Sziasztok!
Visszaolvasni még nem volt időm, ne haragudjatok, csak ezt az oldalt futottam át.
Tegnap voltunk Pesten, negyed 5kor keltünk, Bence szerencsére magától felébredt, mosolygósan, majd az autóban elaludt és mire felértünk, akkor ébredt. Szopizott, aztán míg bent voltam, csendben nézegetett Tomi öléből.

Hazafelé az autópályáról jöttünk le, mikor felébredt, kicsit sírdogált, de elszórakoztattam.
És akkor, hogy mi volt: bal térdem megtelt folyadékkal, amit le kellett szívni (30 ml volt benne), szteroid injekciót a szoptatás miatt nem kaphattam. Doki megkérdezte: abbahagyom a szoptatást vagy nem kérek injekciót?

Hát az utóbbit választottam... Így még tovább kell kímélnem, ha elmúlt a seb (ahol leszívta), akkor hideg vízzel borogathatom. Ha ne adj' Isten újra bedagad, el kell gondolkodnom, hogy a szoptatást szüneteltetnem/ abbahagynom kell -mivel akkor szteroid injekciót kell kapnom-, vagy pedig azt "játsszuk", hogy bedagad, leszívják, bedagad, leszívják...

Most reménykedünk, hogy másfél évig nem fog újra előjönni, vagy legalább 1 évig. És persze pihenek ezerrel, még Bencét sem viszem a kezemben, hiányzik, hogy nem vehetem fel.
Évi! Magánny. pénztár

én úgy tudom, hogy nyilatkozni kell, hogy szeretnéd-e megkapni a reálhozamot vagy az államiba kerüljön át. De majd megkérdezem apósom, ő mondta tegnap.
Tomi nagyon aranyos a képeken! Azok a naaagy kerek szemek!
Ircsivel egyet értek! (blog videó, mozgatás)
Bols! Fogacskához gratulálok! Hogyan érzed szopinál?

Elvileg a kis nyelve az ínye fölött van, mikor szopizik.

Vagy most hülyeséget mondtam?
Csillag! Gondokat sajnálom!

De szerintem is inkább vissza kéne költözni, akármilyen kicsi is a lakás, az lenne a legjobb megoldás! A hideg, a penész egyikőtök egészségének sem tesz jót hosszú távon, főleg nem Gergőének!!!
Tündi! Zoé nagyon édes!
Szilvás! Jobbulást kívánok Nektek!
Ígérem, visszaolvasok, csak most megyek pihenni Bencével, épp alszik, legalább összebújni szeretnék vele, ha már nem foghatom most.
Láttam, írtatok nekem sok kedves tanácsot, mindenkinek nagyon köszönöm, elolvasom alaposabban is, még tegnap este átfutottam csak, aztán írok.
BÉVI