A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ok! Köszi :D

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Áron evett délután 150 ml barackot-banánnal, tettem bele 15gr Sinlac-ot, ez elég egy étkezés kiváltására?[/color]

dokink szerint így igen

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbabavi
Szuper a táblázat :lol: :lol: :lol: :lol:

Még azt lehetne beletenni, hogy mikor kezdődött meg a hozzátáplálás...

OK :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Látható a blogban lévő videó?[/color]

Áron ügyes!Tomi is lelkesen eszik kanállal.

táblicskó

evilany

most volt a híradóban, hogy rákkeltő a habtapi gyerekszőnyeg... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
gtunde75

Évi Zoé hozzátáplálása: 2010.12.06. még jó, hogy mindent dokumentálok... majdnem mindent...

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]m írta:gtunde75ost volt a híradóban, hogy rákkeltő a habtapi gyerekszőnyeg... :shock: :shock: :shock: :shock:

:?: :?: :?:

evilany

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]h írta:gtunde75ttp://tv2.hu/tenyek/cikk/mergezo-gyerekszonyeg

na neeeee :( :(

Ircsi?vélemény...?

evilany

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="gtunde75"]h írta:gtunde75ttp://tv2.hu/tenyek/cikk/mergezo-gyerekszonyeg

na neeeee :( :(

Ircsi?vélemény...?

Nekünk is van habtapink... eddig is tudta az ember, hogy vigyázni kell, hogy a gyerek ne egye meg a morzsáit...
Ha azt nézzük, mérgező a parketta nyalogatása is (lakk), a falról se jó, ha a meszet nyalja le...
A városi levegő mennyire káros a gyerek egészségére?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Akkor,nálatok marad...?

evilany

Évi
Hozzátáplálás: 6. hó betöltése után

Operált baba: szerencsére kicsi hiány volt a nyelőcsövén, csak elég rossz helyen (mediastinum).
Az alsó csonkot, a gyomorral mobilizálni lehetett és sikerült összevarrni a felső csonkkal. (ha nagyobb a hiány, akkor vastagbéllel lehet pótolni...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]A írta:evilanykkor,nálatok marad...?

Marad....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok

Jaj lányok katasztrófa volt az éjszakám komolyan mondom rosszabb volt mint a szülés ennyire görcsölni ááááá és a hab a tortán 3 szor kellet tusoljak és hazatolnom képzelhetitek fuuuu :(

szerintetek ilyenkor más lehet az anya tej ????

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

huzatoznom bocs :( olyan fáradt és gyenge vagyok :? :? :?

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc
Menses alatt megváltozhat az anyatej íze, csökkenhet a mennyisége...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Ircsi,és akkor tud majd enni a baba gond nélkül? Remélem helyrejön! Te intubáltad? :shock: mivel altattok ilyenkor? Pár napos babót...

Cicc,csodálkoztam is mit kellett még hazatolnod :lol:
Sajnálom,mondják is h.az első mensi nagyon gáz ilyenkor..én még nem tapasztaltam meg...az anyatej megváltozhat azt mondják de nem törvényszerű.

Vettünk tegnap a Jyskben a hálóba is bambuszszőnyegeket,ettől kedzve ott is gyerekjáték lesz a takarítás. (a rongyszőnyeget nehezebb porszívózni,és én most szinte minden nap porszívózok,így könnyű lesz)és szép is.Ráadásul 1800 ft volt db-ja(160*67 cm)3-at vettünk az ágy köré,rongyszőnyeg is annyi volt.Ki lett festve a leendő gyerekszoba is végre.Túl vagyok a porszívózáson,2 mosáson,Tomival már játszottunk egy nagyot,már egész elvan hason! A tükör jó móka neki,örülök h.eszembe jutott behozni az előszobából :) Nem kakilt már 3.napja,így az éjszaka kis hasfájással volt tarkítva. Adtam neki kamillateát de nemigen kell neki...Most sétálnak apával,né meg az ebédet csinálom(lecsó tarhonyáshús,desszertnek keverős puncspuding piskótával :))

evilany

Ezen filózok,menjünk-e...
http://www.pecsiuszoiskola.hu/index.php ... &Itemid=67
(na persze én nem megyek be a medencébe,mert kijön a víz,mondjuk az apjával menne :)

Kép

Hullámban,napijegy 1500,4 alk.bérlet 5500.
Lehet jót tenne neki,és a vízzel is megbarátkozna.

evilany

Menses
Nem biztos, hogy gáz... :wink:
Nekem szülés után alig 6 héttel megjött, és azóta is rendszeresen... pedig szoptatok szinte folyamatosan... max. 4 óra szopiszünet van...

Évi
Babát már intubálták a koraszülött osztályon... (nasalisan aránylag egyszerű)
Törpöket egyszerű altatni... tubus be...(ha nincs intubálva, akkor egy kis Dormicummal elszunnyasztani)... gép rá... Sevorane feltekerni... aztán még relaxáns+fentanyl...
Annyi a másabb, hogy aránylag nagyobb adag gyógyszereket igényelnek a gyorsabb anyagcseréjük miatt.
Gyereksebészeten, meg ügyeletben sok picurt altattam...(csak a lelkem omlott sokszor össze :oops: :cry: )
Elvileg nem lesz gond, fog tudni enni... azon kell még izgulni, hogy az anasztomózis most tartson, gyógyuljon meg... és a későbbiekben a heg ne zsugorodjon jelentősen (ne okozzon szűkületet)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]E írta:evilanyzen filózok,menjünk-e...
http://www.pecsiuszoiskola.hu/index.php ... &Itemid=67
(na persze én nem megyek be a medencébe,mert kijön a víz,mondjuk az apjával menne :)

Kép

Hullámban,napijegy 1500,4 alk.bérlet 5500.
Lehet jót tenne neki,és a vízzel is megbarátkozna.

Enyém gyerek vizicsibe :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ebéd után észrevette a pudingostálamat...na...az kellett neki,de annyira ám,hogy ha elvettem,iszonyú sírásba kezdett :) simogatta,majd kóstolgatta a tálat(a pudingot kiettem már és ki is töröltem a szélét) nyúlkált bele,húzkodta:)
Kép

evilany

sziasztok!

Dia Zoé is kb ennyi gyümit eszik uzsira, de én nem teszek bele Sinlac-ot... az gáz?
én úgy tudom 150 gr egy baba adagja gyümiből, zöldségből, de nyilván ez egyéni! étvágyfüggő!

Évi gyerek az usziban sztem csak jó lehet! én is szerettem volna nagyon babaúszásra vinni, de ez nekünk pillanatnyilag nem fér bele sajnos... :( hát ez van, majd nyáron a strandon...
kíváncsi leszek a babaszobára nagyon! biztos szép lesz!

a legújabb műsor: Zoé annyira ráharap a saját ujjára, hogy a fájdalomtól keserves sírásra fakad!
:shock: :D

Kép
gtunde75

"14. A legújabb ajánlás szerint a glutént minél hamarabb a 4-7 hó között be kell vezetni, az anyatej védőhatása miatt. A legtöbb cikk még a régi ajánlásokat tartalmazza, ne higgy nekik. Most az az álláspont, hogy a 8. hónap előtt mindenképpen be kell vezetni a glutént, a lényeg, hogy még kapjon anyatejet. Mert így csökken a cukorbetegség, a lisztérzékenység és a búzaallergia kockázata." - http://www.dokimami.hu/2010/07/28/csecs ... #more-1803

amugy a 6 hónapos kortól adható nestle rizspép tartalmaz már glutént

most csak ennyi Barbcsi cikk köszi, végre valami "újabb/frissebb" cikk.

Amúgy mi is kóstoljuk nagy szeretettel a rizspépet, de csak kóstolni fogjuk vagy 2 hétig aztán növelem az adagot. Tejcsi ismét kevés volt, de mintha megint elég lenne, bár éjjel is eszünk.

na nyafi van majd még reagálok késöbb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2011.01.16 20:07-kor.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok,

rég nem voltam, ritkán jutok ide.

Csillag,
sajnálom ezt a sok rosszat ami veletek van. Lehet, hogy a különélés nyugalmat hozna neked, mert ez a folyamatos őrlődés nagyon nem tesz jót senkinek se! Sokat gondolok rátok mennek az energiák!!!!!

Ircsi,
nagyon édes Katus ahogy falatozik. Enyém gyerek cicin kívül még mindig nem evett mást, de nem is nagyon próbálkoztam bevallom. A kisbabák altatásáról írtakon összefacsarodott a szívem... :( :(

Évi,
jó a táblicsku, egy pici módosítást szeretnék kérni:
3700 gr, és 56 cm volt a legényke, amúgy minden más stimmel, köszi :) :) . Ja forgás 2010 november közepén hasról hátra, de azóta nem annyira aktív, na sebaj majd csak beindul... pudingos tál :D :D

Cicc,
szegénykém, elég brutálul jött meg neked. Nekem is 1 hete fájdogál a cicim, lehet, hogy meg fog jönni??

Rákszűrésre én is tervezek menni februárban, kb. akkor lesz 1,5 éve, hogy voltam utoljára. Ti már voltatok?

mennem kell, igyekszem sűrűbben jönni!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jajj,kicsit nosztalgiáztam,g-n jártam,néztem a nagy pocakokat,milyen hihetetlen és a kis újszülötteinket(sajna új képek nemigen kerülnek fel)mennyit változtak,te jó ég...sok képtől a "hideg rázott"jó értelemben pl Cicc neked gyönyörű az a képed amikor közvetlen szülés után a hasadra teszik Bencét!!!Ebbe beleborzongtam!!(sajna nekem kimaradt) emlékszem mikor hívtál a kórházból,milyen boldog voltál...nahát...fura így visszaemlékezni!

Sucer,javítottam,nem tudom mit írtam összevissza :lol:

Csillag? Napsi?

Melisch hogy kezded a rizspépet? 1 nap 1 kanál,2.nap 2-3,vagy hogyan?

A Sinlacot Tomi imádja,teszek fel videot a blogba róla

evilany

[quote="melisch"]& írta:melischquot;14. A legújabb ajánlás szerint a glutént minél hamarabb a 4-7 hó között be kell vezetni, az anyatej védőhatása miatt. A legtöbb cikk még a régi ajánlásokat tartalmazza, ne higgy nekik. Most az az álláspont, hogy a 8. hónap előtt mindenképpen be kell vezetni a glutént, a lényeg, hogy még kapjon anyatejet. Mert így csökken a cukorbetegség, a lisztérzékenység és a búzaallergia kockázata." - https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=27850

amugy a 6 hónapos kortól adható nestle rizspép tartalmaz már glutént

most csak ennyi Barbcsi cikk köszi, végre valami "újabb/frissebb" cikk.

Amúgy mi is kóstoljuk nagy szeretettel a rizspépet, de csak kóstolni fogjuk vagy 2 hétig aztán növelem az adagot. Tejcsi ismét kevés volt, de mintha megint elég lenne, bár éjjel is eszünk.

A linknél a topikunk jön be :wink:

A rizspép az gluténmentes...
http://www.nestle.hu/baba/termekkat2.aspx

Chloe ma gabonapelyhes alma bébiételt kapott... elnyammogott egy fél üvegnyit... a másik felét megkapja holnap... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]E írta:evilanybéd után észrevette a pudingostálamat...na...az kellett neki,de annyira ám,hogy ha elvettem,iszonyú sírásba kezdett :) simogatta,majd kóstolgatta a tálat(a pudingot kiettem már és ki is töröltem a szélét) nyúlkált bele,húzkodta:)
Kép

Tomi tudja, hogy mi a jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Én adok annyit, amennyit megeszik Chloe... :wink:

Megmutattam Áron és Tomi evős videoját Chloenak... lássa, hogy a nála kisebbek hogyan esznek :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szisztok!
Nagyon aranyosak a videók. :lol:
Én még nem csináltam evés közben, de holnap ha, nem felejtem el csinálok egyet. :oops:

Évi, szuper a táblázat.
Nekem normál szülés volt.
Forgás: november vége
Hozzátápi: 4,5 hónaposan sinlac más még nem volt, jövő héten kezdünk csak
Hátról hasra: január 5.
Hasról hátra: ma, de szerintem az véletlen volt
Mintababa

Barbcsi, sajnálom a lábad. Remélem nem lesz már vele semmi gond. Drukkolok!

Dia, utólag is Boldog Szülinapot Bencének!

Én is szeretném vinni úszni. Most hétvégén ugye megyünk wellness hétvégére, ha ott tetszik neki, akkor irány itthon is a babaúszás! :)

Ma voltunk sétálni a Normafánál. Nagyon szép idő volt, majd beültünk egy étterembe. Lili drágám pont ahogyan beléptünk fel is ébredt. Kivettem és játszott a kezemben, majd adtam neki enni. Mikor visszaraktam nem akart megmaradni a kocsiban. Folyamatosan forogni akart, de hát kicsi volt a neki hely így balhézott. Már látom mi lesz, ha majd mászni akar. Azt is nehezen fogja megérteni, hogy éppen ott nem lehet. :?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

:oops: :oops: kijavítottam dokimami-s, még régen olvastam tán Évi linkelt be valami mást onnan

Ircsi rizspép 6 hónapos kortól nem gluténmentes, nézd hiányzik az első sorból a lila kocka :wink: Itt pl banános nincs forgalomba hanem sárgarépás és szentjánoskenyeres 4 hónaposoknak

Dia én sem jutottam oda, hogy írjak sokBOLDOG SZÜLINAPOT Bencének

Enyém lány még mosolyog éjjel csak 4-7-ig volt fent :twisted: aztán aludtunk mi fél 12-ig ő 1 óráig, majd délután 4-6-ig. Kíváncsi vagyok mikor fekszik le olyan mint a duracell nyuszi most

Csillagom én is sajnálom ami veletek történik sajnos ennél okosabbat/jobbat, mint a többiek írtak én sem tudok. Kitartást és drukkolok neked.

Tunde Zoé :lol: :lol: én is kiváncsi vagyok, mikor történik meg, mert a mi ujjunkat úgy meg tudja harapni, hogy felordítunk ha nem figyelünk mikor elkapja.

Cicit is szokta már kóstolni :twisted: :twisted: :x húzni elfele ha valamit észlel. Néha kész kin az etetés. Férjem mondja ha később is így fog enni, nem kell félni, hogy elhízik.

Évilány mi tényleg csak kóstolunk (ma nem, mert későn kelt a kis Bestia) 2 nap adtam neki. Első nap evett 2 kiskanál hegyével, második nap 3 kiskanál hegyével. Egy kiskanálnyi port kevertem ki anyatejjel. Második nap azért lett 3 kiskanál hegynyi, mert mikor a második után oda akartam neki adni rágni a kiskanalat olyan édesen nyitotta a száját, hogy még kér :lol: De több már nem is volt kikavarva. Azonban tegnap délután elég sok almalevét+reszelt almát evett meg. Véletlenül nem néztem, hogy lassan evés idő van és követelte sírva. Azt gondoltam ízlik neki aztán láttam jé lehet éhes, na akkor megszoptattam. Úgy gondoltam olyan február elején kezdem délelőtt komolyabban kezdeni neki a pépet adni. Én pl 6 hónaposan eldöntöttem, hogy többet tejet nem eszem és hiába volt anyának teje éjjel sem ettem már meg. Félek nehogy valami hasonlót csináljon Petra is ha korán kap egyebet is.

Na mennem kell apa készíti a vizet fürdetni aztán ha esetleg elalszik még jövök :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch én meg pont fordítva, azt akarom h.Tomi ismerje az ízeket és szívesen egyen kanállal mire a szopival leállunk,akár ezért akár azért.Ez eddig úgy tűnik menni is fog,élvezi a kanalazást,de a cicit is imádja,ráveti magát bármikor :)
Jó gyerek,már alszik :) Nem semmi Petra meddig fent van...
Nézem mindig a képeitek ,jók :)

Ircsi,mármint rizspépet adsz?

Woody várom a videot :wink: képek...?

tábla

evilany

Sziasztok

Pécsieknek
Mares üzemi ne hozzatok semmit a talira, mert elhozza ami maradt, mert ők nem esznek, nem isznak olyanokat!

Bocs,hulla vagyok, így most csak ennyi!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

tényleg, a tali hol lesz?

Kép
gtunde75

Na jelentem Petra egyenlőre alszik, tegnap is fél 12 körül ébredt először majd hajnali 4-kor. Apa egyedül akarta fürdetni, mert én innen nem léptem le :oops: Persze mire elküldtem már hallom b... meg..na mi van? Hát habfürdő helyet jó nagy adag testápolót nyomott a vízbe :lol: :lol: :lol: , viz persze nem volt valami meleg így nem kockáztattuk kicserélni (apa elpancsolta előtte). Na már be se kellett kenni a kisasszonyt :wink:

Évi mi is éppen azért kóstoltatok, hogy ne legyen gond és tudjam mi az amit nem szeret. De nem adok neki sokat. Pépet is vettem 2-t egy simát és egy sárgarépás változatot, mivel most a piacon nem nagyon lehet sárgarépát venni - meg voltak fagyva.
Petrának 2x adtam sárgarépa levet is, nem díjazta. Éppen ezért vettem sima pépet is, de csak a sárgarépásból evett. Aztán majd lehet kezdek neki kóstolásként valami zöldséget is.

Képek köszi, gmailre teszek sokszor, mert ott anya is látja.

Jövő héttől egy ideig nem leszek, gyors döntésre jutottunk és kedden megyünk pár napra öcsémékhez Szerda este döntöttük el és az volt férjem feltétele, h visz minket is ha addig lesz útlevele Manókának (ideiglenes, 1 évig érvényes, útlevél 1 nap alatt lett kész - másik 15-30 munkanap itt nálunk). Addig ide a házba apa jön és ha minden jó lesz megyünk vele egy hétre anyukámékhoz.
Tehát Petra hozzátáplálását lehet leállítom de lehet anya jobban fogja erőltetni.

Mondjuk igaz ami igaz tejcsi kevesebb, de ismét legtöbbször elég neki 1 cici - reggel már nem tejes a pizsama mint régen, nappal meg már több mint 1 hónapja nem lettem tejes.

Woddy Lili kis izgő mozgó már most

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Szilvás, bocs :oops: nem tudom, miért hittem, hogy nem vagy képben.

Álmok: nagy csörgők és cicik :lol: :lol: :lol:

Ircsi, Katusnak csillagszemei vannak!

Évilány, próbáltam megfigyelni, hogy miből adódhat, hogy különbözőnek érzem B. és K. 5 hónapos beszédét. Talán abból, hogy Bálint jobban variálja a szövegét (kettős hangzókat gyakrabban használ /sz, ty, ny, cs/, hosszabban ejt hangzókat) és néha tökre olyan, mintha utánozna. Ja, és az esetek 80%-ában szopi közben elkezdi megmagyarázni nekem, hogy akkor ő most kakilni fog :)

Leragad a szemem, jó éjt!

Köszi mindenkinek az mnyp-s gondolatokat.

Lyukas fog: nem tud még Kristóf egyedül rendesen fogat mosni, ez tény. De a lyukak az alsó őrlőfogak közepén vannak, tehát nem nehezen hozzáférhető helyen. Nyilván genetika is, de én akkor sem állhatok úgy hozzá, hogy "úgyis mindegy".

És lehet, hogy alaptalanul, de tartok más komolyabb betegségektől, amit a túlzott cukorfogyasztás okozhat. Utánaolvasgattam, és azt gondolom, hogy azzal teszek jót a gyerekemnek, ha csak időnként engedem, hogy ebéd után édességgel kínálják, majd uzsonnára szörpis rizskókot egyen dvd-nézés közben, majd vacsora előtt lekváros piskótát/almás pitét fogyasszon.

bekri

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Meliscch
De az már nem rízspép... hanem egyéb gabonát is tartalmaz :wink:
Éjszaka szórakoztatni kell Petrát? :roll:

Évi
Nem csak rízspépet kap Chloe.
Ilyent evett...
Kép

Bekri
Étkezés: ésszel, normális keretek között... kapjon időnként valami édességet, de ne az legyen a főétkezés... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Tündi,Clarikáékhoz megyünk.

Ircsi és ez ízlett neki?

Clarika,sehol nem kapom a szokott hennás színezőm,mit vegyek helyette S.O.S ami be fogja majd a hajam szerinted?? Holnapra kéne.. :roll:
ezt szoktam venni:
http://www.bio-herb.hu/node/31

Melisch,éjjel nekem sincs már feszülő,csöpögő cici,de lehet csak beállt a kereslet kínálat. Nappal sose csöpög szintén,csak szopi közben a másik oldali.Viszont pár napja olyan erővel kap rá és szívja,hogy tökre fáj mindkettő :?

evilany

Jó reggelt!

Habtapi: :shock: Nálunk nincsen, csak egy kis kocka, Bence előszeretettel rágta.....

Cicc sajnálom a rossz éjszakát meg a mensit is. Nekem is többször el kellett olvasnom, hogy ugyan mit toltál haza :lol:

Mensi nekem múlt héten jött meg. Tekinthetjük elsőnek, mert a szülés utáni 4. héten volt meg, azóta nem. Nem mondom, megéreztem, de annyira nagyon gáz nem volt.

Évi pudingos tál :lol: Tomi is tudja mi a jó :D

Ircsi szegény picike, remélem hamarosan rendbe jön.

Tünde nem gáz, ha nem teszel bele Sinlacot. Én is csak azért szoktam, hogy fogyjon. De pl tegnap nem tettem sem a kajába, sem a gyümölcsbe. A fagyasztott anyatejbe fogom beletenni valamennyit javít az ízén...

Sucer gondolom sűrű napjaitok vannak. Olivér hogy viselkedik éjjel?

Woody köszi Bence nevében is.

Melisch neked is köszi. Nem hiszem, hogy Petra majd azért nem fogja elfogadni a tejet, mert hamarabb kapott mást is. De úgy csináld ahogy Te szeretnéd!
De jó, mentek tesódékhoz :D

Clárika: boldog névnapot párodnak! :wink:

Bekri te mosod Kristóf fogát?

Mentem dolgomra, mert G. itt nyüzsög, kell a gép neki....

királylány

Ilyen lett a gyerekszoba fal,nappali fénynél szép napsárga:

Kép

Súlymérés: (mekkora már Tomi...mindig rácsodálkozok az apja karjában,azelőtt elfért egy karján)

Kép

evilany

..és ő volt a pocakodban. Szoktam rácsodálkozni én is.

Mensi nuku. 6 hetente kell ell-re járnom és csináltak rákszűrést.

Évi! Tomi üzije átadva.
szilvi35

sziasztok!

Évi mikor fog Tomika először az új szobában aludni?

mensi: nekem is a múlt héten volt meg... előtte ugye mindig gyógyszer mellett..., csekély mennyiség volt hosszú évekig... ezért most igencsak rácsodálkoztam...

Kép
gtunde75

Sziasztok!!!

Évi: Milyen cukker Tomika, ahogy fogja a tálat :)

Mérgező szőnyeg: én is hallottam a híradóban, ki is akadtam!

Meg bakker, kellett nekem este bekapcsolni a tv-t... nézni a naplót, először a kislánykán sírtam, akinek máj kell mert a ...... 19 éves "értelmes " anyuka ivott+dohányzott.... aztán jött a srác, akinek szalagavató tánc gyakorlása közben kiment a térde, majd a 3 fiatal lány....ááááá... emberek, és még azt mondják, hogy a terhesség alatt érzékeny az ember... hát én bármikor tudok sírni :) most is reggel csak úgy szorítottam a drágámat és kívántam hogy neki soha semmi baja ne legyen..

Akik fordulgatnak, azoknak gratula!!! :) én is várom, hogy produkáljon Gergő :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok
Gyorsan megnéztem a videókat (telón azt nem tudom), mert sikerült bekapcsolni a laptopot :) (rendeltem hozzá új adaptert-elméletileg holnap megjön)
Iszonyat döbbenet számomra, hogy milyen ügyesen esznek a fiatalok :)
Én próbálkozok úgy kb 2-3 naponta, hátha de különbnél különb képeket vág rá Réka.... :?

Évi
Most passzolom a kérdést, nekem úgy tanították, hogy a hennát csak a henna fogja be.....
S így van fordítva is!
Megmondom őszintén, én hennával még nem dolgoztam, így tapasztalatot írni nem tudok, csak a tankönyvekre tudok hagyatkozni.

No továbbállok, kissé hisztis a lányzóm ma... :?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tünde,majd ha nem kell hozzá 2,3x kelni...szóval,még kivárunk,most így a külön alvással(ő hálóban mi a nappaliban) Most az ott félig étkező félig gyerekszoba már :)

Clari,mit szólsz a habtapihoz? :evil: :evil:

evilany

Sziasztok!

Próbálok reagálni bár elég sok a fejlemény vagy én vagyok ritkábban :oops:

Ircsi Katus cuki az amit felraktál bébikaját valyon itt is kapható a dm-ben mivel Lili tejérzékeny vagyis felömlött a tejtől,így olyat nem kap amiben tejfehérje van,ez a bébiétel nem tartalmaz??

Dia Áron még mindig a régi jó gyerek nagyobbacskádnak meg így utólag is boldogat!!!

Tiva cuki nagy baba!!

Barbcsi sajnálom a térded gyógyulást neked!!

Évi micsoda új dolgok tök jó lesz Tominak majd a külön szoba!!És tudja mi a jó!!!

Csillag nagyon sajnálak,gyere sűrveben és vigyázz magatokra!!!

Mares sírás rám is rámtör néhányszor talán nem ok nélkül!!Gergő hamarosan forogni is fog!!!

:lol:

Velünk annyi hogy Lili vashiányos,kapot multivitamint és nem eszi meg most cseppet fog kapni,a másik az dolog az egyik fehérvérsejtje nagyon alacsony a másik magas,vagy mi áááá nem értem idegesít,doki szerint valami vírus fertőzés lehet,de nem tudja mitől hisz semmi baja látszólag,torka tüdeje tiszta,nem tudom!IRCSI:majd ha nem gond és lesz időm bemásolnám a véreredményt neked priviben,nem értek hozzá!!!
Mensi nekem megjött szedtem fogamzásgátlót,azt abba hagytam mert volt hogy elfelejtettem bevenni :oops: :oops: nah ez csinált egy olyan hormon zavart hogy szinte mindig megvan,szuper mondhatnám,szülősznőm tanácsolta várjak majd helyre áll magától!!Lili este nyügi volt hasa 3 nap nem kakált ma kap egy fél glicerines kúpot segítek neki nem szenvesztem tovább,valószínü amit lenyelt vastablettát megfogta a hasát.Most alszik már fél tíz óta,soha nem szokott ennyit aludni max 20 percet...nappal

Kép
bévi

Kép
Nagyon imádom!!!!

Kép
Huncutka!!!

Kép
bévi

Tina neked meg hatalmas GRATULÁCIÓ és minden jót vigyázz magatokra nagyon!!!!

Kép
bévi

Évi

Habtapi:
igazából csak nem eszi meg a gyerek....
Ha netán mégis megkóstolja, remélem nem lesz a kedvenc eledele, hogy rendszeres fogyasztója legyen :D
Egy falattól, meg csak nem lesz baja.....
Így nézve az egész környezet rákkeltő.
Én nem tulajdonítok jelentőséget neki.

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: