Sziasztok!
Tegnap is sokat kellett itthonról melóznom, ma is 6 után értem haza, sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban jönni.
Köszi az UH dicséretet!! Benne van a telefonomban is, napközben néha előkapom nézegetni
És köszönöm az AFP-s és kiíratós válaszokat!!!! Tényleg nem értem, miért nem egyértelmű ez az éhgyomor dolog az AFP-vel kapcsolatban, orvosi oldalakon is sok helyen azt írják, éhgyomor, de Leo és a védőnéni is azt mondta, nem kell... A kiírásra is lehetne egy bevett protokoll.
Képzeljétek, mintha hirtelen elkezdett volna nőni a pocakom, ami két napja még rám jött, már nem tudom begombolni.
Kismamaövet Ti mennyiért láttatok? Brendonban 2600, de jó vastag és széles. Egy másik helyen 1900, de negyede akkora volt, és még az eladó is mondta, hogy el van szabva. Egyébként bosszantó, hogy egy vacak, szabás nélküli semmi ennyibe kerül... Anyut fűzöm, varrjon nekem.
Lina
Sajnálom a bárányhimlőt
Köszi a cukros kérdést, teljesen jó lett, de tudod, írtam, engem az inzulin érdekelt volna, mert a cukrom szerencsére régen is jó volt. Azt mondta most is a dokim, hogy a Merckformin nem károsítja a babát, viszont véd a terhességi cukorbetegségtől is. Ezért szedeti végig.
Már irtózom a holnapi vérvételes tömegtől

Miért csak egy nő veszi le az Izsákin???? Na, mindegy. Utána rohanok melóhelyre, esetleg 11 körül lenne egy félórám, ha pl. a könyvtár felé jársz egy kávét megihatnánk. Meddig leszel a fogdokinál?
Klarissza
Te merre laksz? Összehozhatnánk hármasban egy kméti találkozót
Hópihe
Örülök a jó eredményekhez!
Netty
Én is kb. 2,5 kilónál tartok. Bár lassan 3 lesz

Drukk az eredményekhez.
Bruni
Nagyon viccesek a srácok beköpései...
Csöppke
Értem, hogy le kellett foglalnod, és Te már rutinos anyuka is vagy, csak én nem merném. De tök jó konstrukció, hogy máskorra át lehet tenni, így már én is bátrabb lennék!
Gyakorlott anyucik! A pocak mely részén valószínűsíthető Ficánka megérzése? Köldök körül lehet???? Lehet, hogy őt éreztem??? Nem tudom eldönteni.