Kakukk!
Ann:
Én pont ezért választottam, hogy kiperkáljuk a fagyist, így megmaradt egy támogatott stimus-leszívós-beültis csomag, nem mindegy.
Cicus nagyon édes, ahogy leutánozza csiki után a "mami" kéztartását!
A recept jól néz ki, de nemtom, hogy más liszttel fincsi-e...
Judit:
Gratula az új védőnénihez, úgy látom neki jobban örülsz, nyilván tapasztaltabb.
Az a +2kg soknak számít? Amúgy is olyan vékonyka vagy.
Falmatricák nagyon aranyosak, már látom is magam előtt a dimbes-dombos tájat, füvet.
Zsuzska:
Kispatak:
Már magam sem tudom, hogy a csíknak látszót csak én képzeltem-e oda...
Férjed nem megy veled utazgatni?
Vikus:
Gratu az új melóhoz, rövidtávra terveztél vele?
Szorítok, hogy ne az utró legyen a ludas!
Mia:
Az összeg attól függ, hogy miképpen reagálsz a stimura; ha jól, akkor lehet olcsóbb is.
Béku:
Nem egyszerű ez a házeladás, de én az első adandó alkalommal lépnék onnan, mégiscsak jobb lenne külön lakni. Nehéz menet lesz, de drukkolok nagyon!
A gázóránál nincs havi lejelentésre lehetőség? Mi a villanyt így diktáljuk be és annyit fizetünk, amennyit fogyasztunk, nuku átalány.
Andrea:
MÁKos nem jó... Remélem csak átmeneti. A szabipénz legalább biztos, jól kitoltak veletek az átszervezéssel. Tudom milyen, én már annyi átalakulást megéltem, hogy már nem is számolom...
Ezek a közüzemi szlák látom mindenki mumusai.
Hát, hogy meglett Eszteréknek az ikre, ez mekkora!!! Örülök nagyon!
Remélem holnap minden festéket sikerül megvenni és akkor nemsokára elkészül Izabella királynő kinti lakosztálya, falon a csodás matricákkal. Mutattam Hugimnak a cicásakat is, nagyon tetszett neki. Egy megjegyzése volt, hogy akkor nem lehet a polcokra semmit tenni, mert eltakarják a matricacikákat. Mondtam neki, hogy szerintem simán megoldható, hogy max. picit fönntebbere ragasztja az ember és akkor látszik. Kis kreativitással simán megoldható, neked meg az van rendesen és nem is bizti, hogy pont úgy fogod feltenni, mint a mintán. Már alig várom a kész szobáról a fotót!
Ősszel meg spuri pihenni!!!
Kisborsó:
Sajna bioptron lámpával kapcs. nem tudok segíteni. Gondolom az eladó cég rámondja az áment, hiszen ez a lámpa "mindenre" jó, én nem vagyok ellene, de ebben azért nem hiszek.
Célszerű lenne talán egy védőnővel, v. BMC-s dokival, genetikussal beszélni, hogy mi a véleményük, vannak-e tapasztalataik?
Missancsi:
Nagyon szép képeket készít ez a fotós, ez a stílus, a pillatanfotók közel állnak hozzám. Ami viszont nem tecc, hogy miért nem ad papírképeket is és miért nem az összes fotót küldi (bár olvastam, hogy 500,-Ft/db-ért megveheted). No, nem akarom senki kedvét szegni, tényleg gyönyörűek a képek!
Eszter:
Nem semmi, hogy a felvi sorrend is számít!
Azért még egy jó jel, hogy megvan a szerencsebaba klónja!!!
Kubu:
Szuper, gratulálok!!!

További vizsgáidra is szorítok, menni fog!
Mieza:
Ahha! Szóval Apud miatt kell az egyszerű szülinapi dátum!
Fotós ismerősödnek meg tudjuk vhol nézni a munkáit, esetleg van honlapja?
Zsuzsó:
Ez a magasodó cukorka nem tetszik, remélem lentebb kúszik! Szerdára drukkhegyek!!!
Én is fáradt és szédelgős voltam egész héten, nembírja a szervezetem ezt a macerás időjárást.
Babamozgás, de csodás lehetett! Még jó sokat!!!
Vicky:
Jippí!!! Örülök, hogy Barbus szíve heléyn van és rendben!
Én megint állatosat álmodtam, de most jó érzés volt. A Zuram rokonáéknál összemelegedtem egy viharvert, "Kambodzsát megjárt veterán" macsekkal, fekete cica, fél füle nuku. Lényeg, hogy álmomban bújt a kezem alá, hogy szeretgessem és dögönyöztem is picit, nekem is vidám volt a hangulatom.