Sziasztok!
Most értünk haza, mert az integrált tesztes vv után még csavarogtunk egyet az Árkádban...hááát a Brendonjától nem ájultam el, viszont Jeans Clubban és CundA-ban beújítottam egy tunikát meg egy nyári rucit
Péntekre igérték az eredményt, kéretik drukkolni, mert én hasbabökős vizsgálatra NEM megyek!!!
Breki,
anyudnak gratula!!!
Neked meg nyugihullámok, minden okés a pociban, növöget a gyermek

Nagyon jó lesz az uhu, tényleg sokáig nézegetik és közben végig láthatod. Nekünk volt egy kis 4D rész is, szupi volt!
Andi,
nagggyon zabálnivaló a body, nameg a párod is, hogy ilyet kitalál
Sajti, Csucsu, Pancsi,és mindenki más aki a héten kezd:
egy pótos IFA-nyi kakkantást szerencsehozónak
Na de komolyan, milliónyi drukkom Nektek!!!!
Zsuzsó,
nekem MagneB6-ból kapásból napi 3x1-et írt fel a doki a vérezgetésnél, annyit szerintem nyugodtan szedhetsz!
Vicky,
nagyon kiváncsi vagyok Barbusra a tüllszoknyában!
Ilyenkor azért mindig elmélázok hogy tuti nem lány van a pocimban? De hát eddig kettőből kétszer pasit igértek...
Zsuzska,
nekem a meddőségi kezelés előtt csak nagyon ritkán volt fejfájásom, viszont amióta elkezdtük, egészen amíg terhes nem lettem minden mensi rettenet fejgörcsökkel érkezett...szóval tuti van valami abban hogy a kapott hormonok is befolyásolják.
De gondolj arra, hogy minden fájdalom, kűzdelem megéri azt az érzést, amikor mondják majd, hogy: gratulálok, ön kismama!
Egyébként rengeteg hideg víz ivása egy kicsit enyhítette nekem.
Zsuzsi,
látom már túl vagytok a vizsgálatok nagyján. Ezt a műtétet még ügyesen túléled, és máris egyenes az út a babáig!
Én nagyon-nagyon szorítok, hogy még az idén te is hatalmas pocakot növessz!!!
Kispatak,
ep-s ötleteket köszi! Én az éves egyszeri nagyobb összeg + havi minimálison gondolkodom...így lenne mit visszaigényelni majd az adóból, és azt is, meg amit befizetgetek azt is elkölthetem majd a babára, hiszen csak a pelus egy vagyon...
Zsuzsó,
holnapra drukkok
Sajti,
barátnőd tuti odalesz a cuccokért amiket vettél, nagyon vagányak
Csucsu,
barinőnek gratula, így kell ezt!