A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

[quote="vivcsen"]L írta:vivcsenányok szerintetek a 4D-re mikor a legjobb menni?

Én megyek a 17. héten (II. UH-szűrés), hogy nagyon alaposan nézzék meg a babát. Utána meg a 28-32. héten fogok menni....tervek szerint.... :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Brunhild,
Az alapokat nálunk is tudják a lányok, én inkább attól félek, arra mikor kérdeznek rá, hogy kerül a pocakba a baba, mármint mi módon. :) Az emberi test és a működése egyébként őket is nagyon érdekli, főleg a nagyot, de ezzel nincs is semmi baj. Én Karácsony tájékán nézegettem nekik anatómiai könyvet, de elég szemléletesen volt benne megoldva az, hogy apa és anya miként "szeretik" egymást, úgy hogy nem mertem bevállalni még idén. :)

Leo,
Köszi, akkor hétfőn beszerzek egy Sinupretet. :) Remélem, hatni fog, mert már kezd nagyon elegem lenni az állandó köhögésből. :/

Jól vettem ki a szavaidból, hogy abban az esetben, ha jó a tarkóredő-érték, az AFP eredmény, a kombinált vérvétel eredménye és a genetikai uh-ok, te nem javasolnád az amniót?

anabique
Budapest

Leo,
Bocsi, még egy kérdés, hátha tudod. L-Thyroxint szedek, aminek a leírásában az szerepel, hogy bizonyos vaskészítmények befolyásolhatják a hatását. Viszont a laborleleteim alapján vasat is kéne szednem. Nem tudod véletlenül, hogy mit szedhetek? A háziorvosom nem tudta. :shock: Max a nőgyógyászt tudom majd megkérdezni, de hozzá csak másfél hét múlva megyek. Hát köszi, és bocsi.

anabique
Budapest

Na most nem tudom eldönteni, hogy bárányhimlős-e a lányom vagy sem... Van rajta 7 pötty, 3 a füle mögött, 4 a hátán. Ennyi. 1 védőoltást anno kapott, de talán ma már kettőt adnak, mert az 1 nem annyira hatásos. Azt sem tudom, hogy néz ki kezdetben. Ezek olyan szúnyogcsípés szerűek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

anabique,
nekem Levivel kellett vasat szednem, Maltofer-fol-t kaptam, nem volt gond mellette a thyroxinnal.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na úgy néz megyek színházba. A barátnőmék hozták volna a kisfiúkat, hogy vigyázzunk rá, ők meg mennek, de így, hogy Lilire jönnek a pöttyök, nem merik bevállalni (1 hónap múlva szül). Úgyhogy én megyek a férj helyett a színházba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Anabique: EZT szerencsére még nem kérdezték....

Linácska: ha be van oltva (az enyémek is csak egyszer), lehetnek rajta enyhe tünetek, vagyis pár hólyag, ami 1-2 nap alatt el is múlik és semmi extra kezelést nem igényel (azért ne vakarja el), ha nem lázas, nincs rosszul -tudtommal. A bárányhimlő piros pötty, amiből hamarosan hólyag lesz, elvileg jó nagy, de ha be van oltva, lehet, hogy csak pici hólyag...
Ha sok pötty lesz rajta, de nem hólyag, viszont érdes tapintásra (mint a libabőr), és piros a nyelve + láz, esetleg hányás, rosszullét, akkor skarlát is lehet...
De az is lehet, hogy semmiség az egész, csak valami kiütés, de mindenképp figyeld..
20140901114303

Anabique
Ne egyszerre vedd be! :wink:
Mindegyik fontos a te és a baba egészsége szempontjából!

Tesztek
Vérvételes tesztek: statisztika...konkrét eredményt nem ad... :?
(én nem is csináltattam...)
UH: megbízható szakember által vizsgálva (nem csak babamozizás), az adott babára informatív...

Egyébként én még mindig gondolkozom, hogy csináltatok amniocentesist. Több genetikai eredetű betegséget is ki tudnak szűrni, aminek nincs látható jegye...

Kép
mrsleo
Debrecen

Bárányhimlő
Oltottakon is kijöhet, általában enyhébb formában...

Kép
mrsleo
Debrecen

Leo,
Köszi.

[quote="mrsleo"]
írta:
mrsleoEgyébként én még mindig gondolkozom, hogy csináltatok amniocentesist. Több genetikai eredetű betegséget is ki tudnak szűrni, aminek nincs látható jegye...

Magyarán ha minden rutinvizsgálat eredménye tök jó, még akkor is simán előfordulhat valamilyen genetikai rendellenesség, igaz?

Linacska,
az vényköteles, nem?

anabique
Budapest

Linacska,
te voltál bárányhimlős?

anabique
Budapest

Most olvastam a west-balkános hírt. :( Mi is oda akartunk menni kb másfél hét múlva. Ez borzasztó.

anabique
Budapest

HEllo!

Hát Lina ha belegondolunk, hogy annak idején az állatorvos segédkezett igencsak sokat tehénelletésnél, császárnál hát azért megnézném hogy húzna ki egy bocit egy 70 kg-os 170 cm-es állatorvos :lol: Párom is a nagy állatok miatt lett állatorvos, de sajnos már nem sok van a környéken (unionak hála, persze a sok jó mellett!) :( Ezért is gondolkodunk az elmenetelen.

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Brunhild ezek a pasik :lol: Nálunk Mátyás szokta mondani ha meglátja a blikk elején a ciciket, hogy Anya cicijei!

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Anabique :(

Klarissza: Bendegúz is a Blikkben szokta kiszúrni a néniket, és kiköveteli, hogy megnézhesse őket :oops:
20140901114303

[quote="anabique"]L írta:anabiqueeo,
Köszi.

[quote="mrsleo"]
írta:
mrsleoEgyébként én még mindig gondolkozom, hogy csináltatok amniocentesist. Több genetikai eredetű betegséget is ki tudnak szűrni, aminek nincs látható jegye...

Magyarán ha minden rutinvizsgálat eredménye tök jó, még akkor is simán előfordulhat valamilyen genetikai rendellenesség, igaz?

Igen, előfordulhat.....

Kép
mrsleo
Debrecen

Aranyosak lehetnek a kiskrapekok :lol: :lol: :lol: :lol:

Én alapvetően egy habos rózsaszín kislányt szeretnék... de jó lenne egy eleven kiskrapek is... magam se tudom, hogy mit is akarok... :oops: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

[quote="addisz"]C írta:addiszsöppke
Hová mentek nyaralni?

Süt a nap, azt hiszem célba vesszük az állatkertet vagy a Margitszigetet :)

Szép napot mindenkinek!

addisz, Alsópáhokra megyünk a kolpingba.

Állatkert? Mi is ott voltunk ma, most értünk haza:))

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="gil"]A írta:gilnabique

Köszi! Nekem is nagyon tetszik. :) Jobbulást kívánok!
Nem könnyű ez a nyaralás kérdés, mondjuk mi amúgy se mentünk volna sehova utána, de előtte még igen. Én nem mernék lefoglalni utat előre, mert ki tudja, mikor jön a baba végül.

gil, gratula az UH-hoz :) Klassz kép!

A nyaralást muszáj volt lefoglalni, mert 1 hónap múlva már nem lesz hely náluk nyárra... ha valami miatt nem tudunk menni, akkor az összes előleget jóváírják bármikor későbbre.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Anabique,
igen, a Maltofer vényköteles, de a nőgyógyász felírta nekem anno. Most jó volt a vasam, egyenlőre nem kell.
Én voltam bárányhimlős, 14 évesen és kb. 10 pötty volt rajtam, ennyire sikerült elkapnom úgy, hogy egy egész éjszakát direkt egy ágyban aludtam a bárányhimlős húgommal (nem együtt laktunk, féltesóm). A védőnő szerint ez nem biztos, hogy elég, a nőgyógyász szerint bőven elég.

Már 12 pöttynél járunk, van 2 a hasán is, több a hátán, fenekén, egy a kezére is jött, a füle mögöttiek már elég csúnyák, és az ovis barátnő is pöttyösödik, de ő csak a kezén.
Igazából Levi miatt aggódok, mert Lili oltva van, ha el is kapta, gondolom könnyen átvészeli, Levi egy hónap múlva kapná az oltást, és ugye még pelenkás, ami nem túl előnyös egy bárányhimlőnél. Emlékszek a másik tesóm fenekére, ő kb. 1 éves volt, mikor ugye együtt elkaptuk a húgomtól, hát nem volt szép látvány.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csöppke,
Ez jól hangzik, lehet, nekünk is oda kéne foglalnunk, max halasztjuk. Mennyivel előtte kell jelezni, ha nem tudunk menni a lefoglalt időpontban?

Linacska,
Hajaj. :( Még szerencse, hogy nem az első harmadban vagy, és nem szülés előtt állsz! Már amennyiben egyáltalán elkapod, de remélhetőleg tényleg védett vagy.

Ha Levi szerencsés, akkor nem kapja meg. Vannak tipikus "ovisbetegségek", amiket leginkább ovis korú gyerekek kapnak el. Nálunk pl Panna volt skarlátos kb 2 éve, és meglepő módon Lilla nem kapta el, pedig hát együtt voltak itthon. Szóval drukkolok!

anabique
Budapest

anabique,
én ezen kívül a pár pötty bárányhimlőn kívül semmilyen gyerekbetegséget nem kaptam el anno. Remélem nem a gyerekektől fogom majd összeszedni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és a nénik. A kisfiam teljesen odáig van Erős Antóniáért, most a Pataki Zita is nagyon tetszik neki, anno élőben udvarolt a Debreczeni Zitának. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gil: De jó kép, gratulálok az izgága kicsihez.

Linácska: Remélem se több pötty nem lesz, és Levit is elkerüli a himlő.

Felvilágosítás: Zétényem nagyon érdeklődő volt, sorra kérdezte, hogy hogyan lesz a kistesó, hogy nő meg a hasamban, éppen mekkora most, majd rátért a lényegre: a fenekeden jön ki a kistesó? Akkor tiszta kaki lesz, mikor kijön? És hogy került a hasadba? Anya, csak nem megetted a tesómat?
:oops: 8) :lol:
Hát én is csak lestem, de nem jöttem a méhecskékkel, annyit mondtam, h apa meg anya megszerették egymást, és apa belevarázsolta a pocakomba a tesót, aki most még nagyon kicsi, de majd ha elég nagy lesz, kibújik. Tovább nem kérdezte hála égnek. Most az érdekli, h miért leszek majd kórházban a tesóval, és mikor jövök haza.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty :lol: :lol: :lol:
20140901114303

[quote="anabique"]C írta:anabiquesöppke,
Ez jól hangzik, lehet, nekünk is oda kéne foglalnunk, max halasztjuk. Mennyivel előtte kell jelezni, ha nem tudunk menni a lefoglalt időpontban?

Ana itt vannak a feltételek:
http://www.kolping.hotel.hu/feltetelek

De ha előre szólsz, hogy pl előtte szülsz, és lehetnek váratlan események, akkor mondták hogy segítőkészek, és nem bukod el a 60% előleget, hanem az egészet áttolják egy másik alkalmas időpontra.
Mondjuk az elég durva hogy összesen 60% előleget kérnek... :shock: Mi üdülési csekkel megyünk, így csak 10%-ot kell, azt mondta a pasi akivel beszéltem.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke
Mi is Alsópáhokra készülünk, idén először, eddig még nem jártunk ott. Kicsit kalandos lesz vonattal/busszal lejutni, azt már látom, de valahogy majd megoldjuk :)
Mi végül nem az állatkertben voltunk, hanem bringóhintóztunk a Margitszigeten, megnéztük a kisállatkertet, aztán még a játszótérre is beugrottunk, most hulla vagyok...

Linacska
Mi újság azóta pötty ügyben?

Brunhild
Értékelem ám apa akcióját, jobban belegondolva én sem cselekedtem volna másként, leszámítva talán azt, hogy nem a Benettonban veszem meg a pótruhát. Ő gyakorlatiasabb, ez volt az első bolt, ahol látott gyerekruhát, szóval nem ment tovább...:)

Netty
Neked is nagyon ajánlom azt a könyvet, amit tegnap vettem Lucának! (Finy Petra: A tesó-ügy) Magáról a szülésről és a fogantatásról ugyan csak érintőlegesen esik szó, de annyira jól elkapja a nő a lényeget, tényleg gyerek szemszögből meséli el, hogy milyen érzés tesóvá válni és közben nagyon humoros. Ma is vagy ötször elolvastuk.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Netty :lol:
Dominik is megkérdezte anno hogy megettem e a babát :D :shock:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

addisz:) Viszont ha nyáron készültük oda akkor már most kezdjetek el foglalni, mert azt mondták hogy február-márciusban már alig van hely. :shock: Sokan már tavaly nyáron a nyaraláskor lefoglalták a következő évre.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

addisz,
kb. 20-nál járunk, lett egy a punci belsejében is, azt akarná állandóan vakargatni. Kaptunk egy kimondottan bárányhimlőre való habot (PoxClin), de nem tudom, hogy oda kenhetem-e.
Még jó, hogy kapott oltást...
Én meg persze gondolom pszichésen, de vakarózom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hú Linácska, 20? az elég sok ahhoz képest, hogy be van oltva...És hólyagosak??? A habot nem ismerem, de hintőport semmikép ne tegyél rájuk, mert attól még jobban viszket :? Tudom, mert 28 évesen kaptam el... Szabad zuhanyozni, csak ne dörzsöljétek, az nagyon jól esik, ha viszket, akár naponta többször is! Hát igen, punci érzékeny,nagyon viszket, nem hinném, hogy oda szabad olyan habot tenni..de ha ott el is vakarja, úgysem látszik... Láza nincs, vagy rosszullét, esetleg fejfájás?
20140901114303

Van egy jó sztorim annak idején nagyfiam 4 éves volt és megkérdezte, hogy hogy kerül a baba az anyuka hasába.
- Tudod kisfiam ha egy néni és egy bácsi nagyon szeretik egymást akkor kisbabájuk lesz.- mondom én. Mire a fiam:- Anya én nagyon szeretlek ám!

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Linácska van egy tökéletes homobogyó a bárányhimlőre én anno adtam a fiúknak és hál istennek nem vakaróztak csak nagyon rondák voltak a pöttyök. Rhus toxicodendron!!!!!!!

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Na végre végigértem a két oldalnak :lol:

Gil szép baba tényleg micsoda napozós póz.

Felvilágosítás: én megmondtam a fiúknak, hogy tudják azért van a lányoknak nunijuk, mert azon van még egy rés ahol a baba kifér. Úgyis látták, hogy nem kukim van :!:
Szerencsére jó felfogású gyerekek többet nem is kérdeztek, de ez már évekkel ezelőtt volt azóta meg csak pislogok, hogy miket tudnak. Még egy amikor a homoszexualitásról kérdeztek (híradó: melegfesztivál!) akkor is megmondtam nekik, hogy vannak olyan emberek akik azt gondolják, hogy nekik jobb egy azonos neművel együtt élni. Mire nagyfiam azt nem lehet a pasiknak nincs nunijuk! Mire én: Kisfiam fogalmam sincs mit kezdenek egymással :roll: Na ez volt az egyetlen hazugságom ebben a témában! :wink:

MrsLeo én semmiképp nem vállalom az aminocentézist, ha baj van nem szeretném a fennmaradó 20 hetet idegbajosan tölteni.

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Klarissza,
na akkor beszerzek ilyen bogyót is. Most már szinte biztos, hogy az, kb. 40 pöttynél járunk. A lába kivételével most már mindenütt van, még a fülcimpáján is. Csak tudnám mi lett volna, ha ezt az egy oltást sem kapja. Beszéltem az orvossal is, azt mondta, szaladjunk be délután, ránéz, hogy biztos az-e.

Brunhild,
elvileg nyálkahártyára nem lehet kenni, szóval azt a bizonyos egy pöttyöt kihagytuk. De jó ez a hab nagyon, bekentük, és nem vakarózik. Most már csak reménykedek, hogy nekem anno az a 10 pötty elég volt, na meg hogy Levin nem jön ki majd súlyosabban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Netty,
Nagyon tetszik a megfogalmazás, hogy "apa belevarázsolta a pocakomba a babát"! Ez végülis igaz is, meg kellően sejtelmes is. :)

Csöppke,
Köszi! Ti ezek szerint szülés előtt mentek még? (Bocs, valószínűleg írtad már.) Tök vicc, mi idén életünkben először kaptunk üdülési csekket, ami persze nem átruházható. Úgy hogy mennünk KELL! :)

Addisz,
Petra a munkatársam volt. :) Amúgy helyes csaj, és nagyon egyedi stílusban ír. Nekünk még 2 másik könyve van meg, azok is jópofák.

Linacska,
Jobbulást Lilinek!!

Klarissza,
Az a gond, hogy ha baj van, akkor nem csak 20 hétig fogsz miatta idegeskedni. Nyilván a baj jellegétől függ, de még az is lehet, hogy lehetne valamit tenni várandósság alatt. Persze én is bizonytalan vagyok, még egyáltalán nem tudom, vállalnám-e az amniót, szóval nem okoskodni akarok.

anabique
Budapest

Linacska: Vivien 3 évesen novemberben kezdte az ovit karácsonykor lett bárányhimlős.Alig volt rajta pár pötty.Csenge akkor volt 9 hónapos ő is elkapta pont szilveszterre.Hát az első éjszaka nemmvolt egyszerű de utána már nem volt vészes.Szegényen nagyon sok pötty volt még a szemhélyán is.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Netty :lol: Apa jól tud varázsolni :wink:

Linácska, ez nem hangzik túl jó, mármint a 40 pötty... reménykedjünk, hogy hamar átvészeli, és hogy sem Levi, sem te nem kapjátok el...

Nálunk Bendegúz lázas szombat óta, nem magas, csak 38 fok..néha fáj a feje, azt mondja..néha köhög egyet, de nem tudom elképzelni, hogy attól lenne, talán a torka, vagy valami készülőben van :? Holnap reggel férjem elviszi dokihoz, hétfőn mindig rengetegen vannak..
20140901114303

Linacska
Akkor nagy valószínűség szerint valóban bárányhimlő. Előfordul oltottaknál is, csak enyhébb mértékben. Luca tavaly esett át rajta, megszámlálhatatlan mennyiségű pöttye volt, annyira durván nézett ki a gyerek, hogy csak na. Tele volt szegénynek a puncija, a füle, a szájürege belül, a végbélnyílás körül, szörnyű volt. Ami nagyon jót tesz, az a zuhanyzás, napjában többször is. Ha elég meleg van a lakásban, akkor utána meztelenkedhet egy kicsit és ne öltöztesd fel nagyon melegen (a víz se legyen az), mert az csak rosszat tesz a kiütéseknek. Figyelni kell rá, hogy jól szellőző, pamut ruha legyen rajta. Mi egy rázó hintőport kaptunk, de nem sokat segített. Igazából idő kérdése az egész. Kitartást!

Ana
Igen, láttam egy dokis, meg egy ovis könyvet is, azokon már nagyjából túl vagyunk, úgyhogy nem vettem meg, ez viszont tényleg tök klassz!

Csöppke
Az a baj, hogy a páromnak elég húzós munkája van és a szabadságával kapcsolatban most még nem tud nyilatkozni. Júniusban mennénk, de csak pár hét múlva derül ki, hogy pontosan mikor. Nagyon remélem, hogy lesz még hely, most kicsit beparáztam, mert Lucának már megígértük.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

[quote="anabique"]C írta:anabiquesöppke,
Köszi! Ti ezek szerint szülés előtt mentek még? (Bocs, valószínűleg írtad már.) Tök vicc, mi idén életünkben először kaptunk üdülési csekket, ami persze nem átruházható. Úgy hogy mennünk KELL! :)

Ana, nem, a szülés után megyünk. Aug 22-től egy hétig. Akkor 1 hónapos lesz a pici, ha a kiírt időben születik. Domka 37+4-re jött, Lóci 10 nappal korábban, remélem csodabogyónk sem húz rá sokat. :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ismeritek a Sehány éves kislány c. könyvet. Még anno a mi gyerekkorunkban is volt. Az is nagyon aranyosan írja le, hogy hogy születik a baba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

gyors gyógyulást mindenkinek. Bárányhimlővel kapcsolatban nekem sincsenek jó emlékeim :( 3at el is vakartam az arcomon, kb. 6 éves voltam, de még mindig látszik a helye.

Nincs véletlenül valami tuti kismamaruha beszerzési helyetek? Elég sokat megyek színházba, és 2-3 esküvő is lesz tavasszal. Mondjuk még addig van pár hónap, de nem árt tájékozódni! :)

Unokahugaim mondták, hogy a baba a pocakomban szerintük kisfiú, és puncija lesz. Mondtam, hogy azért ennek a párosításnak annyira nem örülnék. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hopihe79 2011.01.17 10:29-kor.

hopihe79
Budapest

linácska: Igen! :) anyáéknál megvan, csajok szokták nézegetni, múltkor mikor otthon voltunk, én is kiolvastam :)

hopihe79
Budapest

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pihe
Nem tudom, mennyire esik útba, de a Margit kórházzal szemben (III. kerület, Bécsi út) van egy nagyon aranyos kismama butik! Ízléses, jó ruhák, kedves kiszolgálás. Árakkal kapcsolatban most nem tudok nagyon nyilatkozni, régen voltam ott, de egy próbát megér. Én kaptam most néhány farmert és szoknyát az unokatesómtól, H&M-ben vette őket, nekem nagyon bejön az a stílus, igaz, nem elegáns, hanem utcai, de vagány ruháik vannak.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Kismamaruha: én most innen vettem pár felsőt: http://www.monamama.hu/

Nadrágjaim még bőven jók, szóval egyelőre csak ennyi :)

Mi megvagyunk, ma egy csomó helyen voltam Fruzsival vásárolni, érzem is ahasam rendesen :roll: És vettem elemet a mérlegünkbe, szóval reggelre kiderül, hogy mennyit híztam :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

A Sehány éves kislány az egyik legszebb könyv a világon, mind tartalmilag, mind illusztrációk, tipo stb. szempontjából. Nagyon szeretem!

Kismamaruhákat (igaziakat) még én sem vettem, pedig lassan nekem is kéne. Nekem az rémlik, hogy a Ráday utcában van egy (vagy több?) kisebb üzlet, de én is rég jártam arra, és árakról végképp nem tudok nyilatkozni. Az H&M-ben van kismamaszekció? A Mammut I-ben van egy hiperdrága kismamabolt, én ott eddig max nyálat csorgattam, de hátha valakit érdekel. :)

anabique
Budapest

Pénteken egyébként voltam pajzsmirigy dokinál, aki eleinte nagyon méregetett, majd mikor mondtam neki, hogy terhes volnék, elárulta, hogy nem tudta eldönteni, hogy rossz-e a tartásom, vagy babát várok. Na ezt utálom abban, amikor még csak épp kezd nőni a pocakom... :wink:

anabique
Budapest

Ana :lol:

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

A IX. kerületben volt egy turi kimondottan kismamaruhákkal (és pár babacuccal), csak nem jut eszembe sem a tér neve, sem a bolté, pedig honlapjuk is van.. Pont a Schöpf-Mérey-vel szemben volt, a sarkon (van egy nagy templom a tér közepén). Nagyfiam oda járt bölcsibe, de sehogy sem jut eszembe sem a címe, sem a neve :? :twisted: Az Üllői és a Ráday között (Anabique, lehet, hogy te is erre gondoltál?)..Még gondolkozom, hátha eszembe jut :roll:
20140901114303

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: