Sziasztok!
Csilla vagyok négy gyerkőcöm van.
Kiváncsi lennék Ti mire nevelitek a gyerekeiteket amikor bántják az oviban,suliban.
Én nemrég mindíg azt mondtam Krtisz fiamnak ha valaki bántotta szólj az óvónéninek de ebből elég volt.Mert hiába szólt mert ha még meg is büntették a verekedő palántát legkésőbb másnap újra a fiamat tépázta.És utolsó cseppként a pohárba az került amikor mentem érte az udvaron voltak az óvónénik szokásukhoz híven beszélgettek Kriszt két ovistársa támadta éppen az egyik lefogta a másik dobta rá a homokot a kislapáttal.Én szóltam rájuk.Nem gyenge a fiam hisz harmadik gyerek és akinek ennyi van tudja hogy edzetek a tesók közt csak jól nevelt ha akarta volna megvédhette volna magát.De ezután azt mondom neki add vissza. Azóta annyira nem is bántják mert mosmár nem hadja magát.
Ez az óvodai történet.És most jön az iskolai.
Szabi hatodikos magasságra és súlyra akkora mint a negyedikes huga,szóval nem egy nagy darab gyerek.Ügyeletesek voltak (nem tudom ki volt az az idióta aki kitalálta hogy egy hatodikos gyereknek szót fog fogadni egy nyolcadikos kölyök aki még a tanárokat is le.....a.)Szóval gyermekem kötelezségéhez híven nem engedte be őket szünetbe ezért rányomták az ajtót belevágták a szekrénybe rugdosták ütötték öten.A másik ügyis elszaladt tanárért mert az ügyis tanár kitudja hol volt és egyik barátja próbált neki segíteni Ő ütötte a nagyokat.A fél iskola tanuja volt de csak röhögtek rajta.Most ott tart az ügy mert ez egy hete történt hogy sehol kapnak egy oszfőit kiröhögik kapnak esetleg egy igazgatóit azt is kiröhögik mert azt hiszik ők a suli nagymenői.Tegnap mentem a suliba a gyerekért mert ha ugyanannyi órájuk van mint a verőknek nem mer hazajönni egyedül nehogy az uton megverjék.Na mondja meg nekem valaki ha tudja mi ilyenkor a teendő!?És persze borzasztó kiváncsi lennék a másik oldal szüleinek a véleményére is akinek a gyereke a verő.