A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Drága betegeknek jobbulást!!! Érdekes betegségek járják mostanság...

Sziasztok, mi megvagyunk Samu holnap már mehet oviba, neki kétoldali középfülgyulladása volt múlt héten...

Kép
Kép
Kép
zdori

Visszaolvasás folyamatban :D .

Kaqk, nagyon édes a kis szerelmespár :lol: . Pankának is csak a fiúk a barátai, a Marci meg a Csabi, és a legjobban P egyik 24 éves haverjáért van oda, egészen lázba jön, amikor nálunk van, és azt mondja, ő a barátja 8) .
Hol lehet Dorás bugyikat venni????

Móni, nagyon ügyes a keresztfiad :shock: . Ez biztosan egy életre szóló élmény lesz neki :D .

Irina, teljesen megértem, hogy eleged van a hosszú lefolyású betegségekből, és az orvosok tétlenségéből :? . Nálunk is volt olyan, hogy egy hétig itthon, pár napig oviban, mégsem gyógyult, visszaesett stb. Táppénzre egyikőnk sem akar menni, mert ugrik a bónusz, 13. havi fizu stb., de a mi helyzetünk könnyebb a 4 műszakkal, csak az szívja meg nagyon, aki itthon aludna, mert azt Panka mellett-főleg ha beteg-nem lehet. Még nem jutottam a végére, de remélem, már jobban van Ádi, és nem is lesz már semmi probléma :roll: . Mindjárt itt a tavasz :roll: .

Vindo, ez a szerepjáték Pók doktorral zseniális :lol: .

Én küldeném P-t külföldre, mert itthon semmi esélye előre jutni. A kiadás egyre több, a bevétel egyre kevesebb :( . Persze más kérdés, hogy dolgoznék én több műszakban, ha ő nem lenne itthon...Én viszont nem mennék, szerintem a gyerekek sem örülnének neki. Panka már attól sírógörcsöt kapott, hogy a múltkor dühömben (a házra, mert elromlott vmi.-szokás szerint) lakótelepre akartam költözni. Ő nem adja a házát, mert szereti 8) :roll: . Bencének pedig új suli, új barátok, idegen nyelv, ááááá.

Vindo, szerintem Rugó több, mint teljesen normális :wink: . Nagyon magas szinten kombinál 8) .

Juba, sok gyógypuszi Zinácskának! Vissza kellett menniük végül is?

Mesi, jobbulást Zsozsinak! Ha van lehetőség, mindenképpen válts, és hallgass anyudra :wink: !

Siófok nagyon szuper volt, voltam aqua-fitnessen, masszíroztatni, sokat sétálni, meg hangterápián, ami nagyon érdekes, és nagyon kellemes volt. Itt van egy link, bár élőben egészen másképp hangzott. Sötét volt, gyertyák égtek, nagyon misztikus és nyugtató volt.
www.youtube.com/embed/3_pFoGpM-V0?rel=0"

Köszi csajok a like-okat :D . Ide is töltök néhány képet, aki a FB-on nem látta volna 8) : Kép Kép Kép

A bevállalós képemet nem rakom fel ide 8) . Kellett annyi adrenalin :wink: . Ha már Balaton, akkor ezt nem hagyhattam ki 8) .

Mesi, 22-én tali lesz? Mi sajnos nem tudunk menni, éjszakás leszek, aznap reggel végzek :( .
dettyk

Dettyk: dórás bugyi: ebayen angliából rendeltem.

képek: I like!

Dolgozok..

majd jövök

Betegek? hogy vannak?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Mesi, mi biztos nem tudunk menni, szerdán orrmandula műtét:(
A legközelebbire tuti, tessék még egyet szervezni, léccci, léccccci :D

Betegeknek jobbulást, jövök és majd beszámolok mi volt, úgy félek.

Kép
Kép
nektarin

Csak gyorsan pár dolog.

Mesi mi nagyon szeretnénk menni és át is szerveztem még a családi programokat is. :D :lol:
Viszont Dani megint köhög :( és lázasokdik :( holnap megyünk dokihoz. Így nem tudom mit hoz a jövő. Most azt gondolom, h 7végére rendben leszünk, de ugye még Lilla is beleeshet.

Nektarin +++++++++++++ minden ok lesz.

KépKép
KépKép
fleur

Ja ha megyünk négyen mennénk :D

KépKép
KépKép
fleur

Szorítsatok,hogy hamar gyógyuljon Beni.Szerdán kell ugye vissza vinnem a dokihoz,de apunak a műtőt szemén (retinán) találtak valamit,így vinni kell bp.re szerdán.Apa viszi fel.Nem tudni ott kell-e maradni vagy nem.Viszont Beninek ne legyen láza,hogy be tudjunk buszozni a gy.dokihoz...Ne legyen gond...
varga tünde

Jaj kicsi Daninak is jobbulást!!!!!!!!
varga tünde

Sziasztok!

Ó mennyi betegeskedő gyermek :(
Jobbulást Zsozsikának, Beninek, Daninak++++++++

Nektarin nyugi minden rendben lesz

Mesi most azt mondom, hogy megyünk de szombat még messze van :roll:
Ha megyünk 4-en megyünk és ha gondoljátok sütök kuglófot vagy esetleg túrórudi muffint :)

Irina Ádó volt oviba?
S. hazaért?
Z miattunk mondott nemet a külföldre, nem akar távkapcsolatot.

Dettyk de jó, hogy jelentkeztél :D
nagyon csini vagy :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Épp akartam írni : mindenki,hogy lelépet... :roll:

Móni veletek miújs?

Nektarin++++++ nem lesz gond.. :)

Juba gondolok rátok! :)

Vindo???
varga tünde

Te Detty! Ha kiesne a nénike kezéből az a bot,ahogy pörgeti 8)
varga tünde

Azta azért így is volt,hogy borsózott a hátam.. Itt sión van ilyen? Hol?Írd már meg légyszi...
varga tünde

Tünde, a Magisternben szálltunk meg, ott a rendezvény része volt, de ahogy nézem a honlapját, rendszeresen jár oda. Még január-februárban is lesz hétvégénként. Nálunk botpörgető néni nem volt, de a rezgések és hangok tényleg szuperek voltak, P pl. elaludt :D .
Ez a hölgy honlapja: www.halinaansa.hu , nem tudom, mennyire aktuális :roll: .

Móni, köszi :D. Igyekszem ám gyakrabban jönni, de az új évet is túlórázással kezdtem, közben vmi mindig van, most pl. a szivattyúnk romlik el állandóan, és akkor nincs vizünk :? . Ez a hétvége megváltás volt végre, annyira kikapcsolt, csak rövid volt :roll: :D .
dettyk

Jöttem :oops:

Reggel hétkor indultunk, nyolctól vizsga, tíztől fél egyig vizsga, déltől tömbösítés ötig. Éjjel pályázatírás megint :x
Hazafelé még aldiztunk, majdnem hét lett, mire hazaértünk.
G. még Berettyóújfaluban.

Meglátom, tudok-e még jönni este.

Betegeknek jobbulást.

Pók doktorra rálépett Boglárka, letörött két lába :(
14 euróért vettem Görögországban, szomorú vagyok :(

Dettyk, nagyon kis csinos vagy :D

Tünde, szépek vagytok :D

Pizzát eszek. Ma sokat kávéztam, dobog szívem.
Holnap szünnap, G. sem lesz, így géphez jutok.

Kép
vindolanda

Vindo, köszi :D !

Csajok, a segítségeteket szeretném kérni. Van egy kedves ismerősöm, aki sokáig dédelgette álmát, majd valóra váltotta, megírta a könyvét. Sikerült kiadót találnia, csak nem kap segítséget az értékesítéshez. Nincs valami ötletetek, hogyan lehetne kicsit beindítani az eladást? Egyébként itt a könyv:
http://bookline.hu/product/home.action? ... eddosegrol
Előre is köszi, ha van ötletetek.
dettyk

Január 22-i tali lefújva!

Zsozsi bárányhimlős.... Ma vettük észre. Plusz szedi az AB-t a füle miatt, krupposan köhög, Gegi taknyos és hurutosan köhög, jön a foga, én felfáztam, csillagokat látok pisilésnél. Közérzetileg mindenki jól van, csak drukkolok, hogy senki ne legyen rosszabbul.

És persze Benivel se legyen semmi gond! +++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó, lányok,
most aztán izibe gyógyuljon meg minden kicsi és nagy!!!
Beninek, Zsozsinak, Geginek, Danikának, Mesinek mielőbbi gyógyulást!!!
Kristófnak rengeteg ++++++++++++++++ a műtéthez!

Móni, köszi, igen, hazaért S, hozott malagai bort is, de későbbre tartogatjuk. Meg kéne a jubileumunkat is ünnepelni valamikor.

Dettyk, itt is megdicsérlek, szuperül nézel ki! Panka és Bence meg ennivaló! Két ritka szép gyerek!
Könyv: semmit nem értek a terjesztéses dolgokhoz, de ha az Alexandrába (bolthálózatba, netes boltjuk) be tud jutni, ott elég sokan látnák szerintem... (már ha még nincs ott bent, nem néztem meg). Plusz facebook-ra feltenni cím, kép, rövid ajánló és az ismerősök között láncban terjesztetni.

Vindo, easy rider legyél azért, jó? Semmi szívdobogásosdi! :-)

Ádi ma már volt oviban. Enyhén náthás vagyok, de túlélem.
Amúgy a szokásos, kicsit ázik a fürdőszoba fentről, sokat kéne dolgozni, jön a hideg. ;-)
Jó éjt mindenkinek!
irina

Sajnálom a sok betegséget... Mihamarabb jobbulást mindnekinek!!! 22-e helyett meg tuti lesz vmi, ne ggódj, Emese, gyógyuljatok!!

Jó éjt, pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Emese én akartam is épp javasolni, hogy szerintem jobb volna elhalasztani a talit a betegségek miatt :roll:

Jobbulást minden betegeskedőnek! Én is ezerrel nyomom a bérest+ C vitamint. NAgyon nem szeretném, ha megint össze szedne valamit P.

Irina , áztok fentről :evil: szóltatok a szomszédoknak? a barátnőmék is áztatták a szomszédot és csak annyit csináltak, hogy körbeszilikonozták a kád és a csembe között és megszünt az áztatás, ott folyt be :roll:
ÁDi már oviban, jaj örülök, hogy már jól van:-)

Dettyk te aztán igazán bevállalós csaj vagy!!!! Szuper képek, láccik mennyire jól éreztétek magatokat, már nagyon rátok fért ez a kis együttlét!

Tündi, marha jól nézel ki! Gyerekek édesek! jobbulást nektek is!

NEktarin+++++++++

Móni megértem Z érveit, én most tuti nem is engedném, azért még ebben a korban kell a társ, pl. anyuéknál meg már kimondottan jót tesz a távkapcsolat :D

Vindo azért hogy megtáltosodott beszéd kapcsán Rugó 8)

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Heni épp azt akartam írni Mesinek ami te is :roll:
erre olvasom, hogy tali lefújva :(
de egy márciusi-áprilisi időpont biztos jobb lesz, addigra már lemegy a betegséghullám :)
én is adom Grétinek a c-vitamint emelt adagban, de sajnos köhög csibi :(
doktornő azt mondja, hogy nincs olyan gyermek az oviban aki nem köhög, láza, egyéb probléma nincs így mehet :roll:

Irina hátha hétvégén tudtok ünnepelni :D
Az jó ha Ádó már ment oviba :D

Tündi Beni hogy van?

Mesi sok türelmet az elkövetkező napokhoz+++++++
Gegi is tuti bégetni fog :roll:
Kaptak a gyerekek bárányhimlő elleni oltást?
Mert akkor talán kevésbé viszketnek és kevesebb a pötty is :roll:
te meg kúráld magad.

Dettyk csináljon a barátnőd egy továbbítható, kissebb linket és FB-on illetve iwiwen szerintem belinkeljük páran, hátha az segít :D

Az oviban tetű van :evil: Persze nem az ovónő szólt, hanem a védőnő említette félvállról :? Ma este megelőző kezelést kap. Lesz ám üvöltés :?

Vindo sajnálom pókdoktort :(
mondjuk én nem adtam volna érte annyi pénzt
uuuuuuuuuuutálom a pókokat :oops:

na el, Z-t el kell vinni a hév-hez

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát tegnapi nap horror volt 39,2, csúnyán köhög és teljesen kész van. Csak anya jó. És amúgy már 2 éjszaka nem aludtam.

Mesi sajnálom :( most olvasom ti sem jobban....

Hát én is most akartam írni, hogy szerintem mi nem tudunk menni....

Gyógyuljatok mindannyian...

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Jaj mennyi kis beteg :(

Jobbulást mindenkinek!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jobbulást mindenkinek!!!!! Úgy látom ez a tél mindenkinek rosszabb,mint az előzők... Na jó vannak kivételek! :)

Huu Móni kösz a kérdést koppkoppkopp 8) tegnap annyit itattam Benit,rengeteget járt wcre :roll: éjjel rossz volt a gyomra,de csak épp,hogy valami kijött belőle,ez talán a nem evéstől lehet,így AB cseszteti a gyomrát.. Amúgy elvan,a tegnapihoz képest :roll: ......

Domi ma reggel:

-Anya nem akarok oviba menni.
-Miért?
-Mert még mindig fáj a pocakom.- mind ezt tök komolyan.
Én meg el is hittem volna!! ha pár másodperc múlva nem dől ki Domi a röhögéstől!! :shock: mondtam neki ezt a színészkedést,tökéletes alakítás volt..Ajj lesz még gondom vele :lol: :lol:
varga tünde

dettyk, anyukám abban a szállodában dolgozott anno :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jaj, tényleg jobb, hogy nem most tartjuk a talit. Ennyi sok kis beteget.... :(
Mi du. megyünk a következő gyerekorvoshoz, bízom benne, hogy lehet vele együttműködni. Megszoktam, hogy a szuper gyerekorvosunk (akit otthagytunk :() mindig megnézte a gyerekek kartonját, hogy képbe kerüljön. De ez a minimum. Ez az ürge meg...

Tegyük át akkor tavaszra a talit.

Meddig tart a bárányhimlő?

Kép
Kép
Kép
gremese

Szomorúan olvasom, hogy még nincsenek jobban a kőcök: gyors gyógyulást Danikának, Dominak!
Az idei tél tényleg szörnyű, a bölcsis tele Ádinak szinte simán lement (egy-két apróság volt). Igaz, 2010 elejétől indult a mandula... :-(

Én is sajnálom Pók doktort, de talán még így is tud gyógyítani...

Na ma meg kell hajtanom a munkát, mert leszedik a fejemet.
irina

Mesi, úgy tudom, hetekig eltartHAT... :roll:
irina

Hetekig? :shock: Egyelőre lassan szaporodnak a pöttyök, a homlokán látszik. De nem vakarja, nem csinál vele semmi. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, hogy bírja Zsozsi a bárányhimlőt? Nem viszket neki?
Remélem, az új orvos beválik!
irina

irina

Gegi szülinap
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Még semmit nem csinál vele.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, nagyon szépek vagytok! :-)
irina

Bárányhimlőről jut eszembe, Ádi csak az 1. védőoltást kapta meg hozzá, a doki szerint jó lenne beadni a másodikat. Otthon kell szerintetek azután maradni vele pár napig, hogy megkapta? Mert akkor kicsit meg kell tervezni a dolgot.
irina

Heni, körberajzoltuk a plafonon az ázást, várjuk, terjed-e (szerintem sajnos igen, de csak irtó lassan, naponta pár centit). A fenti néni kedves, de a lakása gépészetileg stb. rossz állapotban van, mert nem újíttatta fel.
irina

Ide értem :oops:

Mindenkinek jobbulást!

Mesi, szerintem 3 hét kell a gyógyuláshoz, ha jól emlékszem. Nekem 14 évesen volt, még emlékszem.,

Rugó mindig jön, nem hagy netezni

:?

Móni, régen egy pók-tetoválásban is gondolkoztam :roll: :lol:

:arrow:

Kép
vindolanda

Oh miket olvasok!

Ez sok kis beteg!
Minden kis betegnek jobbulást! +++++

Tavasszal hátha nem lesz senki beteg és akkor mi is TUTI megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi jól!
Emma oviban, és rengeteget eszik, folton éhes! :-) pedig bérest sem kap..na lehet most megint nő...most nőtt vagy 2cm-t..de nő most tovább! :-)
Oviba épp csak felálltak az uzsiból, amit megevett, mikor jöttünk érte, erre: anya hoztál valamit mert éhes vagyok...és onnan kezdve otthon is mindent végig evett..:-)

kora este voltunk végre uncsimnál babalátogatóba. Annyira cuki kisember. Emma nagyon szégyellős volt , alig szólt pár szót...persze mikor már indultunk megjött a kedve.:-)
Ez volt az első babalátogatásunk...bár nem, már voltunk, de akkor még kicsi volt, nem fogta fel a dolgot. Nem volt féltékeny, csak valahogy nem tudta mit is csináljon. Úton hazafelé már kérdezte mikor jönnek ők is hozzánk.

Szerdára beígértük a játszóházat! ....

alvás kipp kopp jól megy..lassan előkeresem a lila Annapetit. :-)

Munka van..de amiről a múltkor írtam..még mindig várom hogy mennyi is lesz az annyi, megkapom e...már nagyon jó lenne ha utalnának! szeretnék már pontot tenni ennek a végére.

Nektarinék Robesze mikor megy a műtétre? holnap? vagy ma? ....+++++++++++++++++++++++++++++++++++megy nekik!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Birka himlő kb. 2 hét
lappangási ideje 14-21 nap

homeos bogyót adj neki gyorsabban gyógyuljon+fenistil csepp nap 3*ahány kg nem fog annyira viszketni

én ezt akkor csináltam végig mikor B. 5 hós volt...
Míra majd 2 hét múlva Apjuk, aztán Balu

:arrow:

KépKép
viranka

és ha jól emléxem akkor birka előjele szokott lenni torokgyuszi és egyéb finomságok...

KépKép
viranka

Itt vagyok, most jövök egy kicsit.

Bárányhimlő :?
Jobbulást Zsozsinak!

Beázás :? Nekünk is volt Db-ben, de nálunk a felettünk lakó lejött, és azt mondta, mi vagyunk az oka, mert mikor felújítottuk nyáron a lakást, mikrorepedések keletkeztek, és azon jön le a víz. Na jó, de minek jön le egyáltalán?? :lol:

Nálunk úgy volt, hogy a nagyobbik bátyám hozta haza 19 évesen a bárányhimlőt, és tőle kaptam el. 14 éves voltam, éppen Szenteste jöttek ki az első kiütések, meg akkor ment fel a lázam is.

Móni, Pók doktorban kövek is vannak, értékes darab :lol: Volt :(

Kaqk, kíváncsi vagyok, hogy megkapod-e a bónuszt. Jó étvágyat Emmának :wink:

Én annyira kóma vagyok, hogy reggel az öblítő helyére öntöttem a mosószert, mind a három kupakkal :shock: :roll:

Rugónak nyitottam skype-fiókot, Rugó Hugó néven. A nevemben küldözget ikonokat mindenkinek.

Kép
vindolanda

Kaqk, éhes Emma :shock:
Bár Ádiról is el tudnám ezt mondani, eddig kb. 2-3-szor volt falánk életében, most megint nagyon soványka, mert múlt héten szinte nem is evett :cry: és hát most sem zabál... pedig kap mindenféle vitamint, Bérest (ha nem beteg).

Vindo, Rugó Hugó :lol:
Tényleg szép az a pók, nem lehet megjavíttatni?

Eddig agyaltam, mit találjak ki kutatási tervnek a kut. csoportos munkába. Az a gond, hogy az ösztöndíjas témám tök más, meg ugye ott van a hobbigenderkedés, meg ez, és mindegyiket komolyan kell venni. A téli "szünet"-ben egy rakás szakmai könyvet el kellett volna olvasni, mert most aztán alig lesz idő rá, na, hányat sikerült: egyet sem :roll:
irina

Hahó! :)

Megvan a félévem, mert az anatómiavizsgám 3as. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori: fogadd kérlek, legmelegebb gratulációmat!!! az anatómia iszonyú nehéz!
irina

Dóri, ezt neked küldjük: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Irina, én sem olvastam semit :roll: :lol:
Csak mostanában, de azok az új órákhoz kellenek :wink:

Kucsop - :?

Megkérdezünk egy ékszerészt majd, van-e ötlete a pókkal kapcsolatban :idea:

Kép
vindolanda

Zdori! Szuper vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratula!!

Irina: Emma sem egy olyan nagy zabáló..beteg is volt 2 hete, akkor 1 hétig nem evett, szerintem azt is pótolja! még mindig 12 kg és 92 cm. :-)
ő sem az a husika....és rengeteget mozog....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, hát Ádi is sokat ugrabugrál, akkor lehet, ez az oka, meg volt is honnan örökölnie a vékonyságot...
róla nem mondják meg, hogy vékony, amíg nem látják levetkőzve, mert aranyos pofazacskói vannak, ettől az egész gyerek nagyobbnak és erősebbnek látszik.

Dolgozom még egy kicsit, délután én megyek Ádiért. De visszanézek ide mindig.
irina

Halihó!

Én is megvagyok. Csak mostanában nagyon fáradt voltam. Nem tudtam aludni, így a napjaim zombiként teltek.

Jaj, de sok a beteg. Bár a környezetemben is van pár. Mielőbbi, gyors gyógyulást kívánok én is minden betegeskedőnek. Nálunk apa és Gergő kapott el valamilyen nyavalyát. Gergő itthon is maradt, de holnapután már remélhetőleg mehet iskolába. Bercó egyelőre rendben.

Tünde, asszem Te kérdezted: Ribomunyl a szer neve. Eddig eléggé meggyőző.

Bárányhimlőt én is kéthétre tudom. Ha jól emlékszem, akkor a lappangási időben + az első pöttyöktől számítva néhány napig fertőz. :roll:

Heni, Tünde, Dettyk, szuperek a képek!!!!!

Vindo, ezen a doktorosdin jót szórakoztam. :lol: Jó kis menős napod volt akkor. Sajnálom a doktort. Így biztosan tovább tart majd egy operáció. :wink: Bercó mindig valamilyen harcos játékot játszik. Ennek köszönhetően a múlt héten lefejelte az orromat, azt hittem eltört, de nem. Vasárnap meg a homlokomat, mondjuk az egy szimpla "vergődésnek" tudható be, de nagyon fáj és vasárnap jól feldagadt.

Irina, akkor már Ti is teljes létszámban. :lol: Én is mostanában gondolkodtam azon, hogy meg kellene lepni a Kedvest egy könnyed hétvégével. Majd töröm még a buksimat, mert nem kellene, hogy nagyon sokba kerüljön.

Dettyk, de jó lehetett nektek is. :lol: Csini vagy. Milyen gyakran tornázol?

Irina, hogy haladsz a fogyival? Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy én is csatlakozom. 5-6 kilótól még meg kellene szabadulnom. Régebben vettem Cefamadart, most kezdetnek azt nyammogom.

Hú, meg kell néznem a tököt a sütőben. :arrow:
dmaggie

Na, készen is lett. :lol:

étvágy: Bercó is sokszor alig eszik, főleg hétvégén. Meg a szünetben is napokig azt sem tudtam, hogy min is él valójában. Olykor csipegetett valamit, de az sem volt sok. De igyekszem nem idegeskedni rajta, ha éhes, ha szüksége van rá, akkor majd úgyis enni fog. Mondjuk ő jó húsban van. 17 kiló vagy még több is, a centijét nem tudom.

Dóri, mi megmondtuk... Éljen, éljen, éljen!!!!!

Rugó Hugó :lol: :lol:

Kérdeztem egyébként a Kedvest a taliról. Eléggé elzárkózott az ötlet elől. :cry: De később hátha rá tudom venni. :wink: :lol:
dmaggie

Panndi, voltál uh-on????
dmaggie

Majd 25-én megyek csak :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: