A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Tike

Igen, persze az se mindegy mikor jön a 41.héten vagy a 38.héten..
Hédi aszem 40. hét körül jött. Sokat számít az a 3 hét hízásban.
Roló a 38. héten jött..

Kórház:
extra gáz, de már nem lepődök meg semmin... :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

Köszi, de elég lesz kettővel :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

41.hét-en. a következő hetekben már úgysincs semmi dolga, mint hízni. Azt meg gondolom amúgy sem bánod,ha sima szülésnél nem lesz 4 kg körüli. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziaztok!

tike!
hát akkor tényleg joggal sajnálod a koleganődet...csak gondoltam leírom
nekem milyen tapasztalatom volt...
szegény teapa...

Kiara 41. hétre 3750el született

Kép
Kép
csibe83

Katy!

Mi végig velük voltunk tegnap, mikor ez zajlott, és akkor még nem tudta a doki, hogy magzatvíz-e, csak annyit, hogy elegendő a mennyisége a víznek. Akkor hirtelen mind eléggé beparáztunk :( .
Beszéltem ma vele, ugyanúgy keményedik, de igyekszik pihenni, viszont legalább a folyás megszűnt :) .
Csak fél, hogy befektetik, mert akkor a dokija szerint baba nélkül már nem engedik haza, az meg még akár 10hét is lehet, neki meg otthon van a két nagy :( .

Hiszti:
Megmondom őszintén, megnyugtató, hogy nálatok is van :oops: :lol: . Ma átnyálaztam az itthon fellelhető szakirodalmat, és mindhárom könyv azt írta, hogy ez ebben a korban totál jellemző. Meg nagyon jókat olvastam a kezelésére is :wink: . Szóval én a lágyulás helyett igyekeztem apatikusan reagálni a nyígására, apa meg a szídás helyett szintúgy :wink: .

Boo!

Én ma fogadtam apával, mikor délután letettem a gyereket (éssírt, pedig nem szokott :shock: ), hogy naezmost olyan sírás, hogy ebből sose lesz alvás. 5 perc múlva bementem, kivettem, beszéltem hozzá pár mondatot, és visszatettem, lefektettem vagy 3*,mert egyből felpattant persze, aztán kijöttem. Még sírt 4 percig, és szunya.Szóval vesztettem.

Miron haja hihetetlenül édes :D ! Én nem szeretm a nagyhajú kisfiúkat :roll: . Nem kell, hogy gépen letolt egyenhajuk legyen, desztem egy fiúnak legyen rövid haja, egy lánynak meg hosszú :oops: :lol: .

Ezt elküldöm,mert merülök...

KépKép

KépKép
kicsidodi

H1N1:
Mi nem oltattunk tavaly sem, és azelőtt sem soha influ ellen, most sem fogunk. Mi Béres-cseppet szedünk :lol: .

Czigka!

Na, azt nem mondanám, hogy Botond rendmániás lenne, de ő meg visz egyből mindent a kukába. Rendesen alig várja, hogy vmi szemét legyen, már mondja is, hogy "kuka, én Babuka" (Babukának nevezi magát :lol: ), vagyis hogy ő akarja kidobni,és már szalad is vele a kukához :wink: . Sőt pár napja megint elkezdte ledobálni a kaját, de sztem csak azért mert tök nagy élvezettel szedi utána össze és viszi a kukához :lol: .

Ronmay!

Botond hetekóta egyedül hajlandó csak enni :? . Vagyis ez alapvetően juhuuuu, csak ha fáradtabb, vagy türelmetlenebb akkor minden csupa kaja :twisted: . Mert amúgy már gyönyörűen eszik egyedül kanállal, alig lesz kajás a partedli (már ha hajlandó nem letépni :twisted: ).
Inni viszont továbbra is a Janás üvegből iszik csak, mert ha pohárból adom, azt is egyedül akarja, és egyből a nyakába borítja, mert türelmetlen.

Niki bnőm babáját 31. héten mérték 1500 g-nak, és 3300-3500-nak saccolták a végét. Amúgy tök egyidős az Áronja Natival :wink: .

Na,elküldök még egy kört :lol: ....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike!

Sztem jobb, ha a bnőd nem mondja meg a kórházban, hogy ki a kezelőorvosa, mert így külön fújni fognak rá, amiért nem onnan választott, ha már választott. ebben szinte biztos vagyok! :?

Ronmay!

Most jutott eszembe, hogy Botond a 31. héten 2000g volt, de ő nem mérvadó, mivel 38 hetesen, 4280-nal született :lol: .
Ugyan azt mondják, hogy a második baba 30-40 dekával nagyobb, de Nati kislány, ők meg ált. kisebbek, szóval én közel egy súlyúra tippelem Roló születési súlyával :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Valszeg mi sem fogunk oltatni, korábban sosem oltattam, tavaly meg csak azért mert Zétény annyira kicsi volt még.
Szerintem mi nem vagyunk veszélyeztetett közegben egyáltalán, plusz hétfőn Zétény oltást kap, gondolom azzal együtt nem kapná meg, hanem csak rá úgy 2 héttel, akkor meg már minek, már február lesz, én addigra már tavaszt tervezek 8)

Boo!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm a képeket :) És természetesen Mironnak is a közreműködést :wink: Nagyon szemléletes így a méret.
Eldőlt, ilyen verdásat tuti nem veszek, láttam teszveszen használtabbat (gondolom mosták is), gyakorlatilag felismerhetetlenné kopott rajta a minta, rém randa. Most a számosokkal szemezek, az bár szétszedhető, de nem kicsikre, és moshatom.
Miron haja nagyon kúl, én is az ilyen sérót csípem :wink:

Dodi!
Zétény 9 és fél 10 között fekszik, és 9 körül kel. Ez a fél 11 extrém volt, szerintem megcsípte egy cecelégy :roll:
De én istibizi sosemnem panaszkodom az alvásunkra (ígérem Katy :wink: )

Hisztinél úgy látom le vagyunk maradva :shock:
Vagyis az a babás szokás még megvan, hogy idejön, és vegyem fel, és ha nem akkor nyávogás van, de amúgy más miatt nem igazán nyifog. Na meg persze ha fürödni megyek, akkor üvölt. De ennyi. MA elég nyaff volt, meg is fejtettem estére, hogy az egyik felső szemfoga áttört :oops:

Cziga!
Énfiam is csak a szemét kihordásában jeleskedik, amúgy szétpakolós :? Nem pakol ki mindenhonnan, van 128 fiók ami zárva van, meg 28 ami nyitva és el is érné, de van egy-két lieblingje, és azokat fosztogatja. Pár napja kijött a hálónkból, a bugyimmal a fején :oops:

Tike!

Hédi nagyon táncoslábú :lol: :lol:
Melyik ez a gáz kórház? :shock:

Zéténynek is van új szava :arrow: Egy, csak így egyszerűen 8)

Pocok!

Mostaztánmá" ne dolgozzál annyit irgumburgum!!!! Megígérted, hogy nem veszel el!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Itt vagyok, olvasok rendesen, csak írni nem marad energiám :cry:

Nimród szerdán kapott oltást, estére belázasodott, reggel dokibá közölte hogy tüszős mandulagyuszi... ( ami furi h. egy nappal előtte még semmi nem volt?) én is elkaptam sztem valamit belőle, mert igencsak carul vagyok... Úgyhogy gyerekvigyázást szerveztem még a munka mellett.

Munka olyan mint volt, nem változott szinte semmi...
Na megyek, mert elkések - hétvégén jövök remdesen!

KépKép

KépKép
kispocok13

Helló!
Próbáltam visszaolvasni, amíg fel nem kelnek, de már valaki pont most felsírt, így abbamaradt. KÉt oldallal vagyok elmaradva, szóval azokra írok egy kicsit:
Lois, nem semmi,hogy Zé eddig bírta, eddig még én sem bírtam... :oops: :oops: :oops: 8)
Ágy: akkor én inkább megvárom, míg ti kipróbáljátok, alszanak e az egyedül elalvós babák rács nélkül, vagy sem... Bár az én gyerekeim úgyis mások lesznek, amilyen szerencsés vagyok én (szóval a tietek majd szpen elalszanak, az enyémek meg jönnek utánam)
Azt szeretném kérdezni, hogy van e valami tuti tippetek arcmelegítésre??? SEgítségetek légyszi, na üvölt megyek

Kép
pagika

Lois!

Én már jövő hétre is tavaszt tervezek :roll: :lol: .

Nekünk minta nélküli habtapink van. Ugyanolyan, mint nektek az állatos, csak egyszínűek. Én direkt ilyet kerestem, mert nem vagyok hajlandó szedegetni a darabkákat, se a gyerek szájából, se a lakás legkülönbözőbb pontjairól :twisted: . Én nedves ronggyal töröltem csak át mindig, de nálunk se koszolódott nagyon. Kerestem képet (Botond itt állt először négykézlábra :cry: :) ):
Kép

Zétény tök jó fej :wink: . Biztos jól is kezelitek :) . Én elcsesztem, vállalom :oops: . De már összekaptam magam :twisted: . Tegnap tök jól leírta a Superdadusos könyv, hogy miért ne akarjak a gyerekem legjobb haverja lenni, hanem az anyja. És miért nagyon rossz neki, ha engedek a könyörgésnek. Ha meg az a gyerekem érdeke, én bizony szarfej leszek, rajtam ne múljék :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi lányok a súly infókat!

Csibe, Tike
Lehet hogy a babák azért maradtak olyan sokáig mert tudták hízniuk kell egy kicsit még :wink: :lol:

Igazából nincs bennem aggodalom, hogy esetleg nem lesz akkora mint a Roló.

Dodi

Roló meg 2200g volt :oops: és még sem volt 4kg. Szal össze vissza híznak ezek a bébik. Ki úgy ki így.
Remélem barátnőd már jobban van, anno Rolónál Angliában volt egy kis vérzésem, de csak a keksz miatt, én is akkor 28 hetes voltam. Egyből nyomtak tüdőérlelőt, de hál Istennek, csak 10 hét múlva bújt ki.
Nagyon szorítok neki, hogy még maradjon bent a kis drága! :wink:

Délutáni alvás:
Hát nálunk is van néha küzdelem, mert pörög ezerrel, és ha magára hagyom, úgy hogy még nem feküdt le képes akár 1,5 órán keresztül is játszani az ágyában.
Szal ami nekünk bejövős, hogy mese, be az ágy, mondogatás hogy feküdjön le. persze nem fekszik :twisted: megkérdezem hogy még szeretne e bújni, erre azt reagálja hogy igen, akkor kiveszem bújik, hozza a krokodilját is, és utána kéri (vagy nem :twisted: ) hogy tegyem be az ágyba. Ha nem kéri akkor berakom, de általában akkor már lefekszik, betakarom, aztán lelépek.Kb. 10 perc múlva így alszik. De az egész altatás fogmosástól kezdve olyan 30 perc. Kíváncsi is vagyok hogy fogom csinálni ha megszületik a huga. Sokat agyalok ezen is...
Este érdekes nincs ez. Apja mesél, bújás vagy be az ágy, aztán csucsu. De hát akkor sötét van nincsenek ingerek :roll:

Mi is mostanában 8,30 körül kelünk vagyis én keltem. Kb. tíz perc mire feltudom kelteni, rosszul is érzem magam...de ha nem teszem csúszik az egész napunk. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Csibe

Durva hogy 20 hetes vagy, még csak most voltál 7 :roll: :lol: 8)

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

ronmay!
nekem mondod...számomra is tök furi,h már elmúltam félidős.
az az igazság meg is érzem,már nem megy a takartás úgy mint régen...
zavar a pocakom...Kiarával is nehéz volt,de most még Kiara mellett
mégnehezebb...
de apa azt mondta,hha már nagyon nem bírom akkor besegít...

Boo!
lehet,h valami volt a levegőben,m Kiara is nagyon nyugtalanul aludt...

Kép
Kép
csibe83

Azt hiszem mi vagyunk az egyetlenek akik nem rácsos ágyban alszanak, akkor leírom,hogy nálunk hogy működik azóta az altatás.
Szóval előtte szoktatni kellett az egyedül elalváshoz, de belejöttünk és az utóbbi időkben beraktam,simi,puszi, kijöttem, volt,hogy dünnyögött,volt hogy játszott még egy fél órát és volt hogy rögtön elaludt. Na most a déli altatás többnyire sírásba torkollik, bár a maival elégedett vagyok. Talán az lesz a nyerő,hogy megegyeztünk csak akkor mesélek,ha szépen fekszik a helyén és hallgatja a mesét. ( kizárólag olyan könyvet szabad olvasni amiben nincs kép) Este viszonylag könnyebben ment, de addig mindkét alvásnál ott kell lenni valakinek amíg el nem alszik.

Éjszaka ha felébredt, eddig megijedt és nem aludt vissza, közénk jött aludni. 3. napja alussza végig az éjszakát újra. Legalábbis nem sír és nem jön le az ágyról :lol: :lol:

Én egyébként azt javaslom,ameddig tehetitek maradjon a rácsos ágy, vagy a legjobb ha ki lehet venni pár rácsot. Amikor nagyobbak talán könnyebben veszik a változást.

Akik kistesót várnak azoknak meg azt javaslom,még jóval azelőtt szoktassák át, mielőtt a kistesó érkezik.( ha tesóé lesz a rácsos ágy) Nem egyszerű ez alapban sem, egy tesó mellett gondolom pláne nem az, meg nehogy féltékenység forrása legyen,hogy a tesó elvette az ő ágyát :roll:

tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:33-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hisztiben azt hiszem Mironnal együtt Lili vezet :D Pont beszéltünk valamelyik nap Booval telefonon és megállapítottuk,hogy a mi gyerekeinknek ilyen eleve a habitusa. Persze ezt nem kell így elfogadni,le kell törni a szarukat,de nem nem könnyű. Lili nagyon-nagyon akaratos,ha valami nem úgy van ahogy ő akarja,akkor csapkod,ordít... Na meg azt sem tudja elviselni,ha valami nem sikerül neki. Na akkor világvége van :D

Nálunk mostanában a napközbeni alvás csúszott el,olyan negyed 2-háromnegyed 2-ig,de nem bánom,ilyenkor alszik 3-ig vagy negyed 4-ig,és az pont elég arra,hogy este 9ig bírja. Ő fél 9 körül kel.

Pocok! Jobbulást nektek!

Ma voltunk megnézni a bölcsit,ahova Lili fog járni. Nagyon szimpatikus a vezetőnő is meg a gondozók is. Összesen 4 csoport van,1 csoportba 10 gyerek jár. Két szobának van egy hatalmas erkélye,amelyik csoport abban a szobában van,azok -5 fokik kint alszanak a teraszon. A napirend ugyanaz mint nálunk,annyi kivétellel,hogy ott ebéd után közvetlenül szunya,de emiatt nem aggódom,mert ott tuti,hogy ki is fog kellőképpen fáradni. Lili egyből feloldódott,bement a csoportba,a gyerekek pont mentek ki az udvarra,mondták a gondozók,hogy menjük ki nyugodtan mi is. Lili ott is nagyon jól érezte magát,motorozott,csúszdázott. Remélem ha eljön az ideje,akkor a beszoktatásnál sem lesz semmi gond :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:33-kor.
Vendég

Czigka! Először én is így :roll: néztem,de utána megmutatta a nő a hacukát,amit rájuk adnak... Egy termó béléses overáll szerű,plusz alatta a harisnya,body stb. Azt mondták,hogy nagyon jókat alszanak ott a gyerekek. Lili is nagyon sokat aludt kint a teraszon még télen is,amikor hideg volt,és tényleg ott aludt a legjobbakat.

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
Vendég

Czigka! Köszi szépen! Az arcmelegítést nekünk a doki a váladék feloldására javasolja. Az arc és homloküregekben megragad, besűrűsödik és melegítés hatására sokkal könnyebben kijön a sok trutyi, amitől most pl. pont Noémi köhög főként felébredések után. Ez a melegítés amíg kicsik voltak tökéletesen működött is, de mióta saját akaratuk van és lassan hárman együtt erősebbek mint én egyedül (lelki terrorizálásban biztosan! :) ) nagyon nehezen megy. Most már hozzá se fogok. Ja, és most épp kötőhártyagyulladása van neki, szóval a szemcsepegtetéssel is küzdök, fasza dolog az is....
Szóval nem tud senki valami jó tanácsot adni?
Szonibaba, arrafelé csak ilyen bazi drágák az albérletek???? Találtam olyat is, ami 2,2 milla havonta. Lehet nem költözünk mi sehova.
Nyuszi, Lili és Miron mellé csatlakozik Nati is! Szörnyen akaratos, hisztis, sikítozós, csapkodós, földhöz vágós. Már a bölcsiben is megjegyezték, elég agresszív. Tök jó, mi? :roll:
Múlt héten meg Nikolt küldték haza a bölcsiből, belázasodott, de semmi más baja nem volt. Kiderült, hogy 4 szemfoga jött ki egyszerre, meg két felső rágófog... Még jó,hogy kaptunk borostyánláncot a barátnőmtől, most már tudom, hogy tényleg jó dolog ez! Mivel szerencsére az éjszakáink is viszonylag nyugodtak voltak, de a nappalok se olyan durvák, mint előtte. Ja, mert Natinak is jöttek a fogai, neki 3. Most meg kettő. Szóval fél évig alig jött 1-2 foga a három lánynak, most meg szinte mind kijön??? Csak lennének már túl rajta.

Kép
pagika

Boo!

Mert a szülők elveszítik a tekintélyüket. Ki kell jelölni a határokat különben később nem tudnak majd uralkodni magukon, vagy fegyelmezni magukat, ami számos konfliktushoz vezet az iskolában, és a későbbi önkontroll hiányát eredményezi. Ez kihathat a gyerek tanulási képességeire,és nehezen fog barátokat szerezni.
Meg azt írta, hogy a nem nevelt gyerek gyakran rémült, bizonytalan, és boldogtalan. És mivel mindig mindent megkap, semmi sem teszi boldoggá. És persze kinyírja a családot idegileg :? :lol: .

Na mondjuk Botonddal közel sem ez a helyzet,mert - tudjátok - én a szabályokban azért elég következetes vagyok, de a sírásnak legtöbbször engedek, nálunk ez a baj :oops: . Vagyis csak volt :wink: . És elég jól haladunk sztem, mert egyre rövidebb ideig próbálkozik 8) .

Amúgy én is totál anyumra hajazok, mert ő meg ilyen elolvadós, nagyon lelkis fajta. És mostanában én is ilyen vagyok. Ha hiszitek, ha nem, amint Botondot sírni hallom, könnybe lábad a szemem, és "meg akarom menteni". Sztem ez vmi gyerekkori zizi. Freud csemegézne rajtam :lol: . De megértettem,hogy ez így nem jó neki (sem).... :wink:

Ronmay!

Botondnál az altatás ugyanúgy megy, mint kiskorában: elköszönünk apától, beteszem a kiságyba, megkérdezem bekapcsoljam-e a forgót, jóéjszakát, és kijövök. Kb. 2 perc.Ha nem akaródzik aludni, akkor kicsit megsimizem,mesélek egy rövid mesét, vagy énekelek, de már ez is ritka. Nemhogy ez a hiszti, amit mostanában nyom :? .
Később egyébként mindenképp szeretnék majd neki mesét olvasni, mert én is imádtam :wink: .

Czigka!

Gratulálok a szivecskéhez :D !

Nyuszi!

De jó, hogy Lili így élvezte:D! Nekünk is kéne nézni legalább vmi játszócsoportot :roll: ... Vagy vmi rendszeres elfoglaltságot. úgy ég apofám, hogy csak hurcibálom, mint egy kistáskát :oops: .

Pagika!

NEm muszáj abban a kerületben laknotok :roll: . Nézzetekvmi olyan helyet,ahonnan közvetlen járat van. Napi plusz 10 percet megér pár tízezer :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!

Ez most milyen vonalzó?TÉvedés vagy mi?vagy tényleg 15 hetes terhes vagy????

Czigka

Te vonalzót nem akarsz csinálni, hogy lássuk hol jársz?

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok: Mi van???? Látom a vonalzót, tekerek gyorsan lejjebb - feljebb,hogy miről maradtam le? gratulálhatunk????

tike

Hááááááááááááááááát, IGEN :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

csak addig nem mertem szólni nektek sem, amíg a melóhelyemen nem mondtam el....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Vááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juhuuuuuuuuuuuuu-juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De mi, meg hogy, meg mivaan? Nemét tudod már? Szarul vagy? Látszik?

(De azért meg kell jegyeznem, hogy ellőtted az ötletemet, mert azt terveztem, hogy majd úgy "jelentem be", hogy babát várok, hogy kiteszem a vonalzót :lol: . Te izéééé :? :lol: )

És egy hangyaf@sznyit meg is vagyok sértődve :evil: :lol: :wink: . Majdén is jóól nem mondom el neked... :P

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most mi vaaan???? 15 hetes vagy Pocok??? GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mesélj már valamit!

Dodi, hát igen, persze, csak túl messzire se szeretnénk, hogy ha bármi van, apa haza tudjon ugorni gyorsan, vagy épp be az étterembe. Meg aztán a bölcsi miatt is jó lenne tudni, hogy hol fogunk lakni, hol van egyáltalán bölcsi.
Tényleg anyukád se tud erre az arcmelegítésre valami jó ötletet? Az a baj, hogy már több mint egy hete köhög, kapja a váladékoldót, de semmi, inkább csak egyre többet köhög, de nem hallom, hgoy szakadozna fel és a doki is mondta, hog ynagyon le van rakódva. Nem tudom, hgoy lehetne onnan kicsalogatni. Meg hát félek, nehogy arc vagy homlok üreggyulladása legyen, vagy netán rámenjen a fülére. Lehet most pont emiatt van kötőhártyagylladása is.

Kép
pagika

sziasztok!

mire érkezek meg...
hát pocok hatalmas gratula!!!!
mikorra is vagy kiírva??szintén júli???
akkor most már meséljél csak...

Czigka!
gratula a szívpulzáláshoz!!!
már én is akartam kérdezni,h nem csinálsz vonalzót???

ma takarítottunk...amikor mentem volna elővenni a porszívót,akkor a Kiara is hozta az övét és ő is porszívózott.még a folyosón is :)

Kép
Kép
csibe83

Pagika!

Holnap megkérdezem :wink: . Csak szólj rám.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok

Óriási gratula!VAuuu, hogy a péróba tudtad magadba tartani! :roll: 8) :lol:
És már 15 hetes!!!Újra nyári bébid lesz! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Kéne csinálni babavárós táblázatot, nem? :roll: Én tökre szerettem régen is... Már van elég terhesünk hozzá :lol: .

És esetleg még vki, aki még így félidő előtt színt vallana? :roll: Senki? :roll: Biztos? :roll:
:twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

NA csak húzom egyre lejjebb meg lejjebb az oldalt, és nézem hogy nem veszi észre senki Pocok vonalzóját?? Azért a végén látom hogy Tike, meg Ronmay résen van :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Látom amíg végigolvastam, meg leírtam a 2 mondatomat, addigra lehullott a lepel a rejtélyről :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.01.14 22:05-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Fogadok, hogy miután Pocok bedobta ide a kézigránátot, komótosan elvonult aludni, hogy majd holnap a kávéját (izé pocakos gyógyteáját) szürcsölgetve elolasgassa a reakciókat :twisted: . Minket meg itthagy, tele kérdésekkel :evil: :lol: :lol: .

Sztem amúgy vki minél később mondja meg, annál nagyobb dolog vhogy, szóval én majd egyszercsak küldök együzit, hogy megyek szülni :lol: :lol: :lol:

Na, Pocok, gyere mááár! Mennék aludni :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tyűhaa kezdünk sokasodni kismamik :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok Kedves!
Hatalmas gratula növekvő másodszülöttedhez :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lassan könnyebb lesz megszámolni, hogy ki nem terhes még :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike,

TB-s csaj kontaktját átküldtem, remélem megkaptad :lol: :lol: :lol:

Lois,

bölcsis mentorkodáshoz: szerdán is pont uzsi utáni kézmosás volt, direkt úgy ültem le, hogy ne lásson meg rögtön, hanem elbújtam a sarok mögé. Kettesével jöttek, kézenfogva, ő egy nagylánnyal, és olyan boldogan caplatott, hogy simán elmegy mellettem, ha nem csatlakoztatom le a kiscsajról :shock: :shock: :shock: 8) 8) 8) 8)

Nyuszi,

nem is gondoltam volna, hogy a Kolpingban van gagyi szoba is :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
a nyugdíjasok furik tényleg...

Czigka,

Gyed - én úgy gondolom, hogy a Tgyás alapja csak akkor lesz a fizud, ha a 180 napod megvan. Ha nincs, akkor a minimálbér kétszerese. Én is ezért mentem vissza...

Mi ez az oltásdömping nálatok?

Katy,

köszi a rámgondolást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nem sírtam el magam szerencsére, mert tudom, hogy csak pár hónap... bennt meg ugyanúgy "kikapcsolok", értsd csak a melóval foglalkozom, mint régen... furi...

Bölcsiben Nimród is angyalka, és múltkor mikor az ottani öltözésnél megmakacsolta magát, a dajka csajszi meg is jegyezte, hogy micsoda akaratbajnok, és hogy ő ezt nem is gondolta volna... persze, anyát lehet szivatni :-)

Dodi,

meló pont olyan mint volt... "fontos meetingek" egész nap, és úgy jövök el a nap végén, hogy van egy hosszú listám, hogy mit kell megcsinálnom, számonkérnem...
Reggel 8ra járok a szokásos 9 helyett, így le tudok lépni 3.30 és 4 között az átlagos 6-7 helyett, viszont esténként itthonról be kell pótolnom a kiesett időt :? :? :? :? :?

Hiszti:
nekünk nem vészesebb, mint korábban volt... ha nem az van, amit ő épp szeretne, nagyon tud szenvedni, és már nem sikerül elterelni mással a figyelmét. Rövid időre néha igen, de képes 10-15 perc után is visszatérni és követelni ugyanazt.

Oltás - fogalmam sincs...

Boo,

játszócsoport tök szupi!!!!

Hálószoba feladás - hááááát, a két vonalzóm fényében nekünk is hasonló lesz, ugyanis Nimród szobája már most tele van, ha oda még berakok egy másik kiságyat, szinte levegőt sem lehet venni.
Szóval, vagy cserélünk szobákat (a mi hálónkban két gyerek még pár évig elférne, a franciaágy meg éppen befér a mostani gyerekszobába - de akkor a ruháimnak nincs helye) vagy kiköltözünk a nappaliba... vagy nyerünk a lottón és veszünk egy házat :lol: :lol: :lol: :lol:

Miron frizkója nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó

na ezt most gyorsan elküldöm...

KépKép

KépKép
kispocok13

lois!
pocok amikor azt a reggelit írta,akkor még nem volt ott a vonalzó,
hanem azt sztem csak mostanság változtathatta meg...

Kép
Kép
csibe83

Helyes-helyes :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Itt vagyok, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

rohadt nehéz volt magamban tartani, nagyon szenvedtem, de paráztam hogy valahogy visszajut a munkahelyemre és gáz lesz belőle...

Utána derült ki, miután megígértem, hogy visszamegyek...

Júli 6-ra vagyok kiírva, szóval ha időre jön, szinte napra pontosan két év lesz a két manó között.

12 heti UH-on Hajdú Kriszta 70-80%ra kiscsajt tippelt be, de majd meglátjuk, még nem akarjuk ráhangolni magunkat Apával teljesen.

Kicsit parázok a kétgyerekes léttől, biztos bazi nehéz lesz, főleg az elején... de így terveztük, szóval eddig minden nagyon jól alakul

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

és köszikösziköszi a gratukat meg az együttörülést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pagika,

infralámpa nem használna?

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi!
tök jó, hogy Lilinek ennyire tetszett a bölcsi :) Ez a kinn alvás nekem is új :shock: :shock: :shock:

Czigka!
szívecskepulzálás :D :D :D

Tike!

Engem meggyőztél, Zétény tuti marad még a rácsosban jó darabig. Másik topikomban a másfél évesen átrakás a trend :shock:

Boo!

Múlt héten nekünk is volt egy hasonló éjszakánk, én sem röhögtem szét az agyam közben :?

Dodi!

Én is ilyen habtapit kerestem mint a tiéd, de seholsem találtam. Most sem. De ma megrendeltem az új kollekciónkat :) Botond annyira édi volt kicsinek (is). Csak akkor még nem tudtam leírni Neked. De most akkor meg jól leírtam pótlólag :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hú, deizgi :D . Én már nem emlékszem, ti kislányt akartok inkább vagy fiút? Talán fiút írtál múltkor, nem?

Tök érdekes, egynemű tesók nem is lesznek ezen a fórumon? :roll: :lol: (persze tudom, ez még messze nem 100%)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

éjszakátok kemény lehetett...

De gondolom, már beájult a kis hajnali manó :?: :?: :?: :?:

Nyuszi,

bölcsi de jól hangzik!

Kintalvásról én is csak jókat hallottam! Szerintem tuti ötlet!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: Akkor ezért voltál ennyire képben gyed ügyben :lol: :lol: :lol: Munkahelyed hogy fogadta? mit is dolgozol ha nem titok?
Hatalmas gratula!!!! És 80% kiscsaj :lol: :lol:

Én meg megyek aztán ráugrom apára,mert addig agyalok,meg gondolkodok,meg számolok, hogy mire észbekapok már mindenki megszülte a másodikat :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pagika: én voltam/vagyok ilyen arcüreges/homloküreges. Gőzölés kizárva,mert picik, infralámpát esetleg,bár sztem az is esélytelen iylen piciknél,de!! mi kaptunk ajándékba egy teknős alakú párnát ami cseresznyemaggal van töltve, lehet melegíteni,direkt ilyen problémákra való. Ha megszerettetsz velük egy ilyen állatkát és arra hajtják a buksijukat álmukban? Meg asszem van valami homeos cucc is ami feloldja,rákérdezek neked ha gondolod

tike

Pocok!
És a 3 éves is bölcsis még? Vagy az ovisokkal együtt vannak?
Cégnél mit szóltak, hogy nem sokáig élvezhetik a társaságodat?? Meddig tervezel dolgozni, vagyis meddig kell? Vagy ne itt firtassam? :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: na ezzel sztem tuti meggyőzlek, 10 perce csináltam :roll:

Kép

tike

Vissza: Várandósság