ádi már biztosan balkezes, szinte mindent azzal csinál. Mire figyeljek szerinted az ovi kapcsán? (Bár nyilván a suliban lesz ez komolyabb feladat számomra, hogy odafigyeljek, nehogy bárki is bármire át akarja szoktatni.)
Amúgy nekem kicsit érdekes, hogy egy iszonyúan verbális gyerek (balfélteke-túltengésnek tűnik az életkorra jellemző sajátosságon től), és balkezes. Bár mondjuk szeret nagyon énekelni, az inkább jobb. Csak filózok, nem tudom, pontosan hogy van ez (elvégre az emberek zöme jobbkezes és balfélteke-domináns, Ádi is simán lehet balfélteke-domináns, csak éppen balkezes, mindenféle variáció van).
irina

től = túl
irina

Köszi csajok :D

Jajj Mesi,nagyon sajnálom Zsozsikát,gyors gyógyulást kívánok nektek!

Panndi! De édes az a pocak,nekem alapból nagyobb van mint Neked pocaklakóval :oops: :D

Dóri!Én is gratulálok Neked,szuper ügyes vagy!!

Kaqk!Neked pedig hajrá!!!!!

Most akkor megpróbálok képet feltenni,vannak még nyáriak is Bertiről,lehet kicsit sok leszek(feltéve ha sikerül feltöltenem).

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

juba0

Ja!Ezt a képet Panndinak,mielőtt bevonultam a kórházba szülni ekkora volt"csak" a pocakom,a liftben egy idős bácsi megkérdezte,hogy mik lesznek?Mikor mondtam,hogy egy darab kislány szegény teljesen készen volt,vajon miért?! :lol:
Kép

juba0

Móni, sajnálom, hogy Gergőke ma nyűgös volt, a holnap biztos jobb lesz!

Juba, ez a Bertus akkora egy Huncut Muci!!! :-) Zinádat meg megzabálom, annyira aranyos a kis husi arcával! :-)
Szerintem nagyon szép pocakod volt -- az emberek meg mindig hüledeznek, túl nagy, túl kicsi, túl ilyen, túl olyan (a gyerek is), muszáj megszakérteni. :lol:
irina

ÓÓÓ Juba, szerencsére a képeken nem a sok szenvedés látszik. Tündérszép lányaitok vannak. Szerintem Bertikédből olyan primadonna lesz, hogy csak. :lol:

Irina, ilyet régen én is tapasztaltam Dávidnál. :wink: Egyelőre még ne vonj le nagy következtetéseket, a dominancia négyéves korra rendeződik el jó esetben. Az már más kérdés, hogy egyoldali lesz-e, avagy kevert. Később majd érdemes lesz esetleg a szemet, lábat, fület is hozzánézni a kézhez.
Egyébként meg azt gondolom, ma már nem jellemző az átszokatás, szerencsére. Visszatérve Dávidra én is meg voltam győződve róla, hogy balkezes lesz, aztán mégsem. Emlékszem, a dédi állandóan áttette a ceruzát a szép kezébe. Majdnem falra másztam tőle.
dmaggie

Jaj, Emese még Neked akartam írni, hogy ülj be egy nagy kád sós vízbe! Sima konyhasó is megteszi. Amilyen melegen csak bírod.
dmaggie

Juba, Te híztál egyáltalán a terhességed alatt? Tök csini kismami voltál. Hehe, nekem is legalább ekkora pocakjaim voltak. Sajnos egyik sem lett megörökítve.
dmaggie

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!

Kedves Lányos Anyukák!
2010. novemberi kismamás topikból vagyok!
Egyedi készítésű, masnis fejpántok, igény szerinti színben és méretben!Akit érdekel, írjon nekem privit és megbeszéljük a részleteket:)
Dobok egy képet, h. miről is van szó:)

Mindenkinek Boldog babavárást illetve babázást kívánok!

Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Jó reggelt!

Juba nagyon örülök, hogy otthon maradtatok :lol: Látod mondtam én, hogy ott sokkal gyorsabban fog gyógyulni :lol:
Most már aztán nyugi és tessék regenerálódni :!:
Minden rendben lesz :D
Nagyon jók a képek vagyis csodásak a gyerekek :D

Mesi a homeos bogyók kiskeresztlányomnál hatottak :roll: érdemes venni.
Nem válaszoltál még, kapott Zsozsi birkahimlő elleni oltást?

Fleur szegény Dani :(
jobbulást neki++++++++++++

Dóri gratulálok, ügyes vagy nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panndi ha esetleg kisfiú tudok adni sok ruhát neki :)

A tegnap valahogy eltelt. Este úgy aludt el, hogy szorosan hozzámbújt és kapaszkodott a kezembe, a másik kezembe mag Grétike :) Ma is nyafka de talán kevésbé mint tegnap.

Ha esteleg valakinek van kedve gofrit enni a mai napon szeretettel várom :lol: Azt rendelt a család, bárkinek szívesen adok :wink: :lol:

na el, Z.-t vinni a hévhez meg tejszínspray beszerezni a gofrihoz 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Juba, de jó, hogy írtál. Most aztán már mindent bele :!: Pihenés, gyógyulás, relax 8)
Szépek a lányok :)

Panndi, akkor egyetértünk. Nagyon csinoska vagy :wink:

Én is jól nyomtam anno, volt, akinek hat hónaposan esett le, hogy terhes vagyok (ha mondjuk egy kapucnis pulóver volt rajtam, nem látszott). De a végén jól belehúztam én is, és meglett a 12 kiló is rajtam.

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Juba hála a jó Istennek! :-) jaj de nagy boldogsággal nézegettem képeidet és olvastam soraidat! Most már minden rendben lesz++++
Szép poci:-)

én most tornázom ezerre, hogy letornázzam a nagy hasamat, már egészen belejöttem, erre tegnap itt volt tesóm, megmondta, hogy nem jól csinálom, mert nekem az alsó hasamra kell koncentrálni, igy egy nehezebb változatot kell csinálni :roll:

a 7 és 17 jó volt, nincs állandó éhség, este már nem kivángatok, egy kis adag sali bőven sok, ami számomra meglepő.

Bárányhimlőre nálunk is segitett homeopátia, meg volt valami szuper hintőpor, na annak a nevére nem emlékszem, de nálunk lezajlott 10 nap alatt, igaz nyár volt, száritotta a napocska is.

Dóri nagyon ügyes vagy!!!!

PAnndi :-)

Heni
KépKép
heni81

Juba: de édesek! amit a lányok is mondtak..nyugodjatok meg kicsit és töltődjetek fel! Micsoda poci!!:-)

Mesi: oh szegény Zsozsi!! Remélem igaza lesz a csajoknak ás pár nap alatt javul a helyzet. Felfázásod?

Daninak is jobbulást!

Vindo: neked van pocakos fotód, el sem tudlak képzelni 12kg +-al! :-)

gofri..mmmmmmmmmm mennénk ha nem lennétek olyan messze!

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Mind a két gépen belépünk a saját skype-fiókunkba, és ikonokat küldözgetünk egymásnak, hívogatjuk egymást :idea: Nagy buli, de fél óra után kicsit unalmas :lol:

Kép
vindolanda

Fogyisoknak sok sikert :!:
Heni, jó tornázást.

Kaqk, nem nagyon van, nem szerettem magamat nagy hassal :roll: :oops:

Kép
vindolanda

Olyan volt, mintha nem én lennék. Így aztán nem is készült rólam fotó. Talán anyáéknál van egy, de abból nekem nincs.

Kép
vindolanda

Móni, köszi :) Gofri :lol: Én Fruzsi névnapjára csináltam utoljára, jó is volt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Szerintem én gyerekkoromban ettem utoljára gofrit :roll:
De akkor ízlett 8)

Lassan felöltözünk :arrow:

Kép
vindolanda

Hát a kilókra én is kíváncsi leszek, most hogy alakul. Zsófival 9 kg-t híztam, Fruzsival 10,5-t (vagyis ahogy nézzük, az eredeti súlyomhoz képest 6 kgt és 7,5-t, merthogy fogytam az elején :) ).

Majd meglátjuk, most mi lesz, azért túl sokat nem szeretnék hízni, mert szülés után hat héttel megyünk nyaralni, és ott bizony fel kell vennem a fürdőruhát :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Én gofrisütőt kértem karácsonyra anyuéktól :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, biztos csinos leszel :wink:

Hová mentek?

Kép
vindolanda

Sárvár, HotelVitalmed.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Emlékszem, szülés után pár hónappal vettem magamnak bikinit a szülinapomon, és olyan érdekes érzés volt :roll:

Kép
vindolanda

Ott még nem voltam. Le is van foglalva?

G. épp tegnap mondta, hogy tavasszal elmegyünk majd 3-4 napra valahová repülővel, hosszú hétvégézni. Rómát nézegette, meg Pisát. Kíváncsi leszek :roll:

Kép
vindolanda

juba, jó nagy pocid volt :)

Le van foglalva, indulás előtt öt nappal minden következmény nélkül lemondható :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

De jó lesz valakiknek 8)
Mi még csak tervezgetünk.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: