A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

csend van, huh el sem hiszem, nagyon brutál napom volt ma, apa tárgyalt előbb jött csak haza, Liza azért sírt ha Marcival foglalkoztam, Marci azért üvöltött ha Lizát etettem, még mindig remegek, annyira felhúztak, persze ebből semmit nem érzékeltek, de most nagyon le kell nyugodnom, aztán nekiállok tételeket gyártani és tanulni hétfő hajnalig.
apa-Marci-Liza holnap este jönnek haza anyóséktól :-) előbb indultak, gondolom 8-ra érnek le

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

ja és most nézem árvíz van/lesz, ergo hétfő hajnalban eldobom Marcit bölcsibe és még azt is be kell kalkulálnom hogy alsó rakpart nem járható, ÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted: 9-kor kezdődik a vizsgám, na nem stresszelem magam
cupp Mindenkinek

kubuspace

Kubu:
Nyugica! Most csak a tanulásra koncentrálj, aztán sorjában úgyis megtalálod a "problémák" megoldásához az utat.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
cupp, igazad van, csak én mint nagy gyerek nem tudom felfogni miért kell azért üvölteni mert valamit asap akarunk :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Sajti: tündér vagy,köszönöm!!! :D
próbáltam megkeresni az oldalt,de valahogy a gépem már nem emlékezett,melyik oldalakat látogattam :D

úgy emlékszem dícsérted ezt a sajtot,úgyhogy szerintem nekiállok!! :)
azaz majd holnap... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja,amúgy rosszabb a helyzet: nem én vágtam le a copfom,hanem a párom! :lol: :lol: :lol: :lol:
így még rendesen igazításra szorulok :D
Vendég

Macs,

rengeteget gondoltam tegnap Rátok, sok erőt kívánok!

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap átadta egy pasas a helyet a villamoson!!! Nézegette egy ideig a kabátomat, aztán felállt, én meg gyorsan elővettem egy kismama magazint, hogy megnyugodjon, jól látta…
Aztán a villamoson odajött egy anyuka, hogy üljek le, de csak 2 megállót mentem. Ezek szerint már látszik kabátban is :) Persze a kis gimnazisták nem fogják reggelente átadni a villamoson, múltkor felszállt egy fiatal lány, az egyik lábán a combjától végig egy külső merevítő volt és egyik sem állt fel…
Már elég jól állok a beszerzésekkel, tegnap megvettük a kókuszmatracot, ez lett végül szerintem nagyon jó áron:
http://babyfun.axiomarket.hu/item/bebi- ... rendelheto
Ma az Ikeában megvettem a felhős baldachint, meg a sima fehér rácsvédőt (azt, amelyik Andi szerint nem túl dekoratív :), de tényleg nem az, majd kidekorálom), meg ilyen takarót:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30164764
Ja, meg lepedőt is, az is az Ikeában a legolcsóbb szerintem, máshol a sima (nem gumis) 1 db volt 1200 körül, itt meg a kettő:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50113938
Körbenéztem az Auchanban is, ott is volt kókuszmatrac 6000-ért.
Néztem kiskádat is, volt 1300-ért piskóta kád, de a kisebb fajta, talán 86 centis, nem tudom, az elég-e… Vagy jobb az anatómiai?
Ott találtam meg a szobába illő pelenkázólapot is, pont olyan báránykás, amit szerettem volna. De 3-4 centivel hosszabb, mint kéne, így nem mertem megvenni, hogy gáz, ha előre lelóg, de most elbizonytalanodtam…
A Tetra pelenka árán megdöbbentem, barátnőm szerint kell belőle vagy 20 darab, hát az jópár ezer…

Béku
Na akkor a nem teljesen dönthető kocsi leszavazva…
Mégiscsak kell az a mózes!
Gázráfizetést nagyon sajnálom, nem fair, hogy ti fizetitek!
Remélem a házat el tudjátok adni, bonyolult helyzet, de az lenne a legtisztább.

kubu
Nagyon ügyes vagy, gratula a sikeres vizsgához!!!
Köszi a pelus-infot!

Judit
Hú, jó sok ember van alattad…
Jól hangzik ez az új védőnő!
Én is a szülés napjától veszem igénybe a tgyást.
Most még a jó fej HR-es hétvégén kitalálja nekem, addig hogy járok a legjobban cafeteria és táppénz-szabadság ügyben.
Hű, nagyon tetszik ez a dekor, állat lesz a babaszoba!!!
Ezt egy magánember csinálja, vagy valamelyik cég?

Andi
Még épp időben léptél le a cégtől, amilyen fejetlenség van most ott…

Ann
Nagyon guszta ez a tejpite…
Én Süssina port keverek Glucononnal, a lisztet meg keverem TK liszttel, aztán kiszámolom, milyen pici az a szelet, amit ehetek a sütiből :(

mieza
Mondtam itthon ezt a férjes felkészítőt, de enyém férj nem fél… Hát majd meglátjuk, ha közeledik a kiírt dátum :)
Férjed szerint vicces lesz a szülés??? Miket mondhattak neki? :)
Küldesz elérhetőséget a fotós barátnőhöz?

Zsuzsó
Jaaaaj, sajnálom ezt a hülye cukrot, hátha Andinak lesz ideje és csak a munkahelyi stressz miatt lett rosszabb….
Én is szenvedtem a frontok miatt a héten.

Kép Kép
estrella22

jaj kezdek elbizonytalanodni, talán nagy bátorság ez az egész vagy inkább merészség, meglátjuk, inkább ülnék fel egy vonatra és mennék kicsi családom után :-)

mondhatok dolgokat, ugye nem baj ha okoskodok ?

Estrella,
említed a pelust, nekem összesen (most elmentem és megszámoltam) 12 db pelusom van, de az igazat megvallva ha 6 db-ot használok akkor sokat mondok, mert mire annyit elhasználok addigra kb. a mosógép is megtelik másból :-) deeeee én használok helyette mást, mármint olyat hogy volt korábban néhány pelenkám amit egy varrónő 4-be vágott és akkor kaptam belőle picikéket, ez nekem részben azért is jó mert kisebb helyet foglal utazásnál, illetve etetésnél ha cumisüvegezek......

ja még pelenkaalátét, van szép mintás is, de pelenkadiszkontokban lehet sokkal kedvezőbb áron is kapni, illetve gyogyóban is totál szín és mintamentes (én azt használom)....

brutál mi pénzek mennek el..... :lol:

kubuspace

Jó reggelt! :)
Kép

Estrella:
:lol: A kismama újság előkapásán nagyot nevettem! No, de végre egy férfi, aztán egy hölgy is aki udvarias volt! Hát, némelyik fiatal tényleg bunyevác tud lenni. Nem vagyok híve, hogy más helyett nyissam ki a számat, azért ritkán csinálok ilyet, ha nagyon kinyílik a bicska a zsebemben, megkérem vmelyiket, hogy adja át a helyét annak, akinek épp jobb lenne ülve.
Kókuszmatrac szuper, nem is tudtam, hogy ilyen egyszerű tisztítani.
A pléd cuki, jó vidám sárga színe van és nagyon olcsó! Ügyes vagy, a lepedőket is klasszul megvetted. Kádügyileg majd segítenek az anyucik.
A Tetra pelus az a hagyományos textilt jelenti? Ikejában van 70,-Ft/db áron fehér frottír kéztörlő, én majd - ha végre ott tartok majd egyszer - abból is be fogok szerezni párat, szerintem büfiztetéshez jó lesz.

Kubu:
Elhiszem, hogy most picit parázol, de ne fossáá máááá, eddig is sikerültek a vizsgák, most is szuper leszel! :)

Béku:
Akkor most vállig érőd van?

Pá Drágáim!
sajt@

Ikejában van 3 db-os peluscsomag, olyan 800-900,-Ft-ért, én már vettem kettőt (egy csajos és egy pasis színűt) is, annyira cukik. 2db mintás-színes és 1 db fehér van benne. A piros-fehér csíkosra azt mondta a Zuram, hogy árpádsávos pelenka. :) A feje alá szokta tenni éccaka (főleg nyáron), ha izzad, v. picit folyna a nyála ( :lol: tisztára, mint a babák! ), akkor ne a párnahuzatot fogja be, amit sokkal nehezebb utána szépre mosni.

Csajok én már megint olyat álmodtam! :shock:
Miezával vhová elutaztunk, ahol élő vizákat néztünk (akár egy vízi állatkertben) és azok meg akartak minket ebédelni, folyton kiugráltak a medencéjükből. Közben igyekeztünk be a kórházba, mert rájött a szülés. Kalandosan beértünk, addigra ott volt a férje is, én hazamentem izgulni. Nemsokára vmelyik fórumos csaj becsöngetett, hogy megszületett Albert 1900grammal, én csak tátottam a számat, hogy az meg hogy lehet? Aztán nagy nevetve mondja, hogy csak viccelt és 3920g-mal született meg a kis drága, nagyon jól vannak.
Annyira intenzív volt az álmom, hogy reggel félálomban is azon agyaltam, hogy még nincs is febr. 10-e, se 01-e, akkor miért született meg már a baba?! Viszont olyan jó érzéssel ébredtem velük kapcsolatban... :)

Nekem meg úgy néz ki, hogy bládi be fog indulni, nesze spontán! :? Viszont Eszter, nemsokára akkor mi is szúrunk!!! Készítem a buxtárcám.

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajnos a teszt csont nega lett ahogy éreztem... :( :( :( letörtem mint a bili füle!

Csajok!
Utrot abbahagyom nem?hogy megjöjjön,sokára jön meg ezután?
vikus82

Vikus:
Hatalmas ölelés neked és léleksimi! :cry:
Jól sírd ki magad, vagy amit szeretnél, csak ne rekedjen benn a szomorúság és a csalódottság, elkeseredettség... Pár nap és picit jobb lesz...
Egyébként most kellett tesztelned?
Azért én még reménykedem, hátha csak nem mutatja ki a teszt. Milyet vettél? Mikor kell visszamenned a BMC-be tesztelni?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!
Nagyon köszönöm Drága vagy!
a DM-ben vettem One step-et!
húú,azt mondta Sz,h a menstruáció 2-3-4napján menjek vissza!
de,h az utroról mit mondott azt elfelejtttem!
most ilyenkor megint kezdik a stimut?
köszi
vikus82

Sajti, Vikus!
Sajnálom! :(
Bármelyikőtöktől szívesen átvállalom Blody-t!!! Én már második napja noszogatom, hogy jöjjön már, mert ilyenkor szokott!!!!
És nyugodtabb lenék, ha minden rend szerint menne...nehogy "túl későn" jöjjön meg!!! Mert akkor maratoni szurizásunk lesz megint... :?
Küldjétek át hozzám, én bevállalom mindkettőtökét!!!

holnap jövök...most rohannom kell :?

puszi

eszter82
Budapest

Eszter!
nekem nem jött meg,de kicsit küldök át,h induljon a banzáj!
vikus82

Húú tényleg nekem is megjöhetni,h újra kezdük,sokára jön meg miután leálltam az utróval?vagy már kérdeztem?bocsánat :?
vikus82

Vikus:
Nemtom... Nekem anno utro mellett is simán megjött, én akkor hagytam abba. Nem emlékszem, bocsi... :oops: neked ez most terminált volt, vagy inszem?
Vmi szünetet is kell tartani két támogatott eksön között, de nemtom ez most hány hónap. Nagyon régen nem kellett szünetelni, aztán jött az 1 hónap, most meg vmi 3 hónapos pihiről is hallottam...
Szerintem, ha nem jön meg hétfőig, akkor hívd fe az ügynöködet és kérdezz rá ezekre.

Eszter:
Én átadtam volna Mérikét szívesen, de ha már itt van... :?
Szurkolok, hogy neked is kopogtasson az ikre. :wink:

Ha ma rendesen becsekkol, akkor hétfőn én is BMC-be. Jön vki?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.01.16 09:38-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Vikus:
Arra gondoltam, a tábli varázsereje hátha segítene, ha szeretnél felkerülni, írd meg priv az adatokat. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!
még csak a 30.napon vagyok várjak még?35.napig?addig teszem az utrót!
terminált volt,mer jan 1-én lett volna az imszem!remélem nem kell szünetet tartani!
ha holnap csörgök a BMC.be kérjem Sz-t?
vikus82

Hahó!

Sajtikám: lapalja, laptetű: dupla szerencse, ez tudod mit jelent?

Estrella: remek vásárlás volt a tegnapi, csak igy tovább!
Tudud mennyi volt régen a pelenka: 14 Ft/db. Akkor emelték 3x-ára, mikor én voltam terhes. Első vásárlásom 40 db volt. Neked tényleg nem fog kelleni sok, ha eldobható megy alá. Amugy vatera-n tudsz nézni, átvenni épp Hüvi-ben lehet, elég normális áron van.
Kád ügyben a lányok biztos segítenek neked. Arra gondolj viszont, hol fogod fürdetni és utána ellátni, netán kádállvány nem kell???? Vatera-n ezek is vannak elfogadható áron.

Kubu: most csak tanulj!

Vikus: léleksimi!

Jaj lányok: amit ma az origo-n láttam, számomra sokkoló. Ha látjátok ezért is mondom, kis gyerek kis gond,nagy pedig sokkal nagyobb.
Megfogadtam nem irok báránykának, de a linket csak elküldtem neki, miért is óvtam, féltettem és teszem ma is annyira, de csak reménykedni tudok.

üdv kispatak
Vendég

Vikus:
P.nagolyózz addig serintem,holnap pedig kérd Sz ügynököt.

Kispatak:
Remélem a duplát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vikus: szerintem is várj még!

amúgy nekem Mary másnap megjött,ahogy az utrót (akkor már Crinone-t) abbahagytam!
Vendég

Kád ügyben én pl. vagy a pocdakfürdőt választom,ami nagyon tetszik,vagy kádra helyezhető,leereszthetős babakádat,hogy ne kelljen az állványra felcipelnem,meg onnan le... :)
Vendég

Én ezt a kádat néztem ki, elég sok helyet foglal, de nagyon praktikus. Mivel nekünk a tetőtérben csak zuhanyzó fér el, és nem akarom a babát a cuccokkal együtt a lépcsőn hurcolászni, ez pont jó lesz:
http://www.vatera.hu/item/view/?cod=1435790915

Kép
judit0713

Judit: igen,praktikus a pelenkázós résszel,csak nekünk nincs ennyi plusz helyünk (egyelőre),a kádon meg nem zavar majd senkit a babakád :D

voltunk tegnap Brendonban,végre akartam élőben is látni olyan babakocsit,amit neten,de az eladó nagyon bunkón méregetett minket,és besértődött,hogy elutasítottuk a segítségét,mert hogy egyelőre csak nézegetjük.

innentől bármit néztünk,ami más részlegen volt,jött a nyomunkban,mintha csak lopni akarnánk,pedig se táska,se kabát nem volt nálunk,amibe rejthettük volna a lopott árut... :?

na itt lett elegem,pedig még annyi minden érdekelt volna...
pl. szeretnék majd légzésfigyelőt (akár babaőrrel egyben),mert nálunk a családban volt rá precedens,hogy szükség lehet rá,én így lennék nyugodt :)
Vendég

Sajti,
hmmmm szóval Mary itten.

Vikus,
ölellek.

Kispatak,
döbbenet tényleg ami történt.

Judit,
remek amit kinéztél fürdőkád.

Kisbeeka,
B-t soha nem szerettem :-(
leereszthetős kádra rakható kád, nekünk az van, imádom, lassan Lizacica azt is kinövi :roll:
pl a babatartóba már nem is fér bele, tegnap előtt használtam utoljára :-)

na tanulandusz

kubuspace

Kubu: hát mostanában nem is megyek többet oda...

direkt párom munkahelyén leraktunk mindent,hogy cuccok nélkül tudjunk nézelődni,mert utálom,ha azt vizslatják,mit lopok el...

én is kereskedő vagyok (voltam),tudom,hogyan figyeljek oda valakire,aki gyanús,anélkül,hogy követném mindenhova,és cseszegetném...

nekem is szimpi a leereszthető babakád,ez megkönnyítené a helyzetemet :)
nem bírnám a kádat teli,márpedig ha állványos lenne,akkor azt a szobánkban tudnám csak használni,mert amellett nehezen férnék a fürdőszobában,és míg apa este 8 körülig dolgozik,nem tud majd segíteni a fürdetésnél.
Vendég

Lányok, nálunk lassan felszabadul a kádra rakható, leeresztős kiskád. Akinek kell nagyon szívesen kölcsön adom. Úgyis max. 1 évig használjátok, nekem meg nem fog egy éven belül kelleni. Akit érdekel írjon privit.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, nálunk lassan felszabadul a kádra rakható, leeresztős kiskád. Akinek kell nagyon szívesen kölcsön adom. Úgyis max. 1 évig használjátok, nekem meg nem fog egy éven belül kelleni. Akit érdekel írjon privit.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!
Látom a fürdőkád a téma.... Nos én meg pont fürdőkád állványt keresnék, csak állványt, mert kádat azt kaptunk, de nem a kádra tevős módon szeretnénk használni(ha egyáltalán kompatibilis a kádunkkal, mert azt nem is néztem még), hogy végig hajolgatni kelljen a fürdetésekkor..... :shock: :shock: :shock: Szóval, ha tudtok valakit akinek van, és vagy nem kell már, vagy kölcsönadná májustól kb. év végéig (amíg még pici a gyerek és nagyon tartani kell)..... szóljatok lécci, mert akkor nem vennénk többezerért egy ilyen állványt meg... :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: nekem ebben a fürdőszobában jobb a kádra tehetős,mert nem kell hajolgatnom,akár széket is tehetek mellé,jó magasságban lenne, könnyű megtölteni,és csak a dugót kell kihúzni a leengedéshez :D

talán én vagyok gyenge,de emlékszem unokatesók fürdetésére,és nagyon nehéz volt a vízzel teli kád... :?
nekem a derekam amúgy is tropa,úgyhogy feltöltés után kiemelni,és felrakni az állványra,meg onnan le,egész nagy kihívás lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem emiatt jobb,persze klasszak az állványosak is,de nem boldogulnék egyedül,no meg nem tudnám hova rakni :?

azt meg előre nem tudom,hova fogunk költözni innen... :D

Jujj,annyira lesújtottak a mai hírek a diszkós tragédiáról....
teljesen kikészültem...
Anno Hajdúszoboszlón lettem rosszul asszem a hullámmedencében,sajnos néha eléggé tömegiszonyom van,meg klausztrofóbiám,és párom próbált segíteni,mert rengetegen voltak,hogy ne tapossanak el,de az úszómester megtiltotta az "összekapaszkodást",végül látta,hogy nekem ott annyi lesz,ha nem tesz valamit,úgyhogy oldalra kihúzott a medencéből....

oda sem megyek többet,mármint ebbe a medencébe!
ha hullámokat akarok,elmegyek a horvát tengerpartra inkább! :)
Vendég

Közben megnéztem a nagykádunkat, nem az a hagyományos, sem a méret sem a forma miatt, hanem nagyobb és ilyen lekerekített dolgok vannak benne, kéztartóként, szóval arra nem is lehetne tenni a kiskádat úgyhogy kérdés megoldva, ide állványt fog kelleni beszerezni :wink:

andrea-1

Csajszik,
anit én néztem, az gurulós állvány. Így a fürdőben megtölthetem, és kitolhatom a szobába, aztán fürcsi és öltöztetés után szépen visszatolom és leengedem belőle a vizet.

Kép
judit0713

Sajti,
Mary igazán elhúzhatna már!!!
De legalább indul a mandula, hogy legközelebb máshol kopogtassan fránya Mariska :wink:

Vikus,
szerintem is tedd mgé ma az utrot, és honap konzultálj Sz-szel. Ha alpból is hosszúak a ciklusaid, nem biztos hogy az utro tartja vissza!

Estrella,
nagyon szupi cuccokat vettél az Ikeában, nem is gondoltam hogy ilyenek is vannak ott! Én már száz éve nem voltam, mert mindig csak a szívem fájdítottam vele, de most kedvet kaptam!
Kedden úgyis megyünk a Bolgárkerékbe integrált vv-re, utána becipelem magammal apát!
Dekormatricák: teszveszen hirdetik, szerintem cég, mert többféle is van,különböző számú és fajtájú alakokkal, nagyon jó áron.

Kubu,
ügyesen a tanulással, eddig annyira jól csináltad!

Eszter,
neked itt küldöm a mensimeghozókat, hogy szépen terv szerint haladhassatok :arrow: :arrow: :arrow:

Lányok,
tegnap mi is voltunk apával Kenguru-ban, vagyis ahogy most hívják, Kangaboo-ban. Ott nem voltak undokok az eladók, mindent jól megfogdostunk, megnéztük az árakat, megemelgettük a babakocsikat, stb...a végén másfél óra után egy cuki kissapkával távoztunk :D

Kép
judit0713

kubu
Jaj, dehogy okoskodsz, örülök, ha elmondod a tapasztalataidat!!!
Köszi, akkor túlzás a 20 pelus.
A gyógyszertárban lehet kapni szivacsos pelenkázó lapot???
Barátnőnél a kislánya kirúgta a leereszthetős kád dugóját és elárasztotta a fürdőt :)
Mekkora kádat érdemes venni?
Haladsz a tanulással?

Sajti
Pedig ilyenkor jó szolgálatot tesz agy kismama magazin :)
Azért is szerettem volna kókuszmatracot, mert csak átmosom a zuhanyban és kész, és szellőzik is.
A Tetra pelus az a hagyományos textil…
Erre a kéztörlőre gondolsz?
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20075966
Jó ötlet!
Jó kis álmod volt :)
Maryt sajnálom :(

Vikus
Nagyon sajnálom :(

Béku
A pocakfürdő nekem is tetszik :)
De amellé hamar kell sima kád is.
Nekem is szimpibb a kádra rakható kiskád, majd meg kell nézni, megoldható-e, mert aszimmetrikus sarokkádunk van. Max aláteszek egy lapot és arra rá a kád.
Melyik Brendonban voltatok? Én is utálom ezeket a tapadós eladókat!
Judit
Praktikus a kád, amit kinéztél! Nálunk ez nem férne el.
Mondjuk ha gurítható, akkor igen…
Sajnos az Ikea holnapja most elég szar lett, én a németen szoktam körbenézni és előre összeírni, mit szeretnék venni, persze mindig dupla annyit veszek :)
Mész integráltra? Én szerintem nem, hacsak nem lesz nagyon vacak az AFP-m. De neked az nem lesz…

Kép Kép
estrella22

Judit: a gurulós állvány már jó megoldás,ha ki tudod tolni a fürdőszobából :)

nem részletezem,nálam most ez is megbukna :D

de remélem,hogy már nem is leszünk itt,mire ilyen "apróságokkal" kell majd foglalkoznom :D

Azt a Kengurut nem ismerem. Érdemes menni oda? Vagy azért távoztatok egy sapival,mert nem találtatok semmi jót?
Vendég

Estrella,
nekem kombinált volt, elég jó eredményekkel, de mivel én már vén mama vagyok, a dokinő javasolta az integráltat is. Amennyiben eddig már benne van ez a projekt, az a 15rugó már nem számít, és mindannyian megnyugszunk.
Most nem lesz uhu, csak vv, időpontra megyünk, szerintem pik-pak végzünk is, de aznap nem megyek már dolgozni. Így lesz időnk nézelődni-vásárolni.

Kép
judit0713

Breki,
nagyon sok jó dolog volt, csakhát nem minden olcsó. Ágyneműt pl. tuti a Bergonban veszünk, meg pelenkázó lapot is, mert ott jóval olcsóbb. De annyi szép ruhát, stb láttnuk, nagyon klassz volt!
Csak előbb illene már összeszednünk hogy mit is öröklünk, mert nem akarok feleslegesen pénzt kidobni az ablakon.
Itt a honlapjuk, ezen talán rajta vannak az üzleteik. Dunakeszin van egy óriási, nekünk az van közel.
http://kangaboo.hu/

Kép
judit0713

Estrella: húúú,sokféle megoldást láttam már a kádakra :D

láttam egy olyan szerkentyűt,ami a kád tetejére szerelhető "sín",ezen lehet a babakádat mozgatni,így a kis kád párhuzamos a naggyal :)
ja,és a pláne,hogy sarokkádhoz is jó,mert a sín hossza variálható! :D

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/14004

még a Brendonban is kapható :D
Vendég

Judit: nekem is a dunakeszis lenne talán legközelebb,bár Óbuda is megközelíthető,de nem annyira kedvelem :D

Dunakeszire meg amúgy is szoktunk menni néha vásárolni anyummal,úgyhogy talán egyik alkalommal megnézem,mi újság arra.

Nekem még mindig várnom kell a nézelődéssel,tegnapi után totál kimerültem...

már a buszhoz alig bírtam elmenni,itthon meg már csak a fürdőszobába voltam hajlandó felkelni :D
Vendég

sziasztok! kedden megyek BMC-be, jön akkor valaki arrafelé? Mia? Hátha mostmár megismerjük egymást...:-)
Vendég

sziasztok Csajok,
aki akar babakocsit nézni normális, nem tolakodó, de szükség esetén segítőkész eladókkal, ide is érdemes benézni:

http://elefani.eu/
máshol is van bolt, de itt a legnagyobb a készlet:
2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11.

nekünk úgy néz ki használt babakocsink és kiságyunk lesz a szomszéd gyerkőctől. csak egy babahordozót vagy gyerekülést veszünk majd.

mellszívót, cumisüveget, fertőtlenítőt nézett már valaki?
gyakorló anyukák!
a philips avent termékekről van tapasztalatotok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki,
ismerem az érzést, azért próbálj picit fent lenni ha megy. nekem az elején nem ment és jól legyengültem. de hidd el a 2. harmad jobb lesz!
vérnyomásban közelítek hozzád, ma 98/60-t mértem. úgyhogy bűnöztem két korty kávéval... :-(

Judit,
jó ez a gurulós kádszerkezet. :-)

Estrella,
jól haladsz a bevásárlással. :wink: tök jó hogy vannak még a bkv-n ilyen normális emberek...

Vikus,
sajnálom. én nem hagynám abba az utrót, amíg nincs vérzés.

Kubu,
drukk a tanuláshoz, vizsgákhoz.
hátha megkönyörül a Duna és hétfőn még nem lesz rakpart lezárás...

Sajti,
sajnálom, hogy Méri jött spontán babó helyett. nagggyon drukkolok hogy a mostani alkalom siker legyen!

Eszter,
Méri remélem nálad is hamarosan bejelentkezik, hogy tartsátok az időpontokat!

Andi,
sikerült festékeket beszerezni?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: köszi a bababolt tippet! :)

úúúgy szerettem volna jól megnézegetni a babakocsikat a Brendonban (azt a hármat,ami szem előtt volt),de azután,hogy mondtuk a nőnek,hogy köszönjük,egyelőre csak megnézzük,nem ment arrébb,és olyan csúnyán nézett ránk,hogy nem volt kedvem tovább nézegetni...

valószínűleg nekünk is használt babakocsink és kiságyunk lesz.
Vendég

Huh látom a fürdetés a téma. Én ettől félnék leginkább. Nekem már olyan régen volt kicsi a gyerekem, akkor is mama és apa fürdette. Nekem ritkán kellett.
Itt nálunk apa eszkábált egy nagyon jó kádtartót a nagy kád fölé. Az öltöztetés a nagy mosógép tetején volt. A holmik pedig egy vasalódeszkán. Pont igy elfért (lakótelep)

Szerintem mindenki majd felméri nála mi fér el és mi biztonságos. Breki igazad van, hogy emelgetni bizony nehéz egy jó kád vizet.

A leeresztős kád alá nem lehet egy vödröt tenni, akkor nem kell tolni ide/oda?

Breki: hullámok, esetleg tenger? Nekem az volt a szerencse Krétán, hogy volt egy védett öböl, különben soha se jutottam volna be a vizbe.
Mikor már haza felé jöttünk, akkor és nem előbb mondta el az id. vezető, hogy mit is jelentenek a viharjelző zászlók a parton. Meg azt, hogy egy jól uszó magyar bement vihar idején. Kijönni már nem tudott. Hiába kiabált. VAlahogy a családjának feltünt hogy nem tud kijönni, és akkor mentek a vizimentők érte. Kh-ban kötött ki, de meguszta. A hullámok szívó ereje folyton visszaszippantották az illetőt.
Nekem azt tanította papám, hogy gyalog menjek be a vizbe és uszva jöjjek ki, akkor kevesebb baj érhet.

Esztrella: jó sok mindent vettél, lepedő nagyon jó áron és gumis. Valamit lehet kapni a matrac és a lepedó közé? Mert hogy baleset sajnos lehet (bepisilés, egyebek)?

Sajti: ha nem is duplát, de legalább egy babót nagyon kívánok - ennek most sikerülnie kell!!!

Már készülök az utamra. Ma vettem egy kisebb bőröndöt. Nem egészen olyan amilyet szeretnék, de a másik se tud sokkal többet, sokkal több pénzért. Ez 3500 volt. Csomó rekesz, emeletes, gurulós.
Már csak az kellene, hogy jobban legyek, mert ma megemeltem magam 1-2 karton vizzel. Ezentul kibontom és ugy fogom a bev.kocsiba rakni. Most jajgatok.

Még egy pár nap és lesznek fotóim. Mára kinyilt egy hatalmas virág, annyira szép. De jön a többi másféle is.

A nyári lakban is nagyon készül minden virág, mi meg odakészülünk. Jaj de jó, a fele már letelt.

Majd még benéz

üdv kispatak
Vendég

Zsuzsó: már napok óta,vagy egy hete nem aludtam napközben...

viszonylag bírom,csak mivel eddig párom későn jött haza munkából,én meg akartam picit vele is lenni,ezért jó későn feküdtünk mindig,és mivel nagyon ki vagyok merülve,nem volt könnyű reggelente felkelni. :?

holnaptól 3 órával hamarabb látom páromat,úgyhogy szigorúan korai fekvést kértem tőle :)

a tüneteim picit alábbhagytak,mondjuk hason még mindig csak Kornéllal tudok aludni,de így is nehezen,fáj a cicim,már nagyon...
no meg a kaja-undor is maradt,de amúgy az émelygés eltűnt,helyette fejfájás van.
Vendég

Hát Béku, nem tudom a Brendonban miért, mi miatt nem lehettetek szimpik.... én alapból lerázom az eladókat, van nekem szám, ha valami infó kell, úgyis magamtól megyek oda..... és jópárszor volt az úgy az örsön a Brendonban is az utóbbi időben, hogy odajöttek, kedvesen megkérdeztek, mondtam terepszemlén vagyok egyelőre.... mosoly és mentem tovább.... de soha nem tapasztaltam azt, amit Te leírtál... sőt... mindig nyugodtan tudtam/tunk nézelődni, pedig levettük megfogdostuk a dolgokat.... :wink:

Amikor pedig kérdeztem valamiről akkor nagyon készségesek voltak mindig..... pl. babakocsit szétszedte a nő, emelgethettem, tologathattam mindent elmutogatott és még a sz.gépben a hasonló kaliberű kocsikat is elmutogatta más márkákban és mondott gyakorlati tapasztalatokat, sőt még az unokájáról is beszéltünk. Szóval mi maximálisan elégedettek voltunk velük... És én mindig örömmel megyek oda be :wink:

Amúgy meg úgy vagyok vele, hogy ha valami boltban odajön egy figyelős eladó vagy szekuriti biznisz men (gyk. biztonsági)... és feltűnően figyel, mert velem is volt már ilyen, nem is egyszer... akkor én nem vagyok rest, oda szoktam menni és közlöm, hogy nem lopni jöttem,úgyhogy lazíthat.... :) Bár tudom, hogy csak a melóját végzi, de akkor is, figyelje mondjuk inkább a C típusúakat....

Úgyhogy szerintem nem kell túlreagálni ha észreveszi az ember hogy figyelik, vagy szemrebbenés nélkül nézelődsz tovább, mert ugye nem lopni mentél oda, tehát nincs félnivalód.... vagy ha nagyon zavar szólsz....de én ezért biztos nem mondanám azt, hogy na oda többet inkább nem megyek, meg nem sértődősködnék.... főleg, hogy konkrétan megnézni akartad azt, amit esetleg a neten már elötte megnéztél.. :wink:

Mondjuk a szólósnál durvább lerázási módot is hallottam már, ismerősöm egyik hozzátartozója egy hatalmasat durrantott a biztonságira mikor rátapatd a dm-ben....:) :) Na az szószerint GÁZ volt.... :) De az őr lemaradt onnantól kezdve tőlük :)... CSak az ismerősöm égett, mint a rejsztág... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi,
írok privit.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: nem az a para,hogy továbbmentem volna nézelődni,hanem hogy épp a babakocsit néztük párommal,épp Ti kerültetek szóba,mert kérdezte párom,hogy milyen volt amit mutattál,és mondtam,hogy az is Hauck.

tudni akartam,hogy mi mennyire nehéz,de azt,ami kint volt,nehezen mozgatnám...
mondta párom,hogy nézzük meg,hogy fogom a buszra felrakni...
:shock: :shock: :shock: :shock:
húúú,hát azt sehogy,de nem is akartam most emelgetni,nem érzem szerencsésnek,hogy most még megerőltessem magam,ezért kezdte ő nézegetni.
a banya meg odaállt mellénk,és nagyon kedvesen megmondtam,hogy köszönjük,de nincs szükségünk segítségre, egyelőre tájékozódunk.
Ő meg meg volt sértve,amiért babakocsi-ügyben nem vettük igénybe a segítségét!

Amúgy nem szoktak zavarni az ilyenek,de most nagyon nyűgös voltam,mertamit szerettem volna,semmit sehol nem találtam a házban...

(küldök p.ü.-t)

szóval úgy döntött,hogy ott fog állni mellettünk harmadiknak,míg végre nem kérünk tőle valamit...

Volt másik 2 eladó,akik előtte nagyon kitettek magukért, segítettek,mert megkértük őket,velük nem volt gond,csak ezzel a csajjal...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: