A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsuzsó: akartam kérdezni,hogy anyumat elküldték terheléses cukor vizsgálatra,mert múltkor is rossz eredménye volt,azóta szegénykém nagyon próbálkozott...

szóval ma volt a vizsgálat,de csak egy 8,2-es értéket üzent párommal,és hogy az éhgyomri eredmény akkorra még nem volt meg,de ezen már nagyon húzta a száját az asszisztens...

Majd segítesz kb. megnézni,hogy milyen az eredménye,ha végre megtudjuk?
Próbálnék neki segíteni a diétában,az a baj,hogy amiket Ti írtatok nekem a ch-okról,azokról fogalma sem volt,tehát nem tudom,ki és hogyan foglalkozott a diétájával.... :roll: :roll: :roll:

nagyon el van keseredve :(

Ház eladás rajtam nem múlik,már holnap kiköltöznék legszívesebben! :)

Sajnálom,hogy olyan rossz értéket kaptál!! :?
Nem is értem,mert annyira becsületesen csinálod a diétát...

Ettől az időtől borzalmasan érzem magam én is,2 napja szörnyen fáj a fejem,és szédülök :( :?
Vendég

klassz lehet érezni a baba mocorgását!! :D :D
Vendég

Breki,
neked aztán a vérnyomásod miatt most még rosszabb lehet... nekem fejfájásra be szokott válni a cola, csak sokat nem merek inni belőle.

Anyukádnak kéne keresnie egy jó diabetológust, mert a diéta beállítása attól is függ azt hiszem, hogy mennyi a testsúlya és így mennyi ch-ra van szüksége a szervezetének. általában a napi 5 étkezést ajánlják és egy kis testmozgást, nem tudom ő túlsúlyos-e. a 8 érték egyébként lehet hogy annyira nem gáz "normál" esetben, kismamáknál szigorúbbak a határok. :-(
ha mellőzni tudná a fehérlisztet és a cukrot, szerintem már ez sokat számítana.
azt nem értem hogyhogy csak az egyik cukorérték volt meg?!

Vicky biztos többet tud nálam majd ha erre jár. ő ugye inzulinozott terhesség alatt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: nem tudom,csak párommal beszélt,neki panaszkodott,és hogy még nem mondtak neki semmit,míg az éhgyomrinak az eredményét nem látják :(

igen,túlsúlyos...
de van akaratereje,és tudná csinálni a diétát,csak szerintem nem foglalkoztak vele,és nem jól kezdte el :?

a szédülésem most nem rosszabb,mint eddig,csak a fejfájás zavar nagyon...
nincs kedvem se enni,se inni,pedig tegnap már egészen formába hoztam magam!
Vendég

Zsuzsó,
már épp hiányoltalak, de gondoltam az úrakezdett meló miatt vagy távol.
Lüke időben nekem is kicsit fáj a fejem, és olyan álmos vagyok minden este, de már 7-8 körül...ciki vagy sem, de bizony én 8-kor már ágyba készülődök minden nap :oops:
Milyen jó, hogy már ilyen aktív a babó! A mi picinket még csak én érzem néha-néha, inkább este amikor oda tudok koncentrálni.

Mieza,
apának meséltem a dúlás felkészítőről, nagyon helyeselt rá, hogy bizony ő is profi akar lenni mire odakerülünk :D Abban egyeztünk meg, hogy májusban megyünk majd, akkor már újra itthon leszek, könnyebb lesz szervezni.
Pü megy.

Kispatak,
elődünk elég hányaveti módon intézett pár dolgot a házban, és ez most visszaszáll ránk (2 éve lakunk itt). Nem tett iszapleválasztót a fűtésrendszerbe, így a vízben levő apró koszok, meg az időlözben a radiátorokban képződött rozsda lerakódott a cirkó belsejében, és megállította a szivattyút, tönkrevágta a hőcserélőt.
Amikor a szerelő levette a falról, akkor kiderült, hogy bélelve van ugyan a kémény, csak nem turbós cirkónak megfelelően...szóval 2 hét melegvíz és fűtés nélkül, plusz egy rakás pénz...én meg pont akkor voltam ágynyugalomra itélve. Szép volt, de kandallóval megoldottuk a fűtést, a család a gáztűzhelyen melengette magának a kádra való vizet, én meg 2 naponta elvitettem magam anyósékhoz zuhanyozni.

Kép
judit0713

Judit: nem lehetett könnyű!

sajnos mi is úgy vettük meg ezt a házat,hogy látszólag megcsinálták az eladás kedvéért,és itt lakáskor derül ki,hogy hullik a vakolat,a tetőcserepek, mállik a szétázott fal :?
Vendég

így néz ki a bekötős mózes, akit esetleg érdekel.
ez egy drága változat, ennél van olcsóbb, de gondolom nem mindegyik mózeshez jó bármelyik.

http://www.tegel.hu/index.php?page=shop ... &Itemid=65

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit,
nem csodálom hogy korán fekszel, sok a meló + utazás együtt, de megértem hogy bevállalod amíg bírod.
én "csak" betanítok, de ebbe is fura több hónap után visszacsöppenni.

Breki,
a jól beállított diéta szerintem nagyon fontos, ezért is írtam a jó diabetológust. jó lenne ha találna. sajna én csak a Jánosban tudok és hosszú az előjegyzés. :-( magán úton meg nagyon drága... :-( hajrá magyar eü... :evil:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ann: nálunk is ez volt a 2 fő motiváció, hogy megmaradjon a lehetőség és ne kelljen minden egyes próbákozás között (ha úgy alakult volna) 3-3 hónapot kihagyni... :shock:

Béku: Mikor írtad a múltkor hogy mennyi a belmagasságotok, nem akartam mondani, de az első gondolataim egyike volt, hogy atyaég, ezt nem kétfillér lehet kifűteni!!! :shock: Szóval ha mód van rá, hogy túladjatok rajta (reális kereten belül) akkor ne habozzatok, akár nagyhassal is, mert különben ingetek-gatyátok rámegy... Ja és SZIGORÚAN HAVI LEOLVASÁST kéne csinálni innentől!!! Semmi átalány... én amúgy is ennek vagyok híve, de talán így nem éri nagy meglepetés az embert.
Ha meg költözésre lenne lehetőség bármikor, akkor csak előre nézzetek, hogy 3-asban lehet a kiscsalád, csak magatokhoz idomulva azután.... Gyerekszobát/szobarészt én a helyedben ha még itt lennék a legkisebb belefeccöléssel alakítanám ki :)

Kubu: Gratula a vizsgákhoz!!!! :) Csak azt tudom hozzáfűzni, amit Eszter is leírt a felsorolásban!!! :wink:
Marci reakciójáról kérünk majd beszámolót!!!!!! :)

Eszterkém: Van egy meglepetésem számodra! A képzeld, sikerült ma a baba "ikertesóját" megszereznem!! Megláttam ma bent valaki asztalán és elkunyerbáltam! :) Majd egyeztessünk hogyan juttathatom el Hozzád! :)

Kispatak: ma voltam mhelyen bent. Olyan szintre gyűrűzött a káosz, és a rossz hangulat, hogy nem is terhellek vele inkább Benneteket!!!!!!!.... Kizártnak tartom, hogy a 2 gyerek között, ha sikerül persze, 1 percre is visszamenjek egy kedvezőbb tgyás, gyed összeg miatt.... :shock: :shock: :shock:

Mieza: megnéztem a doksikat... hááááááát....ezt ugye Te is kaptad valahonnan? Mindenesetre nagyon határozott és öntudatos lehetett aki összeállította :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én néhol már túlzásnak is érzem, valahogy úgy vagyok vele, hogy az orvosom nem véletlen tanult x évet, hogy ilyen szinten én "szabjam meg" a dolgokat de biztos van akinek meg fontos, hogy minden az ő elképzelése szeirnt menjen.... :shock: :shock: :shock: Mondjuk arra mindenképp jó, hogy egyáltalán tudjunk róla, hogy ilyen dolgok felmerülhetnek és ne érjen teljesen felkészületlenül... Át fogom még jópárszor olvasni okulásként :)

Zsuzsókám: Nem lehet, hogy valami belső stressz van Benned a mhely miatt, amitől megint magasabb a cukor?? Már előre, hogy menni fogsz, nem szorongtál, ilyesmi?? Örülök, hogy érzitek már a Pindúrkát... :) Tényleg, látszik már valmi poci azóta??? :wink:

Én: Szóval bent voltam ma.. hát gyerekek.. az egy elb....tt kupleráj a szó átvitt, de nem jó értelmében... Annyit tudtam intézni, hogy aláírtam a nyilatkozatot az adójóváírásra... a kinevezés módosítást az új intézményi név miatt... meg megkaptam azt a papírt kitöltve, amit Rajó fog leadni a mhelyén a családi kedvezmény miatt, ja meg kiírattam az egész éves szabimat, úgyhogy hétfőtől azon vagyok.... Viszont a decemberi tp-emet még mindig nem kaptam meg. Mhely állítólag elutalta, de majd a MÁK (!!!)-on keresztül fogom megkapni.. hát nem számíthatok rá egyhamar van egy olyan sejtésem. Annyit lehet tudni, hogy talán majd nem a MÁK fog számfejteni nekünk, de még minden bizonytalan.... Változott a tp papírok leadási rendje, innentől legkésőbb hó 20-ig tudják majd figyelembe venni... az utána levő napokra járó tp-t meg majd 1,5 hó után kapják meg a népek?? Faja...
És az illetményes csaj sűrű bocsánatkérések között, de elhajtott mert határidős melót kapott (a szervezeti átalakítások miatt). Abban maradtunk írjam össze a kérdéseim és jövő hétre kigyűjit a pontos számokat milyen ellátási formára mennyivel számolhatok. Aztán annak tükrében eldöntöm majd mikortól legyen pl a tgyás.
Ja és hab a tortán, hogy full hányingerrel mentem, erre ahogy közeledek az épület felé... nagy tömeg.. tévések... akkor látom hogy egy kisebb komcsi gyülekezet tart épp valami sajtótájékoztatót v. mifele.. (Mesterházi, Horváth Csaba...)... na ezektől alapból hánynom kell.... erre még meg is látom őket... boráááááááááfffffffffff :twisted: :twisted: :twisted: Húztam el onnan, hogy még vágóképnek se vegyenek, ezekkel nem akarnék 1 lapon szerepelni :)))))))))
Na a kollegáim hangulatáról meg inkább ne is beszéljünk.... Nagyon sajnálom őket :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: jó Téged is erre látni :D

nos igen,a belmagasság 3,85 kb...
Ha maradni kéne,ezen lehetne változtatni,hogy kisebb légteret kelljen fűteni...

Most lekapcsoltam a szobánkban lévő konvektort,és inkább felöltözöm...
Vendég

Hahó!

Oh Andi: akkor jó,hogy otthon!? Gondolom nem irod le a melóhely nevét. Remélem még sok-sok időt maradhatsz babával a családi fészekben, talán még több is lesz - kívánom.
Én is szeretnék, ami nem lesz, várom ezt az egyet. Talán már ennek a vizsgaidőszaknak is végére jut egyszer?

Lányok: eszembe jutott, hogy "nem szeretem időszak jön" SZJA bevallás.
De nyilatkozni kell 1%-ról. Kéretik valami BMC-s szám - nem találok. Aki megy oda rákérdezne? Szerintem jó lenne itt nyilvánossá tenni, de ha nem pü-ben is jöhet. Ha nincs akkor János KH-nak kell valami alapítványszámát megadni?
Eszter: az én 1%-m SOTE-nak fog menni. Velem már annyi jót tettek az idén is. Az egyházit pedig gyerekkórház támogatásra adjuk mindig.

Köszi a segítséget

üdv kispatak
Vendég

Breki: tudom drága a fütés, de nehogy megfázz!
Vendég

Kispatak, de jó, hogy mondod, bár a bevalláskor talán eszünkbe jutott volna Rajóval :)

Szóval neten ezt találtam, szerintem ez lesz az:

IVF-MEDICAL Alapítvány
Adószám: 18233298-2-43

Az IVF-MEDICAL Alapítvány támogatásával a Budai Meddőségi Centrumban folyó munkát támogathatjuk.
Az IVF-MEDICAL Alapítvány olyan civil szervezet, amely a Szent János Kórház Budai Meddőségi Centrumának támogatását szervezi, koordinálja. Segítségükkel jutottak hozzá az elmúlt években korszerű ultrahang készülékhez, ICSI berendezéshez, automata pipettákhoz, számítógépekhez, fénymásolókhoz, drága külföldi szakkönyvekhez és folyóiratokhoz. A lombikbébi program hazai fejlesztése érdekében országos jelentőségű tudományos konferenciák szervezésében is részt vettek.

andrea-1

én is támogatom a BMC-s ötletet! :D
Vendég

Most csak gyorsan: gyerekkel minden rendben volt a kardiológián, semmi gond a szívével.

kisbeeka: Aki nem terhes, ott a terheléses cukornak 9 a felső határa. A fölött beszélünk cukorbetegségről ha jól tudom. Ha a 8,2 a terhelt, akkor az szerintem még nem annyira rossz.

Többit holnap visszaolvasom.
vicky79
Budapest III. kerület

tgyás, gyed: Nekem a tp-em több volt, mint a gyedem most, úgyhogy én csak a szülés napjától kértem a tgyást. Minél tovább tartson.
vicky79
Budapest III. kerület

Macs:
Egész héten a fejemben voltatok, tegnap is sokat gondoltam rátok. Szerintem aki csak egyszer is olvasta soraidat, nagyon nagy szeretettel megölelne, remélem ez a sok pozitív hullám célba ér.
Elképzelni sem tudom, hogy mit érezhettek, de rengeteg erő kívánok a feldolgozáshoz és a folytatáshoz. Baluci tüneményessége és kis lénye segíteni fog ebben! Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kakukk!

Ann:
Én pont ezért választottam, hogy kiperkáljuk a fagyist, így megmaradt egy támogatott stimus-leszívós-beültis csomag, nem mindegy.
Cicus nagyon édes, ahogy leutánozza csiki után a "mami" kéztartását!
A recept jól néz ki, de nemtom, hogy más liszttel fincsi-e... :roll:

Judit:
Gratula az új védőnénihez, úgy látom neki jobban örülsz, nyilván tapasztaltabb.
Az a +2kg soknak számít? Amúgy is olyan vékonyka vagy.
Falmatricák nagyon aranyosak, már látom is magam előtt a dimbes-dombos tájat, füvet. :)

Zsuzska:
:lol: :wink:

Kispatak:
Már magam sem tudom, hogy a csíknak látszót csak én képzeltem-e oda...
Férjed nem megy veled utazgatni?

Vikus:
Gratu az új melóhoz, rövidtávra terveztél vele?
Szorítok, hogy ne az utró legyen a ludas! :wink:

Mia:
Az összeg attól függ, hogy miképpen reagálsz a stimura; ha jól, akkor lehet olcsóbb is.

Béku:
Nem egyszerű ez a házeladás, de én az első adandó alkalommal lépnék onnan, mégiscsak jobb lenne külön lakni. Nehéz menet lesz, de drukkolok nagyon!
A gázóránál nincs havi lejelentésre lehetőség? Mi a villanyt így diktáljuk be és annyit fizetünk, amennyit fogyasztunk, nuku átalány.

Andrea:
MÁKos nem jó... Remélem csak átmeneti. A szabipénz legalább biztos, jól kitoltak veletek az átszervezéssel. Tudom milyen, én már annyi átalakulást megéltem, hogy már nem is számolom...
Ezek a közüzemi szlák látom mindenki mumusai. :lol:
Hát, hogy meglett Eszteréknek az ikre, ez mekkora!!! Örülök nagyon! :)
Remélem holnap minden festéket sikerül megvenni és akkor nemsokára elkészül Izabella királynő kinti lakosztálya, falon a csodás matricákkal. Mutattam Hugimnak a cicásakat is, nagyon tetszett neki. Egy megjegyzése volt, hogy akkor nem lehet a polcokra semmit tenni, mert eltakarják a matricacikákat. Mondtam neki, hogy szerintem simán megoldható, hogy max. picit fönntebbere ragasztja az ember és akkor látszik. Kis kreativitással simán megoldható, neked meg az van rendesen és nem is bizti, hogy pont úgy fogod feltenni, mint a mintán. Már alig várom a kész szobáról a fotót! :)
Ősszel meg spuri pihenni!!! :)

Kisborsó:
Sajna bioptron lámpával kapcs. nem tudok segíteni. Gondolom az eladó cég rámondja az áment, hiszen ez a lámpa "mindenre" jó, én nem vagyok ellene, de ebben azért nem hiszek.
Célszerű lenne talán egy védőnővel, v. BMC-s dokival, genetikussal beszélni, hogy mi a véleményük, vannak-e tapasztalataik?

Missancsi:
Nagyon szép képeket készít ez a fotós, ez a stílus, a pillatanfotók közel állnak hozzám. Ami viszont nem tecc, hogy miért nem ad papírképeket is és miért nem az összes fotót küldi (bár olvastam, hogy 500,-Ft/db-ért megveheted). No, nem akarom senki kedvét szegni, tényleg gyönyörűek a képek! :)

Eszter:
Nem semmi, hogy a felvi sorrend is számít! :shock:
Azért még egy jó jel, hogy megvan a szerencsebaba klónja!!! :lol:

Kubu:
Szuper, gratulálok!!! :) További vizsgáidra is szorítok, menni fog! :)

Mieza:
Ahha! Szóval Apud miatt kell az egyszerű szülinapi dátum! :lol: :lol: :lol:
Fotós ismerősödnek meg tudjuk vhol nézni a munkáit, esetleg van honlapja?

Zsuzsó:
Ez a magasodó cukorka nem tetszik, remélem lentebb kúszik! Szerdára drukkhegyek!!! :)
Én is fáradt és szédelgős voltam egész héten, nembírja a szervezetem ezt a macerás időjárást.
Babamozgás, de csodás lehetett! Még jó sokat!!! :)

Vicky:
Jippí!!! Örülök, hogy Barbus szíve heléyn van és rendben! :)

Én megint állatosat álmodtam, de most jó érzés volt. A Zuram rokonáéknál összemelegedtem egy viharvert, "Kambodzsát megjárt veterán" macsekkal, fekete cica, fél füle nuku. Lényeg, hogy álmomban bújt a kezem alá, hogy szeretgessem és dögönyöztem is picit, nekem is vidám volt a hangulatom.

Pá Drágáim!
sajt@

Tegnap süttem megint kiflit, zsömlét, Zuramnak rozskenyeret - benne pirított, sózott szotyival. Az egyik adag zsömle alja és néhány kifli teteje kissé brikett lett... :? A kenyérre azért már jobban ügyeltem. :D

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

Andi: köszi a számot, pont ilyenre szeretném adni azt az 1%-ot, illetve nem is enyém lesz, apáé. Egyém kevesebb de azt SOTE-nak adom.
Egyébként tavaly is odaadtuk, csak már elfelejtettem a számot, itt irta le valaki akkor. Tudjátok én már évek óta itt vagyok ezen oldalon.

Sajti: remélem legközelebb még jobb lesz a sütés. Apa mindenfelé nem jön, csak "sógorékhoz nyugat felé". Szóval Tirol és egyéb lehet. 2 éve voltunk akkor Wörthi-tó és társai, most kicsit másfelé lesz. Már lefoglaltam.Ezt is akciósan vettem fillérekért.

Judit: hát az a tulaj nem eladásra szánta azt a házat? Sajnálom, hogy ennyi mindent elrontott. Ha mi eladnánk (nem tesszük) azzal nagyon jól járna bárki. Minden tökéletesre csináltunk, csináltattunk magunknak.

Breki: látom a lányok is irják, ahogy lehet lépni kellene onnan, na majd meglátod.

Számlaátalány: amit lehet már diktálok, én is a villanyt pár hete. Nem is jön már több ezer Ft, sőt számla se jött, mert kevés a fogyasztás. Majd ha eléri 1000 Ft-ot. Na az majd hónapok mulva. Biztosítót is váltottunk többet, ott is spóroltunk sokat. Hiába csökkenő fizetésünk valahogy ki kell egyensulyozni.

Vicky: hajrá Barbus eredmény! Remélem a hétvégén volán mellé pattansz. Én már ma du. teszem. Ja és gazdagabbak lettünk egy remek GPS készülékkel. Férjem minden vágya ez volt, nagyon jól szuperál, már bárhová mehetünk. Mondjuk eddig is odataláltunk mindenhová.

Majd még jövök
kispatak
Vendég

Ja! Én imádok fotózni (csak most gépem nincs), de sosem tanultam, érzéből szoktam, világítástechnikával nem rendelkezem. Ha van gépetek és nincs aki lefotózzon pocisan és nagyon szívesen!!! :) Ötleteket annyi helyről lehet meríteni!Természetesen tök ingyen, mert szeretek kattogtatni! :) Sajna pillanatfotókban nem vagyok otthon, de egy picit beállított kép is lehet szép, ha nem viszi az ember túlzásba, műtermisbe.
Legjobb a digit gép, mert ott már egyből látjuk az eredményt, ami meg nem jó, az delete.

Pá Drágáim!
sajt@

kispatak: Most nem hiszem hogy vezetnék, tegnap is ők hoztak haza és hát drága a benzin. Képzeld, tegnap jöttünk le a kórháztól és olyan lejtőn kellett lejönni, hogy még szánkóval sem mertem volna ott lejönni. Nem tudom hány fokos lehetett, de vagy 40-50 biztos! Mondtam hogy legközelebb kipróbálhatnánk család nélkül. Én azt hittem a kézifékes nehéz, de ez brutálisabb volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti,
jajj, ez nagyon jól hangzik!
Én is szeretnék majd apának szép, pocis képeket, de még növesztem egy picit. Viszont, már most bejelentkezek hozzád, szerintem tuti szuper képeket tudnánk csinálni itt a kertben meg a Dunán...hm???

Kép
judit0713

Az lesz benne a legviccesebb, hogy addigra te is pocis leszel :D

Kép
judit0713

Sajti,
Ez a pocak-fotózás ajánlat nagyon jóóóóóóó!!!!!!!! Felírsz majd engem is az előjegyzési naptárba valamikor 8 hós időm környékén????? :) :wink:

andrea-1

jó ez a fényképezős 5let csajok. :-)

Andi,
igen, már elég jól látszik a pocakom, bár semmit nem híztam az elmúlt hónapban... :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: megnézhetjük a pocakodat? :D

Sajti: ha még aktuális lesz az ajánlat,amikor már lesz pocakom is,visszatérhetünk rá! ;) :D
Vendég

Breki,
remélem szerdán minden rendben lesz. és ha kapunk baba képet, akkor teszek fel egyszerre baba és pocak képet, ígérem. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jujj,de klassz!! :D
tetszik az ajánlatod,akkor szerdáig türelemmel leszek! :D

az eredményhirdetésem óta nem láttam a pocakodat,és hát akkor még nem látszott Rajtad :)

Lányok,tegnap egy nyisszantással eltüntettem 40 cm-t a hajamból! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem várok az idétlen fodrászokra,hogy mikor alkalmas nekik,húzzák az orrukat,úgyhogy most a kukában a hajam :lol: :lol: :lol: :lol:

persze még eléggé össze-vissza néz ki a hajam,semmi formája nincs,de már nagyon untam,úgyhogy majd megigazíttatom valakivel :)

A tegnapi kimozdulást sztornózta párom,mert végül varrógéphez való készleteket kaptam,csak elfelejtette mondani,hogy ez amolyan vagy-vagy kérdés volt,én meg boldog voltam,hogy végre kimozdulhatok,mert valami meglepi vár rám...
Vendég

Breki:
Nem sajnáltad azt a szép hajadat levágni?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: kinő az hamar :)
nyárra megint hosszú lesz a hajam :D
Vendég

Vicky: köszi az infót a cukorról!

Meglett az éhgyomri értéke is,az épp határon belül volt,így megnyugtatták,hogy valószínűleg elég lesz a diéta,amit nagyon ügyesen csinált eddig :)
Vendég

Hahó!

Szóval Breki ilyen gyorsan nő a hajad? Sugár oldalában nem kell bejelentkezni, Biofodrászat. Max valamennyit várni. Minden nap nyitva vannak, vasárnap is. Frissen mosott hajjal csak vágás, expressz hajszárítás fizetendő. De ezt igy kell nekik mondani.

Sajti: nagy fotós én sem voltam., Út előtt 2 nappal vettünk digis gépet, és olyanokat alkottam vele. Majd keresek és küldök belőle.

Várom a pocakfotókat!

Ma én is alkottam. Ugye ingyen lehet foglalni (idejében törölni is) szóval lefoglaltam a londoni szállást. Nem luxus hely, de némely szoba már elfogyott, hát megelőzendő tettem. Már csak repjegy, és az utitárs kell. Repjegy egyre drágul. Remélem a leendő útitársam is kimondja az áment, aztán Let's go! De előtt még Sopron jön a jövő héten.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: nővérem volt abban a fodrászatban,de sajnos nem volt elégedett,mert nem azt csinálták meg neki,amit kért...

amúgy nem vagyok egy fodrászhoz járós,én sosem azt kapom,amit szeretnék :?
Vendég

de egyébként igen,nekem elég gyorsan nő a hajam,havonta legalább egy centit :)
Vendég

csajok,
kicsit off
csak azért írok mert többen járnak a mensmentisbe.
januárban elköltöztek ide:

Mens Mentis Egészségcentrum
1118 Budapest, Fehérvári út 83. II. emelet

egyéb elérhetőség nem változott, de azért ideírom.
Tel: 06-20- 333-5500
weboldal: www.mensmentis.hu

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki,
óóóó az a szép haj, nem akartad volna eladni ? :-)

Kispatak,
hajrá London, melyik légitársaság ?
(gondolkozom hogy felkapom két gyerkőcöt és március körül kiruccanék barinőzni én is Angliába - apa nélkül :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

:lol: :lol: Mieza féle anyagokat megkaphatom én is ? léééci :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Breki,
örülök hogy anyukádat megnyugtatták. :-) sejtettem hogy 9 alatt még nem annyira gáz "normál" esetben. kitartást neki és próbáljon legalább egy kis sétát beiktatni, ha tud. majd az unokát viheti sétálni. :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu,
csak nem már az utánpótláson jár az eszed?! :D :lol: :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu: el akartam adni,és mivel rengeteg volt,sokat ért volna,de elkezdtek kényeskedni a fodrászok,hogy most épp nincs szükségük hullámos hajra...

én meg nem könyörgök nekik,nagyobb kiszúrás velük,hogy a kukában kötött ki :lol: :lol: :lol: :lol:

először fel akartam ajánlani olyanoknak,akik betegség miatt szorulnak parókára,de nem segítettek ebben azok (fodrászok),akiket megkértem rá.

Persze kaphattam volna érte valamennyi pénzt,de azt hiszem nem úgy álltak hozzá,úgy tettek,mintha ez valamiféle szívesség lett volna,hogy levágják,miközben sokaknak negyed ennyi sincs... :?

De nem zavar,nyárra megnő,majd a baba születése után levágatom,úgysem lesz időm foglalkozni vele,és a pénz is jól fog jönni :D

Zsuzsó: köszi,igen igazad volt :)
Szerencsére nincs nagy gáz,ma először rááll anyum a mérlegre,csak az a gond,hogy nem tudja,hogy közvetlenül a diéta előtt mennyi volt,de érzi,hogy kisebb naci kell rá!

Sajnos sokat kell fogynia,de annyiból örülök annak,hogy ráijesztettek,hogy komolyabban veszi,hogy mozogni is kéne,stb... :)
Vendég

12 perc,és uram is jön haza!!! :D
kár,hogy olyan rossz idő van kint...

úgy mennék már nézelődni! :D
Vendég

Kisbeeka,
esélyem nincs visszaolvasni, megmondod hol keressem anyudról a beírást, elolvasnám.

kubuspace

Kubu: annyi volt,hogy tegnap reggel elküldték egy kontroll terheléses cukor vizsgálatra,ami úgy nézett ki,hogy csináltak éhgyomrit,majd kb. 2 óra múlva még egyet,de akkor csak az ujját szúrták meg,és azonnal meglett a 2. eredmény,ami 8,2 volt,és ezzel alaposan ráijesztettek...

Már hetek óta diétázik saját erejéből,már Karácsonykor se ehetett akármit,de kapott diétás beiglit :)

Aztán délután megtudta,hogy az éhgyomri érték viszont épp határon belül volt,úgyhogy nincs nagy gáz.

Szegény nem könnyű,de sosem bírt fogyni semmivel,és nem az akaraterejével volt gond,ezt tudnotok kell :)

Mivel nekem ő nagyon fontos,ha kell,elrángatom magammal valahova,hogy mozogjon! :)
Ami bejött neki,néha megy is rá,az a nordic walking :)
Vendég

Sajti: belinkeled majd nekem azt a sajtkészítős oldalt,amit korábban már felraktál ide?

Köszi! :D
Vendég

Hahó!

Kubu:

Csak szállást foglaltam nyárra. A kinézett légitársaság easyjet, más nem igazán éri meg, és nyáron ez sem tul olcsó. Ha rajtam állna már rég lefoglaltam volna.

De tél/tavasz: MALEV-t is érdemes megnézni
Jó, hogy neked szállás nem kell, mert nagyon sokba kerül az is (mi nem?) Én találtam szállást 4 napra saját fürdőszobával 45 Font/éj/szoba áron. Persze nem a Ritz de talán aludni és mosakodni jó lesz, meg hütő van a szobában, hogy tudjunk kaját bepakolni.
Majd itthon sziesztázom a többiben, Sopron se lesz rossz, de Ráckeve a csucs, mindegyik bagóért.

Breki: jól gondolod, hogy hamar nő a hajad, és baba mellett sok mindenre nem lesz idő. Nem tudom Kubu hogy győzi???

Na Vicky ma remek vezetős idő volt. Nap ismét csak sütött, onnan menekültem.

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Jó lett volna ma vezetni, de még sétálni sem jutottunk el, mert itt nagyon fújt a szél. Meg persze Barbus is akkor aludt, mikor mehettünk volna sétálni.
vicky79
Budapest III. kerület

Fúúú lányok, erre nem is számítottam! Aranyosak vagytok, én tényleg imádok fotózni! :) Szóljatok amikor szeretnétek és röpülök, csak legyen fotóapparátotok, a pocak az ugye adott, a többit megoldjuk.

Béku:
Örülök, hogy anyukád rendben, szorítok, hogy szépen fogyjon le.
Lenyisszantottad? Ááááá!!! Magadnak? Huhh! :shock:
Még szerencse, hogy gyorsan nő.
Egyébként Hugim fodrász és házhoz is megy, pláne ha nem egy ember miatt (de úgy is szívesen) hanem ha az egész családot apríthatja, az neki öröm! :lol:
Keresem a sajtkészítős oldalt! :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Megtaláltam!!! :) Én ezt a verziót szoktam csinálni:
http://csincsilla.blogspot.com/2009/10/ ... -sajt.html

Azért ezt is ideteszem, mert ez konkrétan sajtok készítéséről szól:
http://www.sajtkeszites.hu/hir/2008/10/ ... -keszitese

Pá Drágáim!
sajt@

Jippíííííííííííí! Laptetűűűű! Pont egy jubilálós oldalszámnál! Mostanában nem is volt nekem!
Macskuszéknak adom az egészet!

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: